In deze radioshow spreekt Thomas over singulariteit en de bron van creatie. Hij biedt een aantal concrete stappen om via je geest aan de matrix te ontsnappen. Hieronder een korte samenvatting van de de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending door Thomas Williams op 23 november 2017.

Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

De MI5, MI6 en CIA

1:06:10   De MI5 en MI6 hebben volledig de kant gekozen van de Rothschilds. MI staat voor Militaire Intelligentie en deze organisaties zijn de de veiligheidsdienst van het Verenigd Koninkrijk. MI5 houdt zich voornamelijk met interne veiligheid bezig, terwijl MI6 voor de externe (buitenlandse) veiligheid is bedoeld. (E*: veiligheid van het establishment, niet van het volk)

Er woedt een interne oorlog binnen de CIA. Er zijn drie subgroepen en één groep die zich van de oorspronkelijke CIA heeft afgescheiden. Deze groep bestaat voornamelijk uit Nazi’s. Vervolgens is er weer een splintergroep ontstaan die zich van deze groep heeft afgescheiden. Volgens Thomas zit deze laatste (splinter)groep in onder andere Noorwegen en die probeert van daaruit een oorlog met Rusland te ontketenen.

De (alternatieve) media bericht niet eerlijk over deze oorlog binnen de CIA. Thomas neemt afstand van eerdere berichten dat Marinetroepen het hoofdkantoor in Langley zijn binnengevallen. (E*: deze info is van 23 november en mogelijk herzien). Thomas is niet blij met een aantal bronnen binnen de alternatieve media, die naar zijn mening ófwel hun mond voorbij praten, ófwel onzin verkopen.

De Cabal doet het in hun broek van angst

1:19:00   De hevige aanvallen op Hillary Clinton houden aan tot het einde.  Meer kan Thomas niet prijsgeven, maar blijkbaar ziet het er voor Hillary niet goed uit.

1:19:30   Degenen in machtsposities doen het op dit moment in hun broek van angst. “Ze weten dat we er aankomen. Ze weten dat we al aangekomen zijn. Ze weten dat de hamer van het publiek binnenkort hun tafel bereikt. Hun dagen zijn geteld. Dat kan ik je in ieder geval verzekeren.”

Het Zwarte gat, singulariteit en nulpunt

1:46:15   Een zwart gat is volgens Thomas zeker geen vortex dat alles in de nabijheid naar zich toetrekt en alles opzuigt inclusief het licht. Thomas beschrijft het zwarte gat als twee tegenovergestelde kegelvormen die met de smalle kanten naar elkaar toestaan. Hij zegt dat we maar één kant van het zwarte gat zien. Aan de andere kant bevindt zich een wit gat. Dit is waar de oerknal vandaan komt. Een cluster van Melkwegstelsels en zonnestelsels komt door het zwarte gat, gaat door de singulariteit en via de andere kant naar buiten. Dit gaat gepaard met een lichtflits en een grote knal en bezit een veelvoud aan betekenissen.

Wij zijn via het wijde gedeelte van de kegelvorm naar binnen gekomen, waarna het steeds smaller werd. Als we het witte gat niet kunnen zien, zien we alleen het zwarte gat. Wat als je daar nog twee kegelvormen aan toevoegt? Dan heb je dus een kegel aan de onder- en bovenzijde en één aan de linker- en rechterzijde. Is dat niet het teken van het kruis?

In de werkelijkheid is het ons eigen kruispunt. De keuze. We naderen het punt dat we collectief die keuze maken. Sommigen zullen niet hetzelfde pad kiezen als jij. Het heeft te maken met je persoonlijke evolutie en trillingsfrequentie. Het zal een zielskeuze zijn, waarbij je het juiste pad kiest. Het heeft niks met een ‘goede’ of ‘slechte’ keuze te maken.

Iedereen kent de Russische Matroesjka poppetjes, waar de grotere poppetjes steeds kleiner worden en allemaal binnenin zitten. Dat vertegenwoordigt het opstijgen van bewustzijn. Bewustzijn dijt niet naar buiten uit, maar gaat — net zoals bij de Russische Matroesjka poppetjes — naar binnen. Dat is waarom we zeggen: “Doe je innerlijke werk.” Alles wat je nodig hebt zit van binnen: je  antwoorden, je bewustzijn, je verbeterde PSI-veld, je persoonlijke ontwikkeling.

