Wanneer mensen geconfronteerd worden met verhalen over satanische rituelen is men geneigd om meteen weg te kijken en zich ervan af te wenden. Dat heeft te maken met gevoelens van weerzin en onmacht. Maar omdat we scheppende wezens zijn, kunnen we onze krachten bundelen en onze geestkracht inzetten om ook op spirituele wijze het meest weerzinwekkende tot een einde te brengen. Eind april zijn door de Cabal tal van satanische rituelen gepland. Hierbij doe ik een wereldwijde oproep om middels een geleide meditatie het energieveld rond de geplande locaties voorgoed te veranderen.

English version

Deze visualisatie-oefening of geleide meditatie is gecreëerd naar aanleiding van een bericht dat het ITCCS naar buiten heeft gebracht over de wereldwijde geplande rituelen die rond 30 april zouden moeten plaatsvinden. (Lees hier het originele bericht van de ITCCS en hier de Nederlandse vertaling.)


Ga in een ontspannen houding zitten en adem enkele minuten rustig in en uit. Spreek dan voor jezelf de intentie uit, dat je vanuit je innerlijke wils- en geestkracht een verandering teweeg wil brengen, om alle activiteiten, die erop gericht zijn om satanisch ritueel misbruik te beëindigen, hierdoor worden gesteund.

Licht op de plekken van het duister

Stel jezelf een wereldkaart voor en plaats in je gedachten een brandende kaars op de locaties: Montreal, Washington (DC), Rome, Parijs, Londen, Brussel, Geneve, Frankfurt and Tara (Ierland). Stel je voor dat al deze plekken worden overspoeld door een alles doordringbaar licht van liefde en zuiverheid, waarin al het duister oplost en niet langer kan bestaan.

De Jezuïeten San Lorenzo kerk in Rome.

Zoom met je gedachten in op de religieuze plekken waar de satanische rituelen plaats zouden vinden, bijvoorbeeld de Jezuïeten San Lorenzo kerk in Rome. Affirmeer de intentie dat deze visualisatie automatisch wordt verplaatst naar de juiste locaties die de Cabal in gedachten heeft. Visualiseer een enorme cirkel van mensen rond deze gebouwen, die elkaars hand vasthouden en een liefdevolle, zuiverende energie naar die plekken sturen.

Stuur opnieuw een enorme impuls licht naar deze locaties. De energie die deze locaties overspoelt, gaat dwars door muren en vloeren heen, is extreem zuiverend en zo sterk dat alleen liefdevolle wezens met de juiste intenties zich er in kunnen handhaven. Alles wat niet zuiver is, of ronduit kwaadaardig kan niet langer voortbestaan. Sloten barsten open, deuren ontsluiten, ramen vallen open en overal stroomt het licht binnen.

Bevrijden van de kinderen

De kinderen die er worden vastgehouden, worden vrijgelaten. Sla in je gedachte een warme deken en arm om ze heen en leidt ze vervolgens naar buiten. Daar worden ze omarmd door het warme zonlicht. Stuur liefdevolle, helende en beschermende energie naar deze kinderen.

Ga nu met je gedachten naar iets in de toekomst, naar een prachtige tuin, vol mooie, heerlijk geurende bloemen en fruitbomen waar vogels en vlinders vrolijk rondfladderen. Stel je nu deze kinderen voor midden in die heerlijke tuin, waar ze hun armen uitstrekken en het zonlicht op hun gezicht laten vallen. De kinderen draaien en dartelen in het gras, vrolijk, lachend en volledig ontspannen. Ze zijn vrij! En in totale vrijheid en veiligheid spelen ze in de tuin.

Sommige kinderen verzorgen de paarden en maken ritjes in de nabij gelegen weide. Andere kinderen zwemmen met dolfijnen bij een vlakbij gelegen strand. De dieren hebben een weldadige en helende werking op de kinderen en geven hen weer vertrouwen en een gevoel van eigenwaarde.

