‘De mensheid losgekoppeld’, Humanity Unplugged radioshow van Thomas Williams, deel 1.9

In de voorgaande delen van de serie Humanity Unplugged is te lezen hoe de mensheid wordt gemanipuleerd en gevangen gehouden door een controlesysteem van buitenaf, maar zeker ook door het eigen beperkende denken. Dit laatste deel van de eerste Humanity Unplugged-serie (op basis van een speciale radio-uitzending van Thomas Williams) gaat over hoe we als mensheid in de jaren van ontknoping en het herstel dat voor ons ligt, kunnen werken aan een nieuwe aarde en geweldige toekomst voor de mensheid.

De uitgestelde evolutie van de mens

De kennis van wie en wat we zijn en het ontzeggen van toegang tot bepaalde vaardigheden die ons leerproces beperken, is/was het uiteindelijke doel van de Cabal om ons te verhinderen naar een volledig evolutionair niveau te bewegen, dat uiteindelijk leidt tot de vooruitgang van onze soort. Uiteindelijk zullen we een nieuw begrip krijgen over alles en vooruitgang boeken binnen deze beschaving die ver voorbij de huidige beperkingen reikt, die zij én wij onszelf hebben opgelegd.

We zullen onze eigen wedergeboorte beleven en de kosmos ingaan zoals we vele duizenden jaren geleden hadden moeten doen, maar een combinatie van onze eigen domheid, de inmenging van AI (Artificiële Intelligentie) en schurkachtige buitenaardsen, plus de Draco’s, egoïstische mensen die allemaal in de pas lopen, die de technologie voor zichzelf wilden houden — “Ja jij Secret Space Program, jij stomende hoop uitwerpselen die je bent, met je superieure houding en je zogenaamd superieure Arische ras bullshitterij, jullie groep zit zo diep in de stront, dat je je eigen tanden uit kan trekken!” — is dat niet gebeurd.

We moeten leren van de lessen uit het verleden en de gevaren die technologie met zich meebrengt, we moeten aan de toekomst denken en minder op zoek gaan naar instant beloningen die verwarring en onbalans in ons dagelijks leven brengt.

Gedachtekracht en andere begaafdheden

Als we daarin slagen, zullen we een nieuw en verbeterd niveau van zijn en begrip bereiken, waarbij we gebruik kunnen maken van gedachtekracht om de natuur op de planeet te beïnvloeden, de weerpatronen, het voorkomen van gewelddadige stormen (waarvan ik aan sommigen heb deelgenomen en het grappig was om ze te zien verdwijnen) en ook om de gapende wonden te genezen die de zogenaamde elite clowns hebben veroorzaakt.

Het is cruciaal dat we onze eigen impact beperken; de schade die we hebben toegebracht aan de natuur door onze gevoelloze daden. Hopelijk hebben we tegen die tijd onze werkelijke kracht en vaardigheden terug die zo lang hebben geslapen.

Uiteindelijk is de grootste stap voor de mensheid het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid, de ontwikkeling en het invoeren daarvan vanuit een individueel naar een collectief perspectief. Het collectief nemen van onze verantwoordelijkheid, zal veel van de programma’s en organisaties die ons op onze planeet angst inboezemen, overbodig maken.

Leven volgens de Gulden Regel

Als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en leeft volgens de Gulden Regel, waarom hebben we dan nog spionagebureaus nodig, camera’s en monitors die iedere beweging registreren? Waarom hebben we politie, rechtssystemen, militairen of zelfs regeringen nodig, als we allemaal onze verantwoordelijkheid en de Gulden Regels in acht nemen?

Deze planeet en de huidige belangrijkste, intelligente soorten die er op leven, zijn ervan verzekerd om de enige beheerders van deze planeet te zijn, maar het moet een volledig andere richting op gaan om het leven optimaal te laten gedijen en het tot een paradijs te laten worden zoals het oorspronkelijk is bedoeld. We moeten mensen uit andere landen niet langer als vijanden behandelen, landen zijn sowieso een illusie. Het zijn slechts wat lijnen op een vel papier, gecreëerd om te kunnen verdelen en heersen.

