Onderstaanden lezingen, video’s en radio-shows zijn de moeite waard om te beluisteren.

1.Lezing Ole Dammegård op Open Mind Conference:
“Terror” – are you kidding me?

Tijdens zijn lezing op de Open Mind Conference legt Ole Dammegard uit hoe valse-vlag-aanslagen worden geregisseerd. Aanslagen lopen namelijk volgens een vast script, vergelijkbaar met een filmset. In plaats van een speelfilm, is het opgeleverde product ‘terreur’ die aan de hand van zorgvuldig geregisseerde en gemanipuleerde  beelden door de medeplichtige media naar buiten wordt gebracht. Veel ingrediënten zijn inmiddels bekend, zoals de zogenaamde daders (de stromannen, meestal moslim), het wonderbaarlijke paspoort, crisisacteurs, het toepassen van numerologie, et cetera. Ook de terreuroefening is een vast onderdeel van de blauwdruk van valse-vlag-aanslagen.

In de lezing komen echter ook nieuwe aspecten aan bod, zoals lijnbussen en ambulances die worden ingezet om het verkeer en het zicht te blokkeren. Hij brengt alles op een komische manier, zodat het duistere onderwerp niet te zwaar gebracht wordt. Daarnaast schetst Dammegard wel een verontrustend beeld welke agenda heimelijk wordt uitgerold. Met bouwt langzaamaan de NWO-gevangenis, waarbij valse-vlag-aanslagen worden georkestreerd om de ‘veiligheidsmaatregelen’ te rechtvaardigen.   

> Bekijk de video Ole Dammegard Open Mind Conference

> Lees ook: De blauwdruk van alle valse-vlag-aanslagen

2.Kerry Cassidy: Meer dan topgeheim: het geheime ruimteprogramma, klokkenluiders en buitenaardse inmenging

De mens heeft een keuze welk pad ze in de nabije toekomst willen gaan bewandelen. De eerste keuze is een engelachtige mens en de andere keuzen is een robotachtige supermens. De geheime agenda van de Illuminati is gericht om de huidige mens middels nanotechnologie op te waarderen en daarmee als het ware de Mens 3.0 te creëren. Het laatste dat zij willen is dat wij onze ingebouwde superkrachten gaan gebruiken en engelachtige wezens worden.

Het heeft alles te maken met macht en de overheersing over de mens. Op basis van vele interviews met talloze klokkenluiders concludeert Kerry Cassidy dat de top van de piramide wordt beheerst door buitenaardsen die via een vorm van zwarte magie en Illuminati-knechtjes, hun agenda proberen uit te rollen. Ze hebben macht over degene die de duistere kant gekozen hebben, maar desondanks kiezen steeds meer mensen voor het licht en onthullen wat er werkelijk achter de schermen plaatsvindt.

> Bekijk de video: Kerry Cassidy: Conference From Illusion To Reality

> Lees ook: Robert David Steele interviewt Kerry Cassidy over het Geheime Ruimteprogramma

3.De enorme antieke piramide van Gunung Padang baart historici zorgen

Op het Indonesische eiland Java ligt een groot mysterie begraven in een berg. Geoscans tonen een enorme piramide waarvan bodemmonsters gedateerd worden op 26.000 jaar oud. Hiermee zou de geschiedenis van de menselijke beschaving herschreven moeten worden. Het bouwwerk duidt op een beschaving geavanceerd genoeg om een van de grootste antieke wonderen ter wereld te bouwen, ruim 20.000 jaar voordat de Egyptenaren hun eerste piramides bouwden.

De implicaties van deze vondst is enorm, maar desondanks — of wellicht moet men concluderen juist daarom — wordt het wetenschappelijke archeologische onderzoek gesaboteerd door de Indonesische autoriteiten.

> Bekijk de video over Gunung Padang

> Lees ook: Op zoek naar het verloren continent Atlantis, deel 2

4.De verboden archeologie: documentaire over de ontdekkingen van echte reuzen in de oudheid

Er zijn wereldwijd tal van archeologische vondsten gedaan — zoals: skeletten, kledingstukken, bouwwerken en voetafdrukken — die wijzen naar het bestaan van reusachtige wezens die op onze planeet hebben geleefd. Veel bewijsmateriaal is in beslag genomen door het Smithsonian Institute, waarna het spoorloos is verdwenen. Waarom wordt dit deel van onze geschiedenis angstvallig verborgen gehouden? Is men bang dat door de onthullingen van het bestaan van reuzenrassen, men de evolutietheorie ter discussie zal stellen, maar ook andere zaken van de geschiedenis herschreven moeten worden?

