Er wordt alles op alles gezet om Trump uit het Witte Huis te verwijderen. Robert Mueller die het onderzoek naar de zogenaamde ‘Russische inmenging’ leidt, wil onderzoeken of hij Trump kan vervolgen voor ‘obstructie van de rechtsgang’. Afgelopen week werd een congreslid van de Republikeinse partij neergeschoten. Het is de zoveelste moord(poging) op getuigen en klokkenluiders die een bedreiging vormen voor de pedofiele elite en met name de clan rond de Clintons. Hieronder een exposé.

De beoogde coup

Het doel

Trump moet door middel van een impeachementprocedure afgezet worden. Dat houdt in dat men een aanleiding nodig heeft om een officiële aanklacht te kunnen indienen. De aanklacht die men tot nu toe heeft, maar eigenlijk niet kan bewijzen, is de ‘Russische inmenging’ in de Amerikaanse verkiezingen, waar Trump een aandeel in zou hebben. Men claimt tevens dat de Russen emails van de DNC naar Wikileaks hebben gelekt, waardoor Hillary de verkiezingen heeft verloren. Dat Hillary de verkiezingen heeft verloren, is het enige dat op waarheid is gebaseerd. De zogenaamde ‘Russische inmenging’, of ‘Russische hack’ zit heel anders in elkaar, maar daarover later meer.

De Strategie

Via de Senate Intelligence Committee, een soort onderzoekscommissie zoals wij die kennen bij een parlementaire enquête, wordt momenteel onderzocht of Trump of zijn adviseurs hebben samengespannen met de Russen. Op basis van de getuigenverklaring van Jeff Sessions op 13 juni 2017, heeft Robert Mueller die het onderzoek leidt, besloten dat er aanvullend onderzoek komt naar mogelijke ‘obstructie van de rechtsgang’. De aanleiding is het ontslag van FBI-directeur James Comey. Als men kan aantonen dat er op dat moment een onderzoek liep naar Trump en de Russische connecties, heeft Trump de rechtsgang geblokkeerd, dat is althans de claim.

De rol van James Comey, voormalig FBI-directeur

Voordat hij werd ontslagen heeft Comey Trump tot drie keer toe verzekerd dat er naar hem persoonlijk geen strafrechtelijk onderzoek plaatsvond. Dit is cruciaal, omdat Trump Comey anders niet had mogen ontslaan. Na zijn ontslag veranderde Comey echter zijn verhaal. Op 12 mei 2017 stuurde Trump een opmerkelijke Tweet: “James Comey mag hopen dat er geen opnames van onze gesprekken zijn, voordat hij naar de pers lekt!”

Er was destijds ophef over het feit dat Trump zo onfatsoenlijk zou zij geweest om privégesprekken op te nemen. Voormalig NSA-medewerker William Binney klapt echter uit de school over het landelijke spionagenetwerk waarbij gewone burgers, congresleden en zelfs de Amerikaanse president worden afgeluisterd en privé-gegevens worden verzameld. “Wat er vandaag aan de hand is met die gozers zoals Comey en Mueller, zij zitten in de harde kern van de spionage. Ze gebruikten al die tijd die data met de FBI en het ministerie van Justitie. Zij waren hier binnen de regering de voorvechters van. Het is hetzelfde als criminelen die achter andere criminelen aangaan.”

Trump had gehoopt dat Comey publiekelijk bekend zou maken dat er geen onderzoek naar hem liep, maar dat weigerde Comey te doen. Afgelopen week zei hij echter wel voor de Senate Intelligence Committee dat hij de president had geïnformeerd dat er geen onderzoek liep naar Trump’s persoonlijke aandeel in de periode dat hij de leiding had over de FBI. Tijdens dezelfde getuigenverklaring zei hij echter ook: “Ik ben van mening dat ik ontslagen ben vanwege het Russische onderzoek.” Hij rept met geen woord over de échte reden van zijn ontslag: het falen om grondig onderzoek te doen naar Hillary Clinton’s emailschandaal en de opzettelijke sabotage om haar te vervolgen. Dit emailschandaal speelt in de tijd dat ze Staatssecretaris was onder Obama en staatsgevoelige emails op een externe, niet goed beveiligde server had gezet. Een vorm van hoogverraad.