Herstel van de planeet en herverdeling van kapitaal

Wanneer er niet langer privaat eigendom is van land, water of lucht, wanneer er geen selecte groep bestaat die zichzelf de grondstoffen toe-eigent die het denkt te bezitten — de waarheid is dat ieder van ons al het land, de zee en lucht op deze planeet bezit, net zoals de grondstoffen op de planeet van iedereen zijn — deze twee belangrijke manieren van handelen, zullen alles op deze planeet veranderen en de noodzaak om hiervoor oorlog te voeren zal daardoor verdwijnen.

Een herstel van de basisbenodigdheden van het leven, die uit handen genomen moeten worden van de aandeelhouders en teruggeven aan het volk, waarbij de winsten worden geïnvesteerd en niet in handen komen van psychopathische, hebzuchtige aandeelhouders.

Een geleidelijke afschaffing van het financiële systeem afkomstig uit Orion, ook wel bekend als het ‘Babylonische Magische Geldsysteem’, dat ervoor zorgt dat de een heeft en de ander niet, hebzucht, competitie, een vergelijkende manier van denken dat de mensen volledig vernietigt. Ook dit zal voor de mensheid een enorme stap voorwaarts zijn. Een einde aan wetenschap gebaseerd op oorlog, mind control en wapentuig; wetenschap moet alleen gedaan worden om de mensheid en de planeet vooruit te helpen.

Een einde aan slavernij, armoede, voedsel, water en tekort of gebrek aan huizen, is noodzakelijk in een beschaafde samenleving. Educatie zal vernieuwd moeten worden en het gedegen leren van ware kennis zal in versneld tempo moeten plaatsvinden. Hele generaties hebben alleen geleerd om een toets of examen te halen en weten niets van de basis van het leven. Essentiële kennis die we allemaal nodig hebben, maar die bij velen ontbreekt.

Disclosure en educatie

Voorlichting over disclosure zal op voorzichtige wijze moeten worden gegeven, de trapsgewijze benadering die ik in mijn uitzendingen heb gevoerd, heeft veel luisteraars goed geholpen. Ik voel dat dit de weg vooruit is. Maar ik vind ook dat volledige informatie moet worden gegeven aan hen die meer willen weten. Ouders hebben een enorme verantwoordelijkheid, nu en in de toekomst. Je weet nu hoe ze onze vooruitgang blokkeren; via technologie, vaccinaties en de hersenspoeling die we tv en school noemen, doe er iets aan!

Veel van de huidige kinderen hebben extra vaardigheden, gemaakt om ons vooruit te helpen. Dit zijn de kinderen met zogenaamd ADHD, alsjeblieft geef ze geen Ritalin (meer), de enige reden waarom deze kinderen zo overactief zijn, is omdat de trilling hier niet met die van hen overeen komt. Tijdens hun late tienerjaren zullen ze zich aanpassen.

Weiger vaccinaties koste wat kost. Totdat er veranderingen zijn doorgevoerd, is het, indien mogelijk, het beste je kind thuis onderwijs te geven. Dat is beter en veiliger voor je kind. Wat betreft de mogelijkheid dat iedereen zijn/haar volle geheugen terug krijgt, denk ik het volgende; de levende zielen die er op dit moment zijn, hebben ongelooflijk geleden en zijn zwaar beschadigd doordat ze vast zitten in deze val. Mijn persoonlijke mening is dat het beter is in dit leven niét je volledige herinnering terug te krijgen.

Omgaan met pijnlijke gebeurtenissen

Degenen die hier aan het begin waren van de 6 tijdslussen die ieder 13.000 jaar duurden, hebben een zeer slechte keuze gemaakt om de medicijnen in te nemen die indertijd werden aangeboden. Net als de medicijnen die ze ons nu geven, die niets oplossen, maar veel (bij)werkingen hebben en die de situatie verslechteren. Deze medicijnen hebben niet alleen de pijn en de trauma’s van die tijd weggehaald, maar ook ons geheugen gewist.

Veel luisteraars van deze uitzending waren er destijds niet bij om goed te kunnen beoordelen of deze beslissing juist was — sommige luisteraars waren er toen wel bij, maar niemand kan volledig over een ander oordelen tenzij je in die persoon’s schoenen hebt gestaan — maar voor de mensheid als collectief was het een catastrofale beslissing.

Velen ervaren momenteel trauma en pijn, hetgeen een echo uit het verleden lijkt te zijn. Als al je herinneringen in één keer terugkomen, ben ik bang dat het voor de meeste mensen te veel is om te dragen en daarom zou het niet mijn keuze zijn om de volledige herinnering terug te krijgen, maar een voorlichtingssysteem met zoveel mogelijk volledige waarheid.

