Thomas Williams: We moeten anders denken en handelen

2

Het thema van deze radio-uitzending van Thomas Williams van 11 mei 2017 is ‘verandering’. Met name datgene wat we in ons eigen leven kunnen veranderen om zo de wereld om ons heen te veranderen. Met name in het tweede uur van de radioshow gaat Thomas dieper in op de veranderingen die we in ons eigen leven kunnen integreren.

Helaas is er deze week nog geen aanvullende informatie over de soevereiniteitskwestie. Men heeft besloten voorlopig geen aanvullende informatie naar buiten te brengen, omdat de veiligheid van de betrokken personen in het geding is. Enkele onderwerpen die in deze uitzending besproken worden:

 • Het ontslag van FBI-directeur Comey
 • Verkiezingen in Frankrijk
 • Anders denken en anders handelen

De audio bevat veel meer informatie dan hieronder in de samenvatting wordt weergegeven en is de moeite waard om zelf te beluisteren. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 onderaan het artikel, aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Het ontslag van Comey

12.50   Het ontslag van FBI-directeur door Trump. De aanleiding voor het ontslag is het emailschandaal van Hillary Clinton, waarbij e-mails met staatsgevoelige informatie onrechtmatig zijn verspreid en bewaard op externe servers. Het onderzoek naar deze misdaad, een vorm van hoogverraad, is maandenlang door de FBI gesaboteerd. In een persbericht van het Witte Huis is duidelijk aangegeven dat dit de aanleiding voor het ontslag is. Met name de wijze waarop de directeur het onderzoek naar het e-mail schandaal van Clinton heeft geleid. In de media wordt echter gesuggereerd dat het ontslag te maken heeft met het lopende onderzoek naar de Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen.

Vlak voor zijn ontslag heeft Comey een persconferentie gegeven. Volgens Thomas is het doel hiervan twijfel te zaaien over Trump en hem op korte termijn te vervangen door Hillary Clinton. Ofwel door of de kloon, dubbelganger of biologische robot die haar dan zal vervangen.

(E*: In deze radioshow gaat Thomas er vanuit dat met het ontslag van Comey het onderzoek naar Hillary Clinton stagneert. Het zal grotendeels afhankelijk zijn van de benoeming van zijn opvolger en wat er met dat onderzoek en de uitvoering van de Executive Order — het presidentieel besluit om transnationale misdaad zoals: mensenhandel, pedofiele netwerken en internationale drugshandel te vervolgen — gaat gebeuren.

Het is duidelijk dat er tussen de facties een interne strijd gaande is en dat alle middelen worden aangewend om Trump af te zetten. Een lopend onderzoek naar eventuele Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen blijft een van de mogelijkheden om Trump in diskrediet te brengen.)

Thomas impliceert dat de timing van Comey’s ontslag zeer ongelukkig is, omdat er informatie naar buiten wordt gebracht, waaruit zal blijken dat er bepaalde betalingen aan het kamp van Trump gedaan zijn, hetgeen voor hem zeer nadelig is. Als het zo is, past het binnen het scenario en de plannen om Trump van zijn troon te stoten.

Inmenging in Franse verkiezingen

22:00   Ook bij de Franse verkiezingen is er waarschijnlijk sprake geweest van inmenging door de CIA, waarbij Macron met 66,06% heeft gewonnen. (E*: 66,06 = 666) Volgens Thomas was het doel van LePen om Macron te laten winnen. Ondanks het succes van haar politieke partij Front National ontstond er vlak voor de verkiezingen een afsplitsing waardoor Le Pen een groot deel van haar aanhang verloor. Thomas meent dat dit opzet was.

Verkiezingsuitslag en overwinningszege van 66,06% voor Macron, afgrond naar 66,1%. In numerologie staat er echter 666.

Andere insiders claimen dat LePen een Mossad-agent is en dat, óók als zij een overwinnningszege had behaald, er een Cabal-marionet in het zadel zou zijn geholpen.

Blijkbaar zijn er volgende maand verkiezingen in Groot-Brittannië. Thomas voorspelt nu al dat Theresa May zal winnen: “Het wordt nu allemaal zo duidelijk.”

Anders gaan denken en handelen

1:06:00   Thomas had de afgelopen tijd veel kritiek te verduren, waarbij sommigen de radioshow als ‘te negatief’ ervoeren. Thomas zegt over de berichten in de alternatieve media: “De dingen die voorgeschoteld worden, zijn serieuze zaken in ons leven. Mensen moeten diepere aandacht schenken aan wat er werkelijk aan de hand is. De radioshow gaat niet over mij, maar het gaat erom dat jij zelf gaat nadenken. Dat je anders gaat denken en handelen.”

