De Cabal is met een list schaakmat gezet, nu gaat het heftig worden

14

In deze radio-uitzending van 6 april 2017 spreekt Thomas Williams over de gifaanval en bombardementen in Syrië en andere oorlogsdreigingen, hoe de mensen de macht terug kunnen krijgen door hun soevereiniteit terug te eisen en hoe de Cabal met een list schaakmat is gezet. We zitten onherroepelijk in de eindstrijd, waarbij er roerige tijden aanbreken, maar het vooruitzicht desondanks zeer positief is. Enkele onderwerpen die in deze uitzending besproken worden:

 • De gifaanval in Syrië
 • Militaire dreiging vanuit Spanje en de EU naar Groot-Brittanië vanwege Brexit
 • NAVO zit achter aanslag in Sint-Petersburg
 • Amerikaanse generaals wachten vergeefs op RV van de Rothschilds
 • De komende maanden worden een roerige tijd in de VS
 • Een nieuw transparant en eerlijk financieel systeem staat gereed
 • Soevereiniteit betekent macht en dé manier om deze terug te krijgen
 • Amerikanen zijn door Eisenhower als vee verhandeld
 • Thomas’ ervaringen met buitenaardsen
 • Een hogere dimensie is niet per definitie beter
 • Blijf kalm in de onrust die nu gaat uitbreken

De audio bevat veel meer informatie dan hieronder in de samenvatting wordt weergegeven en is de moeite waard om zelf te beluisteren. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 onderaan het artikel, aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

“Het beste moet nog komen. Er zijn nog wel wat hobbels op de weg, nog enkele grote obstakels, maar het beste gaat nog komen.”

De gifaanval in Syrië

33:30   Thomas: “Voor degene die geen lange termijngeheugen hebben; meneer Assad heeft al in 2014 afstand van alle chemische wapens gedaan en dit was bevestigd door John Kerry. Ze hebben helemaal geen chemische wapens. De opmerkingen van Trump zijn ronduit belachelijk. Hij is ofwel slecht geïnformeerd, ronduit stom, of hij verbergt iets dat gaande is (cover up). De tijd zal het leren.” Volgens hem heeft de situatie in Syrië te maken met het feit dat ISIS er van langs krijgt.

Thomas heeft een tijd geleden al aangeven dat ISIS geen lang leven meer beschoren is, maar ondanks dat de organisatie uitsterft, wordt de groepering aangevuld met vers bloed. Dit wordt aangestuurd vanuit de CIA om de illusie te wekken dat de organisatie nog bestaat. Ze zullen echter ontmaskerd en betrapt worden. De groep uit Langley (het hoofdkantoor van de CIA – red.) zat samen met de NAVO ook achter de aanslag in St. Petersburg.

33 een terugkerend Vrijmetselaarsgetal

39:50   Vorige week sprak Thomas over de waarschijnlijke verkiezingsfraude in Nederland waarbij de regerende partij (VVD) met 33 zetels de verkiezingen had gewonnen. Het getal 33 is gelieerd met de Vrijmetselarij.

“Wat denk je hiervan: De militante groepering Islamitische Staat, IS, hebben in Oost-Syrië 33 mensen geëxecuteerd. (..) ze laten het recht onder je neus zien.”

Militaire dreiging vanuit Spanje en de EU naar Groot-Brittanië vanwege Brexit

1:09:00   De EU is een gigantisch spinnenweb die alle onderdelen met elkaar verbindt, zoals ISIS, Al Qaida, et cetera, en bedreigt momenteel het Verenigd Koninkrijk. Het heeft te maken met Brexit, de beslissing van Groot-Brittannie om uit de Europese Unie te stappen. De datum waarop dit gebeurt is maart 2019. Het is vreemd dat men vanaf het referendum drie jaar nodig heeft, om de uitslag van deze verkiezingen te implementeren.

Het Britse parlement weigert nog tegemoet te komen aan de eisen van de Rothschilds. Het Verenigd Koninkrijk wordt nu bedreigd door Spanje, die grote oorlogsschepen naar de golf van Gibraltar heeft gestuurd. Gibraltar is een klein schiereiland in Zuid-Spanje en behoort nog steeds tot het Verenigd Koninkrijk. Volgens Thomas is dit een signaal van de innerlijke strijd, waarbij duidelijk blijkt dat de Britse en Spaanse koningshuizen niet meer op één lijn zitten.

