Deze serie Humanity Unplugged (De mensheid losgekoppeld) op basis van een speciale radio-uitzending van Thomas Williams, gaat over de geboorte, de dood en wat er gebeurt als de reïncarnatie is geblokkeerd. In deel 1.1, de inleiding van deze serie, kun je lezen over de misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens. Deel 1.2 gaat over de kosmos, de schepping en de ontwikkeling van de mens.

Geboorte

Velen zullen verrast zijn over de verschillende stadia die er komen kijken bij een geboorte. Dacht je dat er uit (de versmelting van) het ei direct een mens ontstaat? Het volgende vindt er plaats tijdens de zwangerschap. Wanneer een moeder op het punt van conceptie staat, vindt er een energetische uitbarsting plaats die past bij de energieverbinding van het organisme. Er opent zich een kanaal door een aantal barrières van de planetaire lagen heen. Het kanaal trekt dan een ziel naar binnen, die genetisch overeen stemt met die soort. Er vindt een zeer snelle deling van cellen plaats, totdat een etherisch lichaam van een vis die zich, zodra het is geharmoniseerd, begint te ontwikkelen tot menselijke biomassa. Dit is de eerste maand.

Omdat de embryonale groei van een mens sneller verloopt dan die van een vis, wordt de vis in de 2e maand vervangen door een etherisch lichaam met een hogere groeigraad, het amfibie. De menselijke cellen en die van de amfibie smelten samen en de viscellen komen als overtollig overblijfsel in de placenta terecht. Op dit moment is het risico op een miskraam het grootst.

Als er op een later moment, bijvoorbeeld bij 5 maanden een miskraam plaatsvindt, heeft de ziel geen kanaal meer om terug te keren naar zijn originele, evolutionaire niveau en is vervolgens gedwongen af te dalen naar een lager niveau van spirituele ontwikkeling. Het is dan overgeleverd aan de genade van de astrale dieren, met de mogelijkheid door hen geconsumeerd te worden, hetgeen het einde betekent van deze ziel.

In de derde maand wordt het amfibie vervangen door een reptiel (wees gerust, dit is niet een Draco soort of iets engs zoals in de originele V series), de groei zet zich gestaag voort, tot de vierde maand, wanneer het reptiel wordt vervangen door een zoogdier. In de vijfde maand treedt de menselijke ziel voor het eerst in. In de zesde maand valt de staart eraf en het embryo neemt tot aan de geboorte het menselijke etherische lichaam aan.

Als reïncarnatie is geblokkeerd

Wat gebeurt er met zielen van uitgestorven wezens, waarvan er duizenden op deze planeet waren? Omdat er geen gastheer is om een doorgangskanaal te creëren, zullen deze zielen in een soort van overlevingsmodus terecht komen, waardoor ze op de één of andere manier naar hun eigen bestaansniveau gaan. Soms kunnen ze zich aanpassen aan een ander bestaansniveau. Wij kennen ze als astrale dieren, maar het grootste deel wordt ‘loosh-boer’. Wij hebben hier in de fysieke wereld over gehoord. Om te kunnen voortbestaan, moeten ze zich voeden met onze energie.

Misschien moeten we hieruit lering trekken dat de manier waarop wij een enorme hoeveelheid soorten laten uitsterven, tegelijkertijd zorgt voor steeds meer ‘loosh’ wezens of energetische vampieren, om een betere term te gebruiken. Of misschien is dit allemaal onderdeel van het plan om het oogsten (van ‘loosh’) te kunnen blijven continueren. Bij mijn weten zijn veel astrale gebieden ontruimd, dus uitgestorven dieren zullen die leegte dan gedeeltelijk opvullen.

Als een individu op een bepaald spiritueel niveau opstijgt van het astrale niveau naar de mentale lichamen, stijgt de ontwikkeling gigantisch. Mentale kracht is altijd sterker dan brute kracht omdat de via de mentale lichamen de kracht van de gedachten toeneemt, waarmee bijvoorbeeld ook de mogelijkheid toeneemt om te manifesteren.