De rol van president Putin

Op 15 juni 2017 heeft Russische president Putin James Comey politiek asiel aangeboden, vanwege de spanningen tussen hem en president Trump. In een persconferentie zegt Putin: “Als Comey dreigt politiek vervolgd te worden, zijn we bereid om hem hier binnen te laten.” Putin vergelijkt de situatie waarbij Comey zijn persoonlijke notities van gesprekken met Trump naar de pers heeft gelekt, met de situatie van Snowden. De uitspraak van Putin lijkt op een vorm van tongue-in-cheek, een uitdrukking om aan te geven dat een bepaalde uitspraak niet serieus genomen dient te worden en vooral grappig is bedoeld. Maar wie weet wat er achter de schermen werkelijk speelt. Liz Crokin vermoedt dat Comey in werkelijkheid met Trump samenwerkt. Wellicht wordt hij bedreigd, misschien zelfs door meerdere partijen. Putin ontkent verder enige inmenging in de Amerikaanse verkiezingen.

De Deep State

De geraffineerde schaduwregering waarbij allerlei figuren die tot de wereldwijde elite behoren en de werkelijke macht hebben, wordt ook wel de Deep State genoemd. Dit zijn soms bekende politieke figuren, maar vaak ook minder bekende topambtenaren, militairen, of machtige zakenmensen die vooral achter de schermen opereren. Via een schaduwnetwerk van spionage en verbonden met de georganiseerde misdaad, worden politici gechanteerd om naar hun pijpen te dansen. Deze chantage vindt plaats door politici chantabel te maken, bijvoorbeeld middels (onvrijwillige en gedrogeerde) deelname aan pedofeestjes, maar ook door bedreiging en moord.

Steven Greer noemt dit de Duistere Transnationale Beveiligingsstaat, die met allerlei zwarte budgetten, die niet in de officiële boeken staan, hun agenda uitrolt, zonder daarbij verantwoording af te leggen aan het Congres. De zwarte budgetten worden verkregen door drugshandel, illegale wapenhandel, mensenhandel en kinderporno. Ronald Bernard legt in zijn interviews met Irma Schiffer uit hoe de bancaire wereld een rol speelt in deze Deep State.

De Deep State is ook niet per definitie verbonden met een land, maar behoort tot de Cabal en de globalisten die internationaal opereren. Ze zitten in allerlei besluitgroepen zoals de Council on Foreign relations, Club van Rome en Bilderberg groep en geheime genootschappen zoals de Orde van Malta. In dit artikel kun je de piramidestructuur zien en welke groepen nog meer een rol spelen in deze wereldwijde machtsstructuur.

De rol van Trump

Laat ik voorop stellen dat ik niet anti- of pro-Trump ben. Ik zie hem simpelweg als een speler in een enorm krachtenveld dat deels achter de schermen, deels op het publieke toneel, strijdt om de macht.  Er zitten 39 lagen van geheimhouding boven de president, allerlei lagen in de hiërarchie van de Deep State (de schaduwregering) die meer toegang hebben tot informatie middels de zogenaamde security clearances, die de president niet mag weten. Deze Deep State heeft altijd de regie gehad over de zittende president en is het orgaan dat in werkelijkheid achter de schermen de lakens uitdeelt. Het lijkt er nu sterk op dat deze Deep State, de schurkachtige schaduwregering die aankoerst op een fascistische New World Order, zijn grip begint kwijt te raken en daarom Trump wil afzetten.

Om die reden geloof ik niet langer dat Trump simpelweg ‘één van hen’ is, ofwel onderdeel is van de Cabal. In hoeverre hij bij hen hoort of erbuiten staat blijft speculeren, maar het is nu duidelijk zichtbaar dat Trump een enorme bedreiging vormt voor deze Deep State en met name het Hillary-kamp (de Nazi-factie binnen de Illuminati) die de macht wil herclaimen. Zij zullen er dan ook alles aan doen om Trump volledig zwart te maken zodat ze ‘gerechtigd’ zijn om hem via een afzettingsprocedure uit het Witte Huis te verwijderen.

De rol van Hillary Clinton

Datgene wat nu in Washington DC gaande is, gaat niet om de individu Hillary Clinton, maar om de groep erachter, die haar wil gebruiken om zo weer grip te krijgen op de presidentiële besluitvorming en het kabinet. Vorig jaar bracht Thomas Williams het buitensporige bericht naar buiten dat de originele Hillary Clinton op 4 september 2016 gestorven is. Ook Benjamin Fulford bracht dit naar buiten. Volgens onderzoeksjournalist James Fetzer zijn er zeker 3 à 4 versies (dubbelgangers of klonen) van Hillary Clinton die hij in kaart heeft gebracht. In het geval van overlijden zou de rol van Hillary Clinton overgenomen zijn door een dubbelganger.

