In een aantal korte artikelen worden vijf signalen getoond die wijzen op grote veranderingen en machtsverschuivingen. De onthullingen over fraude en Pedogate zal het kaartenhuis van de machthebbers laten instorten. Cabal-leden verraden elkaar in hun strijd om de macht. Prominente figuren die ooit boven de wet leken te staan, worden opgeofferd door rivaliserende facties. Dit is destructief voor de gehele Cabal. Tegelijkertijd is er een machtsverschuiving van het westen naar het oosten, waarbij ruimte ontstaat voor nieuwe systemen en coalities. Dit alles creëert een optimistisch beeld voor de nabije toekomst.

1: Onderzoek naar frauduleuze ‘Uranium One deal’

Op 7 oktober 2016, een maand voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, publiceerde Wikileaks de beruchte Podesta e-mails. 1244 van de in totaal 2060 e-mails hadden betrekking op nucleaire energie deals. Het ging ook over de omgang met de media met betrekking tot de donaties aan de Clinton Foundation,  afkomstig uit de uranium-deals en andere nucleaire zaken. De volledige collectie e-mails bevat mails van en naar Hillary Clinton.

De deals waren onderdeel van het bedrijf Uranium One, dat werd verkocht aan Russische, door de regering gecontroleerde, belangengroepen. Daarmee had Rusland de effectieve controle over één-vijfde van de uranium productiecapaciteit in de VS. Aangezien uranium wordt gezien als een strategisch kapitaal, met implicaties voor de productie van kernwapens, moest deze deal worden goedgekeurd door een commissie, samengesteld uit vertegenwoordigers van verschillende overheidsinstellingen. Eén van de overheidsinstellingen die uiteindelijk hun handtekening onder de deal plaatste was de State Department, toen geleid door staatssecretaris Hillary Clinton.

Campagne Hillary door Russen gefinancierd in ruil voor Uranium One

Naarmate de Russen meer controle kregen over Uranium One, werden tussen 2009 en 2013 miljoenen dollars gedoneerd aan de Clinton Foundation door personen die direct bij de deal waren betrokken, zoals de voorzitter van Uranium One, Ian Telfer. Hoewel Hillary Clinton een overeenkomst had gesloten om alle donateurs van de Clinton Foundation openbaar te maken aan het Witte Huis, hebben de Clintons de donaties van de voorzitter van Uranium One niet bekend gemaakt.*

Uit het parlementaire onderzoek, onder leiding van Robert Mueller, blijkt dat Hillary Clinton met de Russen samenwerkte voor financieel en politiek gewin. Dat staat haaks op alle beschuldigingen aan het adres van Trump dat hij geheime deals zou hebben gesloten met de Russen, in ruil voor politieke steun. Het onderzoek van Mueller richt zich dan ook steeds meer op deze uitermate dubieuze deal rond Uranium One en de deals met Oekraïne via de Podesta Group.

In de alternatieve media wordt gespeculeerd dat de broers Tony en John Podesta inmiddels zijn aangeklaagd dan wel gearresteerd. Zeker is wel dat er in een relatief korte periode in Washington DC een groot aantal verzegelde aanklachten zijn ingediend die wellicht verband houden met deze zaak. De aanklachten lopen parallel met de datadumps door anonieme bronnen die zinspelen op de arrestatie van de Podestabroers. Daarnaast insinueren deze bronnen dat de jacht op andere Cabal-leden zoals Hillary en Obama is geopend.

*) Bron Wikileaks

> Lees ook: Pizzagate onderzoek heropend

> Lees ook: Het vangnet rond het Hillary Clinton-kamp begint zich te sluiten

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Share.

About Author

4 reacties

 1. Dat er zo’n achterkamertjespolitiek gespeeld werd, verrast me min of meer, begrijp dan niet dat Poetin zich hierover uitsprak om er voordeel uit te halen?
  Of zit hij ook in het complot van de NWO?

 2. Een dergelijk bericht is pas interessant als daadwerkelijk de jacht op Hilary en Obama is geopend en niet als het alleen maar wordt geïnsinueerd door vage bronnen.
  Er zijn teveel berichten die hoopvol klinken maar niet kunnen worden aangetoond. Daarom zie ik dit wederom als een zoethoudertje, een worstje wat wordt voorgehouden.

 3. Hillary paid Facebook to rig elections while colluding with Russian Uranium
  One
  https://aim4truth.org/2017/10/26/hillary-paid-facebook-to-rig-elections-while-colluding-with-russian-uranium-one/

  The Theft of the Social Networking Invention, Clear Evidence of Pay-to-Play
  Public Corruption
  https://www.fbcoverup.com/docs/cyberhijack/cyber-hijack-findings.pdf
  [pagina 455 ivm Facebook]

  440 pages of research on the Clinton’s & connections including #UraniumOne,
  Saudi Arabia, pedos, trafficking, etc.->
  https://memedump.files.wordpress.com/2016/10/pdf-backup-10-4.pdf or:
  https://t.co/alfoOZkG3n or:
  https://t.co/lGUQWqy8RA

 4. En er zijn op dit moment ook prominente Amerikanen die allemaal rechts met een “therapeutische laars” rond huppelen. Verstuikt of ???????