Dat biedt een individu de keuze zelf te beslissen of je een teen in het water van de ‘zee der waarheid’ wilt dippen. Deze methode zal binnen je eigen Akasha geschriften leiden tot triggers en je zult daarmee op je eigen niveau op een meer gecontroleerde manier kunnen omgaan dan op de opgedrongen collectieve manier. De bomen hebben ervoor gekozen om hun herinneringen te bewaren en de reden dat zoveel mensen affiniteit voelen met bomen, is omdat deze de Akasha kronieken hebben bewaard van nu en het verleden.

Regie over gedachten en emotie herclaimen

We moeten zowel onszelf als onze omgeving op een dieper niveau analyseren; hoe gaan jouw denkprocessen? Weet ik dit zeker of is het onderdeel van een programma? Functioneer ik op mijn hoogste niveau? En kan ik hoger komen? Welke woorden gebruik ik blindelings? Geef ik vanuit onwetendheid onbewust mijn kracht en instemming weg? Kijk naar de woorden die je gebruikt en hun betekenis? Het wordt niet voor niets spelling genoemd (spell betekent betovering in de zin van een (ban)vloek) want het is woordmagie, zoals een vloek uitspreken.

Heb ik mijn innerlijke werk gedaan? Heb ik met mijn schaduwkant afgerekend? Kan ik mijn zelfopgelegde beperkingen van me afschudden? Ben ik egocentrisch of dienstbaar aan anderen? En het allerbelangrijkste, blijf ik geloven in de leugen omdat het zo comfortabel is of blijf ik de oneindige konijnenholen van de waarheid volgen, ook al weet ik dat ik een eenzaam pad bewandel?

Dit is het Jaar van de Ontknoping, de afgelopen paar jaren is de (spreekwoordelijke) ui zichtbaar geworden, die velen niet konden zien. Dit jaar worden de lagen van de ui afgepeld en zal veel bekend worden gemaakt. Informatie en kleine onthullingen zullen vanuit allerlei hoeken komen. Soms zal het vreugde oproepen, soms verbazing, soms een schok en soms zal het zeer verontrustend zijn. Het voordeel van het doen van innerlijk werk waartoe ik jullie in mei 2015 heb aangespoord, is in deze tijd de sleutel om door alles heen te komen — blijf rustig, laat je niet leiden door emoties, blijf gecentreerd, kalm en evenwichtig.

Als het te veel wordt, vraag anderen uit de groep om hulp of neem een stapje terug en observeer alleen. Zodra alle lagen van de ui zijn afgepeld en we de parasitaire uitvoerders hebben verwijderd, is het aan ons om weer zaden te planten en onze eigen lagen te creëren. Naar ons beeld, bij voorkeur harmonieus en met het vermogen te zorgen en te delen.

Het herstel en toewerken aan aardse paradijs

De natuur is in staat om zichzelf te herstellen en dat is wat momenteel gebeurt. Ik verzeker jullie dat we op het allerlaatste nippertje het juiste pad op zijn gegaan. Een volledige reset van de planeet zonder mensen behoorde tot voor kort nog tot een reële mogelijkheid. We zitten nu op het pad dat leidt tot bevrijding.

De Raad kondigde op 27-28 december aan dat de mensheid is geslaagd en de manier waarop we schijnbaar onoverkomelijke tegenslagen hebben overwonnen om de mensheid, de planeet, het zonnestelsel, het universum en de levensboom te herstellen, is een enorm feest waard. Het was bepaald geen geringe taak en mijn dankbaarheid gaat iedereen die daaraan heeft bijgedragen.

Ons werk is nog niet af, verre van dat. Er moet nog veel gebeuren en worden bereikt, voordat we de paradijselijke planeet hebben die we allemaal voor ons zien. Het schoonmaken, de arrestaties, de verwijderingen, correcties, de opheffingen en gerechtigheid is al begonnen.

