Thomas Williams: Wereld staat in brand, maar Cabal staat steeds meer buiten spel

17

Hoewel de wereld in brand lijkt te staan, worden er steeds meer maatregelen genomen om de Cabal buiten spel te zetten. Tegelijkertijd nemen de onderdrukkende controlemaatregelen om de NWO-gevangenis te bouwen gestaag toe. Er is een toename van het aantal gebeurtenissen, die ook in heftigheid toenemen. Dit zijn signalen van de oplopende druk, vlak voor de grote doorbraak. Hieronder volgt een korte samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 19 oktober 2017 door Thomas Williams.

De audio bevat veel meer informatie dan in de samenvatting wordt weergegeven. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

De wereld verkeert in staat van oorlog

7:30   De wereld verkeert in een turbulente staat, met conventionele oorlogen, weeroorlogen en psychologische oorlogen, die allemaal tegelijkertijd plaatsvinden. Daarnaast is er een factie-oorlog (de interne strijd tussen de Illuminati-facties). Deze strijd wordt via de alternatieve media uitgespeeld. Daarom zien we zoveel onthullingen in het nieuws met betrekking tot fraude, corruptie, pedofiliezaken en andere schandalen. Het laat de grote schoonmaak zien. Op deze manier wordt het grote publiek voorbereid op de criminele activiteiten die aan het licht zullen komen.

Aangescherpte controlemaatregelen na aanslag Las Vegas

23:30   Het schietincident in Las Vegas leidt inmiddels tot aangescherpte veiligheidsmaatregelen. Precies zoals Thomas heeft voorspeld. Men wil nu scanners bij grote evenementen neerzetten. Er worden miljoenen uitgegeven aan allerlei veiligheidsmaatregelen zoals beveiligingscamera’s. Opmerkelijk is dat terroristen nooit op camera worden vastgelegd. “Grappig hè, hoe dit werkt?”

Men wil microchips plaatsen in atleten om te monitoren of ze doping hebben gebruikt. Wat volgt? Microchips bij uitkeringsgerechtigden? Niet ondenkbaar, volgens Thomas.

Cabal gebruikt vals geld voor allerhande frauduleuze praktijken

1:09:30   Er is voor 130 miljard aan officieuze bankbiljetten in omloop, waarvan de nummers niet zijn geregistreerd. De Cabal heeft ze gedrukt, maar ze zijn onlangs betrapt. Dit valse geld is gebruikt om huurlingen te betalen. Nu men is betrapt, kunnen die huurlingen niet meer worden uitbetaald. “En tjonge jonge, wat zijn díe boos. Een mooi voorbeeld van vrienden die heel snel in vijanden kunnen veranderen als de beloofde uitbetalingen uitblijven.”

Ook Hillary Clinton is betrokken bij dit schandaal. En nu kunnen bepaalde huurlegers in Syrië niet worden uitbetaald. Binnen deze schurkengroepen zijn moordcontracten opgesteld. Ze willen degenen die hun beloftes niet nakomen, uitschakelen.

Diverse overheden in landen buiten de VS hebben bevestiging gekregen dat de geïntroduceerde bankbiljetten ongeldig zijn. Ook het Amerikaanse leger lijkt eindelijk in te zien dat de mensen achter dit schandaal helemaal geen geld of macht (meer) hebben.

De US Department of Commerce heeft met voorkennis gespeculeerd op de beurs met zogenaamde ‘put-opties’ (putoptie: het recht om aandelen tegen een van tevoren vastgestelde koers te verkopen – red.). Men ging ervan uit dat de beurs zou crashen. De geplande crash bleef echter uit, waardoor een enorme verliespost voor de Cabal ontstond. De put-opties zouden worden betaald met de valse bankbiljetten en ook dat gaat nu niet door.

Moordcontracten met prominente Cabal-leden als doelwit

1:18:00   AnnDroid (alias Hillary Clinton) is naar Groot-Brittannië gevlucht, omdat er een prijs op haar hoofd is gezet. Er waren al groepen die haar wilden uitschakelen, maar een nieuwe groep heeft het nu op haar gemunt. Ze wordt in Groot-Brittannië door de Ridders van Malta beschermd. Deze zijn gelinkt aan de Jezuïeten.

Nu de Cabal prijzen op elkaars hoofd plaatst, begint het feest pas echt. Steeds meer partijen en mensen realiseren zich dat deze lieden geen geld of échte macht hebben. De rollen worden omgedraaid.

