2017 zou het jaar van het ontrafelen worden, waarbij allerlei verborgen zaken aan de oppervlakte zouden komen. Vooral het grootschalig seksueel en kindermisbruik is in 2017 aan het licht gekomen. Daarnaast was 2017 het het jaar van Trump en het jaar dat de Cabal met allerlei juridische documenten schaakmat is gezet. Hieronder het jaaroverzicht 2017 van Ella Ster:

Januari 2017

Donald Trump Amerikaanse president

Op 20 januari is Donald Trump ingehuldigd als 45e president van de Verenigde Staten. Trump is de meest markante, politieke figuur van 2017. Hij luidt een nieuw politiek tijdperk in en zal een rol spelen in de grote machtsverschuivingen op het politieke toneel. Meteen in de eerste maand van zijn termijn zet hij een streep door de beruchte TPP en TTIP-verdragen.

Genderneutraal wordt de norm

2017 is ook het jaar van de term ‘genderneutraal’ en is tot het meest irritante woord van het jaar verkozen. Toiletten en overheidsbeleid moeten plotseling worden aangepast aan transgenders. NS-medewerkers mogen hun reizigers niet meer aanspreken met ‘dames en heren’ en gebruiken voortaan het genderneutrale ‘beste reiziger’.

Trump wordt verguisd door de media, maar gebruikt andere kanalen om zijn informatie naar buiten te brengen.

Februari 2017

Strijd tegen pedonetwerken en mensenhandel wordt een feit

In 2017 worden allerlei juridische documenten ofwel getekend ofwel ongeldig verklaard, met verstrekkende gevolgen. Eén daarvan is de markante Executive Order (presidentieel besluit) die Trump op 9 februari 2017 tekent. Daarmee geeft hij opdracht aan overheidsdiensten en ambtenaren (zoals justitie en politie) om zich in te spannen en een eind te maken aan drugs- en mensenhandel, pedonetwerken en transnationale, georganiseerde misdaad. Dit is één van de meest belangrijke politieke besluiten binnen de Amerikaanse, politieke geschiedenis, omdat vooral de Deep State zich aan deze misdaden schuldig maakt.

Maart 2017

Mark Rutte president met 33 zetels

Op 15 maart ‘wint’ de VVD van Mark Rutte met 33 zetels – een vrijmetselaarsgetal – de Tweede Kamerverkiezingen. Het is een signaal dat de Cabal in Nederland nog stevig in het zadel zit. Er zijn meerder signalen dat er sprake is van verkiezingsfraude, maar na enige protesten wordt deze discussie snel gesmoord.

Schokkende getuigenissen van seksueel en satanisch ritueel misbruik

Op 17 maart verschijnt de eerste uit een serie onthullende interviews met oud-topbankier Ronald Bernard, waarin hij bekent gevraagd te zijn om deel te nemen aan kindoffers. Op 21 maart verschijnt voormalig kindseksslaaf Kendall bij Dr. Phil in de uitzending met haar schokkende levensverhaal. In Nederland wordt de serie direct van de Nederlandse televisie gehaald en veel video’s worden verwijderd van Youtube.

April 2017

Monsanto op vingers getikt

Op 18 april 2017 doet het Monsanto Tribunaal een uitspraak ten nadele van Monsanto. De rechters oordeelden dat Monsanto mensenrechten schendt en ecocide pleegt. Ondanks het feit dat het hier gaat om een advies, is dit een belangrijke stap om de voedingsgigant ook strafrechtelijk te kunnen vervolgen.

Mei 2017

Terugclaimen van soevereiniteit en de Trust

Er is een antiek document opgedoken dat alle verdragen die erna zijn getekend, ongeldig maakt. Het gaat om ‘Het herstel van de Sang Real’. Het biedt de mogelijkheid om uit het huidige controlesysteem los te breken. Dezelfde groep (verbonden aan de Truth, Honor & Integrity-show) heeft ook het beheer over de belangrijkste Trust in handen gekregen. Ze hebben de toegang tot deze Trust afgesneden voor de Cabal. Daarnaast hebben ze in augustus een blauwdruk ontwikkeld waarmee alle landen échte soevereiniteit en onafhankelijkheid kunnen verkrijgen.

Juni 2017

Brexit: lak aan de stem van het volk die EU beu is

Op 23 juni stemt het Britse volk in een referendum om uit de Europese Unie te stappen. Ondanks de propaganda om wél in de EU te blijven, kiezen de kiezers overduidelijk voor de Brexit. De Britse regering probeert deze verkiezingsuitslag sindsdien op alle mogelijk manieren naast zich neer te leggen.

