Aan de top van de piramide woedt een hevige strijd. Binnen de machtsstrijd tussen de rivaliserende facties van de Illuminati, wordt vuil spel gespeeld en worden mensen ingezet als offerlammeren. De achterliggende motieven hebben betrekking op geopolitieke gebeurtenissen en machtsverschuivingen, met name in de financiële wereld. Motieven worden duidelijker als we de feiten op een rij te zetten. De gecodeerde boodschap wordt zichtbaar wanneer we de symboliek van de Las Vegas aanslag ontcijferen.

De motieven voor het creëren van een valse-vlag-aanslag

Er zijn twee typen valse-vlag-aanslagen. Het eerste type is de aanslag waarbij de echte dader verborgen wordt gehouden. Zoals bij de moord op John F. Kennedy, waarbij de werkelijke moordenaar een ander was dan de stroman (patsy) die de schuld kreeg. Of de moord op Antonin Scalia, die officieel op natuurlijke wijze in zijn slaap is gestorven is, maar volgens insiders is vermoord.

Bij het tweede type valse-vlag-aanslag wordt een gebeurtenis gecreëerd die de aanleiding is voor het uitrollen van een verborgen agenda. 9/11 was bijvoorbeeld de aanleiding voor het invoeren van aangescherpte controlemaatregelen en de introductie van de Patriot Act.

Daarnaast worden valse vlaggen ook gebruikt om de aandacht af te leiden van een andere grote gebeurtenis, zoals een grootschalig geldtransport.

Ik twijfel er niet aan dat de aanslag in Las Vegas ook een valse-vlag-aanslag is. Er zijn veel aanwijzingen en getuigen die spreken over meerdere schutters. Er wordt zelfs gesproken over de aanwezigheid van SWAT-teams vlakbij een ander hotel, 2 kilometer van het Mandalay Bay hotel, waar veel mensen zijn neergeschoten. Bovendien is er een video opgedoken waar de verkeersleiding van het vliegveld in Las Vegas spreekt over meerdere schutters die zich op de landingsbaan bevinden.

Ook spreken ooggetuigen over schoten die vanuit een helikopter zijn afgevuurd, hetgeen is te zien in deze korte video en in deze lange video die een grondige analyse laat zien over de aanwezigheid van vier gevechtshelikopters. De feiten rond de Las Vegas aanslag laten zien dat het officiële verhaal zo lek is als een mandje.

Het onderzoek naar de aanslag in Las Vegas

Kerry Cassidy heeft de afgelopen weken veel onderzoek gedaan naar de aanslag en sprak met verschillende onderzoeksjournalisten zoals James Fetzer, Scott Bennett en Ole Dammegard. De video met White Hat Paladin biedt een interessant perspectief dat dieper ingaat op de motieven achter de aanslag. (E*: Een White Hat is iemand die over het algemeen in overheidsdienst werkt, meestal bij een van de ‘alfabet-agentschappen’ zoals de CIA, FBI, NSA of het Pentagon, maar heimelijk de Cabal ondermijnt. Je kunt het ook een geheime verzetsstrijder noemen.) De White Hat die zichzelf Paladin noemt (een pseudoniem) is een privé detective. In het interview met Kerry bestuderen ze allerlei zaken omtrent de Las Vegas aanslag, die niet stroken met de officiële lezing.

Numerologie speelt binnen deze aanslag een duidelijke rol. De datum van de aanslag was 1 oktober 2017: 1-10-2017. In numerologie tel je cijfers bij elkaar op en krijg je 1-1-1. Verder verwijzen de cijfers 32 en 33 naar de Vrijmetselarij, 322 naar Skull & Bones en het nummer 13 naar het Satanisme. [rond 1:25:10 in de video]

Kerry Cassidy schrijft in dit artikel: “Terwijl ‘wij het volk’ schietschijven zijn, herkennen we niet de historische betekenis van de Illuminati-symboliek die zit verscholen in elke berekende aanval. Het is vermeldenswaardig dat de laatste weeroorlog met de orkanen Irma, Harvey en de laatste in dat trio, ons eraan herinnert dat er aan onze kant van de oceaan een voortdurende oorlog gaande is. Camelot is jaren geleden verteld dat 2017 het jaar voor de confrontatie omtrent de valuta reset zou zijn. Nu het einde van dit jaar nadert, is het goed om dit voor ogen te houden, want de financiële oorlog neemt toe.”