Verwacht niet dat het binnen één dag is gebeurd, dit is een enorme onderneming waarvan weinigen een idee hebben van de (gigantische) omvang van de puinhoop. Het valt niet te bevatten. Maar ik en heel veel anderen, doen hun uiterste best om de transitie zo zacht en snel als mogelijk te realiseren. De mensheid heeft de capaciteit van alle levende rassen in de kosmos om het meest creatief en vindingrijk te zijn. De tijd is aangebroken om deze vaardigheden aan te wenden ten behoeve van het grote geheel. We moeten (h)erkennen wie en wat we zijn, de boeien van de beperking van ons af te schudden en te groeien in waarheid, eer en integriteit. Laten we een baken zijn van hoop en evolutie, zoals Moeder Aarde ons heeft toevertrouwd.

Samenwerken voor een betere toekomst voor iedereen

Dit is de begin van een reis van ontdekkingen en wonderen voor de mensheid. Dit is sinds Lemurië misschien wel de beste tijd om hier te zijn. Laten we deze kans niet verspillen en voorwaarts gaan en floreren. Laten we de zorgzame en delende mensheid zijn waarvan we allemaal weten dat we die kunnen zijn, die handelt vanuit persoonlijke verantwoordelijkheid, volgens de richtlijnen van de Gulden Regel.

Het leven is heel kostbaar en mooi, zelfs als het soms hard en oneerlijk lijkt. Wat er ook met je gebeurt, onthoudt altijd dat je het allerbelangrijkste in de wereld hebt; je eer, respect en je menswaardigheid. Dat kan niemand anders dan jijzelf bezoedelen of van je afnemen. Koester dat en sta niemand toe je kapot te maken. Al het andere in je leven kan gerepareerd worden. Werp je boeien af en accelereer op weg naar de geweldige toekomst die wij met z’n allen verdienen.

We hebben allemaal de capaciteit dit te doen en te zijn en nog veel mee dan dat. Ik hoop dat deze uitzending jullie helpt in deze zoektocht. Onze tijd is gekomen, het is onze tijd om te leveren. Naar mijn mening zullen we slagen in onze zoektocht naar een platform voor de mensheid om samen te werken in het belang van een betere toekomst voor ons allemaal. Blijf rustig, blijf sterk, blijf voorbereid en laat niemand je bang maken of beperken.

Wanneer je in liefde en zorgzaamheid leeft, zul je zegevieren. Als je echter in angst en boosheid leeft, zul je mislukken. Voel jezelf vrij de persoon te zijn die je wilt zijn, niet de persoon die zich aanpast aan wat anderen willen dat je bent. Je bent een multidimensionaal wezen dat op veel niveaus kan functioneren. Je bent hier niet om je te conformeren, je bent hier niet om verstikt te raken, je bent hier niet om tot slaaf gemaakt te worden, je bent hier niet om te worden misbruikt, of om te wedijveren met je vrienden, familie of buren.

Je bent hier om de beste te zijn die kunt zijn en dit te zijn als de kroon van schepping. Ga nu naar buiten vol vertrouwen in wie en wat je bent en excelleer zodat je ook anderen kunt inspireren.

“Ik begon de show met (het lied) de ‘fanfare voor de gewone man’.  Ik was de stem in deze uitzending en ik zal eindigen met een ander lied die ‘The Voice’ heet. Deze keer echter is het jouw stem die telt, gebruik hem goed.

Mijn naam is Thomas Williams. Dit was een speciale Truth, Honor & integrity-uitzending. Ik hoop dat jullie ervan hebben genoten.”

Originele tekst van Thomas Williams | vertaling Marianne de Boer & Cassandra de Wit, Ella Ster* | ellaster.nl

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “The Humanity Unplugged show” on Spreaker.

De Mensheid Losgekoppeld-serie

>  Deel 1.1: De misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens.
>  Deel 1.2: De kosmos, de schepping en de ontwikkeling van de mens
>  Deel 1.3: De geboorte, de dood en reïncarnatie
>  Deel 1.4: Het herstel van GNA, zodat de mensheid zich weer kan verbinden met het Hogere Zelf
>  Deel 1.5: Waarom de Cabal er belang bij heeft om mensen in lage trilling te houden
>  Deel 1.6: De aanval op de Matrix, het controlesysteem dat zoveel mensen gevangen houdt
>  Deel 1.7: Cabal controlestructuur en het begin van het instorten
>  Deel 1.8: Manipulaties op kosmische schaal die de mensheid bijna uitroeide

Share.

About Author

1 reactie

  1. Pingback: Milana Travis