De afgelopen 500 jaar hebben ze echter nauw samengewerkt. Het Spaanse koningshuis heeft, zoals Thomas begrepen heeft, het hoogste aanzien binnen het Britse koningshuis. De Queen mother (moeder van koningin Elisabeth) was volgens geruchten het dienstmeisje van het Spaanse koningshuis, maar omdat ze genetisch gezien behoort tot de zuivere (illuminati) bloedlijn, is ze binnen het Britse koningshuis opgenomen.

Wat er nu in wezen plaatsvindt, is dat de fascisten hun stromannen uitspugen, omdat de mensen binnen het Britse parlement niet langer onderdeel zijn van de Europese agenda. Ze weten dat er een beter systeem is, dat gereed is om geïmplementeerd te worden. Ze weten dat er een transparant financieel systeem gereed staat, inclusief de fondsen, klaar om ingevoerd te worden, zodra bepaalde malloten verwijderd zijn. De meeste van de regering staan nu aan de goede kant, maar er vindt een strijd plaats tussen de regering en de The House of Lords. Deze club is een hele nare groep, zegt Thomas: “Dat zijn fascistische globalisten die een voorliefde hebben om op jonge kinderen te jagen.”

Het is belangrijk dat deze mensen binnen de House of Lords afgezet gaan worden. Er zijn enkelen die wel mee willen werken, maar het is iets om goed in de gaten te houden, want men is op dit moment in Europa behoorlijk op het oorlogspad.

NAVO zit achter aanslag in Sint-Petersburg

1:16:00   De aanslag in Sint-Petersburg is gedaan door de NAVO, daarvan is Thomas overtuigd. In het gebied rond de Baltische staten worden allerlei spelletjes gespeeld met militair machtsvertoon: onderzeeërs worden getorpedeerd, marineschepen vuren schoten af, vliegtuigen vliegen voortdurend over, al dat soort zaken.

De reactie van de media is opmerkelijk en ironisch, want ze noemen deze aanslag een valse vlag, waarbij Putin de schuld krijgt. Maar het was gedaan door de NAVO, in een poging om de Derde wereldoorlog te starten. Hetzelfde spelletje wordt in Syrië gespeeld.

De overeenkomst met de NAVO en de VS loopt in mei dit jaar af. Thomas hoopt dat mensen druk op Trump gaan uitoefenen om deze overeenkomst niet te verlengen en daarmee de weg te openen om de NAVO via het internationaal gerechtshof te vervolgen. De VS neemt 80% van het budget voor zijn rekening en een groot deel van de logistiek. Als zij zich terugtrekken houdt de NAVO op te bestaan. De NAVO is al maanden bezig om materieel naar Duitsland en Polen bij de Russische grens te transporteren, als voorbereiding op een conflict met Rusland. Thomas is ervan overtuigd dat ze daarin niet zullen slagen, maar het belangrijkste is dat we door deze illusie heenkijken. Dat we de leugens zien die de media naar buiten brengt.

Amerikaanse generaals wachten vergeefs op RV van de Rothschilds

1:21:00   De generaals van het Amerikaanse leger, zijn de belangrijkste schakel in het tegenhouden van alle veranderingen zoals: het financiële systeem, de financieringen, de projecten en de arrestaties. Zij staan onder directe controle van de entiteit die zich voordoet als Hillary Clinton (Android) en Dick Cheney. Deze volgen de directe bevelen op van de Rothschilds. Thomas: “Deze mensen houden de hele wereld in gijzeling door te weigeren hun gezond verstand te gebruiken.”

Vorige week vrijdag — na de 750ste poging van de RV (revaluatie) die opnieuw faalde — stemden de generaals in met een bespreking met de mensen achter de Trust (verbonden met deze radioshow). Maar ze kwamen niet opdagen omdat hen door de Rothschilds en Chinese Elders beloofd was, dat de uitbetaling van de RV de volgende dag zou plaatsvinden. De mensen van de Trust zullen hen de komende donderdag eraan herinneren dat deze poging wederom gefaald heeft. Deze malloten verwachten ook van talloze landen fondsen te ontvangen om een oorlog tegen Rusland te beginnen. Maar ook dat plan faalde. De Rothschilds hebben ook in zogenaamde onderhandelingen, die eigenlijk niks meer zijn dan eenzijdige eisen die gesteld worden, geëist dat zowel Putin als Trump verwijderd moeten worden.

