Hieronder de belangrijkste onderwerpen in de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van Thomas Williams van 15 juni 2017.

Tweede uur:

Hillary’s sluipschutters

1:21:00   Hillary Clinton stuurt huurmoordenaars het land in om op iedereen te schieten die het niet met hen en hun beleid eens is. Inclusief de leden van de TH&I-stichting. De entiteit die Hillary Clinton vertegenwoordigt vertelt alles en iedereen dat ze eind van de maand president is. Dit doet ze al sinds februari.

De Chinese Elders, ofwel de Aziatische factie, ofwel de Rothschilds hebben aan de militaire top met al hun onderscheidingen verteld dat alleen als Hillary president wordt, zij de beschikking krijgen over de fondsen. Maar die fondsen krijgen ze sowieso niet, ongeacht wie de president is.

De laatste stuiptrekkingen

1:25:00   Het is momenteel in New York, Washington DC en Virginia een totale heksenketel. Thomas ziet de schietpartij in Virginia (waarbij Scalice zwaargewond raakte) als een voorbeeld van de innerlijke strijd die binnen de machthebbers plaatsvindt. Dit zal een tijd zo doorgaan, waarbij ze elkaar uitschakelen. Totdat er maar een paar overblijven die er dan niet meer toe doen. Het verandert niets aan de wijze waarop de vrijheidsbeweging achter de schermen opereert. Men heeft al veel voor mekaar gekregen. Dat is waarom men in een desintegratiemodus is.

Sommige zaken zijn ingediend, sommige zaken zijn bevestigd en sommige dingen die er aankomen zullen een einde aan hun rotzooi maken. Sommige dingen zijn al naar buiten gebracht, zowel privé als publiekelijk. Maar de Cabal wordt niet blij van datgene wat hen getoond wordt en datgene dat wij weten.

Beschermen met energetisch schild

1:50:00   Elk levend wezen heeft een energetisch psi-veld. Als dit psi-veld zwakker wordt, kunnen entiteiten zich eraan vastklampen. Dan is het zaak om in jezelf te keren en te ‘kijken’ of voelen of er gaten in zitten en deze met je eigen gedachten in te vullen.

Gebruik je voorstellingsvermogen om het op jouw manier te helen. Het versterkt in ieder geval het schild om je heen. Dat creëert een krachtig schild dat jou en je ziel van binnen beschut. Zodra je het schild bereikt en hebt versterkt, zul je jezelf van binnen veel krachtiger voelen. Je zult je heel voelen. Daarna kun je je veld uitbreiden en het versterken met iets wat voor jou goed voelt. “Werkt dit? Jazeker!”

Zodra je energetisch wordt aangevallen, voelbaar door een pijn bij de ogen, moet je je schild versterken. Je eigen voorstellingsvermogen en je gedachtes creëren het schild om je heen. Kijk of je gaten in je aura hebt, want daar komen ziektes binnen. Dat is waar Gremlin-achtige wezens zich aan het lijf vastklampen en aan de gaten knabbelen.

Het is belangrijk om je te beschermen met een schild, het is ook belangrijk om gegrond en in balans te zijn. Gecentreerd te zijn, nu meer dan ooit, want ze gooien allerlei ellende naar ons toe om ons van ons pad af te leiden. Maar ze hebben verloren.

Gremlin-achtige wezens verwerkt in de architectuur van kathedralen en kerken.

Dingen gaan zich manifesteren, dat belooft tot eind 2018 een leuke tijd te worden. [2:01:00]

Derde uur:

Groenland

2:10:00   Thomas over Groenland: “Het is de grootste landmassa die door niemand wordt genoemd, vreemd nietwaar?” Er zijn allerlei eilanden waar je nooit iets over hoort. Het zou heel makkelijk zijn om daar buitenaardse groepen verborgen te houden.

Er was overduidelijk een reden om het ‘groen land’ te noemen. Het is niet logisch dat een landmassa die zo zuidelijk ligt (op dezelfde hoogte als Canada) het hele jaar door met ijs is bedekt. Thomas denkt dat dit gebied, net als Antarctica, opzettelijk met ijs bedekt wordt.

Beroemdheden spreken zich uit of faken hun dood

2:22:05   Er zijn steeds meer supersterren die zich uitspreken over het controleprogramma. Maar hun neergang gaat sneller dan hun opkomst. Men fabriceert desnoods bewijsmateriaal, zoals bijvoorbeeld zedendelicten. Kijk naar Julian Assange. Na al die jaren hebben de twee vrouwen die aanvankelijk beweerden dat ze door hem waren verkracht, hun aanklacht ingetrokken. Ze gebruiken dit soort aanklachten voortdurend. Thomas verwacht binnenkort dergelijke ‘onthullingen’ van beroemde politici (E*: waarbij je dus niet met zekerheid kunt zeggen dat de aanklachten kloppen.)

Thomas schreef op de MeWe-pagina (een alternatief van Facebook) het volgende:

“Sommigen worstelen momenteel op verschillende manieren. Je voelt misschien een disbalans en de noodzaak om weer in lijn met jezelf te komen.

Wellicht ervaar je een soort verwijdering van ‘andere’ mensen, dierbaar of niet. Laat hen gaan, zij hebben hun pad en jij hebt dat van jou. Sommigen hebben het gevoel dat ze van alles op de hoogte moeten zijn. Dat hoef je niet te zijn. Als je in balans bent, zul je precies dát ontvangen wat je moet weten op jouw pad.

Drama en afleidingen zullen de komende weken en maanden nog meer worden versterkt. Dompel jezelf er niet in onder. Neem wat stappen terug en overzie het allemaal, je zult het beter zien en horen. Je zult op die manier ook wijsheid vergaren.

De ongerustheid zit van binnen, omdat door individuen nog niet alles is losgelaten. Boosheid is een projectie daarvan.

Het lijkt erop dat sommigen hun focus hebben verloren als gevolg van de versnipperde en bulk aan informatie die naar buiten komt. Verlies van kortetermijngeheugen, geïrriteerdheid en reactief gedrag zijn de meest voorkomende symptomen. Als je het gevoel hebt dat dit voor jou geldt, trek je terug en heroverweeg zaken.

Mensen moeten zich voorbereiden op de uitdagende tijd die voor ons ligt. We moeten er doorheen. Dealen met de pijn en het trauma dat de waarheid brengt, anders gaat de horrorshow voor ons door.

Synthetische wezens zijn onverschillig. Ze hebben allemaal de pil van geen: pijn, trauma, compassie, empathie of beleefdheid geslikt. Ze houden van ‘De stad van het licht’, zijn verbonden met een centraal Artificieel Intelligentie-systeem, verstoken van vrij denken, verstoken van je verstand gebruiken, verstoken van de realiteit.

Het is aan jou om jouw pad in te slaan.”

De audio bevat uiteraard veel meer informatie dan hierboven in de beknopte samenvatting wordt weergegeven en is de moeite waard om zelf te beluisteren. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 onderaan het artikel, aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 6/15/17” on Spreaker.

Share.

About Author

1 reactie

  1. Jannie van Raalte Leeuw on

    Graag wil ik op de hoogte blijven van het laatste nieuws
    Nederlands