Thomas Williams: Amerikaanse generaals weigeren nog steeds hun verantwoordelijkheid te nemen

1

Het Amerikaanse leger heeft in de afgelopen decennia een dubieuze rol gespeeld. Onder meer met valse vlag aanslagen tegen het Amerikaanse volk. Er is sprake van enorme verdeeldheid aan de militaire top. Het is de vraag of de presidenten daar ooit verantwoordelijk voor worden gehouden, omdat Trump overweegt hen immuniteit te verlenen. Toch is er een grote schoonmaak op gang gekomen en lijkt het net zich rond Podesta en Hillary Clinton te sluiten. Hieronder een korte samenvatting van de de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 2 november 2017 door Thomas Williams.

De audio bevat veel meer informatie dan in de samenvatting wordt weergegeven. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

De Parents krijgen een weerwoord

46:30   Thomas leest een brief voor die een lezer heeft ingestuurd in antwoord op de brief van Cassandra, één van de Parents. De originele brief van Cassandra leest Thomas voor in de radioshow van 12 oktober 2017 (rond 1:25:30 minuten / 2:05:30 MP3). De toon van de brief is denigrerend ten opzichte van de mensheid. Het is kostelijk om het antwoord te horen, waarin Cassandra op dezelfde toon met haar eigen tegenstrijdige uitspraken wordt geconfronteerd.

Bitcoins stijgen maar zijn onbetrouwbaar

1:07:30   Thomas waarschuwt voor bitcoins en andere digitale valuta. Uiteindelijk heeft degene die de regie heeft over het digitale systeem, de macht over je geld. Het zijn niet meer dan getallen in een computer. Hij vermoedt dat de bitcoin binnenkort opzettelijk zal crashen.

(E*: Biljonair Al Waheed Bin Talal kondigde in oktober al aan dat de bitcoin zou ‘imploderen’. Deze Saoedische prins is inmiddels gearresteerd in verband met een grootschalig fraude-onderzoek in Saoedi Arabië.)

Het Amerikaanse leger valt eigen bevolking aan in plaats van ze te beschermen

1:16:30   Thomas haalt uit naar het Amerikaanse leger dat niet handelt in het belang van Ameriaanse volk, terwijl ze bakken belastinggeld hebben ontvangen van het volk. Zowel het Amerikaanse volk, als miljoenen mensen in het buitenland, hebben veel te lijden gehad als gevolg van Amerikaanse militaire acties. Het is tijd dat ze in Amerika in actie komen tegen de Cabal. Ze vallen de Amerikaanse bevolking aan, in plaats van hen te beschermen. Thomas heeft videobeelden gezien van de aanslag in Las Vegas waarbij een legerhelikopter op de mensenmassa lijkt te schieten.

Meer valse vlag aanslagen te verwachten

2:14:45   Eén van de zaken die afgelopen week in scène is gezet, is het zogenaamde flauwvallen van Wendy Williams. Ze was verkleed als het Vrijheidsbeeld. Misschien was dit een waarschuwing. Thomas denkt dat New Yorkers de komende tijd alert moeten zijn.

Arrestaties zijn in volle gang, maar hoge piefen blijven buiten schot

2:18:35   Thomas heeft gehoord dat Trump de vier presidenten met betrekking tot hun misdaden ongemoeid zal laten. “Hij schijnt bezorgd te zijn over het imago van de VS. Maar dat imago ligt al lang in duigen. Als meneer Trump werkelijk een grote schoonmaak wil houden, mag hij niemand vrijwaren. Want deze mensen zullen zich hergroeperen en opnieuw beginnen.” De voormalige presidenten hebben hoogverraad gepleegd tegen de Amerikanen. Mensenrechten zijn nietsontziend geschonden. De Nazi’s konden via Project Paperclip hun straf in Nürnberg ontlopen, en kregen hoge posities binnen de Amerikaanse overheid. Valse vlag aanslagen. Martelpraktijken van Amerikaanse militairen en meer van dat soort zaken.

1:50:00   Pedogate krijgt een positieve wending. Er worden vele pedofielen ontmaskerd en de onthullingen nemen epidemische proporties aan. Thomas heeft te horen gekregen dat de echt hoge piefen, zoals het er nu voor staat, niet worden aangeklaagd en dat valt bij hem niet zo lekker.

1:51:00   Hillary Clinton heeft jaren geleden een unranium-deal met Rusland gesloten. Dat heeft ook te maken met het spel dat in Oregon wordt gespeeld en de moord op LaVoy Finicum. Thomas sprak al over deze uranium-deal toen hij samen met Drake Bailey de Cosmic Voice radioshow deed. Het heeft twee jaar geduurd voordat de media hierover ging rapporteren.

Thomas heeft gehoord dat er mogelijk volgende week arrestaties zullen plaatsvinden die met dit schandaal hebben te maken. Het zou gaan om de arrestaties op Manafort en Podesta. Maar zij zijn niet het echte doelwit. Het echte doelwit is Hillary. Zij is echter het land uit gevlucht, omdat ze wist wat ging komen. Thomas denkt dat Obama de dans ontspringt. Blijkbaar is president Trump vastberaden om voormalige presidenten te beschermen. Dat valt ook niet goed bij Thomas.

VN zoekt excuus om macht te grijpen

2:25:00   De VN is van plan om bij Antifa-protesten in te grijpen. Thomas raadt Amerikanen aan om zich niet in deze demonstraties in te mengen. De VN werkt ten behoeve van de Rothschilds.

Plejaden hebben in het verleden een dubieuze rol gespeeld

1:41:50   In the serie The Event crasht een UFO met 200 humanoïde buitenaardsen aan boord, die toen zijn gevangen genomen. Thomas denkt dat dit is gebaseerd op een ware gebeurtenis. De groep is hier lange tijd gevangen gehouden. Sommigen hebben zelfs kinderen gekregen.

Hij meent dat de mensheid eerst moet verwerken dat meerdere buitenaardse groepen hier van alles met mensen hebben uitgespookt. Zo ook die zogenaamd ‘aardige’ Plejaden. Zij hebben hier ook van alles uitgehaald. “De Plejaden waren de hoeders op onze planeet en hebben ons voor technologie verkocht. Daardoor kregen de meer beruchte groepen, zoals de Draco’s, de kans om hier binnen te dringen. Dus het hele idee dat die lieve Plejaden zo fantastisch zijn en dat ze hier komen om ons te redden, is totale onzin, het spijt me. Ze gaan ons net zo min redden als de Draco’s. De realiteit is dat wij onszelf moeten redden. Dat is hoe het moet zijn. We kunnen niet ‘kinderen’ blijven.”

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 11/02/17” on Spreaker.

Share.

About Author

1 reactie

  1. Wie zich op de bitcoin-markt waagt riskeert wel zijn inzet, heb dit van kennissen vernomen, die dachten nog enkele honderden in bezit te hebben, schijnbaar speelt venijn in het hebben van vermogen een enorme rol, m.a.w. begin er in je leven niet aan, wil je op het rechte ‘pad’blijven! Zelfs afgestudeerden in de IT-sector vrezen voor hun pakketje bitcoins!
    Voeder voor criminelen?