Zogenaamde natuurbranden opzettelijk aangestoken door geavanceerde wapens

1:44:00   Het lijkt er sterk op dat de branden in Californië zijn gecreëerd door Directed-energy wapens (een soort laserwapen, op basis van magnetronstraling). De bosbranden worden gecreëerd om mensen ertoe aan te zetten het gebied te verlaten. De achterliggende motivatie is nog niet duidelijk, maar Thomas waarschuwt al jaren dat er een beleid wordt gevoert om Californië onbewoonbaar te maken. Hierdoor zien mensen zich gedwongen de staat te ontvluchten. Het is een wereldwijd fenomeen waarbij mensen binnen een steeds kleiner leefgebied moeten wonen. Daardoor ontstaat spanning en verdeeldheid.

Matrix in korte tijd grotendeels onderuit gehaald

2:32:45   Volgens een luisteraar duurt de transitie naar de nieuwe wereld erg lang. Het is allemaal een kwestie van perceptie, want de Cabal heeft er 16.000 jaar over gedaan om het systeem te bouwen. Wij hebben niet dezelfde middelen als de Cabal, maar hebben ze desondanks in pakweg een periode van vijf jaar, praktisch op de knieën gekregen.

2:50:00   Thomas heeft informatie gekregen dat 78 landen bezig zijn om hun soevereiniteit te claimen. In totaal zijn er 144 landen in deze procedure geïnteresseerd. Ook Amerika heeft via een aantal congresleden soevereiniteit aangevraagd. Het zal blijken of Trump dit proces steunt en zal versnellen. In dat geval kunnen er binnen een korte tijd grote veranderingen plaatsvinden.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 10/19/17” on Spreaker.

Share.

About Author

17 reacties

 1. 16000 Jaar kan natuurlijk niet, want de wereld bestaat pas 7030 jaar of zo.
  Volgens mij gaat dit over 450 jaar ongeveer, deze machtsstrijd, sinds de Reformatie.

  Laatste bron die ik vond voor het tijdstip voor de Schepping was Agafia Lykov. Ze vertelde dat de wereld begon in 7022, als ik het goed heb. Ik weet niet in welk jaar die documentaire opgenomen was. Agafia Lykov acht ik een betrouwbaarder bron dan bijvoorbeeld Kent Hovind, die op een getal komt van rond de 6000 jaar, want Agafia Lykov kan haar kennis eeuwen terugvoeren, Kent Hovind slechts enkele decennia. Bovendien kent Kent Hovind niet de exacte datum, zoals Agafia Lykov dat weet. Je kan die lui vinden op Youtube, als je meer wil weten over de leeftijd van de aarde. Er zijn natuurlijk ook andere bronnen, maar daar weet ik niets zinnigs over te zeggen. Agafia Lykov leeft in de jaartelling die ik juist besprak, ik acht haar tot op heden de betrouwbaarste bron mij bekend voor de exacte leeftijd van de aarde.

  De westerse wereld werd bevrijdt van politieke slavernij op 1 april 1572, onder leiding van Admiraal Lumey.
  Als mensen met andere getallen komen, roept dat bij mij de vraag op: Wat klopt er nog meer niet? Spiritueel werd de westerse Wereld bevrijdt in 1517. Ofwel, de aanloop tot 1517 begon in Nederland al met de opstand van het Kaas en Broodvolk in de 15de eeuw, wat ze verloren. Daarna kwamen de Hagenpreken, die een succesvol verzet mogelijk maakten, dan werd Den Brielle ingenomen. Joden konden destijds alleen naar Nederland vluchten. 50 Jaar later was Nederland daar door het machtigste land op de planeet, maar Nederland was toen zelfs kleiner dan nu. Nederland werd verslagen door de NWO in 1795, door de inval van Frankrijk, waarna Napoleon daar aan de macht kwam. Sindsdien leven we min of meer in slavernij. Die slavernij is toegenomen sinds de inval door Duitsland in 1940, veel van de ingestelde wetten door de Nazi’s zijn gebleven.

  Ik zie geen enkele mogelijkheid uit die slavernij te stappen nu, want iedereen in Nederland is een spirituele slaaf van deze hoax Artikel 1. van de grondwet. Onze werkelijke grondwet is namelijk gesaboteerd door Jan Roothaan, maar nooit ongeldig verklaard. Onze werkelijke grondwet, en de grondwet hoax waar velen zo fanatiek in geloven, die zijn 180 graden tegengesteld. Men kan geen twee heren dienen. De bevrijding ervaar ik vooral uit de VS komen, het enige land waar de bevolking nog wapens kan dragen om vrij te zijn. Dat is simpel: Als een volk ontwapend is, dan is het slaaf, als het volk bewapend is, dan is het vrij.

