David Rockefeller in zijn slaap gestorven

10

David Rockefeller is maandagochtend op 101-jarige leeftijd gestorven in zijn huis in Pocantico Hills, New York, als gevolg van hartfalen. Dat is best vreemd eigenlijk, want wie zich enigszins verdiept in het leven van Rockefeller en zijn sinistere plannen, moet zich afvragen of hij wel een hart had.

David Rockefeller was voormalig CEO van Chase Manhattan Bank en speelde achter de schermen een belangrijke rol in het uitrollen van de New World Order.

Eind vorig jaar voorspelde Thomas Williams al dat er in 2017 veel belangrijke kopstukken van de Cabal zouden overlijden of ‘verdwijnen’. Wat de exacte doodsoorzaak is, blijft vooralsnog gissen, maar het is wel zeker dat de wereld niet rouwig over zijn overlijden hoeft te zijn.

Bron: RT.com

Ella Ster* kan nog steeds geen toegang tot Facebook krijgen. Stuur daarom zelf links via Facebook door, zodat zoveel mogelijk mensen toegang hebben tot onze artikelen. Je kunt je ook aanmelden voor de email-service, zodat je bericht krijgt zodra er een nieuw artikel is verschenen.

Share.

About Author

10 reacties

 1. Ron de Mooij on

  Geweldig goed nieuws weer een smeerpijp minder schoon opruimseltje alleen maar winst voor de mensheid . O ja beste ellaster waar is henry kissinger??? Kan al sinds december niks meer vinden over deze crimineel!!!

  • Kissinger werd nog in Fulford’s laatste bericht vermeld. Verder zou ik het niet weten.

 2. “Eind vorig jaar voorspelde Thomas Williams al dat er in 2017 veel belangrijke kopstukken van de Cabal zouden overlijden of ‘verdwijnen’.” Tja, dit is natuurlijk niet zo wonderlijk. Wonderlijker is dat die vent nog lang met zo’n koud hart geleefd heeft! Ik vind aangehaald citaat dan ook een beetje te tendentieus. Sorry, maar dit heeft geen enkele waarde maar is een zoethoudertje want er blijven nog steeds veel en veel te veel van die figuren welig tieren op deze aardkloot. Als jullie nou komen met heel veel kopstukken in nog vitale leeftijden die opeens het hoekje om gaan, zoveel dat er duidelijk paniek uitbreekt onder hen en de samenleving dit ook gaat merken, dan ga ik wel weer waarde hechten aan de artikelen.

  • Thomas heeft vaak uitgelegd waarom het neerhalen van de Cabal niet sneller kan gaan. Het plotseling overlijden van bekende kopstukken, met paniek als gevolg, is juist iets wat men probeert te voorkomen, omdat dit ook veel andere mensenlevens kost.

   Of je waarde hecht aan onze artikelen is geheel je eigen keuze.

 3. Jammer dat hij zo oud geworden is en een natuurlijke dood gestorven is. Zulke mensen hebben naar alle waarschijnlijkheid veel mensenlevens op hun geweten.

 4. Hoop maakt z n eigen magie on

  Het lijkt mezelf, dat dit type (duistere) persoon, veel moeite had met het ascentie-proces, wat nu zeer intensief gaande is.

 5. Werd tijd dat dat oude vieze lijk stierf na 7 harttransplantaties (waarschijnlijk ook nog illegaal ) Mijn vlag ga ik ophangen !!!