Update: Bericht dat Trump Comey, directeur van de FBI heeft ontslagen — 1 april grap?

4

UPDATE

Gisterenavond kwam het breaking news-bericht dat de directeur van de FBI, James Comey, plaats moest maken voor Trey Crowdy. Dat bericht kwam niet helemaal uit de lucht vallen en er waren al geruchten dat dit zou (kunnen) gebeuren. Er is een aantal dagen geleden zelfs zelfs een officiële petitie gestart om Comey door Growdy te laten vervangen.

Het heeft onder andere betrekking op de House Intelligence Committee die onderzoek doet naar het lekken van staatsgeheime informatie naar de media, waarbij Comey stevig aan de tand werd gevoeld door Growdy.

Een wisseling van de macht bij de FBI zou een behoorlijke verandering betekenen voor allerlei strafzaken waar hooggeplaatste personen bij betrokken zijn, zoals het emailschandaal van Hillary Clinton, frauduleuze praktijken van de Clinton Foundation en Pizzagate en Pedogate.

Het lijkt er echter sterk op dat de berichten zoals ze gisteren op allerlei alternatieve newssites werden gedeeld, ofwel een ordinaire 1 april-grap zijn ofwel simpelweg Fake News gebaseerd op een niet bevestigd gerucht.

De berichten zijn namelijk nog steeds niet door de officiële kanalen vanuit het White House bevestigd, noch via de White House Press Briefing die gisteren plaatsvond, noch via de News Room van de White House. Het lijkt me erg sterk dat Sean Spicer de Pers Secretaris die (ruim een uur) uitgebreid allerlei vragen van de pers beantwoord, inclusief allerlei lopende onderzoeken waar de FBI bij betrokken is en de recente afluisterschandalen, met geen woord rept over het afzetten van Comey.

Vooralsnog ga ik er daarom vanuit dat het hier helaas gaat om een ordinaire 1 april grap … helaas.

James Comey, directeur van de FBI, is ontslagen. Zijn functie wordt voorlopig ingevuld door Congreslid Trey Crowdy, aan wie de FBI rapporteert totdat hij of een andere nieuwe directeur geïnstalleerd is. Aangezien Crowdy nog Congreslid is, mag hij pas aangesteld worden als hij die functie heeft neergelegd.

Breaking News  |  31 maart 2017

In Thomas William’s radio-show van vorige week, is te horen dat Comey samen met de Clinton Foundation en HSBC, in verband wordt gebracht met witwaspraktijken en drugssmokkel.

Er is veel kritiek op Comey, die vorig jaar het strafrechtelijk onderzoek naar het emailschandaal van Hillary Clinton dwarsboomde. Hij weigerde ook om Obama’s rol in de Deep State, ook wel de geheime schaduwregering genoemd, te onderzoeken.

De nieuwe directeur laat er geen gras over groeien. Volgens USA Politics Today heeft hij al op de ochtend van zijn aanstelling onder ede een federale rechter, een getuigenlijst en getuigenverklaringen overhandigd, waarbij hij een gerechtelijk bevel heeft gevraagd om de elektronische communicatie van Barack Obama en Joe Biden te onderzoeken, samen met andere sleutelfiguren van Obama’s geheime regering.

Mogelijke gedaagden die beschuldigd worden van hoogverraad zijn de Speaker of the House Paul Ryan en nog zes Republikeinse senatoren en afgevaardigden.

Het lijkt er ook op dat men achter de Clinton Foundation en hun bestuursleden aan gaat, waaronder Chelsea en Bill Clinton. Zij zijn officieel aangeklaagd door Justitie. Het Ministerie van Justitite heeft bewijs dat de stichting van de Clinton’s geld heeft geaccepteerd van landen die verdacht worden terroristische banden te hebben.

Deze landen zijn onder meer Egypte, Saoedi- Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Dubai. In meer dan 12 blootgelegde rapporten blijkt dat de Clinton Foundation van deze landen donaties accepteerde, zonder het benodigde ‘5649-formulier’, waarmee de persoon of overheid die de donatie doet, verklaart zich niet bezig te houden met terroristische activiteiten.

Thomas Williams zondag 2 april te gast bij Open Your Mind Radio

Zondagavond om 20.00 uur zal Thomas Williams te gast zijn bij het Ierse internet-radiostation Open Your Mind Radio.

De uitzending zal hier later als MP3 te beluisteren zijn.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Ella Ster* kan nog steeds geen toegang tot Facebook krijgen. Stuur daarom zelf berichten via Facebook door, zodat zoveel mogelijk mensen toegang hebben tot onze artikelen. Je kunt je ook aanmelden voor de email-service, zodat je bericht krijgt zodra er een nieuw artikel is verschenen.

Share.

About Author

4 reacties

  1. graag nieuwe berichten ontvangen en ga zo door met jullie werk!