Terugblik op een jaar EllaSter.nl

9

Precies een jaar geleden ging de blog Ella Ster* live. Na 12 maanden bevat de blog ruim 200 artikelen, diverse interviews en trekt gemiddeld 50.000 bezoekers per maand, met uitschieters naar boven van ruim 100.000 page views per maand en artikelen die ruim 9000 keer per dag gelezen worden. De onderwerpen variëren van politieke, economische, juridische en historische tot kosmische en spirituele zaken. Er wordt vooral een alternatief standpunt geboden, waarbij met name onderwerpen aan bod komen die in de mainstream media worden geweerd.

Ella Ster* is begin 2014 geboren. Nadat ik, de auteur, me eind 2013 met een schok realiseer dat er iets ernstigs mis is in de wereld en plotseling het grote plaatje en onderlinge verbanden zie, besluit ik vrij snel om deze informatie te delen. Als eerste open ik een Twitter-account. Omdat 140 tekens erg beperkt zijn, open ik niet lang daarna tevens een Facebook-account onder dezelfde naam, zodat ik samenvattingen van interessante radioshows of interviews kan publiceren. Ik begin letterlijk met nul volgers, maar merk na een paar maanden dat de volgers die ik dan inmiddels heb, uitkijken naar deze berichten. Dat zijn met name samenvattingen van de radioshow Cosmic Voice met Drake Bailey en Thomas Williams.

In de loop van 2015 ga mijn eerste artikelen schrijven die op Niburu.co en Wanttoknow.nl worden gepubliceerd. De drang om te schrijven wordt steeds groter en een vast podium om artikelen te publiceren ontbreekt. Begin 2016 wordt ‘tot overmaat van ramp’ mijn Facebook-account geblokkeerd en dat is voor mij de druppel. Ik wil online een vaste plek waar ik mijn berichten kan delen en daarom hak ik in februari 2016 de knoop door en begin zelf een blog.

Ik ontdek dat ik het heerlijk vindt om te schrijven. Desondanks vergt het veel van me en is het steeds lastiger om alle ballen in de lucht te houden naast mijn (gewone) werk en gezin. Ik ontdek echter ook dat de artikelen goed gelezen worden, door andere blogs worden opgepakt en flink gedeeld via sociale media.

Het team

Als snel dienen allerlei lezers spontaan hun hulp aan, zoals Erik die vanaf juni tot half december 2016 eindredacteur is geweest. Ook anderen helpen met zaken zoals videomontage, vertaalwerkzaamheden, correcties, samenvattingen en het sturen van input. Er is onder andere hulp van: Noor, Karin, Cassandra, Jean, Joyce en Cucu. Het is een kleine, harde kern van vrijwilligers die dit werk, net als ik, onbetaald doet omdat we het belangrijk vinden.

Helaas moeten we in december afscheid nemen van Erik die vanwege gezondheidsproblemen op 43e leeftijd plotseling overlijdt. Zijn rol wordt overgenomen door Cassandra, een zeer waardevolle kracht en mijn rechterhand in allerlei zaken zoals: vertalingen, redactie, onderzoek en het schrijven van artikelen. Hulp bij vertalingen is overigens nog steeds welkom, dus mensen die in staat zijn om op professioneel niveau van Engels naar Nederlands te vertalen kunnen zich melden.

Een manier om het referentiekader op te rekken

Het aantal onderwerpen waarover we schrijven is erg divers en eigenlijk een registratie van een persoonlijke zoektocht naar de waarheid en een breder perspectief. Om antwoord te krijgen op de ‘waarom-vraag’ ontstaat de behoefte om zowel vanuit een aards micro-niveau, als ook vanuit een een kosmisch macro-niveau naar zaken te kijken. Daar waar de mainstream media alleen datgene bericht wat er aan de voorzijde gebeurt, is het juist van belang om te begrijpen wat er achter de schermen plaatsvindt.

Dit is de reden dat ik al sinds 2014 trouw de radio-shows van Thomas Williams samenvat, die eerst samenwerkte met Drake Bailey en sinds mei 2016 zijn eigen radio-show Truth, Honor & Integrity uitzendt. Hij behandelt een groot aantal onderwerpen over politieke, financiële en juridische zaken in de VS, Europa en de rest van de wereld, alsmede spirituele, kosmische, historische en buitenaardse onderwerpen, die allemaal onderdeel zijn van het grote verhaal.

Dat dit grote verhaal zich ver buiten het reguliere referentiekader afspeelt, mag duidelijk zijn. Voor veel mensen geldt dat de alternatieve standpunten over deze onderwerpen, vaak niet of nauwelijks met anderen gedeeld kunnen worden. Soms zelfs niet met goede vrienden, hun geliefde of familie. Dat geldt ook voor mij en het schrijven onder zo pseudoniem is daarom een heerlijke uitlaatklep.

Hoogtepunten en dieptepunten

Op een bepaald moment merk ik dat onze artikelen door andere sleutelfiguren binnen de onafhankelijke media worden opgemerkt. In september 2016 wordt ik geïnterviewd door Arjan Bos van Earth Matters. Op 15 oktober zal ik zelf mijn eerste interview houden, met niemand minder dan Kevin Annett. Dat gaat nog niet zo vloeiend als ik zou willen, maar ik ben blij allerlei vragen te kunnen stellen die specifiek betrekking hebben op de politieke elite in Nederland.