  Of Hillary naar de UK is gevlucht weet ik niet, maar als ik ergens kan controleren of dat juist is, dan is die informatie wel interessant. Maar ik volg veel informatie uit de VS, Hillary heeft regelmatig toespraken daar, dus ook dat vluchtverhaal klinkt niet helemaal waarschijnlijk. Al kan het best waar zijn, dat ze dan met een vliegtuig op en neer vliegt. Maar waarom dan? Het is juist dat ze met de Jezuïeten en de Maltezer Ridders samenwerkt, want haar man is het liefje van de Jezuïeten sinds zijn studietijd in Georgetown. Hij schijnt ook een Rockefeller te zijn.

  Dat er een strijd tussen facties wordt uitgespeeld via de alternatieve media is absolute onzin. Er zijn inderdaad facties die onderlinge oorlogen hebben, maar de meeste van die facties zijn synthetisch. Als de Jezuïeten de macht in handen willen houden, dan zetten ze facties op, zodat als een van die facties rebelleert, dat een andere factie ze kan onderdrukken met steun van weer andere facties. Maar die factie oorlogen zijn niet onafhankelijk. Alternatieve media zijn meestal gewoon normale mensen zoals wij, maar soms ook infiltranten. Spionage diensten zijn erg veel met media bezig. Niet alleen de media zelf, maar ook de mensen die ze interviewen zijn vaak ernstig beïnvloed door infiltratie en gemanipuleerd door propaganda. Oorlogen worden gestreden met wapens en getrainde mannen, veel geld ook, propaganda is daar een onderdeel van. Maar het feit dat Nederlandse alternatieve media bijvoorbeeld artikel 1 promoten, is niet uit kwaadwillendheid, maar gewoon uit onwetendheid. HEER HEER vergeef ze, ze weten niet wat ze doen.

  Erg bedankt voor de transcriptie en vertaling, Ella Ster.
  Ik zeg wel van alles wat er fout van is, maar vind het wel een leuk verhaal, ik verwerp het geheel niet als onzin. Ik vraag me wel af waar die het vandaan haalt, of tie het niet gewoon verzint. Alex Jones doet dat erg vaak, verzint gewoon wat om tijd te vullen, maar is natuurlijk ook een belangrijk podium voor velen. Het is niet zo mijn smaak om fantasie met realiteit te mixen. De waarheid moet te bewijzen, of op ze minst te verifiëren zijn.

  Bovendien een leuke gelegenheid om even te vertellen hier hoe het dan wel zit.
  In de optiek van deze bezoeker hier. En ik zie erg graag iemand die het beter weet dan ik, maar bij alle verhalen die ik tegen kom, blijft mijn verhaal staan als een rots in de branding.

  En als mensen fantasie met realiteit graag mengen, mijn verhaal is niet bedoeld voor zo iemand. Feiten en waarheid zijn zo innig verbonden, dat fantasie daar geen plek heeft. Fantasie is verder belangrijk voor romans, muziek, uitvindingen ontwikkelen, onmisbare hulp bij zoeken naar oplossingen, vele andere dingen, maar geeft geen registratie van wat de waarheid is over een en ander, integendeel.

  • Stella Larso on

   Interessante stelling om te beweren dat de wereld pas 7030 jaar bestaat. Je bedoelt waarschijnlijk dat de beschaving pas 7030 bestaat? Hoe dan ook, misschien is het interessant voor je om de boeken van historici zoals bijvoorbeeld Graham Hancock te lezen, of van Bert Thurlings. Uit onderzoek blijkt dat er minstens 12.500 jaar geleden een zeer geavanceerde beschaving heeft bestaan. Dit alles strookt natuurlijk niet met de officële geschiedenis, maar er zijn blijkbaar allerlei belangen om de échte geschiedenis van de mensheid voor ons verborgen te houden. Net zoals de waarheid omtrent 9/11 niet strookt met de officiële lezing en de waarheid omtrent buitenaardsen wordt achtergehouden.

   Nogmaals de boeken van Hancock zijn een echte aanrader. Verder staat het je natuurlijk vrij om te geloven wat je wil geloven.