Er is helaas geen keihard bewijs die de vergaande claim bevestigen dat Hillary Clinton in het najaar van 2016 is gestorven. Toch is het interessant om de hypothese te overwegen van haar vroegtijdig overlijden en te bedenken wat de implicaties zijn voor het Hillary-kamp die haar presidentschap blijkbaar nodig heeft om de NWO-agenda verder uit te rollen. Bovendien blijkt dat het Hillary-kamp een enorme zwendel heeft opgezet om zeker te zijn van haar positie in het Witte Huis. Men is er dan ook vanuit gegaan dat zij het presidentschap zou winnen. De lekken naar Wikileaks en wellicht interventie bij verkiezingsfraude tijdens de presidentsverkiezingen hebben ervoor gezorgd dat niet Hillary, maar Trump het presidentschap won.

Deze verschuiving van de macht en het vroegtijdig overlijden, maakte alle betrokkenen van deze fraudepraktijken zeer kwetsbaar voor eventuele ontmaskering en vervolging. In dat geval is het volstrekt logisch dat men ervoor heeft gekozen heeft om Hillary’s dood verborgen te houden en haar rol voort te zetten met dubbelgangers. Omdat het Hillary-kamp controle heeft over de media, kon men dit na de eerste berichten van haar overlijden voor het grote publiek verborgen houden.

Het zou interessant zijn om te weten of er na de Podesta-emails en de gelekte DNC-mails naar Wikileaks, in een later stadium aanvullende emails gelekt zijn die het overlijden bevestigen. De harde kern rond Hillary moet in dat geval immers van haar overlijden op de hoogte zijn geweest en waarschijnlijk berichten uitgewisseld hebben. Het is in ieder geval een interessant perspectief, weliswaar nog niet bewezen, maar áls dit waar is én de bewijzen naar buiten komen, kunnen zaken een behoorlijk radicale wending krijgen, omdat dit een voorbeeld is van het ultieme bedrog dat heeft plaatsgevonden.

Het uiteindelijke doel

In de natte droom van de Deep State, is men in staat om nieuwe verkiezingen uit te schrijven die ongetwijfeld tot een overwinning van Hillary Clinton leiden. Men heeft dan weer grip op de politieke koers, waarbij er allerlei beleidsmaatregelen zoals verdragen met de VN of de NAVO worden gesloten die nu geen doorgang vinden. Er komt een enorme verhoging van het militaire budget en men zal uiteindelijk een Derde Wereldoorlog met Rusland ontketenen, wat weer tot enorme inkomsten via de oorlogsindustrie leidt. Maar nu de groep rond Hillary Clinton ontwaakt uit hun niet-reële droom, lijken ze regelrecht in een nachtmerrie te zijn beland.

Trump heeft namelijk de aanval op deze Deep State ingezet…

> Lees in deel 2 hoe politici, de alternatieve media en Wikileaks proberen de rechtsstaat te herstellen

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

23 reacties

 1. Heel goed beschreven wat er aan de gang is.
  Ik schrijf hierover veel coments op irma schiffer
  kreeg veel tegenstand omdat ik achter president trump sta.
  Helemaal op BOUbloG.

  Opvallend is dat als de NOS met zijn kritiekloos overnemen van CNN fake stories
  En doordat ik precies hetzelfde als u doe, Kijk elke dag alles na op You-tube en websites
  kan ik steeds de leugens van de NOS weerleggen.
  Volgende dag is het dan van teletekst verdwenen.

  Ik kijk ook altijd naar de president zelf en ook de persbijeenkomst van het witte huis.
  Ik heb heel zijn gang gevolgd vanaf zijn verkiezingen tot en met nu.

  Ik heb wel een aanvulling over die aanslag op scalise de 3e hoge man van de republikeinen.
  Deze aanval is niet door een bernie sanders Fan gedaan.
  Deze man heet hotkingson oftewel een ziekte
  Heeft ook 3 namen net als de zogenaamde moordenaar van Kennedy
  Ik heb meerder info en videoos staan op irma schiffer

 2. http://beforeitsnews.com/alternative/2017/06/breaking-anti-trump-baseball-shooter-had-kill-list-3523845.html

  Wat ik tot op dit moment weet is dit.
  zijn naam hotchinson = ziekte hij heeft 3 namen net als J. lee Harvey.
  Hij was 66 en al 30 jaar getrouwd.
  Ineens gaat hij weg naar Virginia, maar zijn vrouw meld hem niet als vermist?
  Daar zou hij dagenlang uit een sporttas hebben geleefd, hij had twee wapens bij hem waaronder ook een Ar nog wat…..die in zijn eigen staat verboden is.
  Dan zou hij gevraagd hebben aan iemand buiten wie of er speelden democraat of republikeinen.
  En dan gaat hij schieten.

