Grote veranderingen; de oude machtsstructuur valt volledig uit elkaar. De reguliere media schildert Trump af als bullebak en incompetente president, wellicht omdat hij een regelrechte bedreiging is voor het heersende establishment. De huidige politieke koers is goed voor de hernieuwde handelsbetrekkingen met het oosten. In Azië is Trump dan ook zeer warm onthaald. Maar met het lopende onderzoek naar corruptie binnen de Amerikaanse politiek, krijgen steeds meer Amerikanen het Spaans benauwd.

Deel 5 uit de serie ‘5 signalen dat het kaartenhuis van de Cabal instort’.

Op het moment dat Q-anon (een anonieme bron met Q-clearance) via het chatboard 4chan allerlei data lekte over op handen zijnde arrestaties en juridische aanklachten, zat Trump veilig in Azië. Deze reis was belangrijk in het licht van het One Belt One Road initiatief — zeg maar; de nieuwe ‘zijderoute’ — die de handel tussen Azië en het Westen opnieuw moest consolideren.

Het was een initiatief van de Chinese president Xi Jinping en loopt parallel aan de verschuiving van de politieke en economische macht, waarbij het westen werelddominantie verliest. De oprichting van een New Development Bank door de BRICS-landen creëert een meer transparant en eerlijker financieel systeem, dat niet langer in handen is van een selecte groep bloedlijnen (lees: Cabal). Binnen dit nieuwe economische model krijgen kleine bedrijven en ontwikkelingslanden een gelijkwaardige positie ten opzichte van de G7 en de wereldwijde corporaties uit het westen.

Soevereiniteit is daarbij het sleutelwoord, waarbij kleinere landen geen speelbal meer zijn van militaristische kolossen zoals de VS. Sinds de invoering van de Cestui Que Vie Act uit 1666, zijn landen en mensen niet écht soeverein meer en er is een wereldwijde beweging gaande om deze soevereiniteit terug te claimen, al dan niet naar het voorbeeld van het Koninkrijk van Manna. Het valt op dat Trump in zijn toespraken tijdens en na terugkomst van zijn Azië-tournee de woorden soevereiniteit en wederkerigheid talloze keren gebruikt. “Soevereiniteit, zo belangrijk,” blijft hij herhalen.

Trump dineert in de Chinese historische Verboden Stad

Tijdens zijn bezoek aan China wordt Trump warm onthaald en hij wordt samen met de First Lady uitgenodigd voor een staatsbanket in de historische Verboden Stad. Trump is sinds 1949 de eerste buitenlandse leider die het voorrecht kreeg om in de Verboden Stad te mogen dineren. Het feit dat China Trump als een keizer ontving, onderstreept de versterkte band tussen de twee landen. We moeten de betekenis hiervan niet onderschatten. Het staat in schril contrast met de kille ontvangst tijdens het staatsbezoek aan China van Obama. Dit filmpje is vermakelijk en alleszeggend.

Alles lijkt nog business as usual

Wanneer Trump terugkeert van zijn Aziatische tour, kondigt hij via Twitter aan dat hij bij terugkomst een belangrijke boodschap naar buiten zal brengen. Degenen die de datadumps van Q-anon en het groeiend aantal verzegelde aanklachten volgden, hoopten dat Trump hier op zijn minst een zinspeling op zou maken, maar dat gebeurt niet. Voor de buitenwereld lijkt het vooralsnog business as usual.

Trump legt in zijn toespraak op het Witte Huis de nadruk op de nieuwe handels-overeenkomsten met Azië en de economische groei van Amerika. Hij spreekt tevens over het ontwapenen (denuclearisatie) van Noord-Korea. Dit land is de speeltuin van de Cabal en de Deep State, met name de CIA. Uit de datadumps van Q-anon en het onderzoek naar Uranium One en de Clinton Foundation blijkt dat Hillary en Obama zijn betrokken bij illegale wapendeals, waarbij technologie en grondstoffen in handen zijn gekomen van Noord-Korea.

