Het tij lijkt nu echt te keren voor pedofiele netwerken en de satanische elite, zoals de beruchte Negende Cirkel sekte. Twee organisaties die als doel hebben om deze wanstaltige praktijken te stoppen kwamen de afgelopen week met opmerkelijke berichten naar buiten van een toenemend aantal arrestaties binnen satanische pedonetwerken. Vooral de cultuur van stilzwijgend toestemmen lijkt nu echt te kenteren.

Meer aandacht voor het bestaan van internationale netwerken

Allerlei partijen zijn al jaren actief om het bestaan van pedonetwerken en satanisch ritueel misbruik aan het licht te brengen. In de afgelopen maanden zien we een toename aan de hoeveelheid berichtgeving over dit onderwerp. Een steeds groter wordende groep is zich bewust van het bestaan van de wereldwijde netwerken die zich schuldig maken aan de meest grove schendingen van mensenrechten tegen kinderen. Zo is de Pizzagate-affaire in Washington DC sinds eind vorig jaar niet meer uit het alternatieve nieuws geweest.

Het interview van oud-topbankier Ronald Bernard door Irma Schiffers — waarin hij toegeeft gevraagd te zijn deel te nemen aan een kindofferritueel — is wereldwijd viraal gegaan en in totaal zo’n 1 miljoen keer bekeken. Ook de video van het interview van Dr. Phil met Kendall, een voormalige kind-seksslaaf en slachtoffer van een internationaal pedonetwerk, werd tevens door honderdduizenden verspreid, zelfs na wanhopige pogingen van ‘hogerhand’ om de video te verwijderen.

Ondanks de inspanningen van het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) om het bestaan van satanische pedonetwerken aan het licht te brengen en de daders berecht te krijgen, ontbrak het echter vooralsnog aan handhaving om hier gevolg aan te geven. Afgelopen week vielen echter twee berichten op, waaruit blijkt dat daar waarschijnlijk verandering in is gekomen.

Kevin Annett bracht op 29 april nog een videobericht naar buiten over de op handen zijnde satanische rituelen.

Ten eerste is er door het ITCCS (de organisatie gelieerd aan Kevin Annett) een bericht naar buiten gebracht dat er wereldwijd, waaronder ook in Nederland, de afgelopen week arrestaties hebben plaatsgevonden. Deze arrestaties zijn naar aanleiding van de geplande kindofferrituelen zoals ze jaarlijks in de nacht van 30 april op 1 mei plaatsvinden. Het ITCCS had eerder een bericht naar buiten gebracht dat de omvang, het aantal locaties en hoeveelheid vooraanstaande deelnemers, dit jaar grootschaliger was dan ooit. De organisatie plande daarom een tegenoffensief en dit lijkt effect te hebben gehad.

Politie helpt ITCCS en arresteert ook satanisten in Nederland

Zo schrijft ITCCS op hun website: “Afgelopen zondagavond zijn speciale ITCCS-teams met assistentie van de politie en vrijwilligers, erin geslaagd om de Katholieke Negende Cirkel offerrituelen tegen te houden in onder andere: Zwolle, Dijon (Frankrijk) en Luzern (Zwitserland). In zes andere Europese steden werden vergelijkbare moorden ofwel afgeblazen, ofwel verplaatst naar andere locaties, vanwege de dreiging van verstoringen.”

Nu het ITCCS op steeds grotere schaal medewerking krijgt van de lokale politie en andere wetshandhavers, lijkt de organisatie meer slagkracht te krijgen. Ze schrijft: “Met de hulp van de sympathiserende lokale politie, ondernamen onze teams actie op de aangewezen locaties. Deze acties gingen op 30 april om 23:30 (Nederlandse tijd) van start. Zoals we hadden verwacht, hadden we het meeste succes op de locaties die niet publiekelijk waren aangekondigd, waar we de sekteleden die de rituele moorden aan het voorbereiden waren verrasten.”

“In Zwolle, Dijon en Luzern zijn in totaal 19 individuen gearresteerd en 8 kinderen vrijgelaten die gevangen werden gehouden. Deze waren jonger dan 5 à 6 jaar en waren voorbestemd om doodgemarteld te worden. Het betrof 5 jongens en 3 meisjes. De sekteleden zijn aangehouden en overgedragen aan de lokale politie, waar ze ondervraagd zijn en hun getuigenis werd opgenomen door onze teams.”

In andere steden zoals Rome, Londen, Parijs, Frankfurt, Brussel en Genève werden de acties van het ITCCS afgezwakt, door de aanwezigheid van paramilitaire groepen op de desbetreffende locaties. Het ITCCS hield daar al rekening mee, maar heeft ook gemerkt dat hun acties wel degelijk effect hebben, omdat de rituelen vaak uitgesteld of verplaatst moeten worden, vanwege de publieke aankondigingen die vooraf worden afgegeven.