  Als je alles op een rijtje hebt zie je duidelijk een hitman. en ook gelet op de nummers 66 en 30
  die steeds worden gebruikt bij valse vlaggen.
  1 republikein deed ook een interview, met schoenen in de hand, ook dat zie je steeds bij elke valse vlag.

  Chingrich kwam al naar buiten op fox nieuws dat hij het vreemd vond dat die man daar was?
  De locatie was namelijk nooit bekend gemaakt, dus moet deze man info hebben gekregen van iemand uit het congress .
  En als hij dan ook nog een lijst namen heeft?

  Zal zo meer linken zetten

  • Je hebt het waarschijnlijk bij het rechte eind dat het een valse vlag is. Er kloppen veel dingen niet. Ergens in een persbericht stond: ““President Trump said the gunman — identified by multiple law enforcement officials as James T. Hodgkinson III, 66, from Illinois”

   III 66 oftewel 3 x 66 ofwel 2 x 666

   Wat ook opvallend is dat Scalice spraakzaam was toen hij met een schotwond in zijn heup werd afgevoerd. Later in het ziekenhuis was hij in kritieke toestand en waren zijn organen geraakt !???

   Hetzelfde gebeurde bij Seth Rich, die volgens een getuige naar de ambulance is gelopen, spraakzaam was toen hij naar hetzelfde ziekenhuis ging, geopereerd werd waarbij verteld werd door een arts dat zijn verwondingen niet levensbedreigend waren, maar hij de volgende dag overleed.

   Bedankt voor de links.

 3. https://www.youtube.com/watch?v=rG8Ek-PmzMo

  En scalise is naar hetzelfde ziekenhuis gebracht als seth rich???
  Laatste update is dat hij niet meer kritiek is maar moet nog een operatie krijgen.
  President trump is in het ziekenhuis geweest.

  En van een andere website las ik dat trump een eigen arts heeft neergezet, en dat cnn uit zijn dak ging.

  Wat ook vreemd was, was dat de schutter eerst gearresteerd was, en een getuige zag hem in handboeien.
  Normaal word als 1e CNN gebruikt om info te geven, maar nu ineens was deze fakezender niet op de hoogte?

  president trump maakte bekend (vlak erna ) dat de schutter dood is.
  Ik zelf denk dat deze niet dood is.
  En dan kunnen we nog heel wat verwachten

 4. https://www.youtube.com/watch?v=gEo9PAxPWWo

  op 3.58 komt huccabee op Fox nieuws
  Ook hij verteld dat dit nooit een boze man geweest kan zijn.
  De dader heeft namelijk gekampeerd bij de plek van aanval.
  Hij had ook een laptop…verrekijker…fotocamera…en wapens.
  EEN STAKE OUT dus.

  Wat ik al eerder zei het was een hitman en het is mislukt, omdat er 1 hoog persoon bij was die twee beveiligers bij hem had met wapens.

  Dit soort zaken gebeuren vaker.
  Heel pools parlement wat omkwam per vliegtuig?
  Ook daar waren zaken die niet klopte met het echte verhaal.

 5. https://www.youtube.com/watch?v=aHw6csM2q8c

  Jack Sava also lost the life of Seth Rich.
  Investigation ? Is this Pedogate damage control?

  why is this guy so nervous……..Seth Rich went to same hospital……pray for this congressman!!!

  Deze dokter is inderdaad heel nerveus en zegt ook dat scalise het overleefd?
  De manier waarop hij dat zegt, klinkt niet zo happy.
  Dat op zich zou groot nieuws moeten zijn en zou je daarmee beginnen voordat je over de operaties praat?

 6. Dr jack sava is partially responsible for seth richs death. He has HUGE ties with the dnc and was also on the bohemian grove list

  Ik lees altijd de reacties en deze stond ertussen
  Niet onbelangrijk skuls en bones
  Net zo een club als de bilderberg

  • Dit klinkt niet goed Yvonne. Laten we hopen dat iemand ingrijpt voordat deze arts vrij spel krijgt.

 7. 39 lagen boven de President? Waar vind ik hier meer informatie over? Is er ook een overzicht van welke personen waarschijnlijk tot welke ‘geheimhoudingslaag’ behoren?

  Iedereen heeft het er ook altijd over dat 33 de hoogste graad van de vrijmetselaars is. Okay, maar waarom hoor ik dan nooit iemand over een persoon met de 24e, 19e of 31e graad? En waar vind ik informatie over de verschillen tussen al deze graden?