Het doek valt, de laatste akte

Ga in je gedachte terug naar de plekken waar de satanische rituelen in het verleden hebben plaatsgevonden. Visualiseer een afzetting met politielint om deze gebouwen. Je ziet in gedachten rechercheurs in witte pakken die sporenonderzoek doen. Voor de panden staan verslaggevers verslag te doen over wat er hier heeft plaatsgevonden. Het doek is gevallen, de geheimen liggen op straat. De hele wereld kijkt mee.

Visualiseer een enorme hoeveelheid bloemen, knuffels en kaarsen voor deze gebouwen. Opnieuw zijn deze gebouwen omsingeld door mensen die elkaars hand vastpakken. Iedereen is zich ervan bewust wat er zich binnen heeft afgespeeld en maakt een innerlijk en onvermurwbaar besluit dat dit nooit meer mag gebeuren.

Deze gedachtekracht vindt wereldwijd plaats. Op alle plekken vindt een sterke energetische verandering plaats, waardoor er voor de duistere kwaadaardige krachten van weleer geen plek meer is. De satanische rituelen konden alleen plaatsvinden door strikte geheimhouding en nu iedereen op de hoogte is, kan het niet langer meer bestaan. Men heeft collectief besloten dat deze krankzinnige rituelen moeten stoppen en er heeft een verandering in het collectieve bewustzijn plaatsgevonden.

De herdenking

Ga in gedachten een paar jaar vooruit in de toekomst. Elk jaar worden op 30 april en 1 mei, de slachtoffers van ritueel misbruik herdacht. In de vroege ochtend van 1 mei, net voordat de zon opkomt, gaan grote groepen mensen naar het strand of grote open plekken in de natuur. Dit vindt wereldwijd plaats.

Alle kinderen laten daar een Chinese ballon op. Voor elk slachtoffer één. De enorme hoeveelheid lichtjes die even later aan de nog halfduistere hemel staan, is onthutsend. Een duizelingwekkend groot aantal lichtjes fonkelt sprookjesachtig in het donker om daarna hun eigen pad te vervolgen.

Opnieuw staan mensen hand in hand om naar de lichtjes te kijken. Terwijl men de laatste lichtjes aan de steeds lichter wordende hemel na kijkt, komt de zon op. De krachtige vuurbol reflecteert in het water en de eerste zonnestralen verlichten de hemel. De zon komt steeds hoger en het wordt steeds lichter. Er is een nieuwe dag aangebroken, het symbool van een nieuw tijdperk van licht en liefde.

Je kunt deze visualisatie als inspiratiebron gebruiken en naar eigen inzicht aanpassen. Het gaat vooral om de energetische kracht, om de satanische praktijken tegen kinderen een halt toe te roepen en de negatieve energie te vervangen door een liefdevolle, helende kracht.

If you are part of a meditation group you might do this meditation together. The more people join, the more powerful it is. Namaste.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Help mee om dit bericht te verspreiden. Stuur daarom de link door, zodat zoveel mogelijk mensen deze gezien hebben en kunnen deelnemen. Als je meer artikelen van Ella Ster wil lezen meld je dan aan voor de email-service, zodat je bericht krijgt zodra er een nieuw artikel is verschenen.

Meer lezen?

Satanic Ritual Crimes: An Insider Speaks
> Paus Francis betrokken bij rituele kindofferingen

Share.

About Author

5 reacties

  • Natuurlijk die ik mee. Ben nu al zo ontroerd door dit te lezen. Het licht overwint.

 1. Ik kreeg vandaag een eerste bericht via een mooie vriendin.
  Was zo geraakt door je berichtgevingen dat ik ze ook wil ontvangen…
  Veel succes en dat er vele vele mensen zich aan mogen sluiten in liefde en licht.

  • Klik op de Facrbookknop onderaan het artikel. Je krijgt dan een venster om óf in te loggen, of als je al in Facebook ingelogd bent, kun je meteen een tekst bij het bericht typen. Daarna klik je op “post to Facebook”. Dan verschijnt het op je tijdlijn in Facebook.

   Je kunt het bericht daarna ook delen door in Facebook door onderin op de share-link te klikken. Dan kun je in het dropdown menu bovenin selecteren of je het op iemand’s tijdlijn of bepaalde groep wil delen.

   Succes, en fijn dat je het bericht wil delen!