De kracht van de onschuld en kracht van het kwaad

Mentale krachten ontstaan alleen in een ziellichaam dat onschuldige gedachten heeft ontwikkeld, met een pure ziel en een genereus open hart. Zij die slechte intenties en krachten hebben, zullen dit niet via hun eigen evolutie kunnen bereiken en zullen, daaruit voortvloeiend, anderen naar hun (lagere) niveau trekken. Dit is in grote lijnen wat hier op aarde heeft plaatsgevonden en wat de mensheid naar beneden trok. De kracht van het kwaad is een illusie die door het leeuwendeel van de mensheid wordt versterkt, als gevolg van hun gebrek aan bewust-zijn van andere realiteitsdimensies.

Wat gebeurt er wanneer iemand een ander vermoordt? Er zijn consequenties voor beiden. Het vermoorden van een persoon die zijn evolutionaire cyclus nog niet heeft voltooid, brengt het slachtoffer eveneens terug naar een eerder evolutionair niveau. De moordenaar moet een grote hoeveelheid woede genereren om een ander te kunnen vermoorden. Er stroomt dan een vloed van negatieve energietrillingen door de fysieke, de etherische en de astrale lagen. Het stroomt naar het astrale niveau en vervormt het, met verschrikkelijke gevolgen voor de moordenaar.

De negatieve emoties voeden alleen het astrale niveau. Als die persoon het volledige astrale niveau had bereikt, wordt het kanaal afgesneden en kan niet meer worden gevormd, waarmee de moordenaar voor eeuwig is opgesloten in het astrale niveau. Het astrale lichaam gaat tot het uiterste en nadat de moordenaar is gestorven, kan hij alleen nog naar het lagere astrale niveau waar uitgestorven wezens verblijven zoals  dinosauriërs, roofdieren en parasieten. Ik denk dat dit bekend staat als de karmische wet.

Dood

Wanneer een mens, plant of dier sterft, verliest het z’n fysieke lichaam. Binnen de drie minuten van het overlijden wordt het PSI-veld afgebroken en een kanaal gecreëert, zodat de ziel naar het geschikte leerniveau kan gaan. Er kunnen geen niveaus worden overgeslagen, maar er zijn omstandigheden waarbij het niveaus naar beneden kan gaan. Bijvoorbeeld als de ziel zich in het fysieke niveau wil manifesteren. De ziel moet daarvoor echter een prijs betalen, aangezien het een deel van z’n potentieel moet opgeven.

Dit type scenario heeft zich hier al velen malen afgespeeld, maar nu zelfs meer dan ooit, zoals ik begrepen heb. Zielen met een bijzonder hoge waarde en geleerdheid, hebben zichzelf op dit moment gecomprimeerd om hier te komen en zaken zoals de AI (Artificial Intelligence), het Matrixsysteem en andere issues, van binnenuit op te lossen. Dit kan alleen van binnenuit gedaan worden, gezien de aard van de technologie.

Stel je eens voor dat je je op het ene moment tussen de sterren en planeten bevindt en deze met gedachten kunt creëren of bewegen, om vervolgens hier te komen in deze beperkende speeltjes die we lichamen noemen. Dat is voor de zielen die deze taak op zich genomen hebben een behoorlijk offer. Al helemaal  wanneer hun energie-signatuur wordt gedetecteerd die ertoe leidt dat deze individuen gegijzeld worden en voor misdadige doeleinden worden gebruikt … ahum … Het Vaticaan.

Wanneer de ziel na de dood naar het bestemde niveau opstijgt, blijft er een koord verbonden met het fysieke lichaam. Het afsterven van het neurologische weefsel verbreekt na 9 dagen de verbinding met het mentale lichaam van het wezen. Als gevolg van verder verval wordt het koord na 40 dagen losgekoppeld van het astrale lichaam.

