De misdaden van het Hillary Clinton-kamp liggen al een tijd op straat. Helaas is het onderzoek naar het lekken van staatsgevoelige informatie vorig jaar door de toenmalige FBI-directeur James Comey stopgezet. De uitgelekte e-mails van Podesta en de DNC (de organisatie van de Democratische partij) die wijzen op het bestaan van een kinderpornonetwerk in Washington DC, zijn weg gezet als ‘fake news’. Men heeft de fraude binnen de DNC tijdens de voorverkiezingen verhuld met de zogenaamde ‘Russische hack’. De moord op Seth Rich en andere getuigen van deze fraude bleef daardoor onopgelost. Steeds meer betrokkenen worden aangeklaagd, gearresteerd of spreken zich uit. Zelfs de mainstream media kan er niet meer omheen.

In 2015 zijn er al verschillende rechtszaken aangespannen tegen de DNC, de organisatie van de Democratische partij, vanwege vermeende verkiezingsfraude tijdens de voorverkiezingen. Daarbij zou Hillary Clinton onterecht de overwinning over Bernie Sanders hebben geclaimd, waardoor zij de Democratische presidentskandidaat werd. Donna Brazile heeft inmiddels publiekelijk toegegeven dat de voorverkiezingen zijn vervalst.

Vorig jaar is er een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de staatsgevoelige informatie die Hillary Clinton, indertijd Minister van Buitenlandse zaken, illegaal op privéservers plaatste. Dat onderzoek werd door de toenmalige FBI-directeur gestaakt, hetgeen er ongetwijfeld aan heeft bijgedragen dat hij begin dit jaar, vlak na het aantreden van Donald Trump, werd ontslagen.

Door het lekken van de beruchte Podesta e-mails naar Wikileaks — waarschijnlijk door DNC-medewerker Seth Rich die dit met zijn leven bekocht — zijn veel grotere misdaden aan het licht gekomen. Eén van de meest weerzinwekkende misdaden — het gewelddadige seksueel misbruik tegen kinderen door de politieke elite in Washington DC, ook wel bekend als Pizzagate — wordt direct gelinkt aan de Podesta-broers. John Podesta was de campagneleider van Hillary Clinton.

De misdaden die in deze e-mails naar voren komen, hebben betrekking op Hillary Clinton, de Clinton Foundation, de fraude binnen de DNC en de moorden op klokkenluiders, juristen en Wikileaks-oprichters. Dankzij de alternatieve media en volhardende onderzoeksjournalisten begint het vangnet rond de Hillary Clinton-clan zich langzaam maar zeker te sluiten.

Aanval op Trump werkt als een boemerang

De aanval op Trump – hij zou deals met Rusland zou hebben gesloten en de Russen zouden zich in 2016 in de Amerikaanse verkiezingen hebben ingemengd – lijkt nu als een boemerang te werken. Openbaar aanklager Robert Mueller onderzoekt de zaak en het is ironisch dat er tijdens dit onderzoek allerlei fraude- en corruptiezaken vanuit het Hillary-kamp naar boven komen. Het onderzoek richt zich op de Podesta Group, een lobbygroep die allerlei geheime deals met de Oekraïne sloot. Er lijkt een direct verband te zijn tussen de Oekraïense politieke belangen en de miljoenen die Tony Podesta aan de Democratische partij heeft gedoneerd.

Zowel Manafort als Rick Gates, die beiden werkten voor de Podesta Group, zijn op meerdere gronden aangeklaagd vanwege samenzwering tegen de VS en witwaspraktijken. En dat is slechts het begin. De arrestaties van Tony Podesta en John Podesta (de campagneleider van Hillary Clinton) zullen niet lang meer op zich laten wachten. Sommige onderzoeksjournalisten speculeren dat Tony Podesta al is gearresteerd. Er zijn op dit moment 71 verzegelde aanklachten in Washington DC waarvan men vermoedt dat ze verband houden met het onderzoek van Mueller.

