We leven in spannende tijden. Er zijn buitengewone dingen gaande op het geopolitieke toneel. Met name in Amerika gebeuren er bijzondere dingen. Sommige dingen zijn veelbelovend. Er is zeker reden voor optimisme. Met name de 1800 verzegelde aanklachten zijn een indicatie van de lang verwachte veranderingen. Trump lijkt een belangrijke rol te spelen.

De opwinding ontstond eind oktober toen Q (een groep klokkenluiders binnen het Amerikaanse overheidsapparaat met Q-clearance) opzienbarende ‘broodkruimels’ lekten via de website boards.4chan.org. De intel werd gelekt onder de titel ‘Calm before the storm’. Het is een van de grootste datadumps ooit, die parallel lijkt te lopen aan de ‘grote schoonmaak’ vanuit de Amerikaanse regering. Trump lijkt een sleutelfiguur in de alliantie tegen de Cabal. Er zijn concrete zaken in beweging gezet om niet alleen de criminele Cabal te ontmaskeren en een scala aan gigantische en internationale corruptieschandalen te onthullen, maar er zijn ook juridische stappen ondernomen om de betrokkenen te berechten.

Q lekt zijn informatie door middel van raadsels. Je moet tussen de regels door lezen om te snappen wat men bedoelt. Daardoor kunnen er ook codes verborgen worden die alleen door bepaalde mensen begrepen worden. Q gebruikt veel afkortingen en verwijzingen naar boeken en films waar een bepaalde boodschap in verscholen ligt. Veel info wordt in vraagvorm gesteld. Het voordeel van deze communicatiewijze is dat deze berichten niet begrepen worden door algoritmes en er minder kans is op inmenging of sabotage.

Talloze mensen binnen de waarheidsbeweging wijden zich toe aan het ontrafelen van Q’s raadsels. De onthullingen in deze raadselachtige ‘broodkruimels’ lopen daarbij parallel aan significante gebeurtenissen die sinds eind oktober plaatsvinden. Hieronder een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen.

10 opmerkelijke zaken die een indicatie zijn van de ‘grote schoonmaak’

1 Aanval op Soros is ingezet — Op 31 oktober 2017 geeft Q aan dat de alliantie achter Soros aan gaat. Op 3 november wordt Howard Rubin, werkzaam voor Soros als fondsbeheerder gearresteerd vanwege mensenhandel en gewelddadige verkrachtingen.

2 Podesta’s en Huma Abadin aangeklaagd — Q beweert dat Tony Podesta op 3 november is aangeklaagd en Huma Abedin (vrouw van Anthony Weiner en vicevoorzitter van Hillary Clinton’s campagneteam) op 6 november. Er beginnen verzegelde aanklachten te verschijnen met een concentratie rond Washington DC en New York. Op 12 november sluit de Podesta Group plotseling zijn deuren. Q zegt later dat John Podesta wilde vluchten maar inmiddels ook aangeklaagd is.

3 Toenemend aantal verzegeld aanklachten — Er zijn inmiddels meer dan duizend verzegelde aanklachten ingediend bij federale rechtbanken verspreid over de gehele VS. Op 15 november werd een lijst van 1428 verzegelde aanklachten gepubliceerd, maar er circuleren nu ook berichten van 1800 tot ruim 2500 aanklachten. Het bewijs voor deze claims is alleen nog niet geleverd. In de eerste 12 dagen na de eerste datadump van Q verschenen er in ieder geval al 840.

Dit is een ongebruikelijk hoog aantal. Aanklachten worden normaal gesproken publiekelijk bekendgemaakt, maar soms verzegeld als het om prominente personen gaat, of wanneer er sprake is van een crimineel netwerk. In dat geval kan de openbare aanklager het strafrechtelijk onderzoek voortzetten zonder dat de medeplichtigen gealarmeerd worden. Een bij de rechtbank ingediende aanklacht betekent overigens dat men al behoorlijk ver in het juridische proces is en het dossier voldoende bewijsmateriaal bevat om iemand voor de rechter te brengen.

4 Trump’s pakt Pedogate aan: Follow the White Rabbit — Trump geeft al in 2012 aan dat hij een einde wil maken aan het wijdverspreide pedonetwerk. Sinds zijn aantreden zijn er al 1500 arrestaties gemaakt van betrokkenen in dergelijke pedonetwerken, die zich tevens bezig houden met mensenhandel van kinderen. Ook al gaat het veelal om de onderste en middelste lagen van dergelijke netwerken, deze arrestaties kunnen wel leiden tot het verlinken van de lagen erboven.