Dit is niet onopgemerkt gebleven en vrij snel erna zal ik ook de keerzijde ervan ervaren. Of het door een energetische aanval komt kan ik niet bewijzen, maar juist op het moment dat ik me absoluut top voel en het gevoel heb de hele wereld aan te kunnen, vindt er een opmerkelijke en onverklaarbare verandering in mijn energie plaats. De video’s van Kevin Annett kunnen ook op Youtube rekenen op allerlei digitale aanvallen van trolls en shills en ik realiseer me dat dit voor kopstukken zoals Kevin een dagelijkse praktijk is. Ook Facebook zal met regelmaat mijn account op slot zetten, omdat het naar buiten treden onder pseudoniem niet past binnen het surveillance beleid van de NSA.

Het weerhoudt me er echter niet van om door te gaan met schrijven over de meest controversiële onderwerpen. Het onderwerp kindermisbruik en satanisch ritueel misbruik gaat me aan het hart. Deze misdaden zijn zo weerzinwekkend dat elke cel in mijn lijf en mijn hele ziel en zaligheid van binnenuit schreeuwt dat dit moet stoppen. Ik ben dan ook dankbaar dat ik begin dit jaar een belangrijk verhaal naar buiten kan brengen, door het verhaal van Dominique een vijftal delen te publiceren. Hoe moeilijk het ook is om dit soort verhalen onder ogen te zien, alleen door het licht erop te laten schijnen kan het beëindigd worden.

Op zoek naar de waarheid tussen al het fake news

Ondanks dat we midden in de end-game zitten, die door velen is voorspeld, blijft het lastig te voorspellen hoe zaken dit jaar en de komende jaren precies gaan verlopen. Het is evident dat de transitie waarin we ons nu bevinden een enorme behoefte aan transparantie en eerlijke berichtgeving creëert, die de gecontroleerde mainstream media momenteel niet kan bieden. Het is echter ook voor de onafhankelijke media geen gemakkelijke opgave om de waarheid uit alle berichten te destilleren. Veel zaken spelen zich (nog steeds) achter de schermen af en zijn niet of nauwelijks door ons te verifiëren.

Door telkens het totaalplaatje te laten zien en het referentiekader voor mensen op te rekken, kan men vanuit een breder perspectief naar zaken kijken. Ik ben er van overtuigd dat, als mensen opereren vanuit de juiste intentie en een open mind, de echte waarheid vanzelf komt bovendrijven.

Toekomst

Of ik in de toekomst een rol zal spelen in de media, zal te zijner tijd blijken. Een onderwerp dat mij persoonlijk bijzonder interesseert is de verborgen geschiedenis van de mensheid, omdat daarin veel antwoorden én oplossingen besloten liggen. Het is mijn droom om in de toekomst een rol te spelen in de communicatie van de échte geschiedenis, die in de nabije toekomst wordt onthuld. Het is mijn wens om met mijn ruime ervaring en contacten in het communicatievak, dit samen te doen met een team van experts. Welke rol ik daarin precies krijg en of ik daarbij zal blijven schrijven is een vraag die ik vooralsnog graag openlaat. De wens en intentie zijn in ieder geval uitgesproken.

Ik ben dankbaar voor mensen die het mogelijk hebben gemaakt om de blog te starten en voort te zetten. Ook ben ik alle lezers en trouwe volgers dankbaar voor de aanmoedigingen, die me soms helpen om door te zetten op de momenten dat het me soms iets te veel wordt. Het is hoe dan ook geweldig om onderdeel te zijn van een proces wat in de geschiedenisboeken zal worden vermeld als de meest belangrijke en spectaculaire transitie in de gehele geschiedenis van de mensheid.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Ella Ster* kan nog steeds geen toegang tot Facebook krijgen. Stuur daarom zelf berichten via Facebook door, zodat zoveel mogelijk mensen toegang hebben tot onze artikelen. Je kunt je ook aanmelden voor de email-service, zodat je bericht krijgt zodra er een nieuw artikel is verschenen.

Share.

About Author

9 reacties

 1. Hoop maakt z'n eigen magie on

  Gefeliciteerd, Ella Ster.
  Bedankt, voor je duidelijke en eerlijke berichten.

 2. Sylvia Spenkelink on

  Lees je artikelen erg graag. Kende Kevin Annett al van Montague Keen, dus voelde het goed om je interview te volgen. Je brengt in korte tijd veel en moet je gesterkt voelen door je blokkade op FB. Volg ook Th Williams graag. Blijf je volgen en veel succes en moed, want nu je zo werkt voor de waarheid en openheid, zul je wel veel aanvallen te verduren krijgen.
  Leuke foto’s met je EllaSter-taart; 1 jaar.
  Liefs , Sylvia Spenkelink

 3. Riny de Krom on

  Ik hoop dat je heel snel weer op Facebook kunt. Nu volg ik de wekelijkse radioshows op internet. Maar ik mis wel jouw artikelen.
  Succes en houd vol aub.

 4. Hallo,

  Ik ben je onwijs dankbaar dat je dit allemaal doet! Ik weet dat het veel tijd vergt en doorzettingsvermogen.
  Ik ben een trouwe lezer van je berichten, ik hoop ook dat je het blijft volhouden!

  Heel veel succes en op naar het volgende jaar!

  Groetjes