‘De mensheid losgekoppeld’, Humanity Unplugged radioshow van Thomas Williams, deel 1.4

Deze serie Humanity Unplugged (De mensheid losgekoppeld) op basis van een speciale radio-uitzending van Thomas Williams, gaat over de wijze waarop we afgesneden zijn van ons hogere Zelf. In deel 1.1, de inleiding van deze serie, kun je lezen over de misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens. Deel 1.2 gaat over de kosmos, de schepping en de ontwikkeling van de mens. Deel 1.3 over de geboorte, de dood en wat er gebeurt als de reïncarnatie geblokkeerd is.

Het atomair niveau en het blokkeren van primaire materie

Laten we, nu we weten hoe materiele objecten worden gecreëerd, naar het macro niveau gaan, met de atomen. Alle materiële lichamen veranderen qua afmeting en kromming van de ruimte eromheen en wij dus ook. Logischerwijze valt dat bij sterren en planeten meer op. Wetenschappers bemerkten een kromming van ruimte en licht wanneer er een zonsverduistering plaatsvond. Ze bleken objecten te kunnen waarnemen die zich achter de zon bevonden en die niet vanaf hier zichtbaar zijn. Dat leverde het bewijs op dat materiële lichamen de ruimte om hen heen in wezen vervormen en ombuigen.

Het bijzondere is dat ook atomen en moleculen dat effect kunnen bewerkstelligen. Wanneer een atoom nucleus (kern) een honderdste triljoen van het volume bezit en een elektron een nog kleiner volume heeft dan deze atomaire kern, dan betekent dat, dat 99,99999% van een atoom uit lege ruimte bestaat. Het atoom is daarmee een zeer buitengewoon object, óf de 99,999% wordt door de wetenschap niet begrepen.

Het atoom varieert van waterstof met 2 tot ruim 235 transuraniumdeeltjes, radioactieve elementen veroorzaken een sterker effect. Elk atoom breekt door zijn eigen massa de kwalitatieve barrière tussen de fysieke en etherische lagen af, en ertussen opent zich een kanaal. Als je je afvraagt waarom radioactieve explosies een toename van het aantal bezoekers uit de verte veroorzaken, heb je hier je antwoord.

Wat er vervolgens gebeurt, is dat een stroom van primair materiaal G zich van de andere primaire stof afscheidt en door het kanaal van de fysieke naar de etherische laag stroomt. Atomen die de G-materie verliezen, worden instabiel en breken af tot eenvoudigere en meer stabiele elementen. Dit resulteert in het feit dat de concentratie van G-materie na verloop van tijd vermindert en dit maak de laag die uit 7 soorten primaire materie is opgebouwd onevenwichtig, waardoor ook andere fysieke lichamen in onbalans komen.

Wanneer er desintegratie van atomen plaatsvindt en er nieuwe atomen voor in de plaats komen, zal er aanzienlijk minder activiteit tussen de fysieke en etherische lagen plaatsvinden. Als er zwaardere stralingselementen bij dit proces zijn betrokken, die niet desintegreren op dezelfde manier, leidt dat tot een overschot aan G-materiaal dat van de fysieke naar de etherische laag stroomt. Wanneer het verlies van G-materiaal uit de kernen leidt tot het uiteenvallen, zou het dan niet mogelijk zijn dat er niet-biologische levensvormen ontstaan zoals synthetische levensvormen, archonten of andere niet-stoffelijke entiteiten?

Als een flinke stroom G-materie vanuit de fysieke naar etherische laag stroomt met moleculen van een zeer hoogstaande structuur zoals DNA en RNA, kan dat leiden tot omstandigheden waarbij andere materiestromen ontstaan, waardoor er onbalans in de natuur ontstaat. Er moet, zowel in de fysieke als in de etherische laag, een evenwichtig niveau van G-materie aanwezig zijn. Als dat er is, worden de etherische lichamen van DNA en RNA gevormd en verdwijnt de barrière tussen die twee lagen, waardoor er een toestand van evenwicht ontstaat.

