Thomas Williams: De Illuminati begint nu zichtbaar uit elkaar te vallen

2

Hieronder de belangrijkste onderwerpen in de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van Thomas Williams van 22 juni 2017.  Helaas viel de audio regelmatig weg, door allerlei sabotage-acties. In het derde uur herhaalt Thomas kort de belangrijkste intel.

Eerste uur:

Brand in Londen

7:00   De manier waarop met de slachtoffers wordt omgegaan is schandalig. Mensen worden gedwongen om 400 km verderop te gaan wonen en als men dat niet doet, wordt er gedreigd dat men hun uitkering stopt of dat ze de voogdij over de kinderen zullen verliezen. De opstalverzekering is een paar maanden voor de brand plotseling gewijzigd. Het pand staat in het duurste stukje van Londen. De verzekerde partij kan er, net als bij 9/11, een interessant slaatje uit slaan.

Nieuw onderzoek naar Trump

36:00   Trump heeft toegegeven dat hij nu wordt onderworpen aan onderzoek vanwege het ontslag van Comey. Hij heeft een Tweet naar buiten gestuurd dat hij slachtoffer is van een heksenjacht. Rosenstein, de man die hem destijds heeft geadviseerd om Comey te ontslaan, leidt nu het onderzoek tegen hem. Thomas denkt dat Rosenstein niet lang in op zijn post zal blijven zitten.

Tweede uur

Geplande aanslagen in Groot-Brittannië

1:15:00   Mensen in Londen beginnen wakker te worden en de demonstranten ontmaskeren de media en de regering als onderdeel van het complot tegen de mensen. Daarom heeft men de terroristische aanslagen verplaatst naar Brussel. Thomas is ervan overtuigd dat als mensen in Engeland écht wakker worden, de overige aanslagen niet kunnen worden uitgevoerd. Hij weet dat er in totaal zeven gepland zijn. Maar als de mensen het plan doorhebben, moet de Cabal hun plan wijzigen.

Obama benoemd tot het nieuwe hoofd van de Illuminati

1:28:00  & 1:54:00   Obama is binnen de Illuminati uitgeroepen als de Pindar, ‘de koning van de wereld’. De Pindar is het hoofd van de Illuminati en de vorige is een paar maanden geleden opgestapt. Obama wordt echter binnen de groep niet door iedereen erkend. De titel was aan vele anderen beloofd. Er is nu een enorme machtsstrijd gaande.

Obama probeert nu de RV erdoor te drukken en allerlei rekeningen op zijn naam te krijgen, maar dat is mislukt omdat hij niet wordt gezien als een partij met de vereiste autorisatie.

Hij is daarmee ‘de koning van niemandsland’. Men verwacht dat hij Hillary zal benoemen als hoofd van de Illuminati Amerika. Er zijn wereldwijd negen regio’s en elke regio heeft zijn eigen ‘drakenhoofd’, maar men vecht onderling voortdurend om de macht. De Illuminati begint zichtbaar uit elkaar te vallen.

Obama heeft de sleutel, noch de code voor de fondsen, dus hij kan geen enkel fonds vrijgeven. De Illuminati had met de Draco’s een contract om de New World Order (NWO) voor het eind van 2012 gereed te hebben, inclusief de 90% reductie van de bevolking. Ze hebben zich niet aan hun contract kunnen houden. Nu de Draco’s en M weg zijn, blijven er slechts hersenloze Dracoslaven over, niet in staat om de leemte aan de top van de hiërarchie in te vullen.

Ze hebben nog maar kort de tijd en als ze verwijderd zijn, kunnen we eindelijk de dingen herstellen die in onze wereld niet kloppen.

1:58:45   De Deep State is nog steeds het belangrijkste onderwerp. Terwijl zij elkaar onderling afslachten, zwart maken en verraden, gaat de verzetsbeweging gewoon verder. Al het oponthoud van de Cabal geeft hen meer tijd en hun plannen zijn onveranderd.

Derde uur

We bereiken binnenkort de Event horizon

2:40:00   We bevinden ons momenteel in een soort vacuüm, maar we bereiken binnenkort de Event horizon, waarbij we uit dat vacuum komen. Dat is één van de Events waar mensen het over hebben.

3:04:00   “Probeer te accepteren dat we ons in het paradijs bevinden. Wanneer we iets nieuws zien en begrijpen, zou ‘verandering’ onze god moeten zijn. ‘Begrip’ zou onze religie moeten zijn. De zoektocht naar de waarheid is onze grootste sociale uitdaging en doel.”

De audio bevat uiteraard veel meer informatie dan hierboven in de beknopte samenvatting wordt weergegeven en is de moeite waard om zelf te beluisteren. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 onderaan het artikel, aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 6/22/17” on Spreaker.

Share.

About Author

2 reacties