> vervolg op deel 1

Het herstel van gerechtigheid

De rol van Wikileaks

De Deep State, en met name de Clintons en consorten, worden ontmaskerd. Dit begon vorig jaar met de Podesta-emails afkomstig van de Clinton Foundation met allerlei verwijzingen dat kinderen door hooggeplaatste politici werden verhandeld en ritueel werden misbruikt. Hierdoor werd het Pizzagate netwerk in Washington DC  blootgelegd. Vervolgens werden er meer dan 44.000 emails en ruim 17.000 attachements gelekt, die afkomstig waren van de server bij de DNC (Democratic National Committee, de organisatie van Hillary Clinton’s Democratische partij).

Deze onthullingen hebben er mede voor gezorgd dat Hillary de verkiezingen niet heeft gewonnen. Het Hillary-kamp heeft toen het verhaal naar buiten gebracht dat de DNC door de Russen was gehackt en zij de emails naar Wikileaks hebben gestuurd. Het verhaal van die zogenaamde ‘Russische hack’ is echter op een heel andere manier ontstaan. Volgens George Webb werd het kantoor van de DNC gesloten toen men via een detectiesysteem de lekken naar Wikileaks had ontdekt en werden de medewerkers die dag zonder laptop naar huis gestuurd. Het bedrijf Crowdstrike heeft de gelekte mails toen van de servers en laptops gewist. Om op dat moment met een plausibele verklaring te komen, is het bericht naar buiten gebracht dat het systeem van de DNC door de Russen was gehackt.

In werkelijkheid is de informatie door één of meerdere medewerkers binnen de DNC naar Wikileaks gelekt. Eén daarvan, Seth Rich is kort daarna vermoord, waarschijnlijk na de tweede keer dat hij informatie had gelekt. Het onderzoek naar de moord op Seth Rich heeft nu al tot een lawine aan nieuwe onthullingen geleid. Als deze informatie het grote publiek bereikt, is het einde oefening voor een heleboel hooggeplaatste personen in Washington DC, voormalig FBI-directeur James Comey en velen andere topambtenaren. Diverse getuigen, een officier van justitie, 2 advocaten en andere betrokkenen zijn inmiddels vermoord, net als 3 oprichters van Wikileaks. De recente schietpartij op Republikeinse politici van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden moet ook in deze context worden gezien.

De rol van Jeff Sessions

Ondanks het feit dat de mainstream media het verhaal rond Pizzagate probeert af te doen als fake news, is sinds het aantreden van Trump de jacht geopend op pedofielennetwerken en transnationale misdaden zoals mensenhandel (in kinderen en seksslaven), drugshandel, illegale orgaanhandel en andere misdaden. Trump heeft vlak na zijn aantreden een Executive Order (presidentieel besluit) getekend waarbij hij alle overheidsdiensten zoals de FBI, dwingt om hierin resultaat te boeken en regelmatig verslag te doen van de voortgang.

Openbaar aanklager Jeff Sessions hield begin juni als hoofd van het Ministerie van Justitie een speech voor 1500 wetshandhavers, om ze een hart onder de riem te steken in de zeer moeilijke taak die hen te wachten staat bij het oppakken van pedofielen en de bevrijding van de jeugdige slachtoffers van het gruwelijke misbruik.

Onderzoeksjournliste Liz Crokin maakt zich al jaren hard voor de slachtoffers van pedonetwerken en ritueel misbruik en is tevens betrokken bij het onderzoek naar de Clinton Foundation en de moord op Seth Rich. Zij zegt in een interview met John B. Wells dat er in de paar maanden dat Trump president is al een enorme vooruitgang is geboekt. Er is een groot aantal pedofielen gearresteerd en het lijkt erop dat er inmiddels ook binnen de middenklasse en hogere klasse arrestaties plaatsvinden. Pedofilie (inclusief de verkrachting van baby’s en peuters), mensenhandel in kinderen en satanisch ritueel misbruik is nauw verweven met de elite en politieke top in Washington DC. Ook hiervoor geldt, zodra het grote publiek beseft wat er achter de schermen met kinderen plaatsvindt en welke rol politici en topambtenaren hierin spelen, is dit het einde van hun macht.

Ook Jeff Sessions heeft afgelopen week op 13 juli een getuigenis afgelegd bij de Senate Intelligence Committee en noemt de aanklacht vanwege de vermeende Russische inmenging tijdens Amerikaanse verkiezingen een “verschrikkelijke en afschuwelijke leugen.” In de paar fragmenten die ik van dit verhoor heb gehoord, viel het me op dat de commissieleden erg bevooroordeeld waren en overduidelijk aanstuurden op de ‘obstructie van de rechtsgang’ door Sessions en Trump. Ik besefte toen dat dit de gekozen strategie is om Trump in diskrediet te brengen en af te zetten.