1:27:00   De aanval in Syrië is niks meer dan een poging om meer fondsen vrij te krijgen voor schurkachtige organisaties en hun projecten, waarbij meer aandacht wordt gevestigd op ISIS.

Trump’s kabinet opnieuw opgeschoond

1:27:40   Thomas heeft na de verwijdering van Flynn voorspeld dat het niet lang zou duren voordat andere dubieuze figuren uit Trump’s kabinet verwijderd zouden worden. Inmiddels is ook Steve Bannon verwijderd. De reden is dat hij een Nazi is, net als de malloten bij de NAVO. Thomas voorspelt dat hij niet de laatste zal zijn.

Vervolgens wordt de audio vanThomas afgebroken op het moment dat hij wil iets wil vertellen over een liquidatie, waarbij een vliegtuig is neergehaald, waarin zich waarschijnlijk een hooggeplaatste militair bevond.

De komende maanden worden een roerige tijd in de VS

1:28:50   Wanneer de audio weer hoorbaar is, vertelt hij dat de innerlijke strijd van de verschillende facties en groeperingen opgevoerd zal worden en we meer van dit soort heftige uitingen zullen gaan zien. Hij vervolgt dat we tussen nu en 1 juni aanstaande een roerige tijd tegemoet gaan. Eén van de redenen is dat zowel de banken als de Amerikaanse overheid volledig blut zijn. 1 juni schijnt één of andere ‘uitschakeldatum’ te zijn, waarbij waarschijnlijk wederom de Amerikaanse overheid ‘op slot’ gaat. Er worden allerlei aanslagen op Amerikaanse bodem gepland, waaronder door een groepering die onder de naam ISIS opereert en door Black Lives Matter.

Er is geen hefboomfinanciering meer mogelijk (E*: gebruik van geleend geld op basis van een kapitaal of grondstoffen die ondergebracht zijn in een Trust – red.) en als gevolg zijn er plannen om de overheid na 1 juni 2017 te sluiten. Daardoor kan de situatie in de VS behoorlijk escaleren. Op het moment dat mensen niet uitbetaald worden zal er chaos op straat ontstaan en uitkeringen stopgezet worden. Wij (de lezers van deze blog en luisteraars van deze show) hebben een belangrijke rol te spelen om de rust te bewaren en geen loosh te creëren, iets dat dat men wel wil bereiken.

Thomas: “Het laatste wat we nodig hebben is Martial Law (…), maar nu speel ik de advocaat van de duivel … misschien is dit wel wat er nodig is om de mensen wakker te maken.” Het gaat in ieder geval wel behoorlijk akelig worden. Er is ook de mogelijkheid dat het financiële systeem uitgeschakeld zal worden. Het is een gesimuleerde EMP-aanval, maar het zal geen echte aanval op het elektriciteitsnetwerk zijn. Het is een soort variant op Project Blue Beam (E*: een nep buitenaardse invasie – red.).

Een nieuw transparant en eerlijk financieel systeem staat gereed

1:38:00

Thomas beëindigt de Intel met de mededeling dat er een project gaande is waarbij een nieuw financieel systeem is opgezet en er vanaf januari dit jaar allerlei fondsen overgeheveld zijn naar dit nieuwe systeem. Het zou ook het begin zijn van de People’s Club, maar dit werd allemaal geblokkeerd.

Zoals het er nu voor staat zijn er 122 landen die het nieuwe financiële systeem willen implementeren en het oude systeem willen opheffen. Inclusief de financiële ‘achterdeurtjes’, de zwarte schermen, het zwarte boek, het blauwe boek, enzovoort. (E*: Deze termen verwijzen naar onderdelen van het zwarte bancaire systeem, wat in dit artikel uitgebreid wordt uitgelegd.) Het nieuwe systeem heeft deze verborgen valluiken niet.

Thomas geeft een voorbeeld. Stel dat de VS geld wil oversluizen naar Syrië, dan zullen in het nieuwe systeem alle landen deze transactie kunnen zien. En dat is momenteel niet het geval. In het nieuwe systeem kunnen andere landen een klacht indienen als ze vermoeden dat een bepaalde transactie niet legaal is, waarna de transactie geblokkeerd wordt, totdat bewezen is dat het wel legitiem is. Daarmee zal in het nieuwe systeem iedereen in de wereld kunnen zien wie wie is, wat doet, waar, wanneer, waarom, enzovoort. Volledig transparant.

