In staten van de VS zijn honderden verzegelde aanklachten ingediend bij de federale rechtbank. Een groot aantal aanklachten is ingediend in Californië. Het vermoeden bestaat dat ze verband houden met misbruikzaken in Hollywood. Deze zaken staan niet op zichzelf en ook hier leidt het spoor via de Clintons naar Jeffrey Epstein, de veroordeelde pedofiel. Insiders menen dat deze connectie nu opnieuw wordt onderzocht door de FBI. Dan zal blijken dat Pedogate is gelinkt aan Pizzagate en allerlei andere (internationale) pedonetwerken, zoals is te lezen in deel 2.

3: Onthullingen Pedogate zijn niet meer te stoppen

Het was tot voor kort ondenkbaar dat prominente publieke figuren zich schuldig zouden maken aan seksueel misbruik of pedofilie. De aanklachten tegen filmproducent Harvey Weinstein zijn daarom veelzeggend. Inmiddels hebben al 80 vrouwen een aanklacht tegen hem ingediend, variërend van aanranding tot verkrachting. Het vervolgen van Weinstein is direct gelinkt aan de politiek door zijn intieme vriendschap met de Clintons. Weinstein doneerde gul aan Hillary’s campagne.

Ook de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein doneerde gul aan de Clinton Foundation. Hij werd in 2008 veroordeeld vanwege seks met een 14-jarig meisje. Vluchtgegevens tonen aan dat Bill Clinton tussen 2001 en 2003 regelmatig met Epstein’s privévliegtuig — ook wel bekend als de Lolita Express — naar zijn privé-eiland vloog, waar orgies met minderjarigen werden gehouden. Infowars maakte eind oktober bekend dat een FBI-insider claimt dat de FBI het onderzoek heeft geopend naar de banden tussen Harvey Weinstein en Jeffrey Epstein. Uit dit onderzoek zou blijken dat Jeffrey Epstein minderjarige meisjes voor Harvey Weinstein regelde.

Kevin Spacey vloog ook met de Lolita Express naar Epstein’s pedo-eiland

Het publiek is maar nauwelijks bekomen van de enorme hoeveelheid onthullingen door Weinstein’s slachtoffers, als een nieuw seksueel misbruikschandaal in Hollywood zich aandient. Topacteur Kevin Spacey lijkt zich schuldig gemaakt te hebben aan seksueel misbruik van jonge en minderjarige acteurs, sommigen indertijd pas 14 jaar. Ook Kevin Spacey heeft het beruchte pedo-eiland van Jeffrey Epstein bezocht. De Pedogate doofpot van Hollywood breekt open en het ene na het andere schandaal wordt uitgebreid besproken in de mainstream media. Tientallen hooggeplaatste, publieke figuren zijn aangeklaagd vanwege seksueel misbruik. In dit overzicht wordt gesproken van 345 verzegelde gerechtelijke aanklachten alleen al in Californië. Er lijkt een verband te zijn met de onthullingen van seksueel misbruik en deze verzegelde aanklachten.

Ook al gaat het hier in veel gevallen niet om seksueel misbruik van kinderen of minderjarigen, toch linken deze zaken aan elkaar. Het is inmiddels bekend dat de elite nauw is betrokken bij pedofilie en satanisch ritueel misbruik. In dit artikel worden een aantal motieven uitgelegd. Met de aanklachten tegen de Podesta Group en het onderzoek naar de Clinton Foundation is het slechts een kwestie van tijd voordat de misdaden aan het licht komen.

We leven in het tijdperk van ‘openbaringen’ en ‘ontsluiering’ en daarom verwacht ik niet dat deze schandalen opnieuw in de doofpot verdwijnen. Op een bepaald moment breekt de spreekwoordelijke dam en dat moment komt met de dag dichterbij. Pedogate zal dan niet alleen het kaartenhuis van de Hollywood-kliek en de politieke elite in Washington DC laten instorten, maar ook de links met de Europese elite blootleggen. Het seksueel en satanisch ritueel misbruik door de politieke top, inclusief de koningshuizen, zal de dominosteen zijn die het hele zaakje laat.

> Lees binnenkort: Deel 4, Arrestaties in Saoedi Arabië draaien geldkraan voor Clinton-Bush-kamp dicht

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

14 reacties

 1. Zeer positief nieuws, als men met aanklachten blijft komen kan het bijna niet meer in de doofpot.

  • HANS COUDYSER on

   Deze reeks is zeer boeiend om volgen, echter Ella raad ik aan niet uit het oog te verliezen datTrump niks anders is aan het worden dan een ander gezicht voor de Cabal, achter de Cabal. De reeks kan de indruk geven dat Trump de ‘redder’ is, daar geloof ik niks van. Er zit een strategie achter die met zijn maneuvers dreigt verborgen te worden. https://www.youtube.com/watch?v=cynXv4fAnvs

   • Er is sowieso niet één redder. In het meest gunstige geval is Trump een schakel van de vrijheidsbeweging. Time will tell…

   • Je hebt inderdaad bij het goede eind, als zachte maatregelen niet helpen bij Obama dan zal die van Trump met harde reageren?

 2. Ha Ella, super al dat echte nieuws. Hoorde zojuist dat Tommy Williams naar Holland komt. Komt hij naar jou toe? Komt er speciaal programma met hem? Ik luister nu zelf iedere week dus dank je voor die link.