Thomas Williams: Het ontrafelen van de Cabal zal niet in 2017 afgelopen zijn

0

Hieronder de belangrijkste onderwerpen in de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van Thomas Williams van 29 juni 2017.

Eerste uur:

CNN Fake news 

33:12   Er zijn moeilijkheden bij CNN (Clinton News Network). Drie medewerkers zijn opgestapt nadat een verhaal over connecties tussen een hooggeplaatste medewerker van Trump en een Russische investeringsbank teruggetrokken moest worden. Men concludeerde dat de ‘normale’ onderzoeksprotocollen in het onderzoek naar het gepubliceerde verhaal niet zijn gevolgd. Volgens Thomas is de gevolgde procedure echter de normale gang van zaken, maar is CNN betrapt. Dit zal volgens hem alleen maar toenemen, omdat de onthullingen over verborgen zaken in toenemende mate plaatsvinden.

Tweede uur 

Obama’s dubieuze rol 

59:40   Obama is afgelopen week afgereisd naar de Bush-regio in Indonesië. Daar probeerde hij toegang te krijgen tot één van de kluizen. Dat is niet gelukt, maar volgens Thomas is de kluis, hoe dan ook, leeg. Dat geldt voor de meeste kluizen, waarvan de inhoud op veilige plekken elders is ondergebracht, daar waar de Cabal er geen toegang tot heeft. Er zijn wereldwijd duizenden antieke kluizen. Deze kluizen zijn alleen toegankelijk voor een selecte groep met speciale codes. (E*: in een eerdere uitzending vertelde Thomas dat deze codes gelinkt zijn aan een speciaal DNA waarover deze mensen beschikken.)

1:02:00   Obama heeft vorig jaar een afkoopsom aan Iran betaald, omdat Iran de Amerikaanse marine heeft betrapt op het heimelijk afvoeren van de leider van ISIS. Ze hebben het zelfs gefilmd en dreigden het wereldwijd bekend te maken. Er werd een grote som geld aan Iran betaald en de sancties tegen het land werden verminderd.

Washington DC, District of Criminals 

1:04:30   Thomas stuurt een oproep naar de oprechte Trotse Mensen binnen de overheidsinstellingen om in actie te komen. Er is afgelopen week weer een getuige tegen Hillary Clinton vermoord.

1:05:30   Thomas heeft een bericht gekregen dat 70% van de congresleden, zowel mannen als vrouwen, actieve pedofielen zijn.

Phil Schneider, Tall Greys en Project Blue Ship

1:11:20   Phil Schneider was een mechanisch ingenieur en werd dood aangetroffen, nadat hij een vuurgevecht met een groep Greys op een geheime basis in New Mexico publiekelijk had bekend gemaakt. Hij werkte in Archuleta Mesa tussen Colorado en New Mexico vlakbij het plaatsje Dulce, voor het bedrijf Morrison-Knudsen inc. Hij werd door een een oud boorgat van een nucleaire bom naar beneden gestuurd. Achteraf blijkt dat deze olieboringen tussen 1962-2005 met behulp van nucleaire explosieven plaatsvonden.

Zijn opdracht was om uit te zoeken waarom er, rond het gebied waar dit bedrijf olieboringen deed, grote pluimen zwarte roet uit het gat ontsnapten. Hij werd door een zwaar bewapende legerunit van de zwarte baretten naar beneden geëscorteerd. Onderin de holte stuitte men op een groep biologische buitenaardse entiteiten, ook wel de Tall Greys genoemd. Ze zijn ongeveer 2,14 meter lang en hebben een blauw-paarse huidskleur. Er vond een vuurgevecht plaats, waarbij de Tall Greys met een blue-beam wapen op Phil Schneider vuurden, waarbij hij in zijn romp gewond raakte en een paar vingers verloor.

Phil Schneider vertelde later dat de grot wemelde van buitenaardse wezens. Ruim 60 medewerkers en militairen verloren tijdens deze confrontatie het leven. De gebeurtenis is niet in de media gerapporteerd. Officiële documenten van de marine uit 2002 met betrekking tot Paul Philip Schneider, onthullen dat zijn vader Oscar Schneider die werkzaam was bij de marine, betrokken was bij het Philadelphia Experiment. Dit experiment was intern ook bekend als het project Blue Ship.

Wederom de kleur blauw: Blue Avions, Blue Beam, Blue Book en nu ook Blue Ship.