Soevereiniteit betekent macht en dé manier om deze terug te krijgen

1:40:30   Het belangrijkste aspect wat momenteel speelt is het begrip soevereiniteit. Dat thema speelt wereldwijd een centrale rol. Wie is soeverein? Degene die soevereiniteit hebben, hebben de macht. Dat is ook het doel voor de toekomst, waarbij er niet een nieuw controlesysteem komt, maar partijen in het belang van de mensen in controle zijn. In de toekomst zullen er allerlei commissies zijn en een wereldwijd beleid, waarbij gewone mensen die voor een kortdurende periode verkozen zijn, de zeggenschap hebben.

Het probleem is dat de Rothschilds denken dat ze de belangrijkste entiteit zijn, maar ze hebben niet eens soevereiniteit … oeps. Ze hebben een systeem gecreëerd waarbij ze controle hebben over alle partijen met sub-soevereiniteit. Daarbij zitten de mensen onderaan in de achtste laag. Mensen hebben binnen het huidige systeem sub-sub-sub-sub-sub-sub-sub-sub-soevereiniteit. Marduk had de primaire soevereiniteit, maar dit wezen is niet langer onder ons.

1:44:40   Alleen een soevereine partij kan een verdrag met een andere soevereine partij tekenen. De groepering achter de Trust heeft de primaire soevereiniteit opgeëist, die alle andere partijen overstijgt. De Cabal denkt dat ze soeverein zijn, maar zij zijn op de hoogte gebracht van de juridische stukken die recent zijn ingediend bij de World Council. De Cabal heeft nu 21 dagen om bezwaar te maken en de Council ervan te overtuigen dat de Trust niet rechtsgeldig is, iets dat niet zal lukken. Als men in verweer gaat bij het internationaal gerechtshof geef men daarmee toe dat de Trust bestaat en met deze officiële erkenning worden ze zelf ongeldig verklaard. Daarmee is de Cabal schaakmat gezet. Het is ingediend, geregistreerd, rechtsgeldig, legaal en zij kunnen er niks tegen doen. Door er tegen in verweer te gaan, valideren ze het bestaan en de rechtsgeldigheid ervan. En door het te valideren en de echtheid aan te tonen, kunnen ze het niet winnen.

Zodra alle landen soeverein verklaard zijn, zijn alle landen ook gelijk. Deze soevereine partijen kunnen vervolgens ook alle voorgaande verdragen ontbinden, die zogenaamd in belang van de mensheid zijn ondertekend. Inclusief de buitenaardse contracten met betrekking tot mensenhandel, slavernij buiten de aarde of het verkopen van grondstoffen aan buitenaardse partijen.

Eén van de nieuwe bepalingen zal zijn dat een land niet een ander soeverein land mag aanvallen. Dat is het einde van oorlogen, want zodra een soeverein land wel een andere soeverein land aanvalt, verliest het zijn soevereiniteit. Als gevolg heeft men geen inspraak meer in welk verdrag dan ook en wordt het een soort paria-land. Het indienen van de claim op soevereiniteit van alle landen zal de regels van het spel volledig veranderen. De volgende stap is dat voor alle mensen soevereiniteit aangevraagd wordt. Dat is het einde van slavernij.

2:00:00   In het huidige systeem hebben de mensen, omdat ze sub-sub-sub-sub-sub-sub-sub-sub-soeverein zijn — ofwel slaaf — geen recht op eigendom. Zodra mensen soeverein worden verklaard, hebben ze weer de volledige zeggenschap over al hun eigendommen zoals: geboorteaktes, hypotheken, huizen, et cetera.

In het nieuwe systeem zullen de zogenaamde koninklijke bloedlijnen, ofwel de wereldwijde elite, zoals de koningshuizen en de mensen in het Vaticaan geen zeggenschap meer hebben.

Amerikanen zijn door Eisenhower als vee verhandeld

2:22:40   Eisenhower heeft het Amerikaanse volk destijds in de uitverkoop gedaan door een contract met de tall greys te tekenen. In ruil voor technologie kregen zij toestemming om stelselmatig mensen te ontvoeren. De deal was dat 2% ontvoerd mocht worden, maar in werkelijkheid was dat percentage veel hoger. Wie gaf hem het recht om dat te doen? De technologie was bovendien niet gunstig voor de mensheid, want het werd gebruikt voor wapens en oorlogsvoering.