Russische Matroesjka-poppetjes

De sleutel om uit dit systeem te ontsnappen

1:52:34   In de film ‘The other life’ kwam een allegorie van drie dozen voor. Thomas legt uit wat de échte drie ‘dozen” zijn waaruit je als individu op zielsniveau moet breken en hoe je uit dit bouwwerk kunt ontsnappen.

Doos 1: Herkennen dat je binnen je eigen geest gevangen hebt gezeten. Niet de Cabal heeft je gevangen gezet, maar jijzelf. Om daar uit te ontsnappen is kritisch en analytisch nadenken vereist. Hiermee voorkom je dat de waan van de dag of een oneigenlijk pad je van je échte pad af houdt. Je baseert je eigen koers op een stijgend bewustzijn van wat echt en wat illusie is. Wat waarheid is en wat leugens zijn. Wat belangrijk is voor jezelf.

Dit kan egoïstisch lijken, maar dat is niet zo. Het gaat om jouw ziel en jouw ontwikkeling. Het bewustzijn moet naar binnen worden gericht en niet naar buiten, zoals bij het bidden. Dan stuur je slechts je levensenergie (loosh) naar degenen die het de hele dag opslurpen. Wat ze niet willen is dat je naar binnen gaat en je trillingsniveau verhoogt. Dat je in je eigen soevereiniteit gaan staan en van jezelf houdt voor wie en wat je bent.

We hebben onszelf via de geest gevangen gezet. Meditatie is zo belangrijk omdat het de geest verstilt. Je opereert vanuit verhoogd bewustzijn en vanuit het hart. Als je het op de juiste wijze toepast, zie je niet het paarse licht, maar de gouden lichtstraal. Al die New Age-verhalen over het paarse licht en violette vlammen, zijn slechts de illusie. Als je de gouden lichtstraal ziet, zie je het door je kruin en al je chakra’s gaan. De gouden kolom verhoogd dan je trillingsniveau.

Doos 2 gaat over de programmering die je beperken. Deze programmering is door de Cabal of El-ite gemaakt. Herken het en breek door de begrenzing heen. Dan hoef je ook niet meer bang te zijn voor hun plannen. Wanneer je in lijn bent met je ziel, is wat zij doen niet meer relevant. Dat is dan slechts achtergrondruis.

Doos 3 is het bouwwerk. Als je uit doos 1 en 2 breekt, kan je het bouwwerk zien. Je zult het herkennen. Vervolgens breek je ook daar doorheen. Dit kun je allemaal door middel van meditatie of visionair nachtwerk bereiken. Het is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Het zorgt dat je van binnenuit naar jezelf kunt kijken. Het is misschien niet zo leuk om te zien en er zijn wellicht kleine ‘pakketjes’ die je liever niet onder ogen ziet, maar je kunt geen pakketjes meenemen op je volgende reis. Dat is waar karma een rol speelt; als je het niet in dit leven op lost moet je het mee zeulen naar het volgende om het dan alsnog op te lossen. Wil je dat écht? Deal met de trauma’s, de ruzies, de schuldgevoelens en de schaamte, wat je ook hebt gedaan of niet gedaan.

Doe je innerlijke werk en breek los uit deze drie ‘dozen’. Als je de drie ‘dozen’ hebt doorgewerkt en het gouden licht ziet, kun je een singulariteitskeuze maken. Dat brengt ons weer terug naar de de kegelvormige vortex. De singulariteit is een membraan. Deze drie dozen en het membraan kwamen ook voor in de film The other life. De singulariteit van de vortex is het membraan. Dan sta je aan de andere kant van de constructie. Het moment van doorbraak door het membraan, is een cruciaal moment voor alle vrijheidszoekers. Je moet bereid zijn deze grote stap te zetten. Dit creëert namelijk het contact met je gehele zelf. Met de mogelijkheid dat je naar huis gaat, waar dat ook moge zijn. Je kunt ook terug naar binnen gaan om anderen te helpen met hun ontsnapping of het portaal voor hen open houden. De wegwijzers. Deze staat van zijn is niet ongevaarlijk, omdat je buiten het membraan vast kunt komen te zitten. Het onbekende kan eng zijn. Je moet in de zone van de singulairiteit slim zijn, want het kan tot dood in je slaap leiden als je in de leegte gevangen komt te zitten. Stel dat keuzemoment niet uit.

