Tijdens een recente inval in een pand dat in handen is van de Negende Cirkel-sekte, zijn vondsten gedaan die sterk doen denken aan de Marc Dutroux-zaak. Kinderen die waren opgesloten in kooien en stoffelijke resten van slachtoffers, verborgen gehouden in koelcellen en geheime kelderruimtes. Ook elders in Europa deed de ITCCS in samenwerking met de lokale politie een inval en in totaal zijn er 19 mensen gearresteerd en 8 kinderen bevrijd. Vooralsnog wordt er in de mainstream media niets over naar buiten gebracht. Ella Ster sprak met Kevin Annett over deze ontwikkelingen en waarom de media de zaak liever in de doofpot houdt.

De aanleiding voor de inval was de aankondiging door de ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) dat er op talloze plekken satanische rituelen zouden worden gehouden waarvan kinderen… > Lees verder 

Share.

About Author

4 reacties

 1. Dank je Ella. Ik volg het nu al een aantal jaren, maar iedere keer weer moet ik erom huilen. Ja dit is echt en oh! wereldwijd. Het is een gevolg van chantabel zijn. Niet iedereen zal er zin in hebben maar ben je voor de bijl gegaan voor verkeerd geld dan ben je de klos. Dus blijf eerlijk.
  En laten we elkaar niet afmaken met allerlei soorten onaardige uitingen. Keer naar binnen in jezelf voor vrede en waarheid en naar buiten om het goede te stimuleren, en zaken als dit ondersteunen.

  Op mijn blog post ik zoveel mogelijk over dit soort zaken, kinderen en pedofilie. Het is genoeg. Genoeg is genoeg:)
  mariaenbuitenaardsen.blogspot.nl

 2. Henny versluis on

  Wat erg zeg …hoop dat heel dat pedonetwerk opgerold word ..het is zo waanzinnig dat niemand het geloofd…

 3. Ik geloof zeker dat dit gebeurt en door mensen waar je het niet van verwacht