Vrijspraak Demmink: geloofwaardigheid rechtsstaat gaat verloren

Op 30 juni beslist het OM om Demmink niet te vervolgen voor seksueel misbruik van Turkse jongens. Het gerechtelijk onderzoek is gesaboteerd en getuigen zijn niet gehoord. Voor diegenen die nog enigszins in de Nederlandse rechtsstaat geloofden, ging die geloofwaardigheid op deze dag definitief de prullenbak in. Advocaat Adèle van der Plas vindt dat het OM haar onafhankelijke positie heeft verloren en structureel heeft gefaald.

Juli 2017

Arrestatie IT-medewerker legt misdaadsyndicaat rond DNC en Hillary Clinton bloot

Op 27 juli 2017 wordt Imran Awan gearresteerd, een Pakistaanse IT-medewerker van de DNC, de organisatie achter de Democratische partij van Hillary Clinton. Hij blijkt een cruciale rol te hebben gespeeld in een afluister- en afpersingsschandaal in Washington DC. In mei nam de Capital Police zijn laptops en Blackberry’s in beslag. Deze bevatte belastend bewijsmateriaal tegen allerlei mensen binnen de DNC en handlangers van Hillary Clinton. Dat verklaart de agressieve wijze waarop Debbie Wasserman Schulz (voorzitter van de DNC) deze apparatuur weer in handen probeerde te krijgen, te zien in dit filmpje.

De arrestatie van Imran Awan volgt na wekenlange publicaties door onderzoeksjournalist George Webb die het internationale misdaadsyndicaat rond de DNC en Clintons blootlegt. In november 2017 begint hij een rechtszaak tegen de DNC en Podesta Group en beschuldigt hen van ernstige misdrijven . Het is een van de vele tekens dat Hillary Clinton voor de wolven wordt geworpen.

Augustus 2017

Alternatieve dokters worden ook in 2017 vermoord

Op 4 augustus 2017 wordt de holistische arts Ann Boroch (44) dood aangetroffen in haar garage. De officiële lezing luidt zelfmoord, maar Boroch is een van de vele natuurgeneeskundigen die plotseling onder verdachte omstandigheden sterft. Het gaat in augustus al om minstens 70 artsen die vanaf begin 2016 het leven lieten. Veel van deze holistische genezers hebben als overeenkomst dat ze een verband tussen vaccinaties, autisme en kanker hebben ontdekt. Deze studie leidde ook tot een effectieve therapie tegen autisme en kanker die de nadelige gevolgen van vaccins kon omkeren. De ontdekkingen zijn blijkbaar dermate bedreigend voor de farmaceutische industrie dat het er sterk op lijkt dat deze mensen moedwillig zijn omgebracht.

September 2017

Amerika weer getroffen op 9/11

Op 9/11 in 2017 wordt de zuidoost-kust van de Verenigde Staten geteisterd door gefabriceerde orkanen. Volgens Anonymous zijn zowel orkaan Irma als orkaan Harvey het resultaat van geoengineering. Deze weermanipulaties zijn een vorm van moderne weeroorlogsvoering. De stormen zouden een direct dreigement van de Cabal naar Donald Trump zijn, vanwege het niet tekenen van het klimaatverdrag. De orkanen moeten het grote publiek ervan overtuigen dat deze orkanen het gevolg zijn van klimaatverandering en daarom is het klimaatverdrag noodzakelijk. Men probeert landen op deze manier onder druk te zetten om toch het Parijs-akkoord te tekenen. Uiteindelijk werkt dit tegen ze omdat het leidt tot verordeningen tegen de handlangers die namens of in het belang van de Rothschilds werken.

Oktober 2017

Aanslag in Las Vegas: aanloop naar een coup in Saoedi Arabië

Op 2 oktober vindt er een afschuwelijke schietpartij plaats in Las Vegas. Volgens de officiële lezing worden er 59 mensen vermoord en raken meer dan 500 mensen gewond door één schutter, Steven Paddock. In werkelijkheid waren er op allerlei plekken in de stad en op het vliegveld talloze schutters en huurlegers actief. Toch is de valse vlag aanslag anders verlopen dan men had bedacht. De schietpartij was georkestreerd om aandacht af te leiden van een andere grote gebeurtenis.

Waarschijnlijk was er een moordaanslag gepland op Mohammad Bin Salman, die in de bovenste etages van het Mandalay Bay hotel verbleef. Deze waren het bezit van zijn neef, de Saoedische prins AlWaleed Bin Talal die hem om het leven wilde brengen. Volgens sommige insiders was er ook een aanslag gepland op president Trump, die blijkbaar die dag ook in de stad was. Trump en Bin Salman waren overeen gekomen om hervormingen in Saoedi Arabië in te voeren. Daarin kon AlWaleed Bin Talal zich niet vinden.

