Truth, Honor & Integrity radioshow van van Thomas Williams van 23 maart 2017

3

Radio-uitzending door Thomas Williams van 23 maart 2017, over allerlei politieke, juridische, financiële en kosmische zaken. Hij legt uit welke rol de Rothschilds in de geschiedenis gespeeld hebben. Enkele onderwerpen die in deze uitzending besproken worden:

 • Seksslaaf bij Dr. Phil-show
 • FBI-directeur verdacht van witwaspraktijken
 • Opstanden binnen Amerikaanse overheidsorganisaties
 • Kritieke toestand omdat de Cabal in het nauw zit
 • Nazigroep wil geavanceerde technologie in handen krijgen
 • Cabal schraapt geld bij elkaar
 • Het einde van de klooncentra
 • Rothschild hebben 500 jaar oude overeenkomst geschonden
 • Hulp van bijzondere buitenaardse groep
 • Misdaden van prominente figuren liggen ‘op straat’
 • Aanslagen in Londen

De audio bevat veel meer informatie dan hieronder in de samenvatting wordt weergegeven en is de moeite waard om zelf te beluisteren. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Trump: De VS is een zeer machtig bedrijf

20:45   Trump zei over een ontmoeting met de Duitse kanselier: “Ondanks datgene dat je van het Fake News hebt gehoord, had ik een geweldige bespreking met Angela Merkel. Desondanks is Duitsland grote sommen geld schuldig aan de NAVO en de VS en dit moeten ze gaan betalen.” In het desbetreffende gesprek met Angela Merkel heeft Trump gezegd dat de VS een zeer machtig bedrijf is. Het is onduidelijk of dit een Freudiaanse verspreking is, of een opzettelijke slip of the tongue. Hij corrigeerde zichzelf snel door ‘country’ te zeggen in plaats van ‘company’.

Dood Cabal-leden

45:00   De volgende die waarschijnlijk gaat omvallen na Rockefeller is Henry Kissinger. Hij noemt de Trilateral Commission ‘een overheid in ballingschap’.

Seksslaaf bij Dr. Phil-show

58:00   De aflevering van de Dr. Phil-show, waarbij een jong meisje pedofilie onder de elite blootlegt, is een hele grote stap. Zoiets was 12 maanden geleden ondenkbaar. Misschien een teken dat de controle op de media aan het afbrokkelen is. Afgelopen donderdag stond de teller op 2500 pedofielen die zijn gearresteerd. Thomas verwacht dat dit aantal verder zal toenemen. Het is helaas nog maar een fractie van het daadwerkelijke aantal pedofielen dat vrij rond loopt.

FBI-directeur verdacht van witwaspraktijken

1:10:00   James Comey, de huidige directeur van de FBI, wordt samen met de Clinton Foundation en HSBC, in verband gebracht met witwaspraktijken en drugssmokkel.

Slechts fractie van de mensheid is bezield

1:13:30   Eind vorig jaar maakte Thomas bekend dat wellicht slechts 10-15% van de mensen is bezield. Er zijn steeds meer voorbeelden van absurd gedrag waarbij grote groepen zich niet als mensen gedragen. Hij noemt een aantal voorbeelden en impliceert dat een ander ras de mensheid is binnengedrongen, die weliswaar op ons lijken maar niet zijn zoals wij.

Zijn buitenaardsen wel beter dan wij?

1:25:00   Er is veel discussie over 3D versus 5D. Thomas vraagt zich af waarom iedereen veronderstelt dat 5D beter is dan 3D. Hoe weet je dat zo zeker? Waar is het bewijs? Hetzelfde geldt voor buitenaardsen, waarvan verondersteld wordt dat ze beter zijn dan wij. Thomas durft dat in twijfel te trekken en ziet bij de onderhandelingen achter de schermen veel voorbeelden waarbij het tegendeel het geval is.

Gefabriceerde ijsvlaktes op Groenland en Antarctica

1:26:00    Waarom is Groenland het hele jaar bedekt met ijs, terwijl het op dezelfde hoogte ligt als Canada? Is het ijs misschien gefabriceerd? “Iets om over na te denken,” vindt Thomas. Hetzelfde geldt voor Atlantis en nu voor Antarctica. En zijn bronnen dat de aarde vroeger geen woestijn kende totdat men geavanceerde wapens maakte die dit veroorzaakte.