Het zwarte gat trekt singulariteit naar binnen, naar het nulpunt. Dit gaat dan via het witte gat weer naar buiten. Dat betekent dat je volledig buiten het systeem bent. Als de torus (de kegels) in balans zijn en de energie er doorheen stroomt, zijn we in de perfecte staat om onszelf te zuiveren van datgene dat niet van ons is.

De wetenschap zegt dat de natuurkundige wetten in singulariteit niet meer van toepassing zijn. Dat komt omdat we ons dan buiten de illusie bevinden. De natuurkundige wetten hier op aarde (zoals tijd en ruimte) zijn onderdeel van de illusie. Singulariteit is het gebied van de vrije keuze, waar alles is, maar niks bestaat. Het is een leegte, ofwel een schone lei van waaruit je nieuwe pad kan worden gecreërd.

Er bestaat geen deur waar een stel buitenaardsen je komen begroeten die je vervolgens uitnodigen om naar hun planeet te komen. Je bent niet voor niks een scheppend wezen. Je moet je eigen pad, buiten het bouwwerk om creëren. Buiten de singulariteit.

Is het nulpunt tevens de Bron?

2:06:30   De nulpuntenergie bevindt zich op de kruising van het zwarte en witte gat, ook wel bekend als de vortex. Het nulpunt biedt energie en revitaliseert levende organismen. Synthetische ‘levensvormen’ kunnen daar niet zijn. Het neutraliseert ook schadelijke frequenties. Het versterkt spiritueel bewustzijn en het gevoel van eenheid. Daar bevindt zich ons hoger bewustzijn. Het is een leegte van niks, maar draagt tegelijkertijd het volle potentieel in zich om alles te creëren.

Illustratie van de vier ruiters en de Apocalyps

De vier ruiters en de Apocalyps (ontsluiering)

Maar wat als je de singulariteit, het nulpunt in je evolutionaire ontwikkeling bereikt in dit lichaam? Wat als de planeet dit punt ook bereikt? Wat als de singulariteit De Bron is?

In het midden heb je de 4 openingen van het kruis. Zien we deze symboliek niet terug bij de 4 elementen? En de 4 ruiters van de Apocalyps, hetgeen de ontsluiering betekent? Of de 4 winden?

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 11/23/17” on Spreaker.

Share.

About Author

13 reacties

 1. Heb je reeds gewaarschuwd dat Trump een hardliner is van de NWO, dit is wel duidelijk gebleken nu Trump voor een diplomatenhuisvesting in Jeruzalem kiest?

 2. Citaat uit “OSHO Autobiografie” , ISBN-13: 978-90-5980-040-3.

  Osho: “Mijn interesse was om dieper en dieper in mezelf te gaan. En de
  poort was zo onweerstaanbaar, de aantrekkingskracht zo enorm,
  zoals bij wat de natuurkundigen nu zwarte gaten noemen.
  Men zegt dat er in het bestaan zwarte gaten zijn. Als de ster
  toevallig bij een zwart gat komt, wordt deze daarin getrokken; er is
  geen mogelijkheid die aantrekkingskracht te weerstaan en in het
  zwart gat terechtkomen, betekent de vernietiging in gaan. Wat aan
  andere kant gebeurt, weten wij niet. Maar mijn idee is, en daar
  moet de een of andere natuurkundige het bewijs voor vinden, dat
  een zwart gat aan deze kant een wit gat is aan de andere kant.
  Het gat kan niet alleen aan een kant zitten; het is een tunnel.
  Dat heb ik in mijzelf ervaren. Misschien vindt op grote schaal
  hetzelfde in het heelal plaats. De ster dooft; voorzover wij dat zien
  kunnen, verdwijnt ze. Maar er worden op elk ogenblik nieuwe sterren
  geboren. Waaruit ? Waar is hun moederschoot ? Het is een
  eenvoudige rekensom, dat het zwarte gat gewoon een baarmoeder is –
  het oude verdwijnt en het nieuwe wordt geboren.”
  Einde Citaat
  in 2005 kwam ik op pag.79 van dit boek bovenstaande uitspraak van deze ‘Verlichte’ Grootheid tegen, waarin hij bewoordt, hetgeen ik ooit in een summiere aantekening vastlegde:
  Bij het verlaten van het Aardse gaan we door een zwart gat en komen middels een andere tunnel, welks uiteinde een wit gat is (het “Bruisvat”) weerom.