 2. Maltese journaliste vermoord agv ‘recht-door-zee’journalistiek?
  Rutte zou zeggen:’Tot de onderste steen’ boven komt?
  Moeten er meer van zijn anders houdt dit scapaille-geboefte de macht?

 3. Bedankt! De informatie van Thomas Williams blijft me boeien, al kan ik vooralsnog erg weinig bevestiging van zijn beweringen in de ‘mainstream wereld’ bespeuren.

  Een van zijn wat mij betreft meest gewaagde beweringen is dat de elite een bepaald geheim drankje gebruikt dat wel of niet per ongeluk vergiftigd zou zijn. Volgens mij meer dan een half jaar geleden nu. Publiek figuren zoals de Clinton’s zouden daardoor niet lang meer te leven hebben, beweerde hij toen. Ik zou graag zien dat Thomas zou proberen te verklaren waarom daar nog niets van is gebleken. En laat hem dan aub niet met klonen aankomen.

 4. Het lijkt er inderdaad op dat prominente Cabal-leden niet in grote getale gestorven zijn. Desondanks zijn mensen zoals David Rockefeller (20 maart 2017), Zbigniew Brzezinski (26 mei 2017) inmiddels overleden. Over de vermeende dood van de Clinton’s, Bush senior en George Soros wordt gespeculeerd. Mensen zoals Thomas en Benjamin Fulford beweren althans dat deze ook overleden zijn. Dat deze mensen en met name Hillary Clinton nog veelvuldig in het nieuws verschijnen, zegt zeker niet alles. Onderzoeksjournalist James Fetzer laat op overtuigende wijze zien dat Hillary al lange tijd verschillende dubbelgangers heeft. Zo zijn er berichten dat ze tijdens de voorverkiezingen op verschillende plaatsen gelijktijdig aanwezig was. Net zoiets als Sinterklaas die gelijktijdig in allerlei woonplaatsen ingehuldigd wordt. Het komt vaker voor dat het overlijden van een prominent persoon verborgen wordt gehouden en pas veel later wordt aangekondigd om er politiek gewin uit te behalen.

  Het lastige is dat wanneer mensen (terecht) bevestiging zoeken voor de door Thomas gemaakte claims, ze de mainstream media als leidraad gebruiken. Dit terwijl men tevens beseft dat er bijvoorbeeld omtrent valse-vlag-aanslagen allerlei toneelspelletjes worden opgevoerd, die zeker niet de ware toedracht vertellen.

  Tot slot is het ook belangrijk om je te realiseren dat de radioshows niet alleen beluisterd worden door de vrijheidsbeweging, maar ook door de Cabal zelf. Thomas heeft onlangs nog bevestigd dat zijn show door zeer vooraanstaande Cabal-leden beluisterd wordt. Ik sluit niet uit dat bepaalde berichten opzettelijk naar buiten worden gebracht als onderdeel van psychologische oorlogsvoering. Uiteindelijk speelt er momenteel vooral een War of the Mind.

  De discrepantie tussen de berichtgeving in de mainstream media en alternatieve media schrijf ik vooral toe aan de twee verschillende werelden waarin we ons nu bevinden. Daarin is het (ook voor mij) soms lastig om het kaf van het koren te scheiden. Het luisteren zonder oordeel, zonder meteen een standpunt in te nemen, is daarbij soms de beste houding.

 5. Bedankt voor je reactie! Ik kan het niet met je oneens zijn en ik zal eens op zoek gaan naar wat James Fetzer te vertellen heeft.

  Je zegt “Daarin is het (ook voor mij) soms lastig om het kaf van het koren te scheiden. Het luisteren zonder oordeel, zonder meteen een standpunt in te nemen, is daarbij soms de beste houding.”

  Dit zal voor ons allemaal gelden en een wijs advies. Ik probeer dit ook zeker te doen.

 6. Als ik de laatste decennium beschouw is de invloed van de kabal alleen maar toe genomen?
  De verwarde leiders aan de top gezien groeien aanzienlijk?

