Deel 4 uit de serie ‘5 signalen dat het kaartenhuis van de Cabal instort’. De arrestaties van talloze hoogwaardigheidsbekleders in Saoedi-Arabië, hebben niet alleen te maken met de aanslag in Las Vegas, maar ook met de financiering van de Podesta’s, de Clinton Foundation en terroristische organisaties. Deze coup zou daarom wel eens een gunstige ontwikkeling kunnen zijn in de strijd tegen de Cabal.

4: Arrestaties in Saoedi Arabië draaien geldkraan voor Clinton-Bush-kamp dicht

Benjamin Fulford schrijft over de arrestaties in Saoedi Arabië: “Deze zuivering was vooral belangrijk omdat het de laatst overblijvende, belangrijke bron van de Bush/Clinton maffia, geld en macht afsnijdt. (…) Dit is hoe Pentagon bronnen, de zich ontvouwende strafcampagne omschrijven: “De Saoedische zuivering van de Bush/Clinton pedo terreur factie — zijn inclusief [Osama Bin Laden’s broer] Bakr bin Laden en anti-Trumper [Prins] Al-Waleed bin Talal — en loopt gelijk aan het lek van de Paradise Papers.”

De Paradise Papers, die in het najaar van 2017 naar de internationale pers zijn uitgelekt, is een verzameling van ca. 13,4 miljoen teksten (e-mailberichten etc.) aangaande internationale belastingontwijking. Uit de teksten is op te maken welke sluiproutes multinationals en enkelen van ‘s werelds rijkste personen gebruiken om over hun vermogens en inkomens zo min mogelijk belasting te betalen.

Podesta waren geheim agenten voor het Saoedische regime

De arrestaties houden niet alleen verband met het lekken van de Paradise Papers, maar ook met het lekken van de Podesta-mails en het parlementaire onderzoek van Robert Mueller dat zich inmiddels heeft gefocust op fraude binnen de Podesta Group. Tony Podesta stond op de loonlijst van de Saoedische regering. De Podesta Group, is een lobby-organisatie, opgericht door de broers John en Tony Podesta  en staat in direct verband met Hillary Clinton. Tony ontving $ 140.000 per maand van de Saoedische overheid.

De registratie van de Podesta Group, zoals vereist volgens de FARA-wetgeving waarbij alle buitenlandse agenten moeten worden geregistreerd, toont dat Tony Podesta zelf het toezicht had over dit Saoedi-account. Tegelijkertijd was Tony Podesta een belangrijke donateur van de presidentiële campagne van Hillary Clinton. Terwijl zijn broer John Podesta de campagne van Hillary leidde, werd deze door Tony Podesta gefinancierd met inkomsten die deels afkomstig waren van het Saoedische regime.

Donaties vanuit Saoedi-Arabië kwamen niet alleen de Podesta Group en, indirect Hillary’s campagne ten goede. Saoedi-Arabië blijkt ook één van de belangrijkste donateurs van de Clinton Foundation te zijn, met bijdragen tussen de 10 en 25 miljoen dollar. Daarnaast werden er, in de tijd dat Hillary Clinton als minister van buitenlandse zaken in het kabinet van Obama zat, allerlei wapendeals met Saoedi-Arabië gesloten. Ondanks het feit dat algemeen bekend was, dat Saoedi-Arabië allerlei terroristische groeperingen steunde. De verkoop van 80 F15-straaljagers ter waarde van 29,4 miljard dollar, leverde haar een donatie van een kleine miljoen dollar op, dat direct aan de Clinton Foundation werd geschonken.*

*) Bron: Huffington Post

Saoedi Arabië onder druk gezet om financiering Cabal stop te zetten

De verijdelde moordaanslag op de kroonprins Mahammad bin Salman in Las Vegas en de arrestaties een maand later in Saoedi-Arabië, lijken te maken te hebben met een nieuwe politieke koers die de Saoedische koning dit voorjaar met Trump is overeengekomen. De voorwaarden van Trump waren, dat de financiering van terroristische groeperingen zoals ISIS zouden worden stopgezet en illegale wapen- en drugssmokkel aan de Deep State zou worden beëindigd. Ook donaties aan Amerikaanse politieke partijen (lees: Hillary’s Democratische partij en de Clinton Foundation) moesten worden stopgezet.

