In deze Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 31 augustus 2017 door Thomas Williams bespreekt hij de spelletjes die de Cabal nog steeds speelt op de financiële markt. Steeds meer mensen raken op de hoogte van wat er werkelijk plaatsvindt, en lopen over naar het andere kamp om de mensheid te helpen. Deze radioshow zit boordevol informatie en is de moeite waard om zelf te beluisteren.

Eerste uur: 

Thomas doet een aanbeveling om eerdere speciale editie radioshows van hem te beluisteren, om vanuit die basis de zaken die nu plaatsvinden beter te kunnen begrijpen:

De illusionaire maskers vallen af

14:00   Steeds meer mensen raken van hun padje en laten zien wie ze werkelijk zijn. De illusionaire maskers vallen af.

Ook beroemde mensen, zoals bijvoorbeeld zoals Lady Gaga, treden naar buiten. Ze bevestigt dat ze de hele dag wordt gebruikt en men haar kan laten vallen als een baksteen.

Nu de maskers afvallen, zullen narcisme en ego-centrisch gedrag steeds meer de overhand krijgen, met name in de alternatieve media. Het is een vorm van verdeel-en-heers-tactiek. [1:48:00]

Tweede uur:

New Age en seksueel kindermisbruik

1:13:00   Veel mensen uit de huidige New Age-beweging zijn opgeleid binnen de (antroposofische) Waldorfschool. Op het eerste gezicht ziet het er allemaal heel aantrekkelijk uit. Maar als de leraren worden aangemoedigd om sensuele gevoelens ten opzichte van kinderen te hebben, en de kinderen worden geïnstrueerd om afstand te nemen van de ouders en de leraar als de nieuwe ouder te aanvaarden, is dit volgens Thomas een aanmoediging tot pedofilie. Er was binnen die antroposofische stroming dan ook sprake van seksueel misbruik van kinderen.

De Rothschild zijn betrapt in hun frauduleuze handel

1:16:00   Anna von Reitz heeft een nieuw bericht naar buiten gebracht. De Rothschilds hebben vorige week woensdag allerlei activa op de markt gedumpt. Men heeft dit kapitaal verworven op basis van frauduleuze titels en daardoor heeft het geen waarde. Desondanks proberen ze het toch te verkopen.

Je zult de term secundaire schuldeisers veel horen, want de Rothschilds hebben gehandeld in kapitaal dat aan de mensheid toebehoort.

1:19:00   De Rothschilds hebben banken bedreigd om te voorkomen dat ze hun nieuwe systemen invoeren. De geluidsopnames van deze bedreigingen zijn verstuurd naar alle overheidsdiensten, waaronder het Pentagon.

Steeds meer Cabal-hulpen lopen over naar het andere kamp

1:21:30   De crisis in 2008 is ontstaan doordat de Cabal geen geld meer van de Trust-rekening kon opnemen. Vanaf dat moment laten ze hetzelfde geld steeds opnieuw rouleren. Er zijn sindsdien ook geen grote projecten meer opgezet, omdat die werden gefinancierd vanuit de Trust. Nu moet de rente aan de Trust worden terugbetaald en dat kunnen ze niet.

De Trust-rekeningen zijn niet toegankelijk totdat de Cabal zich óf heeft overgegeven, óf is gearresteerd. Het kost de Rothschilds tegelijkertijd veel geld om het controlesysteem te laten draaien met de huurlegers, de gecontroleerde media zoals CNN en allerlei topmilitairen. Ze zijn al maanden niet uitbetaald en omdat ze op deze manier eigenlijk zijn bestolen, komen steeds meer Cabal-marionetten uit onvrede naar voren. Het voordeel is, dat er hierdoor steeds minder weerstand is om nieuwe plannen en systemen in te voeren. Het leidt tot een gestaag groeiende groep die bereid is het oude systeem te beëindigen. De mensen die voor de Rothschild werkten, lopen nun over naar de andere kant en komen ons helpen.

1:25:50   Veel mensen hebben er moeite mee dat voormalige Cabal-leden meewerken aan het nieuwe systeem. De slechteriken en het duister zijn al zo lang aan de macht, dat de goede mensen geen kans kregen om te floreren. De goede mensen zijn nu nog de spreekwoordelijke naald in de hooiberg. Er mogen dan wel een heleboel mensen wakker zijn, maar hoeveel van hen hebben de capaciteit om veranderingen door te voeren, of de verandering te zijn? Is het niet ironisch dat het duister het licht binnenhaalt? Het feit dat juist de voormalige Cabal meehelpt, is een enorm pluspunt, vanwege de kennis die ze hebben. Dit proces groeit, waarbij steeds meer mensen de moed hebben om eruit te stappen, als ze zien dat anderen dat ook doen.

Er mogen dan wel een heleboel mensen wakker zijn, maar hoeveel mensen hebben de capaciteiten om de veranderingen door te voeren, of de verandering te zijn? Maar is het niet ironisch dat het duister het licht binnenhaalt?