Opstanden binnen Amerikaanse overheidsorganisaties

1:27:30   Er is momenteel bezorgdheid over de opstand binnen de overheidsorganisaties, zoals het Pentagon. Ze raken in paniek omdat ze het beloofde geld (middels de RV) niet is uitbetaald.

Men plakt op dit moment pleisters op de spreekwoordelijke dam. Wij hebben te veel gaten in hun systeem gemaakt en het water gutst er nu doorheen.”

Thomas Williams [16:30]

Kritieke toestand omdat de Cabal in het nauw zit

1:29:00   Volgens Thomas komt er snel een eind aan alle financiële spelletjes. Maar wel met een waarschuwing, want zodra het eindigt kunnen we een terugslag verwachten. Er zijn wel voorzorgsmaatregelen genomen, zoals de exotische wapens die zijn verwijderd, maar dat betekent niet dat ze geen chaos kunnen veroorzaken. Iedereen, inclusief de Council, is in opperste staat van paraatheid. De generaals van het Amerikaanse leger moeten nog wel ‘de goede kant’ kiezen. De komende week wordt kritiek, zowel voor hen als voor ons.

Nazigroep wil geavanceerde technologie in handen krijgen

1:30:20   De nazigroep probeerde opnieuw een van hun valse buitenaardse aanvallen van de grond te krijgen. Klokkenluiders binnen overheidsorganisaties melden dat men blauwdrukken probeert te kopen voor de Nazi-ruimteschepen. Op dit moment vinden dergelijke projecten op vier locaties plaats, maar geen enkele bezit het niveau van de Duitse basis. Ze zitten in het Verenigd Koninkrijk, Amerika, Rusland en China. De malloten gingen op jacht in Rusland en het Verenigd Koninkrijk, maar zijn daar weggestuurd. Het is momenteel onduidelijk of Amerika of China hen de blauwdrukken zal geven. Maar zelfs als men de blauwdrukken in handen krijgt, kost het veel tijd om er een te bouwen, laat staan de zes die op het verlanglijstje staan.

Cabal schraapt geld bij elkaar

1:32:00   De Cabal steelt een miljoentje hier en een miljoentje daar (voor hen zijn dit slechts kruimels) om de knechtjes binnen het Pentagon om te kopen, zodat zij ‘Martial Law’ (staat van beleg) kunnen afkondigen. Ze denken dat ze daarna hun wereldwijde ‘Treasury Reserve Note’ kunnen implementeren en nog een aantal dwaze plannen. Thomas zegt sceptisch: “Veel succes ermee!”

Vorige week is er op maandagochtend door allerlei groeperingen binnen overheidsorganisaties en het bankwezen geprobeerd op drievoudige wijzen accounts te hacken met als doel 765 triljoen te stelen. Het werd om 9.00 uur ’s ochtends geblokkeerd. Als gevolg hiervan zijn er een heleboel boze mensen, ook binnen het Pentagon. In de hogere rangen van alle overheidsorganisaties is er sinds maandagochtend derhalve behoorlijk ‘stront aan de knikker’.

Het einde van de klooncentra

1:36:45   De klooncentra zijn permanent gestopt met het maken van menselijke klonen. De centra zullen vanaf nu gebruikt worden voor stamcel-onderzoek en bionische transplantatie ten behoeve van ons allemaal.

De entiteit die we kennen als Android (Hillary Clinton’s kloon) was maandag onderdeel van alle heisa die plaatsvond. Deze kloon is echter wel in snel tempo aan het aftakelen.

E*: In de vorige radioshow van Thomas verwees hij ook naar deze entiteit en was het onduidelijk of hij naar de geest of kloon van Hillary verwees. In deze show wordt duidelijk dat hij ook toen de kloon bedoeld heeft.

Trump krijgt bescherming op hoog niveau

1:39:00   De cavalerie heeft de bescherming van Trump opgevoerd. Zolang hij het pad van de mensen blijft volgen en geen Illuminatie-factie-spelletjes speelt, verwacht Thomas dat er binnenkort een fysieke strijd zal uitbarsten tussen de cavalerie, de Rothschilds en de elite.