  Het vrijwel synchroon grappige was, dat ik een wijle later het boek “Het Heelal” van Stephen Hawking las, waarin een ‘symboliese’ voorstelling van de werking van een dubbele gang door ‘zwarte gaten’ (wormgaten) beschreven wordt.

  Deze voorstelling korrespondeerde met mijn beeld, dat men gaande van een Aards bewustzijn naar ‘Kosmies’ Inzicht – kan ook ‘goddelijk’, of ‘kristus’bewustzijn geheten worden – zich beweegt via een ‘zwart gat’ door een tunnel om te belanden in een gebied van het ‘Hoogste Zuiver Zijnslicht’ .
  Mijn beeld was en is, dat om weer in een Aards jasje te inkarneren we wederom door een dergelijk kanaal (tunnel, zwart gat) gaan om via de baarmoeder gestalte te krijgen.
  Het gebied van het geestelijke, ‘Hoogste Zuiver Zijnslicht’ bevat naast het “Boek van God” – de Akasha – ook alle matriksen van Aardse fenomenen, die uitstromend middels de baarmoeder (het bruisvat) in ‘materie’ uitgekristalliseerde vorm onze Aardse zintuigen bekoren; tenminste, als we ogen hebben om te ZIEN.
  – – –

  hiernaast heb ik volgend eenvoudig advies om uit de retories veelal valse overtuigingenstruktuur (recht lullen wat krom is) van de 3D matrix te geraken …

  Mijn verkenningen van deze en ‘gene zijde’ (zowel ‘Hemels’ als ‘Hellen’), alsmede een toffe ‘B.D.E.’ deden me het volgende konkluderen:
  de dood is voor de vele vloekenden, stelenden, moordenden, liegenden etc. een vloek en voor de enkeling met zuiver geweten een zegen …
  luisterend naar intuïtie en geweten kun je ‘het Goede’ in je intiemste gedachten, woorden en handelingen sublimeren … ‘het Goede’ kenmerkt zich door eerlijkheid/waarachtigheid, rechtvaardigheid, vredelievendheid e.d. … daar waar je oprecht streeft een ‘Goed Mens’ te zijn, zul je je voor geen enkele van je daden behoeven te schamen …
  aan gene zijde aangeland zal je alvorens dat gebied verder te verkennen eerst ‘schoon schip’ met je zelfje maken, ofwel: in puur BewustzijnsLicht zal je ALLE handelingen in je voorafgaand leven zelf beoordelen … heb je ‘smerige’ streken uitgehaald, dan zullen die in heftig volle omvang uit je geheugen opwellen … tot op ‘hels’ nivo zal je je dan schamen en inzien, dat je niet rijp bent de zuivere ‘Lichtgebieden’’/’Paradijs’/’Hemel’/5d en hoger te betreden …
  weet ge zich aan deze kant een ‘Goed Mens’, dan hebt ge aan gene zijde niets te vrezen !!!

 3. Laat me niet lachen dat Cabal in hun broek van angst doen, juist zij zijn meesters om angst en terreur te zaaien en het leven van de burger tot een hel te maken?

  • Uiteindelijk geldt: “Wie het laatste lacht lacht het beste.” …en dat zal niet de Cabal zijn!

  • Dank je. Dan heb ik toch de goede gezien gisteren. Ik kon m alleen niet plaatsen met wat hier verteld wordt. De 3 dozen bijvoorbeeld, dat kwam niet voor in de film. Of heb ik het niet goed begrepen?

   Nog een ander vraagje. Hij verteld over bronnen in de alternatieve media die onzin verspreiden. Welke bronnen zijn dat?

 4. Wauw! Ik heb deze vorm laatst in een meditatie gezien en gevoeld en trok daarbij de kaart van energie (uit 100 kaarten) Ik wist dat ik iets essentieels zag en hier wordt het logisch verklaard. Mooi.

 5. Truus Ouwehand on

  Hallo Ella Ster, dank je voor de artikelen die je deelt, heel verhelderend. Ik vraag me af of er, in wat Thomas Williams beschrijft, ook een relatie is met het Medicijnwiel: de 4 elementen, in het midden de bron, 4 conische vormen.