Het optuigen van deze Senate Intelligence Committee hoorzitting en de miljoenen die aan het onderzoek wordt besteed, is ronduit bespottelijk in de context van het emailschandaal, de verkiezingsfraude en andere vormen van oplichting die door het Hillary-kamp is gepleegd. Om die reden is het belangrijk dat de waarheid over de verkiezingsfraude en het verhaal van de ‘Russische hack’ zo snel mogelijk naar buiten komt.

De rol van de DNC

Er zijn door het Bernie Sanders-kamp in diverse staten rechtszaken aangespannen tegen het Hillary-kamp vanwege verkiezingsfraude in de voorverkiezingen, waardoor Hillary Clinton met gestolen stemmen als ‘winnaar’ uit bus kwam en presidentskandidaat van de Democratische partij werd. Een deel van de naar Wikileaks gelekte emails bevat bewijsmateriaal van deze verkiezingsfraude. DNC-medewerkers Seth Rich en Lucas Shawn, beiden vermoord, zouden waarschijnlijk in deze rechtszaak getuigen en hadden veel informatie over de organisatorische en IT-kant van de fraude. Onderzoeksjournalisten George Webb en Liz Crokin hebben in hun onderzoek naar de Clinton Foundation en moord op Seth Rich veel schandalen binnen de DNC naar buiten gebracht. Het gaat onder andere om:

 • Verkiezingsfraude binnen de voorverkiezingen waardoor Bernie Sanders geen presidentskandidaat werd;
 • Het wegsluizen van grote sommen campagnegeld, bestemd voor Bernie Sanders, dat op rekening van Hillary Clinton werd bijgeschreven;
 • Oplichting van donors waarbij meer geld van hun creditcard werd afgeschreven, dan waarvoor ze getekend hadden;
 • Phishing-praktijken waarbij privégegevens van donors werd onderschept en gekoppeld aan andere databanken;
 • Afpersing van donors op basis van illegaal verkregen data en privégegevens;
 • Spionage en afluisterpraktijken van DNC-medewerkers, onder andere via speciaal geprepareerde Blackberry’s en DNC-laptops;
 • Samenzwering met grote mediakanalen, bijvoorbeeld door vòòr de verkiezingsdebatten vragen uit te wisselen;
 • Obstructie van de rechtsgang door oud DNC-medewerker Debbie Wasserman Schultz, door de Capital Police te dreigen met bezuinigingsmaatregelen en andere consequenties, als ze de in beslag genomen laptops, die onderdeel zijn van een lopend strafrechtelijk onderzoek, niet zouden teruggeven.

De schietpartij op Republikeinse congresleden

De schutter van de schietpartij op de Republikeinse leden van het Huis van Afgevaardigden was een Bernie Sanders-aanhanger en lid van zijn campagneteam. Ik vermoed dat dit niet toevallig is, want met de onthullingen over Hillary’s verkiezingsfraude, moet het Bernie Sanders-kamp in diskrediet worden gebracht. Het kan dat de schutter James Hodgkinson een stroman is, moedwillig in deze rol gemanoeuvreerd. Zoals ook vaak gebeurt bij valse-vlag-aanslagen, wordt deze stroman vrijwel direct neergeschoten. De doden kunnen immers niet spreken.

Ook is het gekozen slachtoffer van de schietpartij, Republikeins congreslid Steve Scalice opmerkelijk. Scalice is de ‘majority whip’ van de Republikeinse partij. Die functie houdt in dat hij de meerderheid binnen de partij bij elkaar moet houden en moet zorgen dat bij belangrijke besluiten de ‘alle neuzen dezelfde kant op staan’. Dat maakt Scalice de belangrijkste Republikein in het Huis van Afgevaardigden. Een aantal dagen voor de schietpartij brengt hij een persbericht naar buiten dat zijn partij zich hard gaat maken om een einde te maken aan de weerzinwekkende praktijken van mensenhandel en kindermisbruik. Hij vertelt dat er de afgelopen weken ingrijpende wetsvoorstellen zijn ingediend die gericht zijn tegen “mensenhandel” en “kinderjagers”. Door de schietpartij op Scalice, is de stemming binnen het Huis van Afgevaardigden uitgesteld.

Volgens journaliste Liz Chrokin is er een ware heksenjacht gaande op de politici en getuigen die zich inzetten tegen pedonetwerken en mensenhandel. Zij is van mening dat Scalice daarom is neergeschoten. De gezamenlijke inspanning om ook de zittende president uit het Witte Huis te verwijderen, die in haar ogen niks illegaals heeft gedaan, komt volgens haar doordat Trump de eerste president in Amerika is die openlijk de aanval op de pedonetwerken heeft geopend. Ze noemt het een ongeëvenaarde aanval op een democratisch verkozen president, ongekend in de Amerikaanse politieke geschiedenis.