Financiële reset

George Soros (of de organisatie erachter) heeft gehandeld met voorkennis, wetende dat de aandelen van MGM (de eigenaar van Mandalay Bay hotel) na de aanslag fors zouden kelderen. Het heeft hem miljoenen opgeleverd. Dit fenomeen zagen we ook bij 9/11. Maar er is nog een andere frappante overeenkomst met 9/11.

Kerry Cassidy vermoedt dat er tijdens de aanslag wellicht een financiële transactie of groot geldtransport plaatsvond. De onderhandelingen rond de valuta reset, zoals de reset van de dinar, vinden plaats in Las Vegas en Reno. De Bitcoin is op astronomische wijze aan het stijgen en er zijn een heleboel nieuwe activiteiten rond de digitale valuta. Kerry denk dat er een verband is tussen de Britse kant van de Illuminati die een punt wil maken door deze aanslag, om de Amerikaanse kant in het gareel te krijgen. Het heeft te maken met de financiële macht in het centrum waarbinnen de valuta-onderhandelingen plaatsvinden. [luister naar de video vanaf 1:28:00]

Zijn er grote sommen geld weggesluisd?

Kerry denkt dat er mogelijk een scenario is uitgespeeld dat vergelijkbaar is met 9/11, waarbij vlak voor de aanslag grote hoeveelheden goud uit de kluis onder het WTC zijn weggesmokkeld. Dit goud had op 12 september (de dag na 9/11) moeten worden teruggegeven aan de Aziatische drakengroepen (Dragon familie). Zij ziet deze draaksymboliek terugkomen in de aanslag in Vegas. Ze sluit niet uit dat er vanuit het Mandalay Bay hotel grote sommen geld zijn weggesmokkeld. We staan aan de vooravond van een financiële reset en misschien is deze vertraagd door de financiële transactie. Misschien zit er een boodschap verscholen in de naam Man-dalay, oftewel ‘man delay’ wat je kunt vertalen als ‘man vertraagd’.

Volgens Paladin is Las Vegas één van de grootste witwasgebieden in de VS, vanwege de grote sommen geld die er in de casino’s omgaan. De opslag en het tellen van het contante geld gebeurt allemaal ondergronds en er schijnt onder de stad een heel ondergronds netwerk aanwezig te zijn. De hypothese van een geheim geldtransport dat gelijktijdig met de aanslag plaatsvond, is daarom volgens Paladin zeer aannemelijk. De schietpartijen boven de grond waren in dat geval een fantastische afleidingsmanoeuvre. [luister naar de video vanaf 1.33.00]

Ontwapenen van Amerikanen

Na de aanslag in Las Vegas werd onmiddellijk gesproken over het aan banden leggen van het wapenbezit in de VS. Door het creëren van een extreem scenario en verhaallijn — waarbij iemand met 10 automatische geweren op een mensenmassa schiet — staan meer mensen open voor het voorstel om het wapenbezit te beperken. Maar Kerry denkt dat dit nooit zal gebeuren: “Amerikanen zijn niet zo stom. Ze zullen hun wapens nooit opgeven. Het maakt echt niet uit hoe hard je ze treft. Integendeel, hoe harder je ze treft, hoe meer ze zullen beseffen dat ze wapens nodig hebben om zichzelf te verdedigen.” [luister naar de video vanaf 1.44.00]

De factie-oorlog wordt op het publieke toneel uitgespeeld

Het oorspronkelijke plan van de bloedlijnen was om de dollar te laten crashen en een Nieuwe Wereld Orde te introduceren, maar dat plan valt uit elkaar. Je ziet op dit moment een enorme verschuiving van macht op het wereldtoneel. De petrodollar verliest zijn macht, de opkomst en vraag naar nieuwe energievormen bedreigen de olie-industrie in het Midden-Oosten. De Chinezen krijgen steeds meer macht in de VS, doordat ze vanwege de oplopende schulden steeds meer grondgebied, infrastructuur en nutsbedrijven in handen krijgen.