Enorme fraude en corruptie binnen Hillary’s partij

Maar er is meer. Veel meer. Onderzoeksjournalist George Webb doet al maanden onderzoek naar de fraude en corruptie binnen de DNC sinds insiders de beruchte e-mails naar Wikileaks hebben gelekt. Deze lekken hebben al tot talloze verdwijningen en moorden geleid, zoals de moord op Seth Rich waarvan wordt aangenomen dat hij de persoon was die de e-mails naar Wikileaks lekte. Door het onderzoek kwamen echter nog veel meer misdaden aan het licht. Imran Awan, een IT-medewerker van de DNC die direct voor Debbie Wasserman Schulz werkte, is gearresteerd. Ook Anthony Weiner werd gearresteerd. Zijn laptop is tijdens zijn voorarrest zorgvuldig onderzocht en er wordt aangenomen dat het bewijsmateriaal op de laptop zeer belastend is voor de DNC-kopstukken.

George Webb (Sweigert) heeft inmiddels een civiele rechtszaak aangespannen tegen een aantal prominente kopstukken binnen de Democratische partij of de DNC de organisatie van de partij, zoals:

 • Debbie Wasserman Schulz (toenmalige voorzitter van de DNC);
 • John Podesta (toenmalig campagneleider Hillary Clinton);
 • Kim Fritts (CEO Podesta Group);
 • Imran Awan en zijn broers Abid en Jamal Awan (IT-medewerkers bij de DNC);
 • Huma Abedin (vicevoorzitter Hillary campagne);
 • Anthony Weiner (congreslid en prominent lid van de Democratische partij).

Het gaat hier niet om een strafrechtelijke aanklacht, maar om een civiele zaak waarbij de Amerikaanse kiezers en donateurs van de DNC schadevergoeding eisen voor de geleden schade. De claim beslaat 900 miljoen dollar aan schadevergoeding en de aanklachten liegen er niet om; er worden allerlei vormen van fraude blootgelegd. Indien bewezen gaat het hier om de grootste fraudezaak in de Amerikaanse politieke geschiedenis, waarbij het Watergate-schandaal verbleekt. Als de claims juist zijn (en daar lijkt het wel op) dan is de groep rond Hillary Clinton niks meer dan een zeer crimineel misdaadsyndicaat.

De aanklachten tegen de DNC-kopstukken

 • Phishing: het collecteren van donatiegeld door oplichting. Donaties voor Bernie Sanders werden doorgesluisd naar rekeningen van Debbie Wasserman Schulz en/of Imran Awan.
  .
 • Valse berichtgeving over een Russische hack. Dit was in werkelijkheid een MI6-operatie waarbij Russische spionnen de Verenigde Staten infiltreerden. De zogenaamde financiering van het Trump dossier werd als dekmantel gebruikt.
  .
 • Nucleaire (wapen)deals aan landen zoals: Pakistan, Iran, Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi Arabië, Tunesië, Libië, Soedan, Nigeria en Rwanda via ARMZ Uranium Holding Company.
  .
 • Podesta werkte als geheim agent voor de Saoedische regering zonder dat hij deze bedenkelijke nevenfunctie bekend maakte bij de FARA (Foreign Agents Registration Act), iets waartoe hij wel was verplicht.
  .
 • Het bespioneren en afluisteren van congresleden door het hacken van communicatie-systemen binnen het congres. Deze vertrouwelijke informatie is gebruikt om congresleden af te persen of politiek onder druk te zetten. (E*: Uit het strafrechtelijk onderzoek naar Imran Awan blijkt dat de Awan Group 4 miljoen dollar heeft ontvangen van leden van het Huis van Afgevaardigden, terwijl ze daar niet op de loonlijst staan. Aangenomen wordt dat het geld door afpersing is verkregen.)
  .
 • Het illegaal doorsluizen van overheidsinformatie en persoonsgegevens naar de laptop van Anthony Weiner. Dit gebeurde onder andere met behulp van BlackBerry’s, iPhones en iPads waarop men in Pakistan spionagesoftware had geïnstalleerd. Informatie op de laptops van politici werd via de BlackBerry’s gesynchroniseerd met een BlackBerry Enterprise Server die zich op het terrein van het Capitool bevond.
  .
 • Het illegaal doorsluizen van gevoelige overheidsinformatie vanuit het Huis van Afgevaardigden naar een elektronisch netwerk buiten Washington DC via een illegaal e-mailadres en Dropbox-account. Deze gehackte informatie werd gebruikt bij zwendel en illegale handel in verarmd uranium aan Pakistan en allerlei Arabische landen in het Midden-Oosten en Afrika, om Hillary’s campagne te financieren.
  .
 • Het illegaal afsluiten van leningen door middel van vervalste persoonsgegevens. Rekeningen van niet bestaande DNC-werknemers werden gebruikt om de spionagepraktijken vanuit Pakistan te betalen.
  .
 • Verkoop van staatsgevoelige en persoonlijke informatie van donateurs en politici aan het bedrijfsleven in Pakistan.