Collectieve trauma’s artificieel onderdrukt 

1:31:45   De pil om alles te vergeten is in werkelijkheid dat onze collectieve herinneringen, pijn en trauma’s opgeslagen zijn in de AI (artificiële intelligentie). Deze AI-machine ís de pil. Het is echter aan het instorten en Thomas voorspelt dat het eind november 2019 en misschien zelfs al eerder, niet meer bestaat. Wat er nu echter gebeurt, is dat alle herinneringen weer teruggestuurd worden in het hier en nu. Daarnaast blijkt dat alle zielen die er vanaf het allereerste begin waren, er ook nu weer zijn. Het is de bedoeling dat we onze fouten inzien, dat het niet goed was om onze slechte ervaringen en onze pijn weg te stoppen. We moeten er mee leren omgaan en onze verantwoordelijkheid niet steeds weggeven.

Derde uur 

Doe je innerlijke werk

Thomas leest aan het einde van de uitzending een bericht dat hij op Facebook en MeWe in de Truth, Honor & Integrity-groep heeft gedeeld:

“Al zo ver terug als in 2015 heb ik voor de turbulente tijd die voor ons ligt gewaarschuwd en mensen geadviseerd om hun innerlijke werk te doen en om te leren gaan met hun schaduwkanten. Dit was niet zonder reden, aangezien ik wist wat er in de de jaren erna zou komen. Een turbulente reis vol ups en downs en met allerlei onthullingen die in 2016 zouden plaatsvinden. Daarbij zou blijken dat degenen die goed leken het niet zijn en degenen die slecht leken, het eveneens bleken te zijn.

De term ‘waarheidstrauma’ is in deze show meermalen genoemd en hoe we dit allemaal opnemen, maar het blijft belangrijk om in balans te blijven en ons innerlijke werk te doen.

2017 is het ontrafelen van de Cabal — het zal niet in 2017 afgelopen zijn, maar zal een voortdurend en afnemend proces zijn — en tevens het ontrafelen van de mensen zelf. In wezen zijn dit onze ‘Dagen des Oordeels’, een periode voor onze eigen beoordeling en de onthulling van De Ware Zelf. We zijn nooit door anderen beoordeeld, zoals religies vertelden, je beoordeelt alleen jezelf en je eigen zielsvooruitgang.

Veel leden van de Cabal hebben zichzelf blootgegeven en hebben anderen ontmaskerd. Ook veel bekende gezichten in de alternatieve media hebben hun ware aard laten zien en worden door elkaar ontmaskerd.

Wat er plaatsvindt is de blootstelling en onthulling van de ware zelf en dit is de afgelopen 12 maanden gaande. Zo veel bekende en gewone mensen laten nu zien wie ze werkelijk zijn. Het is niet prettig om naar te kijken, maar in de show is voorspeld dat dit zou plaatsvinden.

Verslaving aan drama komt door het nalaten van innerlijke werk. Dat zijn jouw maskers. De maskers die we allemaal op verschillende momenten in ons leven hebben gebruikt, om de donkere, zware en met schuld beladen en op trauma gebaseerde jou te verhullen. Maar de maskers werken niet langer. De illusionaire maskers van alle mensen vallen af en de rauwe versie komt naar boven. Het is jouw verantwoordelijkheid om hiermee om te gaan en het onder ogen te zien, of door te gaan met het spelen van het spel. Dat kan echter ernstige consequenties impliceren.

“Ik zal het blijven herhalen, omdat het belangrijk is; mensen móeten hun innerlijke demonen aanpakken. Het projecteren van jouw boosheid op anderen, omdat jij hebt gefaald om jezelf aan te pakken, zal resulteren in de neergang van jezelf.”

Als je de ware jij niet onder ogen kunt zien of op anderen projecteert, dan is het tijd om het echte werk te doen en snel ook, aangezien de ‘tijd’ dringt. Mensen kunnen voor hun leven niet meer de schuld aan anderen geven, men is persoonlijk zelf verantwoordelijk om de échte zelf te zijn, niet de illusie. Het is aan jou om die keuze te maken.”

De audio bevat uiteraard veel meer informatie dan hierboven in de beknopte samenvatting wordt weergegeven en is de moeite waard om zelf te beluisteren. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 onderaan het artikel, aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 6/29/17” on Spreaker.

Share.

About Author

Comments are closed.