Bovendien zijn er onderzoeken gestart naar seksueel misbruik door kopstukken in Hollywood zoals Harvey Weinstein en Kevin Spacey die gelieerd zijn aan de Clintons en Jeffrey Epstein. Jeffrey Epstein is berucht om zijn pedofeestjes op zijn privé-eiland waar talloze Hollywoodsterren en politieke kopstukken naar toe zijn gebracht om ze chantabel te maken. Het aantal onthullingen van seksueel misbruik in elite kringen is sindsdien enorm toegenomen.

In de ‘broodkruimels’ van Q wordt steeds gesproken over “Follow the white rabbit”. Deze metafoor heeft meerdere betekenissen. Het refereert naar het konijnenhol van Alice in Wonderland, waarbij Alice steeds dieper afdaalt en in een steeds vreemdere wereld terecht komt. Het refereert (naar mijn mening) echter ook naar het logo van Playboy. Hugh Hefner, de oprichter van Playboy, werd begin oktober vermoord. Een paar dagen voordat hij een getuigenis zou afleggen aan de FBI.

Follow the White Rabbit

Hugh Hefner is zelf aangeklaagd van pedofilie, maar voor zijn arrestatie vermoord. Hij schijnt een belangrijke schakel geweest te zijn in het elite pedonetwerk. Seks met minderjarigen werd gebruik om hooggeplaatste personen chantabel te maken. Het ging echter veel verder dan alleen seks met kinderen. Kinderen werden ook vermoord, in snuff films en op feestjes van de elite. Hefner schijnt een deal met de FBI gesloten te hebben dat hij in ruil voor strafvermindering de elite pedofielen uit Hollywood zou verlinken. De FBI is na zijn dood een onderzoek gestart, omdat men vermoedt dat Hefner vermoord is.

5 Het onderzoek naar de Russische collusie richt zich in werkelijkheid op de Clinton Foundation — Brain Cates, tegenstander van de DNC, stuurt op 4 november 2017 tientallen Tweets onder de pseudoniem Stealth Jeff (met foto van Jeff Sessions, de Amerikaanse minister van Justitie), waarbij hij in detail zijn visie uiteenzet welke rol Trump en Robert Mueller vanaf het begin af aan hebben gehad. Het is een plausibele theorie, die bevestigd wordt door hetgeen zich nu uitspeelt op het politieke toneel. Hij stelt dat men al voor de verkiezingen op de hoogte was van de corruptie bij de Clinton Foundation en de frauduleuze Uranium One-deal, waarbij veel hooggeplaatste politici smeergeld hebben aangenomen om de illegale verkoop van uranium aan Rusland te faciliteren.

Het parlementaire onderzoek van Robert Mueller naar de zogenaamde Russische collusie door Trump was een rookgordijn. In werkelijkheid onderzocht hij de corruptie omtrent de Uranium One-deal van Hillary Clinton. Doordat het Hillary-kamp in de veronderstelling was dat Trump onder vuur lag, realiseerden ze zich pas veel later dat men met het onderzoek door Mueller in de val waren gelopen. Toen was het te laat, de misdaden lagen op straat. De aanklachten zijn ingediend bij de Federale rechtbanken. Tientallen prominente politieke figuren gaan de gevangenis in. Het is echt een aanrader om het verloop van dit geniale plot te lezen aan de hand van dit overzicht van TweetsOf bekijk deze video waarin dit wordt uitgelegd.

Klik op afbeelding en klik dan rechtsonder op ‘bekijk volledige grootte’. Gebruik dan het loepje om de afbeelding te vergroten.

Ik vermoed dat onderzoeksjournalist George Webb ook een rol speelt in dat totale plan om de Clinton- en Podesta groep aan te klagen. Zijn journalistieke onderzoek waren welicht een dekmantel om feiten die allang bekend waren één voor één aan het licht te laten komen. Het tempo van al zijn ontdekkingen hebben me destijds enorm verbaasd. George Webb heeft inmiddels een civiele rechtszaak aangespannen tegen de DNC (organisatie achter de Democratische partij van Hillary Clinton), de Podesta Group en allerlei kopstukken rond Hillary.