Veteranen voor het bevrijden van kinderen

ITCCS is niet de enige organisatie die inmiddels op steun van politie en andere wetshandhavers kan rekenen. In Amerika hebben oud-militairen — met name mariniers en andere militairen van speciale eenheden — hun krachten gebundeld om een einde aan satanische rituelen en pedonetwerken te maken. Oud-marinier Craig Sawyer heeft de organisatie Vets 4 Child Rescue opgericht om geld in te zamelen, om daarmee een documentaire te maken over pedonetwerken in hoge kringen.

De documentaire die Craig Sawyer met zijn groep wil maken heeft als doel om mensen bewust te maken wat er achter de schermen met kinderen gebeurt. “We willen een niet-instemmend milieu creëren voor deze mensensmokkelaars en pedofielen. We willen hun netwerk openbreken en het heel erg moeilijk voor ze maken om te doen wat ze doen.” Dit netwerk is verweven met de top van de samenleving en daarom was het voorheen lastig om een vuist te maken, weet Graig. Hij zegt: “De topambtenaren onderdrukken de informatie, omdat ze in het netwerk zitten.”

Dit weerhoudt Craig en zijn organisatie er niet van om desondanks deze vuist wél te maken en hij krijgt daarin steeds meer steun. Bij zijn organisatie Vets 4 Child Rescue zijn oud-militairen, veteranen, mariniers, speciale legereenheden en andere wetshandhavers betrokken, die volgens Craig Sawyer zeer capabel zijn. Ze krijgen intel van mensen op hoge posities binnen de geheime diensten en krijgen steun binnen diplomatieke kringen. Bovendien hebben ze contacten met de televisie en filmindustrie, al worden ze door de mainstream media vooralsnog vooral genegeerd.

Twee documentaires over pedonetwerken in de maak

Filmbeelden van militaire groepen die elite pedofeestjes of satanische rituelen binnenvallen zullen zeker aangrijpende beelden opleveren. Craig Sawyer spreekt klare taal over het doel van de documentaire: “We gaan deze documentaire maken en de deksel van de beerput aftrekken. Dan gaan we het licht op deze beerput van corruptie schijnen en meehelpen om het schoon te maken.” Vets 4 Child Rescue is een grassroot-organisatie die erg hard groeit en hun missie krijgt steeds meer steun van topambtenaren.

In een interview met Infowars vertelt Craig Sawyer op 17 maart 2017 al dat er duizenden arrestaties van pedofielen zijn gemaakt. Volgens sommige bronnen staat de teller dit jaar in de VS nu al boven de 3000 arrestaties. Het politieke klimaat lijkt dan ook veranderd te zijn. Ondanks dat het niet aannemelijk is dat Trump onafhankelijk van de ‘deep state’ kan opereren, lijkt zijn presidentieel besluit — een Executive Order om de internationale mensenhandel en pedonetwerken aan te pakken — achter de schermen gewoon uitgevoerd te worden.

Met een documentaire die deze praktijken in beeld brengt zal de organisatie meer steun krijgen. Ook Kevin Annett sprak vorig jaar over een andere documentaire die in Europa in de maak is. Het bestaan van dit soort netwerken en misdaden tegen kinderen, gaat daarmee hoe dan ook gewoon naar buiten komen, of ze dit nou leuk vinden of niet. De keuze is volgens Graig Sawyer heel simpel: Je ben voor de bescherming van de kinderen, of je ben dit niet.

De aandacht mag niet verslappen

De kopstukken van deze pedonetwerken en de satanische Negende Cirkel sekte zullen vooralsnog buiten schot worden gehouden, maar het het is duidelijk dat hun praktijken niet langer meer ongezien en ongestraft voorgezet kunnen worden. ITCCS schrijft: “Alles bij elkaar waren onze acties een flinke klap voor de Negende Cirkel en het zelfvertrouwen van hun leden. Tot onze grote tevredenheid was er een toenemende medewerking van onderdelen van de lokale politie, die ons assisteerden door sekteleden aan te houden. We kunnen met zekerheid zeggen dat het tij aan het keren is.”

De acties van het ITCCS zijn ook binnen de Katholieke kerk niet onopgemerkt gebleven en de organisatie meldt dat iemand binnen de Katholieke Curia (een College van kardinalen) contact met ze heeft opgenomen. Deze partij heeft om een onmiddellijke bespreking met de medewerkers van het ITCCS verzocht.

Ondanks deze successen verzoekt het ITCCS om de aandacht niet te laten verslappen, omdat de praktijken van de Negende Cirkel (en pedonetwerken) gewoon door zullen blijven gaan, totdat de top van deze netwerken achter slot en grendel zit. Je kunt zelf ook een bijdrage leveren door deze berichten te delen, ondanks het feit dat veel mensen moeite hebben om over deze onderwerpen te lezen.