Volgens onderzoeksjournalist George Webb was Debbie Wasserman Schulz het hoofd van dit spionagenetwerk en de afpersingspraktijken. Hij is tevens van mening dat de Pakistaanse Imran Awan (de persoonlijke IT-medewerker van Wasserman Schulz) tot de harde kern van deze zaak behoort. In juli 2016 worden er in de voormalige woning van Imran Awan 20 laptops en een hele lading BlackBerry’s gevonden, die in beslag zijn genomen worden door de Capital Police.

Vermoedelijk bevatten deze laptops zeer belastend bewijsmateriaal. Het in beslag genomen bewijsmateriaal is onderdeel is van een lopend strafonderzoek tegen Imran Awan. Wasserman Schulz probeert de laptops tevergeefs terug te krijgen van de Capital Police. Het ‘toeval’ wil dat Wasserman Schulz ook in de commissie zit van de organisatie die beslist over de budgetten van de Capital Police. In onderstaand videofragment is te zien dat ze de politie bedreigt met budgetmaatregelen als deze weigert het bewijsmateriaal aan haar terug te geven voordat het strafrechtelijk onderzoek is afgerond.   

Volgens George Webb heeft Wasserman Schulz een zeer prominente rol gespeeld bij de oplichterij. Dat is de reden dat ze de Capital Police zo agressief heeft benaderd. Ze zitten namelijk bovenop het bewijsmateriaal. Via haar rekening werd het geld doorgesluisd naar de rekening van Clinton, aldus George Webb. Maar veel meer organisaties en mensen zijn ofwel betrokken of ten minste op de hoogte van de zwendelpraktijken. George Webb vermoedt betrokkenheid van de FBI en de Britse MI5/MI6.

In de aanklacht van George Webb staat ook dat Theresa Grafenstine, de Inspector General van het Huis van Afgevaardigden, al ten minste anderhalf jaar op de hoogte was van de fraude. Door haar als getuige (en niet als verdachte) te verhoren, kan bewijsmateriaal tegen hogergeplaatsten worden verzameld. De verzegelde aanklachten in Washington DC impliceren dat hooggeplaatste figuren inmiddels zijn aangeklaagd. Doordat hun namen (nog) niet publiekelijk zijn bekend gemaakt, hebben de openbare aanklagers de ruimte om meer informatie te verzamelen tegen de criminelen die tot nu toe buiten schot zijn gebleven. Hillary Clinton is één van de doelwitten en haar positie wordt op den duur onhoudbaar.

De Clintons: dead or alive?

Het mag duidelijk zijn dat de mainstream media geen realistisch beeld schetsen over wat er werkelijk speelt op geopolitiek gebied. Trump wordt nog steeds afgeschilderd als de boeman die heeft samengespannen met Rusland. Terwijl Hillary Clinton degene is die allerlei geheime deals met Russische spionnen, Pakistan en het Midden-Oosten heeft gesloten. Voorlopig is het echter (nog) geen voorpaginanieuws.