 7. Williams lijkt me een instrument van de cabal. Hij zegt eigenlijk ; het gaat prima, iedereen kan op zijn reet blijven zitten en heerlijk passief toekijken want de Cabal heeft tegenslagen, is onderling verdeeld etc.
  Geen reden tot ongerustheid en vooral passief blijven want volgende keer komt Williams weer het worstje voorhouden en we kijken allemaal naar hem en zijn zoethouders uit.
  Ondertussen gaat het plan van de Cabal zonder noemenswaardige tegenstand verder bv. het vernietigen van onze privacy,het vernietigen van onze identiteit om ons staks in de NWO op te laten gaan. destabilisatie wereldwijd, afschaffen contant geld, de matrix in ons dagelijks leven wordt steeds knellender, denk maar aan wat ons in onze banen alleen al wordt opgedrongen. En zo kan ik wel doorgaan. We lopen netjes in de pas, het gaat prima met de Cabal.

 8. Het verbaast mij dat deze site een kritisch geluid uit de weg gaat. Het geeft mij sterk het gevoel dat er iets niet klopt. Alleen reacties die de sfeer van het artikel ondersteunen worden geplaatst.
  Wat is hiervan de reden?

  • Omdat comments worden gemodereerd en we dit niet 24/7 doen. Er zit dus altijd een vertraging in. Wel opvallend dat je daar meteen vergaande conclusies uit trekt. Zegt ook iets over je waarneming met betrekking tot andere berichten.

   • Klopt helemaal, ik ben wantrouwender geworden. Graag zou ik de berichten van deze man geloven en zou ik elke site vertrouwen. Vroeger deed ik dat ook, echter in de wereld om mij heen zie ik verbazende vorderingen van de Cabal. Ook merk ik dat bepaalde reacties op sites niet worden geplaatst, dus vandaar [maar in dit geval excuus]
    Een man als Williams roept maar wat [althans in mijn ogen] en vangt daarmee een groot publiek die hem als goeroe omarmt. Daarmee geven we weer een stukje eigen verantwoordelijkheid weg.
    Mochten zijn woorden kloppen dan kunnen we binnenkort tekenen verwachten dat regeringen en geldsystemen weer in dienst van het volk komen.

 9. Robin de Ruiter on

  DE ZOGENAAMDE CABAL STAAT HELEMAAL NIET BUITENSPEL

  In de afgelopen jaren is het bewustzijn onder de bevolking over de oprichting van een ’Nieuwe Wereldorde´ aanzienlijk gegroeid. Dit is grotendeels het gevolg van de aanval in september 2001 op de Twin Towers in New York, en heeft tot honderden vrijheid van informatiegroepen geleid.

  Helaas is een van de grote tragedies van deze enorme toename van informatie over de ’Nieuwe Wereldorde´ dat er prominente groepen en individuen zijn die zich als voorvechters aandienen om de mensen wakker te schudden voor de agenda van de ’Nieuwe Wereldorde´, maar de overtuigingen van dergelijke groepen en individuen laten duidelijk zien dat ze zichzelf ook bedriegen en meer kwaad dan goed doen met hun giftige mix van waarheid en leugens.

  De verborgen agenda van de ’Nieuwe Wereldorde´ is een meer dan honderdjarige operatie geweest, maar als gevolg van verkeerde informatie en individuen die hun eigen geheime eureka begrippen en interpretaties hebben, lijkt het erop dat het geheime plan om invloed uit te oefenen door ‘halve waarheden’ en ‘verkeerde informatie’ een opzettelijke tactiek geweest is om mensen in een staat van bedrog te houden, ondanks dat velen het gevoel hebben dat ze meer geïnformeerd zijn dan het grote publiek.

  Waarheid gemengd met leugens is de dodelijkste vorm van misleiding

  Zo ook bijvoorbeeld Benjamin Fulford. Deze was een bekende journalist met een internationale reputatie, die werkzaam was bij het prestigieuze Forbes magazine. Hij veranderde plotseling van carrière en werd auteur van samenzweringstheorieën. Wereldwijd waren veel mensen door hem gefascineerd. Zijn plotselinge aankomst in samenzweringskringen als de nieuwe internetheld, leek voor velen een echte kans om de NWO-‘bullies’ te bestrijden.

  Fulford stelde de samenzweringswereld één van de meest onwaarschijnlijke theorieën voor. In het begin van 2007 werd via het internet aangekondigd dat een Chinese geheim genootschap met zes miljoen leden nu de Illuminati uitdaagde. Dit was gewoon een grote farce, niets meer, maar mensen over de hele wereld vielen ervoor.