Thomas’ ervaringen met buitenaardsen

2:39:00   Thomas vertelt over zijn eigen ervaringen met buitenaardsen en hoe hij als kleine jongen een buitenbeentje was, dat niet binnen het schoolsysteem kon functioneren en zijn eigen leerweg heeft gevolgd. Hij praat ook over zijn spirituele ontwikkeling en dat hij inmiddels zijn mentale plateau* heeft bereikt.

*) De verschillende lagen, niveau’s van de mens, uitgelegd in “Humanity Unplugged, deel 1.2.”

De werkelijke drieëenheid

2:58:30   De drieëenheid in de katholieke kerk wordt uitgelegd als: de vader, de zoon en de heilige geest. Maar waar is de moeder? Hoe kun je een vader en zoon hebben, maar geen moeder? De andere drieëenheid was Isis, Osirus en Horus; moeder, vader en zoon. Maar de échte drieëenheid is: mij, mijzelf en ik; ik ben ik, ik ben alles, alles is een.

Een hogere dimensie is niet per definitie beter

3:09:00   De derde dimensie (3D) is niet beter of slechter dan de vierde dimensie (4D). We moeten stoppen om in termen van beter te denken als het nummer hoger is dat de demensie aanduidt. De lagere astrale wezens verblijven in 4D, maar dat is een gruwelshow die we moeten vermijden. Maar er zijn ook slechte wezens in 8D en hoger. Bepaalde plasmatechnologie die tegen de mensheid wordt gebruikt komt uit 8D. Is dat dan beter? Nee. Het cijfer geeft dus niet aan of het minder of beter is.

Blijf kalm in de onrust die nu gaat uitbreken

Op 7 april, de dag na de uitzending, plaatst Thomas een bericht op Facebook:

Thomas: “In het licht van datgene dat vanacht plaatsvond, met de malloten die raketten op Syrië afgevuurd hebben, moeten we voor onszelf de balans opmaken in hoeverre we onszelf voorbereid hebben. We kunnen de slapers niet meer helpen, daar heb ik eerder voor gewaarschuwd, zij zijn onderdeel van het probleem, niet de oplossing.

 1. Trump is gecompromitteerd* (E*: Hij is in een lastige situatie gebracht, doordat een geheim of strafbaar feit dreigt bekend te worden gemaakt en daardoor chantabel. Benjamin Fulford spreekt van een filmopname, waarbij Trump een minderjarig meisje verkracht.)
 2. Trump is, zoals verwacht, volledig irrelevant.
 3. Er zijn 39 lagen van geheimhouding boven de president, kennis waarvan hij niet het recht heeft deze te weten.
 4. Totdat we de rotzooi in ons land (Amerika – red.) opruimen, worden we aan allerlei soorten aanvallen blootgesteld.
 5. De malloten, overheidsfunctionarissen over de gehele Verenigde Staten, hebben ISIS geïnstalleerd (niet de moslims), om chaos te veroorzaken. De brug bij Atlanta, de issue in Vegas en de Tampa oefening, waren testen voor een groter programma van valse-vlag-aanvallen, gecreëerd om Martial Law te forceren.
 6. Er wordt elke poging ondernomen om chaos te creëren. We zijn goed voorbereid om kalm te blijven. Het wordt desondanks roerig, daar is geen twijfel over.

We hebben ons allemaal voorbereid op deze tijd. Het zou nooit een rustige vaart worden, al hebben velen van ons onze uiterste best gedaan om dit wel zo te laten zijn. In werkelijkheid zijn deze zielloze entiteiten, de reptiliaanse onderkruipsels, insectachtige klootzakken, fascisten en zielige menselijke overlopers in een hoek gedrukt en staan met hun rug tegen de muur. Ze zijn verstoken van elke vorm van basiskennis, compassie of liefde en zullen uitwijken naar klassieke Draco-methodes van vechten en vernietigen.

Uiteindelijk zullen ze falen en zullen wij zegevieren, maar men hoopt dat het aantal slachtoffers tot een minimum beperkt zal blijven.

Blijf kalm, blijf sterk en laat deze klootzakken je niet naar beneden trekken.

Lach ze recht in hun gezicht uit. Herinner je wie en wat je bent. Herinner je waarom je hier bent gekomen en reageer dienovereenkomstig. Onze dag zal aanbreken.”

