In deze Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 24 augustus 2017 door Thomas Williams bespreekt hij hoe de Cabal op frauduleuze wijze toegang probeert te krijgen tot allerlei Trusts en bankrekeningen, maar dat over het algemeen niet meer lukt. Ook wordt de zonsverduistering besproken, waarbij hele vreemde zaken aan de hand waren.

Eerste uur: 

In het eerste uur bespreekt Thomas zoals gebruikelijk allerlei geopolitieke onderwerpen zoals:

18:00   Trump laat zien dat niet hij in controle is, maar de topmilitairen. Er is als het ware een (soft) coup gepleegd.

Aanvaringen marineschepen zijn wellicht dekmantel voor goudtransport

35:00   Er zijn onzinberichten verspreid over de aanvaring van een olietanker en een marineschip. De schade komt niet overeen met het verhaal wat verkondigd wordt. Er zijn dit jaar 4 marineschepen geraakt. Het laatste incident gebeurde rond de kust van Maleisië. Thomas denkt dat er in die regio dingen gaande zijn rond de goudvoorraad.

Valse vlag in Barcelona volgt hetzelfde script

32:30   Een slachtoffer van de terreuraanslag in Barcelona heeft het 3e incident overleefd. Het gaat om Julia Monaco (26), die ook slachtoffer was bij de aanslag op de London Bridge en de aanslag in Parijs. Dit is de 3e persoon die meerdere aanslagen heeft overleefd. Er wordt steeds hetzelfde script afgespeeld.

Demonstranten op Bundy Ranch zijn vrijgesproken

38:00   Een federale jury in Las Vegas Nevada heeft 4 mannen vrijgesproken die beschuldigd werden hun wapens op de federale agenten gericht te hebben. Dit speelde tijdens het Bundy-incident in 2014 toen scherpschutters van de Cabal de boel wilden laten escaleren door op de federale agenten te schieten en de schuld in de schoenen van de demonstranten (aan de kant van de Bundy-familie) te schuiven.

Tweede uur: 

De Cabal heeft geen toegang meer tot de geldfondsen 

50:00   Het Kingdom of Manna is bijna klaar met bepaalde zaken en bepaalde rekeningen. Als gevolg daarvan probeerde men allerlei rekeningen te hacken, zoals de Federal Reserve in diverse steden, in een poging om toegang tot bepaalde fondsen te krijgen. De Cabal probeerde tevens in diverse Centrale Banken, zoals de Europese Centrale Bank, in te breken. Dat is allemaal niet gelukt, maar alle pogingen zijn wel genoteerd en opgenomen. In totaal zijn er zo’n 500-600 hack-pogingen. Men heeft tevens de details over: wie, wat en waar men in de rekeningen probeert in te breken. Deze informatie zal met de respectievelijke regeringen gedeeld worden. Het is een vorm van fraude op het hoogste niveau. Het geld behoort toe aan de mensen.

55:00   De Rothschilds hebben op de open markt geprobeerd de grondstoffen van de VS te verkopen aan China en het Midden-Oosten. Maar niemand heeft een bod gedaan. De reden is dat iedereen inmiddels op de hoogte is van de schurkachtige criminele Cabal.

Het Kingdom of Manna heeft inmiddels wereldwijd met alle regeringen gesproken en tevens gewaarschuwd wat er gaande is. Thomas hoopt dat diverse landen de individuen aan de criminele top gaan arresteren.

De Cabal is er echter wel in geslaagd om alle olie-grondstoffen van Denemarken te verkopen. Thomas waarschuwt al een aantal maanden dat er zaken in Scandinavië gaande zijn. Men heeft het echter aan een partij verkocht die niet in staat was om te betalen. De mensen die voorheen dit soort deals sloten hebben de fondsen niet meer. Ze moeten bewijzen dat ze het kapitaal werkelijk bezitten en binnen dit systeem dat ter ziele is gegaan, kunnen ze dat niet meer [1:04:55]. Ze hebben ogenschijnlijk nog veel bezit, maar alle bedrijven die ze bezitten zijn failliet, de regeringen zijn failliet, de huurlegers zijn failliet.

Het zou allemaal nog erger kunnen worden voordat het beter wordt. We naderen weer een belangrijke financiële datum op 30 september (E* Op die datum worden de begrotingen van de Amerikaanse regering gemaakt en moet geld beschikbaar gesteld worden voor alle overheidsposten.) Op die datum moeten alle schulden opgelost zijn. Dit vindt twee keer per jaar plaats, op 31 maart en 30 september.

Valse vlaggen en rassenrellen om Martial Law te forceren

1:06:00   Doordat de Rothschilds failliet zijn, probeert de Deep State het Pentagon onder druk te zetten om Martial Law te verkondigen. Daar zijn allerlei incidenten voor gecreëerd, zoals de valse vlaggen in Fergason en Charlottesville.