Ook de vermeende arrestatie(s) van Tony en wellicht John Podesta worden officieel niet bevestigd. De arrestatie van Anthony Weiner, waarvoor hij inmiddels ook is veroordeeld, stond in het teken van seksueel contact met een minderjarige. Dat de FBI in het onderzoek op de laptop van Anthony Weiner eveneens bewijsmateriaal vond dat wijst op een grootschalige zwendel- en spionagepraktijk die verband houdt met de Hillary Clinton-groep, wordt in de mainstream media niet of nauwelijks belicht.

Het is daarom ook niet ondenkbaar dat sterfgevallen onder prominente Cabal-leden niet publiek bekend worden gemaakt, als de Cabal daar voordeel bij heeft. Van politieke kopstukken is inmiddels bekend dat ze vaak meerdere dubbelgangers hebben, die soms om politieke- of veiligheidsredenen de échte persoon vertegenwoordigen. Volgens onderzoeksjournalist James Fetzer heeft Hillary Clinton wel tot 8 dubbelgangers. Zowel Benjamin Fulford, als Thomas Williams hebben van meerdere bronnen bevestigd gekregen dat de originele Hillary Clinton eind vorig jaar al is gestorven . Andere bronnen claimen dat Bill Clinton begin dit jaar is overleden aan Aids.

Er zouden meer prominente Cabal-leden overleden zijn waarvan hun overleden niet is bevestigd door de officiële kanalen: George Soros, Bush sr. en koningin Elizabeth. Ondanks de claims van hun overlijden verschijnen deze mensen (of dubbelgangers) nog steeds in het openbaar. Volgens sommige bronnen wordt er gebruik gemaakt van klonen of holografische CGI-beelden (Computer-generated imagery). Net zo min als niet bewezen kan worden dat deze mensen daadwerkelijk zijn overleden, kan men ok niet bewijzen dat het niet zo is.

Zolang deze publieke figuren op het publieke toneel verschijnen, is het legitiem om ze te vervolgen voor de misdaden die ze hebben begaan. Daarbij kan dan de absurde situatie ontstaan dat de dubbelganger of kloon wordt vervolgd voor de daden van het origineel. De schok over de ernstige misdaden van prominente politieke figuren zoals de Clintons zal groot zijn. De schok dat enkele van deze prominente figuren die al eerder waren gestorven en vervolgens werden vervangen door dubbelgangers, klonen of CGI’s, zal mogelijk nog groter zijn.

Het valt niet meer te ontkennen dat er grote veranderingen plaatsvinden of op het punt staan te gebeuren. Er zijn meerdere aanwijzingen dat niet alleen het misdaadsyndicaat van de Clinton-Bush-groep in elkaar stort, maar ook dat er enorme machtsverschuivingen op geopolitieke schaal gaande zijn.

> Lees ook binnenkort: 5 tekenen dat het kaartenhuis van de Cabal in elkaar stort

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

7 reacties

 1. Pingback: Diverse Nieuwsfeiten, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

  • Donald Trump Jr. had, zo blijkt ook uit andere berichten, inderdaad contact met Wikileaks, maar dat staat los van de Podestamails. Er zijn vanuit de DNC verschillende keren emails en andere bestanden gelekt. Een keer door Eric Braverman, die daarna is verdwenen of ondergedoken, en daarna waarschijnlijk een of meerdere keren door Seth Rich met mogelijke handlangers. Seth Rich is daarna vermoord.

   Uit het onderzoek door Robert Mueller en onderzoeksjournalist George Webb zal ook duidelijk worden dat het Hillarykamp de Russion Collusion hoax in scene heeft gezet. Het is duidelijk welk kamp de mainstream media nu nog kiest.

 2. Corrie Cornelia Pruim on

  Ik volgde jullie al geruime tijd maar bleef van verder nieuws verstoken toen ik ineens een bericht las van iemand die ik doorgegeven had dat ik jullie nieuws waarheidsgetrouw achtte en jullie via internet ophaalde en mij nu wil inschrijven voor nieuwe berichtgevingen. Hoop dat jullie nog lang door kunnen gaan om de mensen up to date te houden. Misschien anders op zoek gaan naar alternatieve site van Facebook?