In de mainstream media wordt Trump afgeschilderd als een oorlogszuchtige en incompetente man. Men beschuldigt Trump ervan de aanval op Noord Korea te hebben geopend. Maar uit berichten in de alternatieve media blijkt dat Trump vooral de aanval op de CIA en de Deep State heeft ingezet. Hiermee laat Trump zien wie er binnen de VS nu écht aan de touwtjes trekt.

Enorme machtsverschuivingen op het politieke toneel

Toch zijn er binnen de Amerikaanse politiek talloze signalen dat het allerminst business as usual is. Afgelopen maand zijn meerdere politici opgestapt of ze hebben besloten zich niet langer verkiesbaar te stellen. Het gaat om grote aantallen, er wordt gesproken over tenminste 70 politici (inclusief senatoren en gouverneurs). In sommige gevallen door aanklachten van seksueel misbruik. Maar het grote aantal politici dat plotseling het politieke toneel verlaat, kan ook verband houden met het lopende onderzoek naar corruptie binnen de politiek én de verzegelde aanklachten waarvan bijna niemand weet om welke namen het gaat.

De verwachting is dat we binnenkort hetzelfde zien gebeuren binnen de mainstream media. Politiek commentator en fel tegenstander van Trump, Keith Olbermann, stapte eind november plotseling op en trok zich volledig terug uit de politieke arena. Twee dagen later werd NBC-presentator Matt Lauer ontslagen vanwege een seksschandaal. Veel media-kopstukken zullen nog volgen. Ook de media is geïnfiltreerd door CIA-agenten en de meeste grote mediakanalen dienen de Deep State en de Clinton-Bush-groep.

Daarnaast zijn mediamensen chantabel gemaakt door hun betrokkenheid bij het elite pedonetwerk. Nu Trump openlijk de aanval op de gecontroleerde mainstream media heeft ingezet en het elite pedonetwerk wordt blootgelegd, ligt het in de lijn van verwachting dat we binnenkort veel andere sleutelfiguren binnen de media zien opstappen.

De verschuiving binnen de mainstream media leidt dan hopelijk tot een eerlijker en transparanter berichtgeving. Er komt een kantelpunt waarbij men niet meer om bepaalde zaken heen kan. Het blijft echter de vraag of politieke kopstukken zoals Hillary Clinton en de Podesta’s eindelijk berecht zullen worden voor hun misdaden. Vooralsnog lopen ze nog vrij rond, al lijkt Hillary inderdaad een GPS-enkelband te dragen.

De arrestaties zullen waarschijnlijk pas in het nieuwe jaar bekend worden gemaakt. Als daar bekende namen bij zitten, zal de media het wel móeten melden. En dat zal dan zeker tot meer onthullingen en een toenemende ontwaking leiden. Op dat moment gaan de dominostenen, hoe dan ook, vallen. Het is slechts de vraag hoe en wanneer.

Is Trump de politieke held of een wolf in schaapskleren?

De meningen over Trump lopen enorm uiteen. De beeldvorming wordt deels bepaald door de manier waarop men Trump binnen de reguliere media afschildert. Hoewel men in de mainstream media een vernietigend beeld van hem schetst, is het ook gevaarlijk om hem kritiekloos op een voetstuk te plaatsen. Trump is niet perfect en heeft narcistische trekjes. Maar misschien is hij juist daarom perfect voor de rol waarbij het moeras van corruptie en pedomisdaden zal worden leeg gepompt.

Daarnaast moeten we er ook rekening mee houden dat hij een bepaalde factie van de Cabal vertegenwoordigt, zoals de Zionisten of de Jezuïeten. In dat geval zou hij er slechts op uit zijn om de rivaliserende facties — zoals de Clinton-Bush-groep die onderdeel zijn van de Nazi-factie — onschadelijk te maken. Maar als hij daadwerkelijk het gehele moeras van corruptie leeg pompt, zal hij de waarheid rond 9/11 bekend maken, waaronder de dubieuze rol die Israël daarin heeft gespeeld.

Laten we iemand daarom beoordelen op zijn merites en niet op de manier waarop iemand binnen de media wordt neergezet. Als Trump inderdaad korte metten maakt met de Deep State (de schaduwregering die tot nu toe aan de politieke touwtjes trekt), is er voor het eerst kans op een vreedzame en eerlijke wereld. De grote schoonmaak is veelomvattend en zal vele jaren kosten, maar de eerste stappen zijn gezet.