  Fulford is een van de weinige westerlingen die geïnitieerd is in de meest geheime en mysterieuze wereld van zogenaamde ‘Chinese vrijmetselarij‘, ook bekend als Hong Men. Daarnaast heeft hij banden met Japanse geheime genootschappen, en heeft hij ook banden met leden van de Amerikaanse geheime diensten.
  In China is de meest invloedrijke en legitieme vorm van ‘Chinese vrijmetselarij’ de Hong Men Society, die nu bekend is als de China Zhi Gong Partij, en een belangrijke politieke speler is in het politieke leven van China.
  Niet zo lang geleden begon de Hong Men Society ‘niet-Chinese’ elementen zoals Benjamin Fulford te rekruteren om ze te gebruiken in de informatieoorlog van de New World Order.

  Fulford negeerde de implicaties en het gevaar. Na zijn initiatie werd hij volledig gemanipuleerd en werd hij de poortwachter van de Chinese vrijmetselarij. Fulford werd een agent van disinformatie ten dienste van de Chinese vrijmetselarij. Hij werkte aan het verspreiden van disinformatie door middel van psychologische operaties via het internet, om de werkelijke bestedingen van financiële middelen van twijfelachtige oorsprong en andere illegale activiteiten, zoals afpersing, gokken, drugs, wapensmokkel en dergelijke, te verdoezelen. Fulford kondigt wekelijks de meest onwaarschijnlijke apocalyptische rampscenario’s aan, waaronder het einde van de Federal Reserve, de aanhoudende arrestatie van Bankiers en de strijd tegen wat hij noemt ‘DE CABAL’ die de New World Order leidt in een nooit eindigende virtuele strijd.

  • Robin de Ruiter on

   Misschien iets te uitgebreid…

   Thomas Williams gebruikt het woord CABAL; Voor het eerst door Benjamin Fulford gebruikt m.b.t. Nieuwe Wereldorde. Williams zijn neemt zijn informatie over van Benjamin Fulford.

   • Nee dat is niet juist. Benjamin Fulford gebruikt verschillende termen, meestal Khazarian Maffia, Khazarians, Zionazi’s, Bloodline rule en zelden de term Cabal. De term Cabal wordt door veel mensen gebruikt en betekent “geheime kliek die samenzweert tegen de mensheid”.

    Thomas Williams neemt vaak afstand van hetgeen Benjamin Fulford naar buiten brengt, al zit er uiteraard ook overlap in hetgeen ze vertellen. In voorgaande samenvattingen van Thomas’ radioshow is dit vaak ter sprake gekomen. Thomas heeft andere bronnen dan Benjamin Fulford.

 10. Bernhard Schat on

  Ohm namo narai !

  * Voer voor doorgewinterde senior complottheoretici en beginnend complotdenkertjes .

  Hoe de Amerikanen met Operatie Paperclip het paard van Troje binnen haalden ….

  * Hypothese over ,onder andere, de moord op Kennedy :

  De Amerikaanse inlichtingen diensten sluizen kort voor het einde van de tweede wereldoorlog ,onder andere via het Vaticaan , de halve top van het ss kader de U.S.A. in .
  Niet lang daarna gooien de Amerikanen 2 [ nog een publiek geheim: Duitse ] atoombommen op Japan .

  Stel je voor :

  Het Duitse kader had al een paar exemplaren klaar liggen en hebben die voor het gemak met de overtocht meegenomen naar de U.S.A. .
  Dan kunnen zij na de capitulatie van Japan tegen de Amerikanen zeggen ;
  ” Geef je over want we hebben nog een paar van die atoombommen op strategische plekken binnen jullie landsgrenzen liggen … “.
  Dan hebben de Duitsers met een paar man en een hoop lef uiteindelijk toch nog de oorlog weten te winnen .
  Het voordeel voor de Duitse psychopaten is dat Amerika strategisch veel makkelijker te verdedigen is dan het inmiddels toch al half kapot geschoten Duitsland.
  Rest het probleem voor de Duitsers , dat de Amerikanen op dat moment dan nog wel hun eigen verkozen politieke leiders hebben ..
  Al hebben De Duitsers dan achter de schermen natuurlijk wel een hoop te eisen …
  En hebben ze misschien , zo op deze manier, achter de schermen toch de absolute wereld macht in handen weten te krijgen …

  Bedankt voor je aandacht !

  De Groetnn

  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger/Donder en bliksem predikant

 11. Een algemene opmerking: Hou je reactie kort en bondig en reageer op de inhoud van het artikel, in plaats van ellenlange uiteenzettingen over onderwerpen die niet eens in het artikel genoemd worden.