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij is ook de oprichter van de stichting The People’s Club een onafhankelijke organisatie die geld beschikbaar stelt voor mensen die in nood verkeren, of een project ten behoeve van de mensheid willen lanceren. Thomas bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Ella Ster* kan nog steeds geen toegang tot Facebook krijgen. Stuur daarom zelf links via Facebook door, zodat zoveel mogelijk mensen toegang hebben tot onze artikelen. Je kunt je ook aanmelden voor de email-service, zodat je bericht krijgt zodra er een nieuw artikel is verschenen.

Share.

About Author

14 reacties

 1. Thomas gaat hier in de fout door te beweren dat een mens een huis in eigendom kan hebben of eigenaar kan zijn van geld. Planeet aarde is een levend organisme. Die heeft nog nooit een stukje van zichzelf verkocht of weggegeven. Als je een gebouw of bouwwerk, dus ook een straat, op andersmans grond zet, dan wordt dat eigendom van diegene die het stuk grond in eigendom heeft. Gezien dat dit in alle gevallen planeet aarde is, zijn dus alle wegen en bouwwerken eigendom van deze planeet.
  Over het geld heb ik een artikel geschreven (enkel te lezen voor wie actief is op facebook):
  https://www.facebook.com/notes/exit-uit-de-matrix/waarom-een-mens-geen-eigenaar-kan-zijn-van-geld/1293964490650619
  Ook gaat hij in de fout door te denken dat een mens niet soeverein zou zijn. Dat zijn ze wel. Alleen werd ons wijs gemaakt dat we dat niet zijn. De Cabal maakte ons wijs dat we een natuurlijk persoon zouden zijn. Fout. Een natuurlijk persoon is niets anders dan een trust. Bij een trust zijn er minimaal drie partijen. De oprichter is het Vaticaan via de gemeente. De begunstigde(n) is één of meerdere overheden. De beheerder is diegene die de authentieke geboorteakte in bewaring heeft. Van zodra jij de naam van die trust gebruikt op wat voor manier dan ook, dan wordt jij beheerder. En dan moet jij opdraaien voor alles wat er met die trust gebeurt.
  Hoe de natuurlijk persoon ontstaat kan je hier lezen:
  https://exituitdematrix.wordpress.com/de-grootste-fraude-aller-tijden/het-ontstaan-van-een-persoon/?frame-nonce=4f9f3db557
  De natuur maakt geen enkel onderscheid. Jij bent deel van die natuur. Dus waarom zou jij onderscheid moeten maken tussen die of die mens. Ieder mens, zonder uitzondering is gelijkwaardig.
  Landen (met landsgrenzen, ministers, leger, enz) zijn, net als geld, het schrift, personen, en vele andere concepten, een creatie van de cabal. Een land vind je uitsluitend terug in de vorm van tekst. In werkelijkheid (3D en hoger) bestaat zoiets niet.
  Enige tijd geleden schreef ik een brief naar iemand die zich identificeerde als commissaris van de politie. Hieronder een uittreksel:
  “U hebt drie opties:
  1. U identificeert zich als een NAAM (bijv MARK RUTTE (let op de schrijfwijze: hoofdletters)). Een “NAAM” is een titel. Een titel is tekst. Tekst is per definitie dood en kan niets. Tekst kent alleen en uitsluitend andere tekst. En dus geen levende wezens of fysieke voorwerpen.
  2. U bent een gehersenspoelde slaafse biologische robot zonder ziel. Een robot kan alleen maar orders uitvoeren. Een robot heeft enkel en alleen privileges en plichten. Een robot wordt bestuurd door een ander. Een robot is ondergeschikt aan de mens en andere levende wezens.
  3. U bent een ziel in een menselijk lichaam. Die ziel bestuurt uitsluitend het menselijk lichaam waarin die woont. Een mens/ziel respecteert andermans rechten. Dat is meteen de enige plicht die een mens/ziel heeft. Een mens heeft ook empathie en weet wat echte liefde is.”
  Aan jou de keuze welk van de drie je wilt zijn. Maar let op, jouw keuze heeft verregaande gevolgen.

 2. Hoi Ruben, Dank voor je aanvullingen ten aanzien van de (verborgen) betekenissen van woorden zoals ‘persoon’, ‘naam’ en ‘titel’.

  De gekozen formulering “dat Thomas de fout in gaat” vind ik wel wat ongelukkig gekozen. Zoals je zelf in de audio kunt beluisteren legt hij alleen maar uit wat er achter de schermen op juridisch en politiek gebied plaatsvindt.

