In deel 1 uit deze serie artikelen is te lezen dat het onderzoek naar de frauduleuze Uranium One deal, waarschijnlijk zal leiden tot de arrestatie van prominente figuren rond Hillary Clinton. De informatie is onder andere afkomstig uit de beruchte Podesta-mails die in 2016 naar Wikileaks zijn gelekt. Hoofdverdachten zijn de Podesta-broers. Zij zijn ook hoofdverdachten in een ander schandaal waarvan de beerput nu toch écht open lijkt te gaan, namelijk het Pizzagate-schandaal. 

2: Pizzagate onderzoek heropend

In deze Podesta e-mails kwam ook naar voren dat de politieke kopstukken in Washington DC een buitenproportionele interesse hadden in Italiaans eten zoals, ‘pizza’, ‘kaas’, ‘pasta’ en ‘hotdogs’. Ook bleek uit de e-mails dat Obama deze — normaal gesproken goedkope etenswaren — voor $ 65.000 liet invliegen voor een feestje van de politieke elite. Deze ‘etenswaren’ blijken volgens FBI-medewerkers codewoorden te zijn voor ‘meisje’, ‘klein jongetje’, ‘klein meisje’ en ‘jongen’ te zijn en refereren naar een internationaal pedofielennetwerk die vanuit pizzarestaurants in Washington DC wordt gecoördineerd. Dit schandaal wordt bekend als Pizzagate, maar wordt in de mainstream media afgedaan als ‘fake news’.

Een van de centrale pizzarestaurants schijnt Comet Ping Pong te zijn. Nadat het schandaal aan het licht komt besluit de hacker met het pseudoniem Bigfish om de server van het pizzarestaurant Comet Ping Pong te hacken. Hij stuit daar op een collectie kinderporno, een internationaal netwerk en een betaalsysteem waarmee klanten beelden en video’s kunnen kopen. Hij meldt zijn vondst direct bij de Metropolitan Police Department van DC.

Pogingen om Pizzagate in de doofpot te stoppen

Hij wacht vergeefs op bevestiging dat de politie de zaak onderzoekt. Wel wordt er na zijn aangifte ingebroken in zijn huis en wordt hij bedreigd door iemand met een bivakmuts die zich verstopt had in zijn tuin. Vlak na de aangifte vindt er een schietpartij plaats in het beruchte pizzarestaurant Comet Ping Pong Pizza. Het officiële verhaal is dat er is geschoten door iemand die op die manier verhaal wil halen als reactie op het ‘fake news’ omtrent Pizzagate. De schutter schoot daarbij door een slot van een deur die toegang gaf tot een ruimte waar de computerserver zich bevond. Het ‘toeval’ wil dat een van de kogels precies de harde schijf van de server van Comet Pizza doorboort, waardoor deze onherstelbaar beschadigd is.

De hacker Bigfish vermoedt dat het hier gaat om een valse vlag aanval. Hij neemt regelmatig contact op met de politie van Washington DC, maar een formele bevestiging dat men de zaak onderzoekt blijft uit. Vervolgens neemt hij het hogerop en zoekt contact met de FBI, en medewerkers van Jeff Sessions (minister van justitie). Ook zoekt hij contact met alle lokale mediakanalen en Fox News, maar die weigeren allemaal om zijn verhaal naar buiten te brengen. In een poging om een politie-onderzoek te forceren én omdat hij zich bedreigd voelt, is hij naar buiten getreden met zijn verhaal.

De namen van de betrokken rechercheurs liggen nu op straat. Er wordt door het verontwaardigde publiek druk uitgeoefend en geëist dat politie en justitie de zaak serieus nemen en actie onderneemt. Met de (op handen zijnde) arrestaties van Tony en John Podesta, hoofdverdachten in de Pizzagate-schandaal, is de verwachting dat er wellicht achter de schermen bepaalde deals worden gesloten in ruil voor een bekentenis en benoemen van andere verdachten. Het is niet ondenkbaar dat daardoor de dominostenen op hoog niveau gaan omvallen.

Honderden geheime aanklachten wijzen op massa-arrestaties

Een anonieme bron 4chan die beweert een FBI insider te zijn, heeft geïnsinueerd dat het onderzoek naar het emailschandaal van Hillary Clinton een dekmantel was, om de meer sinistere connectie tussen de Clinton Foundation en pedofilie te verbloemen. Sommige verslaggevers in de alternatieve media claimen dat het onderzoek naar Comet Ping Pong heropend is. Een officiële bevestiging blijft nog uit. De enorme hoeveelheid schandalen die betrekking hebben op seksueel misbruik van kinderen door de elite, die de afgelopen weken aan het licht komen, is echter wel een indicatie dat deze doofpot op punt staat om volledig open te barsten.

Er zijn talloze tekenen dat er achter de schermen wel degelijk onderzoek naar Pizzagate wordt voortgezet. Volgens Infowars wordt ook de relatie tussen Jeffrey Epstein, een veroordeelde pedofiel, de Lolita Express en de elite opnieuw onderzocht. Pizzagate staat namelijk niet op zichzelf en is verweven met internationale pedonetwerken en de satanische elite. De honderden verzegelde juridische aanklachten die de afgelopen week in talloze staten in de VS zijn ingediend, lijkt deze claim te bevestigen.

Meer lezen over Pizzagate?

> Pizzagate, an overview

> Pizzagate for dummies: een pedofilieschandaal in bredere context

> Lees ook: Deel 3, Onthullingen Pedogate zijn niet meer te stoppen

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

7 reacties

 1. Dat ze überhaupt de kans gekregen hebben dit jarenlang te kunnen doen en ongestraft kunnen praktiseren?

 2. Bart Schaavers on

  Zolang een officiële bevestiging dat het onderzoek heropend is uitblijft, zal er niets veranderen vrees ik

 3. De mainstream media bericht al lang niet meer datgene dat er werkelijk plaatsvindt. Waarom dan toch zoveel belang hechten aan een officiële bevestiging?

  • Bart Schaavers on

   Ik weet dat MSM onwaarheden verspreiden en relevante informatie bewust achter houden. Ik hecht persoonlijk geen belang aan een officiële bevestiging. Ik vrees alleen dat louter bevestiging vanuit de alternatieve media geen zoden aan de dijk zet en toch de deksel er weer op gaat. Ik hoop het uiteraard niet maar blijf hierin wat cynisch. Zie hoe onze overheid nu in de weer is met die zogenaamde russ. Inmenging. De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet en de meerderheid wil het niet zin. Maar alle respect voor je artikelen, Keep up the good work!

 4. Ik zou graag mail willen ontvangen wanneer er een nieuwe nieuwsbericht is op
  jullie site.