“Het gaat om de bekrachtiging van jou de luisteraar, niet van mij. Het openen van deuren naar de verborgen gebieden, de verborgen realiteiten, de verborgen geheimen. En nog belangrijker: het verwijderen van het geprogrammeerde programma, de valse manieren van denken, de leugens van het verleden, het loslaten van je innerlijke demonen, trauma’s en gedachtekronkels. Daar gaat deze radioshow in zijn geheel over.”

Andere onderwerpen in het kort:

 • Thomas nodigt luisteraars uit om na te denken over een beter alternatief van het huidige systeem. Hoe wordt de leemte opgevuld als de Cabal is neergehaald? Luister naar dit fragment vanaf 2:18:00
 • De Cabal bouwt in het Midden-Oosten heimelijk aan het kalifaat, waarbij de autochtone bevolking beetje bij beetje wordt weggedreven, zoals de Palestijnen en de Syriërs. Volgens Thomas staat dit allemaal beschreven in een oud manifest van het Vaticaan, om het hele Midden-Oosten ‘schoon te vegen’ en alle mensen te verwijderen. Ze willen de Dome of Rock vernietigen en op die plek de Derde Tempel bouwen, waarna het Vaticaan van Rome naar Jeruzalem wordt verplaatst. Luister naar dit fragment vanaf 27:30
 • Besnijdenis bij jongens is deels een satanisch ritueel en een vorm van verminking. Anderzijds wordt de voorhuid ten behoeve van de cosmetische en farmaceutische industrie gebruikt als grondstof voor fibroblast en wordt er miljoenen mee verdiend. Luister naar dit fragment vanaf 2:39:00
 • Er is een toename van het aantal transgenders. Een van de oorzaken is de toevoeging van chemicaliën. Zo is het bedrijf MotherCare veroordeeld, omdat ze geslacht-veranderende stoffen aan hun babyvoeding hebben toegevoegd. Luister naar dit fragment vanaf 2:52:30

Toth, Chimaera en de Sfinx

 • Het is onderdeel van allerlei genetische experimenten die in het verre verleden door een insectoïde ras zijn gedaan. De Chimaera groep waar Cobra het over heeft is half mens, half vogel. Kijk naar Toth in de Egyptische hieroglieven. Luister naar dit fragment vanaf 2:54:00

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij is ook de oprichter van de stichting The People’s Club een onafhankelijke organisatie die geld beschikbaar stelt voor mensen die in nood verkeren, of een project ten behoeve van de mensheid willen lanceren. Thomas bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken. Truth, Honor & Integrity heeft inmiddels ook hun eigen nieuwsblog.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show May 11th” on Spreaker.

Ella Ster* kan momenteel geen toegang tot Facebook krijgen. Stuur daarom zelf links via Facebook door, zodat zoveel mogelijk mensen toegang hebben tot onze artikelen. Je kunt je ook aanmelden voor de email-service, zodat je bericht krijgt zodra er een nieuw artikel is verschenen.

Share.

About Author

2 reacties

 1. Hoogpriesters(alchemisten/tovenaars/hoogste rang Vaticaan), die bestonden/bestaan al eeuwenlang/vorige aarde tijdperken.(zie Hopi kennis). Zij waren en zijn de rechterhanden(richteren) van de machthebbers. En zo sturen zij de wereld. Technologie(alle kennis) komt van hen.(alle wegen leiden nog steeds naar Rome) Zie pomoboro bol Vaticaan. 2 werelden. 1 aarde. 1 technische aarde. Daar bedoelt men mee: het oude jasje omdraaien en zo krijg je een nieuw jas.
  Vraag die je moet stellen: waarvoor dient technologie?
  1. Om het systeem van groei om te ruimen/over te nemen incl. mens. 2. Is het om de Polen(Noordpool = de plus/Zuidpool de min(tevens het pompend hart van zee en luchtstromingen) te neutraliseren of juist een overname en dan is het puur macht over natuurwerking/het klimaat? 3. Is het om een hightech wereld op te zetten? 4. Of alles ineen.
  Feit: bij alle punten zullen er grote gevolgen/veranderingen zijn. Op alle vlakken krimpt het.