  Daarbij geeft hij toelichting over een meesterzet waarbij de Cabal een koekje van eigen deeg krijgt en binnen hun zelf gecreëerde systeem schaakmat zijn gezet. Dit staat volledig los van zijn persoonlijke overtuigingen dat wij mensen van nature soeverein zijn en landsgrenzen slechts stompzinnige lijnen op een kaart zijn.

  Maar het overtuigd zijn van je geboorterecht, is niet voldoende om je rechten ook op te eisen. We hebben te maken met een repressief controlesysteem, waarbinnen we onszelf stap voor stap los moeten maken. Uiteindelijk zullen de landsgrenzen en de Babylonische jurisprudentie verdwijnen. Thomas zal een van de eerste voorvechters zijn die ons hier niet alleen van bewust maakt, maar ook praktische oplossingen zal aandragen om dit daadwerkelijk te bereiken.

 3. Ik haakte af bij het stukje, quote: De meeste van de regering staan nu aan de goede kant.
  Er zijn maar een handvol leiders die iets geven om het volk.
  Het zijn juist de regeringen die als laatste om gaan, omdat deze zo laag in de piramide staan.
  Tevens gaan al mijn haren overeind bij het idee dat de Queen Mother nu opeens bij ons staat.
  Nee zij is één van de ergste op aarde.
  Als zij uit het bootje stapt om iets nieuws te gaan doen kan je er vergif op innemen dat ze een groter plan volgt.
  Dat überhaupt de brexit mocht doorgaan is hier ook een teken van.
  Als hoofdstad van het kapitaal in de wereld, vermoed ik dat ze juist de ontkoppeling doet om dit te beschermen.
  Maw, de euro gaat onder.

  Het lijkt mij teveel op misdirection, zorg dat je een paar puntjes goed heb en verzin de rest erbij.

  • Je kunt afhaken of hier aanvullende vragen over stellen. Dat laatste ga ik doen, want ik vraag me dan af welke regeringen of landen dat dan zijn.

   Waar lees je in dit artikel dat de Queen Mother aan onze kant staat? Daar geloof ik zelf ook niks van, maar dat staat er toch ook niet?

   • Na het stukje dat ze dienstmeisje was in Spanje, staat er daarna een stukje dat ze (de Engelse regering) hun eigen weg gaan.
    Met een beter een transparanter systeem.
    Tevens staat er ergens in dat de regering niet meer luisterd naar de Rothschild’s.

    Met het idee of tegen ons of met ons, heb ik dit misschien verkeerd ingevuld.

    Verder aanvullende vragen stellen doe niet meer op alle berichtgevingen.
    Daarvoor is er nu teveel misinformatie, en daarbuiten ben ik ook een beetje te leeg daarvoor.
    Mijn respect daarom ook naar doorvragens zoals jou.

    Maar ik hou de grote lijnen in de gaten, die zijn makkelijker te volgen.

    Groetjes!

    • De Queen Mother of het Britse koningshuis zijn andere entiteiten dan de Britse parlementsleden. Ik begreep uit Thomas’ zijn verhaal dat die laatste zich tegen de Rothschilds keren. Dat geldt blijkbaar ook voor koningin Elizabeth, maar Thomas voegt daar terecht aan toe dat dit haar niet vrijpleit van alle wanstaltige misdaden tegen de menselijkheid die ze op haar geweten heeft. Ik ga er vanuit dat zij uitsluitend uit eigenbelang handelt, welke keuze ze ook maakt.

     • Het zijn de militairen zelf die moorden, niet degenen die hen er toe de opdracht geven.

      Wees voorzichtig met dat soevereine mens verhaal, er zitten al verschillende mensen onschuldig in de gevangenis daar voor. En die vrouw van Vitalifeiten is er haar huis door kwijtgeraakt.

 4. Mohsen Wahba on

  Ik vond het heel in interessant en ik hoop alle beste voor iedereen.

 5. Ger Kloosterman on

  De schaduw regering heeft verloren. Mijn idee is dat de ontmoeting tussen President Xi van China en President Trump van Amerika een ontwikkeling is naar een nieuw geldstelsel met goud als onderpand. Dit is in het verleden verlaten door de Cabal om de Wereld te manipuleren. Iran en Noord Korea zijn zogenaamd atoommachten om proxy aanvallen te inseneren. Echter deze 2 landen zijn nog niet onderworpen aan de bank van de Rotschields !

 6. Pedro Nolde on

  Met veel intresse gelezen en hopelijk gaan we de goede kant op !