De samenleving lijdt namelijk onder een vorm van collectieve ontkenning en dat moet doorbroken worden. Bedenk daarbij ook dat datgene wat ongezien blijft, macht heeft en ongestoord kan plaatsvinden. Laten we er daarom voor zorgen dat dit in de eerste plaats niet langer ongezien wordt. We zijn het aan de kinderen verplicht.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je zelf bijdragen aan het beëindigen van misdaden tegen kinderen?

> Doneer aan Vets 4 Child Rescue
> Doneer aan ITCCS (Doneerknop in de rechterkolom)
> Meld je aan als vrijwilliger bij het ITCCS: itccsoffice@gmail.com

Share.

About Author

7 reacties

 1. Gerjo Greven on

  Dank je wel Ella Ster. Deze berichten zijn zo mooi, maar tegelijker tijd zo ongelofelijk verdrietig. Mijn ogen huilen, maar mijn hart maakt een sprongetje van dankbaarheid dat het nu eindelijk zo voortvarend gaat allemaal. Laten we het hopen dat het snel is gedaan met die monsters, en er geen kind meer hoeft mee te maken wat die monsters al heel lang met de hun slachtoffertjes hebben uitgevroten. Laat het alsjeblieft snel klaar zijn….

  • Ella Ster on

   Lieve Gerjo, De grote schoonmaak is in volle gang. Niet alleen in praktisch of juridisch oogpunt, maar ook op spiritueel niveau. Steeds meer mensen worden zich bewust van wat er achter de schermen speelt en met onze kinderen gebeurt. Door daar bewust van te zijn, kunnen we ook bewust een andere keuze maken. Het bewust worden is pijnlijk, maar cruciaal voor veranderingen.

   • GerJo Greven on

    Ik weet het Ella, heb het ook gelezen van die American vets die daar actie op hebben ondernomen, en dat zullen blijven doen totdat al die monsters allemaal zijn opgepakt, en dat is goed. Ook komt er gelukkig steeds meer via de MSM/NPO/NOS naar buiten zoals bv die twee oud-jeugdspelers van Vitesse en PSV die op jonge leeftijd werden misbruikt. En de oproep van beiden clubs aan andere slachtoffers van misbruik. Alleen kan het mij niet snel genoeg gaan, want ondertussen gaat het misbruik, het offeren en al het andere ongein met kinderen wereldwijd gewoon door. Maar mede door mensen als Kevin Arnett en ook jij en alle anderen die eindelijk de moed hebben gevonden om dit verschrikkelijke misbruik erkennen, en daar iets aan te doen. En niet te vergeten iedereen die dat allemaal als kind hebben moeten meemaken #klokkenluiders, is het nu eindelijk zo ver dat de schoonmaak van start is gegaan. But it’s hell of a party…. Stay safe. Dank je wel. 😉

 2. Marja Dreef on

  Dank Ella voor je info-berichten. Ik kreeg ze via email, maar dit bericht heb ik niet ontvangen. Daarom meld ik me opnieuw aan. Succces! Marja

 3. beste Ella, dank voor dit goede bericht dat in Zwolle kinderen bevrijd zijn en sekteleden verhoort zijn/worden. Op internet zie ik hier echter verder geen berichten hierover hoe goed ik ook zoek. Dat maakt het voor mij lastig om dit bericht te vertrouwen. Wel heb ik van een andere getuige Anne Marie van Blijenburgh vernomen dat Zwolle voor haar een bekende locatie is. Dat betekent dat ik dit bericht alweer iets meer kan vertrouwen.
  Ik hoop dat ik dit binnenkort goed kan natrekken als Zwolle iets daarover publiceert. En natuurlijk dat dit soort laag gedoe een keer ophoud. Heel veel sterkte voor jou met jouw rol in het verstrekken van betrouwbare info.

  • Ella Ster on

   Beste lezer, Eind deze week zullen we een artikel en interview publiceren met daarin meer informatie over de arrestaties in Zwolle. Het zou geweldig zijn als je kunt meehelpen om uit te pluizen wat daar zich precies heeft afgespeeld.

   Er was lokale politie bij betrokken en baby’s zijn naar ziekenhuizen vervoerd, dus er moet een spoor zijn wat na te trekken is. Ook was een van de kinderen die bevrijd is, hier in Nederland ontvoerd geweest. Die vermissing moet ook ergens vermeld zijn geweest.

   Het zou goed zijn als iemand met toegang tot de politie-database meer informatie naar boven kan halen die het bericht van de ITCCS verder bevestigd. Desondanks twijfel ik niet aan het verhaal dat de ITCCS naar buiten heeft gebracht. In het interview legt Kevin uit waarom de media vooralsnog zwijgt.