Hergebruik van oude bancaire systemen om toegang tot geldstromen terug te krijgen

1:28:40   Alle digitale valuta zijn afgesloten. Het is het zoveelste plot dat mislukt. Om het nieuwe financiële systeem te omzeilen, probeert men in een wanhopige poging allerlei oude financiële platformen opnieuw in te zetten. De nieuwe versie is een stuk transparanter, maar nog niet volledig ingevoerd. De oude systemen werden Babylon 1, 2 of 3 genoemd. De opvolger was Hercules, maar die faalde ook. Nu proberen ze een nieuw platform te implementeren dat Appolo heet. Thomas is optimistisch dat dit al voor het weekend mislukt.

1:30:30   Een grote hoeveelheid onthullingen is doorgedrongen tot in alle lagen van de (Amerikaanse) overheid, ook in de lagere niveaus zoals bij de secretaresses.

Terwijl de Cabal de oude banksystemen probeert te in te voeren, hebben ze ook nog te horen gekregen dat de licenties van het binnenlandse bankieren zijn verlopen. Dit sluit de Cabal nog verder af van de geldstromen. Als gevolg hiervan zal ‘het tumult’ de komende weken of maanden toenemen.

Orkaan Harvey is opzettelijk gecreëerd

1:31:00   De orkaan Harvey is gecreëerd als onderdeel van een weeroorlog om de olieprijzen te beïnvloeden. Ook is er gehandeld met voorkennis. Men wil nu de stormschade als excuus gebruiken om het Amerikaanse schuldplafond met 60 miljard te verhogen. Dit geld zal worden gebruikt voor de oorlogsindustrie. Er zijn echter te veel insiders op de hoogte van wat er speelt. Het verhogen van het schuldplafond is een truc om de illusie in stand te houden.

Bij andere orkanen en overstromingen is er eveneens gehandeld met voorkennis. Ook in die gevallen werd het schuldplafond verhoogd en werd er vervolgens ergens een nieuwe oorlog gestart. [1:39:50]

Haperingen in de Matrix

1:14:00   Klonen zullen steeds vaker gaan uitvallen. Dit zal op televisie tot buitengewone gebeurtenissen leiden. Er is een algehele fade in en fade out tussen de artificiële en organische realiteit. Daardoor kan het voelen alsof je ineens in een andere wereld belandt.

Noordpool Saturnus

Noordpool van Saturnus heeft een achthoekige vorm

1:57:00   Thomas verwijst naar de City of Lights, een gebeurtenis in de geschiedenis waarbij de mensheid een pil heeft geslikt waardoor de pijnlijke herinneringen zijn weggevaagd. Deze pillen hadden ‘toevallig’ de vorm van de noordpool van Saturnus (achthoek). De mensheid heeft lange tijd alle pijnlijke zaken weggestopt en vermeden. Dat merk je nog steeds als je praat over pijnlijke en confronterende zaken, zoals pedofilie en satanisme. Hierdoor zijn de emoties niet verwerkt en hebben we als mensenras niet kunnen evolueren. Nu de organische realiteit terugkeert, keren ook de herinneringen terug. Dit kan best heftig zijn, maar Thomas benadrukt dat het zaken uit het verleden zijn.

Iedereen volgt zijn of haar pad

1:58:00   Er zijn veel mensen die zich schuldig voelen omdat hun geliefde niet wakker wil worden. Je moet ze nu hun eigen pad laten gaan. Het is te laat om ze in de korte tijd die nog rest, bij te praten. Laat de schuldgevoelens los. Je bent niet verantwoordelijk voor de zielskeuze die zij hebben gemaakt.

“De constructie waarin we vast zitten, is een volledige ‘mindfuck’ van epische proporties.”

Thomas Williams [2:04:00]

Derde uur:

2:21:00   Thomas doet een pleidooi om in de komende fase kalm te blijven. We worden op de proef gesteld.

Ontmoeting met Kevin Annett

2:40:30   Thomas heeft Kevin Annett onlangs ontmoet. Hij heeft de pijn in zijn ogen gezien, het trauma dat is ontstaan door wat die man heeft gezien. Hartverscheurende verhalen over wat er in Canadese ziekenhuizen en scholen is gebeurd; pedofilie, seksueel misbruik en ritueel misbruik. Dit alles is georganiseerd door de elite, waaronder ook de Canadese Mountain Police en rechters die er bij zijn betrokken. Hij heeft een enorme last op zijn schouders genomen, die voor de meesten te zwaar zou zijn om te dragen. Verhalen over kinderen die aan stukken worden gesneden. Dat is een een enorme taak om op je te nemen.

Het kan nog even heftig worden, maar daarna gaat het beter

3:04:50   We zitten aan het einde van de financiële wurging. Het was noodzakelijk om een einde te maken aan hun mogelijkheden. De mensheid werd verstikt door financiële middelen als wapen te gebruiken.

“Maar verder…? verder verloopt alles heel erg goed,” aldus Thomas.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 08/31/17” on Spreaker.

Share.

About Author

Comments are closed.