6 Hillary Clinton aangeklaagd — Q zegt dat Hillary Clinton eind oktober uitgeleverd is en er een strafrechtelijk onderzoek naar haar criminele activiteiten loopt. Het heeft alles te maken met het onderzoek van de Uranium Onedeal en de Clinton Foundation. Hillary verschijnt nog wel in het openbaar, maar draagt sindsdien een orthopedische laars. Officieel heeft ze haar teen gebroken, maar er wordt gespeculeerd dat ze met de laars een enkelband met GPS-zender verbergt. Ook bij John McCain en andere politici zijn dergelijke orthopedische laarzen gesignaleerd, al zou het bij een aantal ook simpelweg om een échte voet- of enkelblessure zou kunnen gaan.

Er wordt echter ook desinformatie verspreid. Zo circuleert er een foto van Chelsea Clinton met een dergelijke laars die stamt uit 2012 toen ze haar onderbeen gebroken had. Het wordt door de mainstream media aangegrepen om het hele verhaal als fake news af te doen. Opvallend detail is echter dat McCain recentelijk een foto op Twitter heeft geplaatst waarbij hij plotseling zo’n orthopedische laars aan zijn andere been draagt. De maker van deze video legt uit dat het uitgesloten is dat een van de beelden gespiegeld zijn.

7 Arrestaties van MS13-bendeleden: huurmoordenaars van de Cabal — Op 16 november worden 345 bendeleden van de MS13-gang gearresteerd. Begin oktober waren er al 3800 MS-13-bendeleden opgepakt en afgelopen zomer 1400. Dat zijn 5545 arrestaties sinds het aantreden van Trump. MS13 is de meest gewelddadige en criminele bende die niet alleen in de VS actief is, maar ook in Centraal-Amerika. Ze zijn betrokken bij drugshandel, mensenhandel en tevens betrokken bij satanische moorden. Vaak werden bendeleden ingehuurd om politieke tegenstanders van de Deep State uit de weg te ruimen.

Volgens de ‘broodkruimels’ van Q waren MS13-leden de moordenaars van Seth Rich, die de DNC emails naar Wikileaks heeft gelekt. De opdrachtgevers van deze politieke moord moeten gezocht worden in de kringen van de DNC.

Volgens Q waren er ook MS13-bendes aanwezig tijdens de schietpartijen in de Las Vegas. Er zijn meerdere bronnen die claimen dat huurmoordenaars tijdens de aanslag in Las Vegas niet alleen de Saoedische kroonprins wilde vermoorden, maar ook president Trump die op deze dag blijkbaar in Las Vegas was. Deze arrestaties zijn daarom significant. Het is een duidelijk signaal aan de Deep State, ofwel de schaduwregering. Met de arrestaties worden niet alleen de huurmoordenaars van de Cabal uitgeschakeld, maar het betekent ook een drastische inkomstendaling uit drugs- en mensenhandel.

8 Trump is onderdeel van een grotere alliantie — Uit tal van voorspellingen en het lekken van inside-informatie blijkt dat Trump nauw betrokken is bij de datadump die via Q naar buiten wordt gebracht. Op 6 oktober ontvangt Trump hooggeplaatste militairen in het Witte Huis. Hij vraagt de verslaggevers of ze weten wat dit betekent. “Misschien is het de stilte voor de storm,” voegt Trump toe. De ‘Stilte voor de storm’ is tevens de titel van de serie berichten van Q. De verslaggevers vragen hem verschillende keren: “Welke storm, meneer de president?” “Dat zul je wel zien,” antwoordde Trump.

Op 2 november maakt Q in zijn ‘broodkruimels’ allerlei referenties naar Saoedi Arabië en de deal die Trump in het voorjaar met dit land sloot. Twee dagen later op 4 november worden tientallen prinsen in Saoedi Arabië gearresteerd. In Q’s ‘broodkruimels’ wordt Saoedi Arabië aangeduid met drie plustekens: +++. Op 6 november stuurt Trump de volgende Tweet. Let op de laatste zin en codering op het eind.