November 2017

De kalmte voor de storm

Op 4 november vindt er in Saoedi Arabië een grote zuivering plaats. Er worden tientallen hoogwaardigheidsbekleders gearresteerd, waaronder de Saoedische prins AlWaleed bin Talal. Uit de datadump van Q(-Anon) blijkt dat de alliantie rond Trump vooraf van deze arrestaties op de hoogte was. De alternatieve media raakt vanaf dat moment in de ban van de datadump door middel van ‘broodkruimels’ door Q-Anon, een anonieme bron met Q-clearance. Deze datadump is gebundeld onder de titel ‘Kalmte voor de storm’.

Deze ‘Storm’ is een geheime operatie tegen de Deep State, die op 6 oktober door Trump werd aangekondigd. De operatie blijkt onderdeel te zijn van een internationale alliantie. In Amerika zelf verschijnen er binnen korte tijd een groot aantal verzegelde aanklachten. Het hoge aantal is volgens juridische experts zeer ongebruikelijk. Er wordt hevig gespeculeerd welke (grote) namen het betreft, maar tot nu toe is het niet bevestigd om welke personen het gaat. De aankondigingen door Q die vooruit of synchroon lopen met actuele gebeurtenissen zijn op zijn minst opmerkelijk te noemen. Er zijn tal van aanwijzingen dat Q direct toegang heeft tot (informatie en beeldmateriaal van) de president.

> Volg de Calm Before The Storm-berichten op Reddit in de chat aan de linkerkant, of door in de rechterkolom de laatste graphic te bekijken of complete PDF te downloaden.

Moloch’s tempel op Jeffrey Epstein’s pedo-eiland is vernietigd. Foto’s worden tussen de CBTS-berichten van Q gepubliceerd.

December 2017

De storm raast voort…

In december begint de impact van de ‘Storm’ zichtbaar te worden. Tientallen politici trekken zich terug uit de politiek, gaan vervroegd met pensioen of worden aangeklaagd vanwege seksueel misbruik. 19 FBI-medewerkers die destijds betrokken waren bij de onderzoeken naar Hillary Clinton en haar de hand boven het hoofd gehouden hebben, ondergaan hetzelfde lot: ze nemen ontslag, worden ontslagen of gaan vervroegd met pensioen. Daarnaast treden talloze CEO’s van grote organisaties vanaf eind september plotseling af. Op 22 december staat de teller op 46. En zoals Q altijd vraagt: “Geloof je in toeval?”

Lijst CEO’s die sinds de ‘Storm’ afgetreden zijn

Op 21 december 2017 tekent Trump opnieuw een zeer belangrijke Executive Order om mensenhandel, pedonetwerken, andere mensenrechtenschendingen en corruptie aan te pakken. Eind december worden allerlei opmerkelijke vluchten richting Guantanamo Bay gesignaleerd. De volle omvang van de ‘Storm’ zal pas in 2018 zichtbaar worden, wanneer bekend wordt welke grote namen, waar vastgehouden worden. Het belooft een spannend nieuw jaar te worden…

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

6 reacties

 1. Akky van der Veer on

  Wat een goed overzicht, dank je wel Ella Ster. Ook kosmisch gezien is er veel aan de hand, ik volg Cobra wat dat betreft. Begin 2018 komt hij met een update over de strijd tussen licht en donker. Iedereen vooralsnog een prettige jaarwisseling toegewenst!

 2. Bernhard Schat on

  Ohm namo narai !

  Aan alle pedocraten van ‘ onze ‘ bananenmonarchie .

  Met die complottheorieën en waanvoorstellingen van mij [ 1995 ] doe we inmiddels in de vorm van nepnieuws goede zaken op Twitter en internet !
  Het is een beetje lullig voor de oude Paus , de Clintons en onze Koning Willem de verzwijger , maar we verdienen er echt miljoenen mee en de Russen betalen er goed voor .
  We hebben nu allemaal een dikke vette bankrekening en dikke vette Lada en een dikke vette vrouw !
  We regelen eerst nog even onze zaken over de grens en komen hier eind 2020 in Nederland nog wel even op terug .

  De groeten
  En alvast het beste voor 2018

  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

 3. Pingback: Schaduwoverheid wordt opgepakt, arrestaties zijn onderweg - Lang Leve Europa!

 4. Pingback: Een paar, niet direct nieuwsartikelen, meer wat beschouwend en terugkijkend, maar danig interessant | Silvia's Boinnk!!!

 5. Hallo Ella, het lukt mij niet om mij in te schrijven voor de mailinglijst,
  Daarom hier op deze plek. Lieve groet, Joan