Dit verlies van G-materie of geluidsfrequentie, heeft geleid tot het mogelijke ontstaan van niet-biologisch leven dat wij nu kennen als onstoffelijk entiteiten, archonten en hier gemaakte synthetische klonen. Ik zal hierover binnenkort over vertellen, maar ik wil alvast aangeven waarom het verlies van G zo belangrijk is.

Het heeft een onbalans in het complete systeem veroorzaakt en is de oorzaak van veel inmenging van buitenaf. Niet alleen hier, maar door het hele universum.

Oplossing gevonden en reparatie geïmplementeerd

Ongeveer anderjaar geleden heb ik tijdens mijn droomtijd een boodschap ontvangen waarin werd gezegd; “Het GNA is hersteld en alles komt goed”.  Ik heb de laatste 18 maanden op internet gezocht en aan veel verschillende mensen gevraagd wat GNA is, maar ik vond er niets over terug. Tot ik een artikel tegen kwam, dat me naar een andere toeleidde en … voila, daar had ik mijn antwoord, hoewel het niet direct als GNA werd benoemd. GNA werd erin belicht vanuit een wetenschappelijk perspectief en al lezende, viel het kwartje.

Maar ik had nog vragen, overdacht het onderwerp en dacht na over de 777 (niet de Ruiner, maar misschien wist die het al lang, LOL), maar de 7 soorten basismaterie, geluid en licht liggen aan de basis van de schepping. Niet alleen van de zon, het zonnestelsel, de planeten en de maan, maar ook aan de basis van het leven. En hieropvolgend zijn er zeven noten in het octaaf van de schepping, dus ik ging op zoek naar meer informatie hierover. En ineens ging er een lichtje branden. Ik vroeg me af wat precies het geluid was van de G-noot. Sommigen zullen dit geluid herkennen als een ‘ruis’ in het rechteroor, hoorbaar in de laatste 12-18 maanden. Toen ik de toon had beluisterd, realiseerde ik me dat het GNA inderdaad terug is gekomen en bovendien sterker wordt, en dat het ‘geluid’ in het rechteroor hiermee direct verband houdt.

Frequenties in het linkeroor kunnen een hogere toon herkennen en zijn gedeeltelijk een golf en voor een ander deel een download vanuit je Hogere Zelf. Het is afhankelijk van het kanaal dat op dat moment is geopend. Je verbinding met je Hogere Zelf werd afgesneden door het wegsluizen van G-materie, waardoor het kanaal van de zeven stappen in de menselijke evolutie op verschillende etherische niveau’s werd geblokkeerd.

Nu het GNA is hersteld, zal de mensheid zich weer kunnen verbinden met het Hogere Zelf en daardoor versterkt ook De Bron. Dit is een goede zaak, maar het kan ook trauma’s, depressieve gevoelens of pijn veroorzaken. Dit kan een gevolg zijn van de herstelde verbinding waarbij er herinneringen naar boven kunnen komen over vorige levens of mogelijk zelfs over de originele ‘loop’ (herhalingslus) bij het naar binnen treden van het Al/Matrix systeem.

Originele tekst van Thomas Williams | vertaling Cassandra de Wit, Ella Ster* | ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “The Humanity Unplugged show” on Spreaker.

De Mensheid Losgekoppeld-serie

>  Deel 1.1: De misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens.
>  Deel 1.2: De kosmos, de schepping en de ontwikkeling van de mens
>  Deel 1.3: De geboorte, de dood en reïncarnatie

Binnenkort:
>  Deel 1.5: Het astrale gebied en droomtijd

Share.

About Author

2 reacties

 1. Wat weet je eigenlijk echt van de G-toon af in mijn hersenpannetje. Dit heb ik al sinds de latere jaren ’90.
  Mijn eerste BDE kreeg ik op 20 april 1990 en daarna is de G-toon begonnen.
  Meende eerst dat het tinnitus is, maar dat is het niet, het is de G-toon.

  Dokters hadden er geen antwoord op, maar ja dokters snapten ook al niets van/over mijn BDE.
  Even stopte het. Ongeveer 3 maanden van mijn 3e BDE voor ongeveer 1 dag. Maar daarna kwam het permanent terug. In het verleden heb ik wel met muziek van doen gehad.
  Maar dat komt daar volgens mij ook niet van.