Q plaatst tussen zijn berichten ook foto’s die gemaakt zijn vanuit het vliegtuig waarin Trump door Azië reisde. Daarnaast blijken de ‘broodkruimels’ van Q allerlei significante gebeurtenissen te voorspellen waarvan alleen insiders op de hoogte zijn. Zo begint Q op 4 november ook te refereren naar MS13, hun rol in Las Vegas en de betrokkenheid bij de moord op Seth Rich, twaalf dagen voor de arrestaties op deze bendeleden.

9 De Cabal valt in hun eigen gegraven kuil — Het blijft speculeren wie Q is en voor welke overheidsinstantie hij of zij werkt. Mogelijk zijn het meerdere personen, wellicht werkzaam voor de NSA. De NSA is de enige overheidsorganisatie waarbij Trump de directeur blijkbaar vertrouwt, want bij andere organisaties zoals de FBI en CIA is sinds Trump’s aantreden het management vervangen. De NSA en het uitgebreide spionagenetwerk dat de Cabal de afgelopen jaren heeft opgetuigd werkt nu tegen hen.

De NSA heeft elke email, elk telefoontje, elke Tweet, of wat voor digitale sporen dan ook, bewaard. Zo is er veel bewijsmateriaal verzameld tegen de criminele activiteiten van de Cabal. Ze dachten dat ze er altijd mee weg zouden komen. Maar alles is vastgelegd: elk omkoopschandaal, afpersactiviteit, moordopdracht, clandestiene deal, betrokkenheid bij pedonetwerken, alles… En er is een uitgebreid dossier van alle Cabal-leden aangelegd. Tik, tak, tik, tak…

10 Militair machtsvertoon — Nu de aanklachten zijn ingediend begint de Cabal steeds nerveuzer te worden. Men zal er alles aan doen om Trump onderuit te halen, alles! Op 22 november brengt ISIS een doodsbedreiging naar buiten om Trump’s 11-jarig zoon Barron Trump te vermoorden. De CIA is de financierder en drijvende kracht achter deze terroristische organisatie, dus het is wel duidelijk uit welke hoek de bedreiging komt. CIA is de grootste nationale vijand van Amerika, ze zijn zo machtig als een natie in zichzelf, en de criminele tak wordt aangeduid als de Deep State. Ze werken niet voor het Amerikaanse volk. De enige manier om deze vijand te beteugelen is door een militaire operatie.

Trump heeft de steun van het Amerikaanse leger en met name de Marine. Er wordt allerlei militair machtsvertoon uitgehaald om te laten blijken wie er aan de macht is. Zo verschijnt er op 17 november boven Washington een vliegtuigspoor in de vorm van een penis. De Amerikaanse Marine bleek achter deze ludieke actie te zitten.

Op 18 november verschijnt het bericht dat Marine-eenheden op het terrein van de CIA zijn geland. Het bericht wordt door sommigen bevestigd, door anderen ontkend. Het zou een waarschuwing kunnen zijn en onderdeel van de informatie-oorlog. Het is echter niet ondenkbaar dat er daadwerkelijk bewijsmateriaal geconfisqueerd is en sleutelfiguren in staat van beschuldiging zijn gesteld. Als er één organisatie roet in de plannen van de alliantie kan gooien, dan is het wel de CIA. Militair ingrijpen als strategische zet is daarom heel aannemelijk.

Het Plan stamt al uit de jaren vijftig

Het is nu wachten op het moment dat de verzegelde aanklachten openbaar gemaakt en de aangeklaagden gearresteerd worden. Ik schrijf al jaren over het bestaan van een massa-arrestatieplan, ook wel Het Plan genoemd. De oorsprong gaat zo ver terug als de jaren vijftig. In 1963 waren ze bijna in staat om Het Plan in werking te stellen, maar we weten wat er met John F. Kennedy is gebeurd. Het Plan is echter nooit van tafel gegaan, maar de operatie is zo veelomvattend en ingrijpend, dat het lang heeft geduurd om voldoende mensen in het juiste kamp te krijgen. Drake Bailey gaf november vorig jaar aan dat Het Plan al voor de presidentsverkiezingen van start is gegaan. Er zijn tal van aanwijzingen dat Trump er toen al van op de hoogte was. De velen juridische aanklachten zijn een belangrijke aanwijzing dat Het Plan inderdaad in werking is gesteld. De uitvoering verloopt echter heel anders dan vooraf aangekondigd is. Daarom trokken veel mensen de conclusie dat dit bluf was, of opzettelijke desinformatie. De tijd zal uitwijzen of dit terecht was of niet.