1:08:10   Thomas doet een oproep om het verdeel-en-heers-spelletje te temperen en je niet te laten provoceren. De culturele of religieuze verschillen of voorkeuren zijn irrelevant en niet het probleem. De scriptschrijvers van de overheidsorganisaties creëren voortdurend problem-reaction-solution-scenario’s. Trap er niet in en laat je niet verleiden tot een conflict. Ze hebben de ‘oplossing’ al op de plank liggen en deze is niet in ons voordeel.

De zonsverduistering was niet wat het leek te zijn

1:13:30   Tijdens de eclips afgelopen week werden er allerlei trucjes uitgehaald. Het eerste wat opviel was dat de lucht bedekt werd door chemtrails. Er waren dit keer 4 lagen wolken. Dat impliceert dat ze iets wilden verbergen. De vraag is: wat wilde men verbergen?

Thomas heeft, net als veel andere mensen, de maan niet gezien. Noch voor de verduistering, noch tijdens, noch erna. Dit terwijl we deze wel moeten zien toen het de zon naderde. Als het de maan niet is geweest is de hamvraag wat de zon dan wél verduisterd heeft.

Thomas deelt een paar hypotheses. Een hypothese is dat de Zwarte Zon de zon heeft verduisterd. We zijn het enige zonnestelsel met slechts één zon, terwijl er normaal twee zijn. Er zijn geruchten dat Saturnus ooit een zon was. Of de zonsverduistering is een voorbeeld van duistere objecten die in ons zonnestelsel aanwezig zijn.

Er waren andere anomalieën, zoals de schaduw die aan de verkeerde kant verscheen. Thomas observeerde ook een lichtstraal die uit de zon zichtbaar werd, toen deze voor een-vierde bedekt was. Daarnaast verscheen een donkere smalle straal. Vervolgens werd de lichte straal vanuit een andere lichtbron versterkt en de donkere straal verdween. Thomas speelt met de gedachte dat dit de zogenoemde strijd tussen het licht en het duister was, die tijdens de zonsverduistering plaatsvond. Hij denkt dat het duister toen verslagen was.

In onderstaande video kun je tevens zien dat de zon in hoog tempo verduisterd wordt, maar de ‘maan’ vanaf de volledige zonsverduistering lange tijd stil blijkt te staan, terwijl je zou verwachten dat het tempo waarbij de maan voorbij de zon trekt, gelijk zou blijven.

Derde uur: 

New Age, de Zwarte Zon en de Vril Society

1:59:30   De New Age beweging is in de 19e eeuw begonnen door Helena Blavatsky. Het is niet iets van de laatste 50 jaar. De spirituele wereld is het meest gekaapte aspect, dan wat dan ook op deze planeet.

E*: De term Zwarte Zon kan refereren naar de mystieke Centrale Zon waar Helena Blavatsky’s theosofie naar verwijst. Deze onzichtbare of opgebrande zon symboliseert een tegengestelde kracht of tegenpool. Volgens bepaalde theorieën is Saturnus de Zwarte Zon, weer andere verwijzen naar de zon binnenin de aarde. Er zijn wel talloze aanwijzingen dat de satanische criminele Cabal de Zwarte Zon vereert.

2:11:00   De Zwarte Zon is de zuster van de zon die je aan de hemel ziet staan. De sekte van de zwarte zon, de Ra-mensen, zijn gelieerd aan de kinderen met zwarte ogen en er is een relatie met de Vril Society, Thule Society, Agartha en het midden van de aarde. De Thule Society is gelinkt met de Nazi’s en de Aldebaran groep.

Volgens een bepaalde theorie bevindt zich in het centrum van de aarde een Zwarte Zon die de lagen van het binnenste van de aarde opwarmt. Deze zon produceert een energie die Vril wordt genoemd. Door deze energie van de Zwarte Zon te channelen waren mensen in staat om geweldige prestaties te behalen. Dit heeft weer te maken met de zwarte magie. Ze zijn zich ervan bewust, geloven erin en proberen het te verkrijgen. Dat is waarom Thomas steeds afraadt om je bezig te houden met channelen, omdat je geen goede entiteiten naar binnen haalt. Je haalt in het meest gunstige geval info van een AI (Artificiële Intelligentie) binnen, in het slechtste geval de meest demonische wezens.

2:21:00   Rudolph Steiner heeft het werk van Helena Blavatsky overgenomen. Blavatsky was een van de eerste leden van de Blue Brethren-groep (Blauwe Broeders). Deze beweging uit zich in het huidige tijdperk in de trollen en shills die via het internet desinfo verspreiden.

2:32:00   De Annunaki waren niet de Draco’s, het zijn een vijftal groepen wezens waarvan sommigen humanoïde waren. De Aldebaran waren hier een van.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 08/24/17” on Spreaker.

Share.

About Author

Comments are closed.