Hieronder de belangrijkste onderwerpen in de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van Thomas Williams van 20 juli 2017. Door de vakantieperiode is de samenvatting tijdelijk wat beknopter dan gewoonlijk.

Eerste uur:

26:45 De Unified Common Law Grand Jury heeft Laurence F. Khan aangeklaagd, rechter van het Noordelijke district van New York. Thomas: “Het is eindelijk in beweging gezet. Als de bal eenmaal rolt, kunnen dingen behoorlijk snel gaan lopen.”

38:50 Thomas is nauwlettend in de gaten gehouden op weg naar het eiland Antilope Island, in Salt Lake. Er was daar ook een spookstad.

57:00 De NAVO heeft volgens Thomas twee weken geleden een Russisch toestel neergeschoten. (Wij kunnen dit niet terugvinden in het mainstream nieuws, red.)

Tweede uur:

1:09:00 De gezondheidsklachten van John McCain zijn een rookgordijn om te verbloemen dat hij wordt verwijderd.

1:11:20 De 2013 anomalie: alle acteurs spelen hun laatste akte in een mislukte film.

1:17:00 De organische wezens zijn overgestapt op een andere tijdlijn. We leven op dit moment in 2 werelden en bevinden ons in een transitiefase. Terwijl we oude paradigma’s loslaten en nieuwe creëren zal er meer en meer van de nieuwe wereld zichtbaar en voelbaar zijn.

1:20:45 Thomas: “We hoeven geen geweld te gebruiken, we hoeven alleen niet meer te gehoorzamen en de waarheid uit te zoeken. De waarheid zal het controlesysteem afbreken.”

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 7/27/17” on Spreaker.

Share.

About Author

2 reacties