Het Plan omvat echter veel meer dan een militaire, politieke en juridische operatie. Het is de wereldwijde reset, die als eerste in Amerika gaat plaatsvinden. Uiteindelijk zullen ook in Europa de dominostenen gaan vallen. De situatie in het Midden-Oosten blijft vooralsnog zorgwekkend, maar zodra de financiering vanuit de westerse Deep State opdroogt zullen ook daar de dominostenen gaan vallen.

Het is allemaal onderdeel van een veel groter kosmisch gebeuren. Er komt een nieuw tijdperk. De oude wereld verdwijnt. Het collectief bewustzijn verandert in rap tempo. Het is niet meer business as usual, al lijkt dit nog wel zo te zijn voor het niet ontwaakte publiek. De weg naar de totale reset kan nog wel een heftig ritje in de achtbaan worden. Er zijn echter steeds meer signalen van grootse veranderingen, al zullen bepaalde zaken misschien pas in 2018 bij het grote publiek bekend gemaakt worden. Degene die durven te geloven in de overwinning van het licht over het duister zien deze veranderingen als positieve ontwikkelingen.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Meer lezen:

> Overzicht van Q’s broodkruimels in PDF-vorm

> Overzicht van Q’s broodkruimels met interessante links

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Share.

About Author

23 reacties

 1. Hans Coudyser on

  Welk maatschappij model ziet men hierna voor ogen? Hier wordt weinig of niet over geïnformeerd. Bijkomend vraag ik mij af of Trump’s connecties met het zionisme uit de lucht gegrepen zijn?

  • Hans Coudyser on

   Ok, dank je Ella. Mijn vertrouwen heeft dit ‘PLAN’ -nog- niet (het blijft vaag en de werkelijke motivatie behoorlijk ondoorgrondelijk) wat niet wegneemt dat wat nu gaande is opmerkelijk kan genoemd worden. De situatie van de Cabal begon zowiezo onhoudbaar te worden en men kan zich luidop afvragen of dit geen -laatste- poging is om het ‘Amerikaans denken’ als wereldspeler nog enigsinds te handhaven. Nietemin boeiend en goed dat je deze info en evolutie voor ieder ter beschikking stelt. Xhans.

 2. goed werk ella, bedankt voor de vertaling, de berichtgeving is momenteel zo verwarrend, iedere keer denk je dat hun spel wel uit zal zijn aar dan ben zo weer een hele tijd verder

 3. Ellis de Wal on

  Dat maatschappelijke model zouden wij burgers op kleine schaal moeten bepalen, niet zij! Als dat het geval zou zijn, bekruipt mij het gevoel van weer zo’n scherts vertoning als na de tweede wereldoorlog. Dat diegenen die veroordeelt zouden worden (de grote foute duitsers) geholpen zouden zijn om elders hun leven voort te zetten en vandaaruit weer hun macht uit te oefenen.

 4. Heb toch mijn twijfels, nog voordat Trump aantrad heeft hij Netayatu onvoorwaardelijke steun toegezegd, dus dit bewijst juist het tegendeel, daar CIA en MOssad 2 handen op èèn buik zijn?

  • Trump speelt een 5D schaakspel, maar laat daarbij niet altijd zijn kaarten zien. Hij steunt de staat Israël, maar steunt hij ook daadwerkelijk Netanyahu? De tijd zal het leren. Netanyahu ligt inmiddels wel onder vuur vanwege corruptie-aanklachten. De dagen van zijn politieke carrière zijn geteld.

 5. *Ellis; de hoge energieen waar we nu in leven, die alleen maar hoger worden, sluiten dat volkomen uit.

  • Ellis de Wal on

   Wat zou ik dat graag geloven! Naar mijn mening zitten “zij” op de extreme van een schaal waar wij, de gemiddelde mens, ook niet zo fraai naar voren komt. Ik zie bij onszelf geen massale verandering, dat we anders omgaan met elkaar, aarde en leven erop. Heel bereikbaar: ik zie geen massale verschuiving naar fairtrade producten, weigeren van producten uit de vee-industrie, bewuster consumeren. Ik zie weinig ontzetting over niet alleen wat “zij” doen, maar ook wat wijzelf doen! Ik voel bij mezelf wel verandering, maar ik denk dat we nog een hele weg te gaan hebben. En in die context moeten we er misschien voor waken dat de huidige machthebbers niet in een andere vorm het spelletje doorspelen, zoals in het verleden vaker is gebeurd.