Rothschild hebben 500 jaar oude overeenkomst geschonden

1:45:20   De Rothschilds probeerden onlangs middels verouderde bankcodes toegang tot het financiële systeem te krijgen. Thomas schetst de achtergrond waarom de bankcodes van Rothschilds niet meer werken. 499 jaar geleden is er een overeenkomst getekend tussen de Trust en de Rothschilds. Aanvankelijk zou men op basis van de grondstoffen van de betrokken landen handelen, ten behoeve van de mensen. Op 5 september 2012 had men, volgens deze overeenkomst, de grondstoffen aan de desbetreffende naties moeten teruggeven, plus de beloofde rente. Dit is inclusief eigendommen zoals de BLM (Bureau of land Managament), District of Columbia (Washington DC) en de City of London. Het komt er op neer dat ze dit geweigerd hebben. Zij zijn dus degene die de overeenkomst geschonden hebben. De vraag is dan ook waarom ze vijf jaar later nog steeds vrij rondlopen.

De Trust werd 499 jaar geleden door de Draco’s beheerd. Zij hadden ook het vetorecht. De Rothschilds waren destijds druk bezig om de koninklijke families te indoctrineren. Dat ging om de originele koninklijke families, niet om de Winsors, want zij behoren niet tot die oorspronkelijke groep. Maar het nageslacht van de Draco’s en de Parents die trouwden met de originele koninklijken en zo ontstonden ongeveer 1000 jaar geleden de Illuminatiefamilies. Het proces werd versneld rond de tijd dat die overeenkomst werd getekend, zo rond 1513.

Na de Tweede Wereldoorlog waren ze wereldwijd zo’n beetje vermengd met elke Koninklijke familie en toen lanceerden ze Operatie Rainbow. Doel van dit project was om elke overgebleven telg van de originele bloedlijn te vermoorden, waaronder de bloedlijn van Jezus en de Bron-bloedlijn.

Thomas zal hier in Humanity Unplugged deel 2 dieper op ingaan.

Hulp van bijzondere buitenaardse groep

1:48:48   Er zijn twee buitenaardse groepen verbonden met de Nazigroep. Eén is min of meer uitgeroeid of verdwenen. De andere is de groep die nu alle klooncentra sluit en weigert om ook maar iets met de Nazigroep te delen. Ze helpen ons ook met positieve technologieën die in harmonie zijn met de natuur.

De overeenkomst die is gesloten, heeft ook betrekking op het plantenleven dat oorspronkelijk niet van de aarde afkomstig is. Onderdeel van de overeenkomst is dat deze planten geëxporteerd mogen worden en wij over technologie kunnen beschikken die de natuurlijke planten ondersteunen. In ruil zullen ze niemand meer helpen die oorlogszuchtig is. Deze onderhandelingen worden met name met wetenschappers gevoerd en niet met militair georiënteerde ‘mensen’. Het is een soort experiment, maar als alles volgens plan verloopt is het een enorme vooruitgang.

Biologisch gezien lijkt deze groep erg op mensen: ze zijn humanoïde, hebben vrijwel geen haar en een albino-achtig uiterlijk. Ze lijken op de Observers in de serie Fringe. Een van hen is onlangs ook in de buurt van Trump gesignaleerd.

De observers

Een van de dingen die ze afgelopen week voor ons hebben gedaan, is het kanaliseren van de levensenergie afkomstig van de Bron. Veel mensen hebben de afgelopen week ook gemeld dat ze zich beter voelen. De levensenergie uit de Bron brengt gevoelens mee van vrede, liefde, positiviteit, harmonie met de natuur en liefde voor de natuur. Het komt allemaal neer op het Godsdeeltje ofwel ether.

Universele taal in on universum

1:53:00   De UPU (Universal Council) spreekt een Universele Galactische Taal, de meest gesproken taal in ons universum, vergelijkbaar met Engels als wereldwijde business-taal. De taal bestaat ook in geschreven vorm, waarvan fragmenten terug te vinden zijn in Oost-Europa. De natuurwetten van het kosmische recht, zijn ook deels in deze taal geschreven. Het is onduidelijk of wij als mensen de kans krijgen om deze taal te leren, aangezien we nu ook een positie hebben in ‘De Council’.

Misdaden van prominente figuren liggen ‘op straat’

1:56:00   Het Pentagon probeerde om een nieuw financieel systeem op te zetten, omdat ze geen toegang kregen tot het nieuwe financiële systeem dat de mensen achter de People’s Club (de mensen achter de radioshow van Thomas) hebben opgezet. In een poging om toch toegang te verkrijgen, zijn duizenden en duizenden documenten vrijgegeven. Dit zijn de zogenaamde Fulcram-files. In deze documenten staat allerlei gevoelige informatie, zoals welke mensen betrokken zijn bij welke operaties. De informatie kan worden gebruikt om mensen onder druk te zetten. Je kunt deze documenten vergelijken met de WikiLeaks, waarbij allerlei criminele activiteiten van de elite worden blootgelegd.