De grootste veranderingen moeten uiteindelijk plaatsvinden binnen ons collectieve bewustzijn. We moeten anders denken én handelen. Er is niet één redder die alle problemen in de wereld kan oplossen. We zullen ons bewustzijn verhogen en wanneer blijkt dat ‘politieke helden’ tóch een verborgen en dubieuze politieke agenda dienen, zullen mensen daar snel doorheen prikken. Het oprollen van de satanische en criminele Cabal, geeft de mensheid een grotere kans om samen een rechtvaardige en liefdevolle wereld te creëren.

Lees ook:

>  Deel 1: Onderzoek naar Uranium One deal
>  Deel 2: Pizzagate onderzoek heropen
>  Deel 3: Onthullingen Pedogate zijn niet meer te stoppen
>  Deel 4: Arrestaties in Saoedi Arabië draaien geldkraan voor Clinton-Bush-kamp dicht
>  De Stilte voor de storm en de aanloop van de Event

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Share.

About Author

12 reacties

 1. Werner van der Veen on

  Bedankt Ella. Weer een boeiend en inzichtgevend artikel. Spannende tijden.

 2. Ron De Mooij on

  Hoi ellaster ik ben al een jaar trouwe lezer van je site, geeft me weer moed om door te gaan. Vooral de stukken van thomas williams zijn zeer goed. Mijn vraag is aan jou of er in europa / nederland /europees parlement ook zulke ontwikkelingen plaatsvinden?
  Zo ja welke? Ben benieuwd. Mvr.groet Ron fan van je

  • Uiteindelijk wordt het een wereldwijde reset. Het is echter de verwachting dat Europa de laatste vesting zal zijn die om zal gaan. In Europa bevindt zich de zwarte adel (satanische krachten), onder andere in Nederland, de UK en in Spanje, maar met name de aristocratische families in Italië die het Vaticaan en de intl. maffia aansturen.

   De EU begint nu al uit elkaar te vallen. Er zullen steeds meer scheuren zichtbaar worden. Als de media in de VS niet meer om de waarheid heen kan, gaat ook hier de boel kapseizen. Hoe en wanneer is lastig te voorspellen. Het zal een lange aanloop hebben, maar kan dan plotseling heel snel gaan.

 3. De economie staat naar zeggen al jaren te wankelen, mogelijk dat de strategische dreiging dit, faillissement van de VS, nog ff uit kan stellen?
  We moeten oppassen dat VS de Europese landen hierin meesleuren?

  • Waarschijnlijk komt er door het oprollen van het criminele netwerk ook veel geld vrij. De Amerikaanse economie zit weer in een opwaartse lijn. China is de grootste schuldeiser van de VS en de relatie is beter dan ooit. Het is niet in het belang van China om de boel te laten crashen en dat zal naar mijn verwachting ook niet gaan gebeuren.

   We gaan wel een spannende tijd tegemoet, vanuit militair oogpunt, want de Cabal en de Deep State zullen zich tot de laatste snik verzetten.

 4. Er gaat een enorme schuldenlast mee gemoeid om mensen met geld de mond te snoeren, in hoe ver de steeds groter wordende ‘ top’ gerustgesteld moet worden met alsmaar verrijking?

  • Er wordt gespeculeerd dat men een GPS-enkelband draagt. Er is een foto van Hillary (nadat ze haar orthopedische laars niet meer draagt) waaruit blijkt dat ze ‘iets’ onder haar broekspijp draagt (link in bovenstaand artikel). En dan John McCain die de laars plotseling aan zijn linkerbeen ging dragen. Dat zijn toch wel van die dingen waarvan je dan denkt: “mmmmm ???”

 5. De grip die de cabal op het leven op aarde heeft is van die aard, dat alle pogingen om dit veelkoppige monster als nog gedoemd is tot mislukken?

 6. Johan Haaksema on

  Ella,
  Wat is de connectie tussen de erkenning van Jerusalem als hoofdstad van Israël en het instorten van de Cabal.