> Bekijk de video: De verboden archeologie en ontdekking van echte reuzen in de oudheid (Engels)

> Lees ook: De echte geschiedenis van de Aarde; piramides en andere archeologische vondsten die wijzen op een reuzenras

5.Thomas Williams: “Uiteindelijk gaat de bubble barsten.”
Truth, Honor & Intergrity-show 12 oktober 2017

In de radio-uitzending van 12 oktober 2017 blikt Thomas terug op de protesten in Catalonië. [22:45] Hij wijst erop dat hetgeen daar gebeurt tekenend zal zijn voor datgene elders gaat gebeuren. “We kunnen niet langer onze ogen sluiten voor dingen die elders in de wereld gebeuren en in onze eigen ‘veilige’ bubble blijven leven. Uiteindelijk gaat die bubble barsten.”

Volgens Thomas is het naar buiten komen van het seksueel misbruik door filmmaker Harvey Weinstein iets om in de gaten te houden. Het zal tot veel meer onthullingen gaan leiden [1:07:45]. Het verhaal omtrent Las Vegas valt uit elkaar [1:08:00].

Thomas waarschuwt om je nog beter te beschermen met een energetisch schild en dit ook onder je voeten door te trekken. De Cabal past aanzienlijk meer zwarte magie toe, waarbij de mensen in de frontlinie, maar ook diegene die hen helpen, meer en zwaardere aanvallen kunnen verwachten [1:26:00]. Aan het einde van het tweede uur spreekt hij over de AI en de mate waarin de mens verantwoordelijk is (of niet) voor de creatie of instandhouding daarvan. In het derde uur leest hij een brief voor van Cassandra, een van de Parents die zij aan Sean the Ruiner heeft geschreven en waaruit de minachtende houding ten opzichten van de mensheid blijkt [2:05:30].

Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

> Luister naar de Truth, Honor & Integrity-show van 12 oktober

> Lees ook: Shane the Ruiner: over de Draco’s, Illuminati en transitie van de mensheid

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Share.

About Author

5 reacties

 1. Akky van der Veer on

  Dank je wel, Ella Ster, heel interessant! Het enige waar ik moeite mee heb is de houding van zowel Thomas Williams als Shane the Ruiner tegenover David Wilcock en Corey Goode. De laatste wordt door hen afgedaan als bullshit. Waarom? Ik snap daar niks van. Zou Thomas dat eens kunnen uitleggen? Of Shane?
  Jij heel erg bedankt voor de informatie! Love you!

  • Thomas heeft daar in talloze shows dingen over losgelaten. Zijn wrok tegenover Wilcock heeft deels te maken dat hij door hem uit de groep Cosmic Voice is gezet. Thomas beweert bovendien dat Wilcock indirect werkt voor de SSp (de Nazi’s binnen het Secret Space Program) en de Covens. Volgens hem is Corey Goode een FBI-agent, die erin geluisd is.

   Ik laat het aan de lezers zelf om te bepalen welke info ze wel of niet volgen en wat wel of niet resoneert. Het is sowieso lastig om momenteel het kaf van het koren te scheiden. Een kritische blik is altijd goed.

 2. Akky van der Veer on

  Ja, snap het… maar we zijn allemaal mensen, ook Thomas en Shane. Jaloezie is ook een factor die niet vergeten moet worden… Ik ga op mijn eigen gevoel af en ik ben het wat dit betreft niet eens met Thomas, hoewel ik hem heel hoog heb zitten. Oordelen en veroordelen is zó 3D!

 3. Wat betreft Atlantis, hoop ik dat je ‘Atlantis’ van Marcel Mestdagh gelezen hebt, die situeert het centrum in Sense (Frankrijk). Interessante theorie in het Nederlands, aan de hand van zijn ontdekkingsreizen door Europa. Zeer wetenswaardig.