Het gaat om hooggeplaatste personen met onder andere documenten over de Bush- en Clinton-familie. Er zijn ook bewijsstukken over George Soros, die wereldwijd allerlei protestgroepen heeft gefinancierd. In de lekken wordt ook blootgelegd dat de Amerikaanse verkiezingen van 2016 zijn gehackt door Clinton.

Aanslagen in Londen

2:11:00   Thomas spreekt over de achtergrond van de recente aanslagen in Londen. Er was een veel grotere aanslag gepland, maar dat is voorkomen. Het heeft te maken met het plan van de Rothschilds om alle naties die onderdeel zijn van de Gemenebest, te dwingen om hun soevereiniteit aan hen over te dragen. Het was tevens een verborgen boodschap aan parlementsleden en de koningin om de stukken ten behoeve van de Rothschilds te tekenen.

Geld voor liefdadigheid wordt voor duistere projecten gebruikt

2:14:25   Thomas roept op om geen geld te storten voor welke liefdadigheidsactie dan ook, bijvoorbeeld het Rode Kruis, ongeacht welke ramp heeft plaatsgevonden. Want het geld gaat allemaal naar de grote banken van de Cabal die ons bestuurt. Hij noemt het voorbeeld van de inzamelingsactie voor Haïti. Er is toen $19 miljard naar het naar de Clinton Foundation gegaan en er zijn toen maar zes huizen gebouwd. Het geld wordt niet gebruikt voor de getroffen mensen, maar verdwijnt in allerlei zwarte projecten, die tegen de mensheid worden ingezet.

Thomas doet een tweede pleidooi, om geen energie, absoluut geen energie meer te steken in het overtuigen van mensen die de waarheid niet willen zien. Het is veel te laat. Men heeft toegang gehad tot allerlei informatie, maar ervoor gekozen om het niet onder ogen te zien.

Enkele reuzen zijn ontwaakt

3:01:15   Sommige reuzen die in stasis waren, zijn inmiddels ontwaakt. Hun exacte locatie wordt geheim gehouden.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij is ook de oprichter van de stichting The People’s Club een onafhankelijke organisatie die geld beschikbaar stelt voor mensen die in nood verkeren, of een project ten behoeve van de mensheid willen lanceren. Thomas bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Ella Ster* kan nog steeds geen toegang tot Facebook krijgen. Stuur daarom zelf links via Facebook door, zodat zoveel mogelijk mensen toegang hebben tot onze artikelen. Je kunt je ook aanmelden voor de email-service, zodat je bericht krijgt zodra er een nieuw artikel is verschenen.

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show March 23rd” on Spreaker.

Share.

About Author

3 reacties

 1. ” Slechts fractie van de mensheid is bezield

  1:13:30 Eind vorig jaar maakte Thomas bekend dat wellicht slechts 10-15% van de mensen is bezield. Er zijn steeds meer voorbeelden van absurd gedrag waarbij grote groepen zich niet als mensen gedragen. Hij noemt een aantal voorbeelden en impliceert dat een ander ras de mensheid is binnengedrongen, die weliswaar op ons lijken maar niet zijn zoals wij. ”

  Dit komt op mij nogal ongeloofwaardig over en deze uitspraak doet wat mij betreft ook afbreuk aan de geloofwaardigheid van Thomas zelf. Ik zou hier graag een toelichting op zien.

  • Dat van die 10-15% is inderdaad een statement die hij al vaker heeft gemaakt en waar veel mensen mee worstelen om het te begrijpen. Ikzelf ook. Deze paragraaf van 3 zinnen is eigenlijk een samenvatting van een veel langer audiofragment, dus ik zou daar allereerst even naar luisteren.

   De invasie van een ander ras die in menselijke lichamen zijn geïncarneerd is iets dat in wezen ook David Icke en anderen beweren.

   Als je naar aanleiding van dit fragment concrete vragen kunt formuleren, dan kun je deze naar Thomas mailen, zodat hij er in een volgende show meer uitleg over kan geven.

 2. De genoemde serie heet Fringe, wat zoveel betekend als periferie, buitenkant/rand.
  Fringe science is an inquiry in an established field of study which departs significantly from mainstream theories in that field and is considered to be questionable by the mainstream.

  Fringe science may be either a questionable application of a scientific approach to a field of study or an approach whose status as scientific is widely questioned.