  Dienand Christe

  • In dit artikel van Robert David Steele vind je meer informatie over de hiërarchie van de Deep State en de graden van de Vrijmetselarij:
   http://phibetaiota.net/2017/06/robert-steele-deep-state-101/

   De machtsstructuur is opgebouwd volgens de principes van compartmentalisation, waardoor dienaren die onderdeel uitmaken van die structuur niet eens weten hoe de structuur in elkaar zit. Ik vermoed dan ook dat als er al een lijst circuleert deze niet klopt of volledig is, omdat die uit een lager laag afkomstig is. De hoogste lagen leiden naar Rome, het Vaticaan en de Zwarte Adel daar.

   Dit is wat super soldier James Casbolt zegt over de graden van de Vrijmetselarij:
   “Another NSA contact, X3, told me that a global Masonic apparatus above the 33rd degree is controlling upper levels of many governments of the world. The 33rd degree is officially the highest Masonic degree, but in reality, there are many degrees above this. (…) Forget about James Bond movies; much of the secret service apparatus in the U.K and U.S is an occult, pedophile network run by corrupt factions of the “Illuminated” degrees of Freemasonry (33rd degree and above).”
   https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_mannequin03a.htm#CHAPTER%20ONE

   De lagen onder de 33e graad doen er (voor de Illuminati) niet toe. Het gaat om de structuur daarboven, waarbij de Vrijmetselarij slechts een dekmantel is voor de Illuminati.

   Ik hoop dat dit je verder helpt in je zoektocht.

 8. https://www.youtube.com/watch?v=mrgkPLs-ly4

  Congressman Steve Scalise was shot yesterday during a congressional baseball practice. The shooter, James Hodgkinson was reportedly motivated by his political affiliations with the Democrats, and a number of disturbing revelations about his past have raised a number of other questions about his possible links to criminal organizations within the government.

  People are questioning whether there is a deeper political connection than has been reported based on Scalise’s recent promise for new legislation to stop child predators, and human traffickers. It is also known that the shooter, James Hodgkinson, worked for Bernie Sanders presidential campaign, and was a follower of David Brock’s media matters, disturbing new reports have also revealed that two children suspiciously died in his care.

  Een andere senator die vocht tegen kinderhandel was Nancy Scheafer en ook zij is dood.
  Er was ergens een wet aangenomen die deze lui alle bescherming geeft en legaal door kunnen gaan.
  Scalise heeft nu wetten , die dat verhinderen , dus natuurlijk moest ook hij uit de weg gehaald worden.
  President trump maakte gister bekend dat scalise aan de betere hand is.

  De media bracht het allemaal als een boze man die zijn werk kwijt was, en dat de schutter een anti-trump was.

  Een eenzame boze ziel?????
  Dacht het niet.

 9. The FBI is investigating this shooting as an assault on a member of Congress and an assault on a federal officer. So far, the FBI has not considered this an act of terrorism.

  yes it was very planned out .thank you for your reporting…keep up the good work

  https://bearingarms.com/beth-b/2017/06/22/fbi-scalise-shooting/?utm_source=thdaily&utm_medium=email&utm_campaign=nl&newsletterad=

  The FBI is investigating this shooting as an assault on a member of Congress and an assault on a federal officer. So far, the FBI has not considered this an act of terrorism.

  Waarom gaat een fbi onderzoek doen naar een aanval op een lid van congress?
  Een aanval op een federale officier?
  Dit zou dus niet meer hoeven te gebeuren, want de schutter zou toch DOOD zijn?
  En een dode aanklagen word erg moeilijk.
  Ik zei al meteen dat deze man niet dood is….

  • Het is blijkbaar ‘standard procedure’ dat de FBI onderzoek MOET doen als er een congreslid neergeschoten wordt. Er was veel kritiek dat dit niet meteen gedaan werd.

 10. https://www.youtube.com/watch?v=YPmZB04kzXE

  FOUND Deleted Posts of Dead Mayoral Candidate Targeted by Deep State? Mariner Durant’s Warning

  Ruim 30 man word bedreigd, en allemaal mensen die het goede willen, waaronder jason chaffez.
  Hij verlaat eind deze mnd de politiek en zijn voorzitterschap van hoorzittingen, die trey gowdy nu overneemt
  Chaffez kreeg bedreigingen over dat ze hem willen ophangen aan een lantaarnpaal.
  Chaffez gaf een interview (in tranen) dat hij voor zijn gezin koos en weg ging.
  Op tv verteld hij dat hij vrijwillig opstapt omdat hij het wel genoeg vond zo.

  Net na de schietpartij op scalise?
  De democraten eisen nu het vertrek van Nancy Pelosi????
  Waarom nu ineens?
  Heel simpel , de boel staat op klappen, en ze gaan allemaal onderuit.