De VS is echter altijd onder controle geweest van de Europese bloedlijnen, maar er zijn ook Amerikaanse groepen die zich hiervan los willen maken, zoals de Amerikaanse Marine. Daarnaast heb je een groep in Azië die de financiële macht naar zich wil toetrekken, zoals de Dragon-familie en de Aziatische White Dragongroep die mogelijk wél in het belang van de mensheid werkt.

Er zijn meerdere aanwijzingen dat er grote veranderingen aankomen. Onthullingen door bijvoorbeeld de FBI, CIA-agenten die uit de school klappen, e-mails die worden gelekt, seksueel misbruikschandalen die naar buiten komen, et cetera — hebben allemaal te maken met de interne strijd die op dit moment achter de schermen plaatsvindt. [luister naar de video vanaf 1.53.17]

De machtsverschuiving is vervelend voor de groepen die de macht verliezen. De recente aanslag in Las Vegas moet daarom in dit kader worden gezien, waarbij de oude macht, de Britse factie van de Illuminati een verborgen boodschap de wereld in stuurt.

Mensenlevens tellen niet voor de Cabal

Het is voor veel mensen moeilijk te begrijpen dat de Cabal op het ene niveau samenwerkt, maar elkaar op een ander niveau afmaakt. Kerry legt uit: “De bijkomende schade treft henzelf niet. De bijkomende schade dat zijn wij, de mensenmassa. De mensen doen er voor hen niet toe.” Het gaat er voor hen alleen om wat ze elkaar te vertellen hebben en om de symboliek die in de aanslagen is verborgen. Een valse-vlag-aanslag is voor hen niet veel meer dan een toneelstuk met een gecodeerde boodschap, die wordt opgevoerd in het publieke domein. Een live schaakspel met mensen als pionnen die worden opgeofferd.

De locaties, specifieke plekken, monumenten, gebouwen en namen worden niet willekeurig gekozen. De symboliek die hierin is verborgen, is altijd een verwijzing naar een gecodeerde boodschap. Niet alleen de boodschap van de gebeurtenis zelf, maar ook in de vooraankondiging van de geplande aanslag. Wat is dan in het geval van de aanslag in Las Vegas de verscholen boodschap? [luister naar de video vanaf 1.43.00]

> Lees verder in deel 2: Wat is de verscholen boodschap in de aanslag in Las Vegas?

> Lees ook: War of Worlds: Pirates of Mandalay Bay : Illuminati versus U.S. Navy?

In dit interview bespreekt Kerry Cassidy tal van zaken omtrent de aanslag in Las Vegas met White Hat Paladin. Vanaf 1:25:00 uur gaan ze dieper in op de verborgen boodschap en motivatie achter de aanslag.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Share.

About Author

6 reacties

 1. De stormen waren ook een valse vlag en door de mens gemaakt.
  Deze heb ik gevolgd en ook las vegas natuurlijk .

  Ik gebruik het alfabet.
  Bv, mandalay = M is de 13e letter van het alfabet.
  13+1+14+4+1+12+1+25+= 71
  71 opgeteld is een 8

  Dit heb ik gedaan bij alle orkanen, en alle namen en getallen gebruikt die CNN en andere gebruiken.
  Steeds kwam dit uit op een 22 of een 13 of 111 en vaak op 666

  Dit is dus geen toeval, en als het een normaal bericht betreft kom je er nooit op uit.
  Gemaakt dus, om op deze cijfers uit te komen.
  Zo verdween ineens orkaan LEE en gingen ze verder mate MARIA.
  LEE telt 22 en konden ze verder niet gebruiken dus deze orkaan werd ineens overgeslagen.

  Ook alle beelden bekeken en er werden steeds dezelfde beelden gebruikt van orkanen uit het verleden.
  En ook van de huidige
  Twee keer dezelfde autoos onder water bij hetzelfde gebouw in twee verschillende landen?
  Alles staat op irma schiffer.

 2. Akky van der Veer on

  het is zo doorzichtig, als je er eenmaal oog voor hebt… zielig gewoon

 3. Pingback: Staatsgreep VS: Niet genoeg animo - Lang Leve Europa!