Saoedi-Arabië was een belangrijke schakel en financier van terrorisme en geweld in het Midden-Oosten. De machthebbers in het land verdienden niet alleen uit de opbrengsten van de olie-industrie, maar ook uit de illegale drugshandel, mensenhandel en illegale wapenverkoop. Uit de rechtszaak van onderzoeksjournalist George Webb en uit Wikileaks, blijkt dat zowel de DNC, de Podesta Group als ook de Clinton Foundation betrokken zijn bij allerlei clandestiene wapendeals en de verkoop van nucleaire grondstoffen aan Saoedi-Arabië. Het land speelde een sleutelrol bij het internationaal terrorisme en was nauw betrokken bij de aanslag op 9/11.

De coup in Saoedi Arabië kan positieve gevolgen hebben

De zuiveringen in het land kunnen dan ook niet los gezien worden van de zuiveringen die nu achter de schermen plaatsvinden in Amerika. De afgelopen weken zijn er 1428 verzegelde aanklachten ingediend. En dit aantal stijgt met de dag. Het lijkt er sterk op dat de criminele Cabal onder druk wordt gezet; óf ze werken mee aan deze grote schoonmaakactie en gaan een nieuwe, politieke koers varen, of ze moeten vroeg of laat de consequenties van hun misdaden onder ogen zien. Volgens Benjamin Fulford hebben deze zuiveringen grote gevolgen, ook in andere regio’s van de wereld.

Ondanks het feit dat het Saoedische bewind een van de meest gewelddadige en onderdrukkende regimes ter wereld was, lijkt het erop dat er, door de coup en de deal met Trump, een positievere koers wordt ingezet. Niet alleen is de financiering van terroristische groeperingen in het Midden-Oosten stopgezet, maar ook is er een belangrijke geldstroom van de Cabal dichtgedraaid.

Lees ook:

> Aanslag in Las Vegas was afleidingsmanoeuvre voor moordcomplot op Saoedische kroonprins

> Het vangnet rond het Hillary Clinton-kamp begint zich te sluiten

> 5 signalen dat het kaartenhuis van de Cabal instort, deel 1: onderzoek naar Uranium One deal

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Share.

About Author

7 reacties

  1. of is het een win win situatie en valt er beter te onderhandelen met Mahammad bin Salman
    en de anderen o.a. Prince Khaled Ayyaf zie van beiden achtergrond in de US.
    Speelt hier ook het nieuwe project NEOM City (a city from scratch that will be bigger than Dubai and have more robots than humans) van 500 biljoen!! dollar mee? (zie wie hier betrokken bij zijn) en zoals aangehaald de betrekkingen met de UK. Uiteraard hebben we nog de eerste paspoortdragende robot Sophia die niet alleen gemaakt is om te praten (the currency used between AIs called the artificial general intelligence coin)

  2. Het is mooi en goed dat het naar buiten komt. Wie betaalt de advocaten? 1428 aanklachten ga er maar aanstaan (vriendje, vriendje?). wIE HEEFT de paradise papers in handen= de media. Dus voor nederland komen we niet verder, voor de bevolking.Van wie erin staan. En de bevolking doet niets ( vraag me af hoe wel, om de vinger er achter te krijgen). Om in nederland de tij te keren. En het rare is dat ik niets of weinig lees over de gedrag van de tegen partij van Trump ( van voor Trump). Die kamp is ook niet schoon. In tot hoevere je schoon kan praten. Het gaat erom we zijn mensen ongeacht in “welke” partij ze zitten, Er wordt geschreven over Soros, maar dat is maar 1 man. Het gaat erom dat die mensen die het uitvoeren, die er mee in gaan. Die belachelijke denktanks, die denken te kunnen bedenken hoe wij (ik) te moeten voelen/volgen namens hun idee.. Hoe ontmantelen we die denkthanks? Hoe kunnen we de politiek ontmantelen voor die zovele bizare onderzoeken? Om hun verhaal geloof waardig te maken? Neer te halen

  3. als aanvulling van hetgeen ik heb geschreven prins khaled bin salman’s opleiding in Georgetown Preparatory School, het enige jezuïeten internaat binnen de u s en ook de ‘nieuwe leider’ who was once a research fellow at Georgetown

  4. Jan Willem pietersen zoon van on

    Wat ik nu niet begrijp is dat de leiders van voormalig Joegoslavië worden veroordeeld en gestraft omdat ze oorlogsmisdadiger zijn maar die lui uit Syrië IS strijders die daar alleen maar zijn geweest om af te drogen als ik de regering moet geloven en ook al worden er honderden massa graven ontdekt met duizenden lichamen komen naar NL terug en krijgen een huis met alle toeslagen en uitkeringen. Heb ik nou iets gemist de laatste jaren????