Als na een jaar al het beenmerg uit de botten is verdwenen, wordt uiteindelijk het koord van de etherische laag losgekoppeld, waarbij slechts het fysieke hulsel overblijft. Op dat moment heeft de ziel geen enkele connectie meer met het lichaam. Het proces van het losmaken van de ziel kan worden versneld door crematie, aangezien al het weefsel en beenmerg sneller wordt verwijderd, waarna de koorden ontkoppelen

Als een persoon een gewelddadige dood sterft, gaat de ziel één niveau naar beneden, aangezien het niet z’n evolutionaire cyclus heeft afgemaakt. Als een persoon zelfmoord pleegt, kan het slechts in de etherische laag verblijven. Men is daar overgeleverd aan roofdieren en indien door hen geconsumeerd, betekent dit het einde van die ziel.

Originele tekst van Thomas Williams | vertaling Cassandra de Wit, Ella Ster* | ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
De Mensheid Losgekoppeld-serie

>  Deel 1.1: De misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens.
>  Deel 1.2: De kosmos, de schepping en de ontwikkeling van de mens

Vervolg:
>  Deel 1.4: Het herstel van GNA en de verbinding met het Hogere Zelf

Share.

About Author

8 reacties

 1. Rosemarijn on

  Brrr ik krijg er kippenvel van!

  Ik weet niet of ik het met alles eens ben wat er wordt gezegd hier.
  Het roept ook veel vragen op…..

  Wat gebeurt er met bij abortus met de ziel? Hoe vind een conceptie in een buisje plaats energetisch? Hoe zit het met oorlog, wie weet nog wie heeft vermoord?
  Waarom kunnen zielen niet verder als het soort is uitgestorven? Waarom kunnen wij niet verder als we worden vermoord of bij zelfmoord? Is dit door de matrix? Als we meer bewust worden kunnen we deze zielen helpen?
  Hoe zit het met nieuwe rassen van mensen of dieren, waar komt kun ziel dan vandaan?
  Dank aan de mammoet en olifant, hebben die dezelfde ziel?

  Bedankt voor de vertaling!

 2. Je vragen zijn terecht Rosemarijn en ikzelf heb ook moeite met het idee dat ook de ziel “vast” komt te zitten in een lage astrale laag of vernietigd kan worden … en is dat wel zo?

  Over abortus heeft Thomas gezegd dat dit kan betekenen dat de ziel niet verder kan evalueren, maar ook hier zijn er uitzonderingen.

  Het is goed om hier een open mind in te houden.

  • Rosemarijn on

   Het blijft voorlopig voor ons nog gissen denk ik….. In ons huidige bewustzijn.
   Er gebeurt zoveel op aarde (en daar om heen) waar we geen (bewust) weet van hebben!

   Ik heb vaker gelezen dat zielen ergens kunnen blijven vast zitten of blijven hangen maar, ik dacht altijd dat dit een “tijdelijke” staat van zijn was/is tot de ziel weer verder kan evolueren.
   Ik heb nog nooit gehoord van zielen die opgegeten worden en verdwijnen. Dat roept bij mij veel vragen op!

   (ben nu de zoemende ceder van Rusland aan het lezen, dat geeft weer een heel ander perspectief van alles weer!)

 3. Oooo ik kan hier niet echt mee eens zijn!
  De ziel plaats zich pas in een lichaam (die geboren is) wanneer deze aan het krijsen gaat.
  Ook kan de overdracht mislukken, dit zijn dan de jonge baby’s als kinderen die jong sterven,

  Wij als bevolking van de wereld aarde zitten in de begin van de vierde fase. Dit is dan ook de reden
  dat relatief gezien veel mensen het nieuwe denken krijgen. En deze moeten het verschil maken over
  het overgrote gedeelte die er nog lang niet aan toe zijn.

  Dat dit recht verleend is “het nieuwe denken” vind ik persoonlijk onverstelbaar want als ik naar buiten kijk.
  Maar dit zal wel met de tijdgeest te maken hebben in kan niet kijken in de agenda van de meesterbouwer.