De rol van de mainstream media

De grote mediakanalen doen er alles aan om Trump zwart te maken en het grote publiek te laten geloven in het verhaal van de ‘Russische inmenging’ en de ‘obstructie van de rechtsgang’. Nu de ‘Russische inmenging’ niet bewezen kan worden, zal men focussen op de ‘obstructie van de rechtsgang’. Als dat plan niet werkt, zal men proberen aan te tonen dat Donald Trump geestelijk gestoord is, of om andere redenen het presidentschap neer moet leggen. Men zoekt hoe dan ook een reden en draagvlak om Trump af te zetten, zodat het Hillary-kamp alsnog aan de macht kan komen, zonder dat het publiek doorheeft dat er een smerig spelletje is gespeeld en er eigenlijk een coup is gepleegd.

Ja, dit begint zo’n beetje tot een punt te komen waar het overduidelijk wordt, zelfs voor de argeloze waarnemers. Elke dag ontmoeten we een andere expert (…die zegt:) «Hé, er is een coup gaande.» “Iedereen die z’n nek uitsteekt wordt neergeschoten.”

George Webb, onderzoeksjournalist naar de fraude en het spionagenetwerk binnen de DNC en Clinton Foundation

De rol van de alternatieve media

Ik voorspel echter dat hun smerige spelletje niet lang meer gespeeld wordt, want de maskers vallen af. De alternatieve media zijn in grote getalen in de doofpot rond de moord op Seth Rich gedoken. Er worden door de alternatieve media steeds meer nieuwe schandalen en misdadige praktijken onthuld. De harde kern van het Hillary-kamp blijkt onderdeel te zijn van een grootschalig georganiseerd misdaadsyndicaat.

Niet voor niks wordt DC het District of Criminals genoemd. De situatie wordt steeds krankzinniger en het wordt met de dag duidelijker dat de Deep State Trump uit Washington DC wil verwijderen. En iedereen die hen voor de voeten loopt of roet in het eten dreigt te gooien, wordt van het leven beroofd of tenminste in diskrediet gebracht. De doden vallen inmiddels bij bosjes. Afgelopen week zijn in Washington DC weer twee advocaten vermoord. Grote kans dat er connecties met de Clintons en de DNC zijn.

De onafhankelijke media maakt gebruik van ‘open source journalistiek’ en social media, waarbij allerlei professionals, klokkenluiders, getuigen, insiders, experts en betrokken burgers de stukjes van de puzzel samenbrengen. Daarbij komen allerlei zaken aan het licht die de mainstream media negeren of waarbij ze de waarheid verdraaien. De toename in het geweld toont de paniek die in de hoogste kringen is toegeslagen. Laten we hopen dat het de laatste stuiptrekkingen zijn en er snel een omslagpunt gaat komen. Zoals Scalice drie dagen voordat hij werd neergeschoten zei: “Genoeg is genoeg.”

Dit zagen ze totaal niet aankomen. Ze waren totaal niet voorbereid dat wij op deze manier te werk zouden gaan en al die duizenden mensen zo betrokken zouden raken.”

Journaliste Trish Negron

Als mijn vrienden vertellen dat ze op Netflix Homeland gaan kijken, dan zeg ik: “Ik kijk straks nog wat Youtube-filmpjes over de ondergang van de criminelen in Washington DC. Dat is net zoiets als Homeland, maar dan in het écht en veel spannender vanwege de implicaties.” Ik denk dan ook dat Washington DC zich momenteel in het epicentrum bevindt. Als daar de dominostenen vallen, gaan er ook hier dingen bewegen.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

9 reacties

 1. Pingback: Diverse nieuwsfeiten, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

 2. Tja men schroomt niet om te onthoofden en al lachend “zijn bebloede hoofd” omhog te houden.

 3. Bedankt Ellaster! Een uitgebreid en goed onderbouwd artikel. Fijn om ook eens een ander geluid te horen in het nieuws.

 4. Ik was je kwijt op Fb. Gelukkig toch weer gevonden. Keep up the good work.

 5. Wat een verademing om op deze site artikelen te lezen.
  Ben benieuwd naar de volgende 😉

 6. Oeps, verkeerde vinkje > ben niet zo’n reageerder maar zou wel graag de mail ontvangen als er een nieuw artikel geplaatst wordt.

 7. Eigenlijk is het te triest voor woorden wat er in de USA aan de hand is,
  Ook wij in Nederland hebben soortgelijke doofpotten over pedofilie die
  maar niet opgelost mogen worden.
  Deze verhullingen in de USA is hopelijk het begin om aan al deze duistere
  praktijken een einde te maken.