   • Het is waar dat we collectief anders moeten denken en anders moeten handelen. Alleen de verwijdering van de criminele elementen zal niet tot een betere wereld leiden.

    Toch kan deze schoonmaakactie wel de weg vrij banen voor initiatieven die nu nog onderdrukt worden. Na de criminele Cabal komt er ook geld vrij voor betere investeringen. De media kan ingezet worden om mensen te inspireren om het beste in zichzelf naar voren te halen, in plaats van het promoten van een egoïstische en satanische agenda. Kortom, deze zuiveringen zijn een belangrijke eerste stap.

 6. Aan alle facetten die de nwo stelt wordt steeds duidelijker dat de nwo op de juiste koers ligt, er komen weer vluchtelingen, 1600, waarschijnlijk door soros gesubsidieerd richting Nederland, omdat andere landen weigeren, het wordt eens tijd dat hier ook orde op zaken worden gesteld anders zie ik geen verbetering?

  • Ze zullen doorgaan met het uitrollen van hun agenda totdat ze gestopt worden. Dat betekent echter niet dat ze erin zullen slagen om hun agenda te volbrengen. Daar geloof ik niet meer in.

 7. Akky van der Veer on

  Nee, ze zijn verslagen maar kunnen/willen het nog niet toegeven. Al wat ze in gedachten hadden, wordt momenteel ondermijnd. Ze hebben hun hand overspeeld met al die valse vlag-gebeurtenissen. Heel wat mensen doorzien het en geloven het niet meer.

 8. Kan jullie verzekeren dat als er geen directe omwenteling in de plan 21 komt er de PLEURIS uit gaat breken?

 9. Ik ontvang graag alle volgende nieuwsbrieven
  Eindelijk echt nieuws!
  Dank voor je goede werk!

 10. De grote vraag blijft m.i. : “Zou jij het beter (kunnen) doen in vergelijkbare omstandigheden”?
  Ja, de wereld is corrupt; dat is na 9/11 meer dan duidelijk. Op welke manier draag ikzelf nog bij om die corruptie in stand te houden? Koopgedrag laat veel zien. Koop je nog vlees/vis en houdt je daarmee de belofte van een vredevolle wereld dagelijks op afstand? Wat doe je voor “Jan Modaal”?, de buurman (m/v). Waar richt je je aandacht op? waar besteed je je schaarse vrije tijd aan? Wil je wel 24/7 broadband Internet op je mobieltje, waar ook ter wereld? Hoeveel betaal jij mee aan de gevreesde Mind control? Een nieuwe inquisitie zou weleens veel slachtoffers kunnen maken, niet alleen bij “de elite” maar vooral onder het “Jan met de Pet” deel van de bevolking.

  Mij oma had van die wijze (dooddoener) uitspraken: “Wie zijn eigen onkruid wiet, ziet dat van een ander niet”…

 11. Ron De Mooij on

  Het gebeurd in amerika/saudi arabie .dit is uitstekend en prima je moet ergens beginnen maar waarom horen we niks over de op hande zijnde arrestaties van de zwarte adel/ vaticaan/pharmaceuten/ bilderbergers?? Die zijn net zo erg met het uitrollen van de nwo agenda en hebben heel veel leed veroorzaakt, en nog steeds.

 12. Bernhard Schat on

  Ohm namo narai !

  Toch nog even….

  In navolging van 13 november 3x horizontaal / 1x verticaal en dubbel en dwars is nu ook de 23e Kruislings en horizontaal, 3 dubbel en dwars verticaal geverifieerd met 3 piepkleine aardbevinkjes in de buurt van Rome 23 december j.l. !

  Prettige Kerst en gelukkig 2018 !

  De Groetnnn
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksempredikant

 13. 10.000 closed indictments now and the same number of arrested pedofiles since Trump took office.
  Many (about 100 CEO´s of big companies stepped down some are killed and some killed themselves.
  Yeah someting big is going. I was just checking do they know in Holland Proficat 4 your service.
  Think how the after effect will be on google, bankers, nwo, companies,
  It will all go back to the people…..Who was the first ? America first. Then the world.