In de laatste radio-uitzending van 2017 blikt Thomas terug op de factie-oorlog en de ontrafeling van allerlei geheimen die het afgelopen jaar plaatsvonden. Hij deelt tevens zijn verwachting mee voor 2018, dat een veelbelovend jaar lijkt te worden. Hieronder een samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 28 december 2017 door Thomas Williams.

De audio bevat veel meer informatie dan in de samenvatting wordt weergegeven. Het is aan te raden om deze radio-uitzending zelf te beluisteren. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

21 en 23 december 2017 waren belangrijke data

1:00:00   21 december 2017 was om meerdere redenen een belangrijke dag. President Trump tekende de Executive Order en daarnaast werd het convenant (een overeenkomst met de Cabal) vanaf die dag ongeldig. Het was bovendien een satanische, rituele dag voor de Cabal. Thomas zal in een toekomstige radioshow meer over dit convenant vertellen.

1:05:55    Ook 23 december 2017 was een belangrijke dag, met name in de financiële wereld, toen het opgeheven convenant van kracht werd. Op de 23e verdwenen alle ‘mooie afspiegelingen’ van zogenaamd goed gevulde bankrekeningen van de Cabal, met betrekking tot de RV. Daardoor werd er in één klap duidelijk dat er veel minder op deze bankrekeningen stond dan ze allemaal dachten. De meeste bankrekeningen staan nu in het rood. Dit kan in hun eindbalans van 2017 niet meer worden recht gebreid. Thomas adviseert nogmaals om contant geld op te nemen. Bankrekeningen zijn niet meer veilig. Het is verstandig om voldoende contant geld in huis te hebben om twee à drie weken door te kunnen komen. In tegenstelling tot wat de overheid beweert, is je spaargeld tot € 100.000 helemaal niet verzekerd wanneer er een bankencrisis uitbreekt.

Terugblik op 2017

1:15:00   Thomas kijkt terug op 2017, dat achteraf een bijzonder jaar was voor de waarheidszoekers. 2017 was het jaar van het afpellen van de spreekwoordelijke ui, waarbij de dieperliggende, rottende kern akelig zichtbaar werd. (1:39:40)

1:25:45   De Deep State is (of was) een goed geoliede machine, die op allerlei dubieuze wijzen kapitaal onttrok uit de samenleving. Het is niet een uitsluitend Amerikaanse aangelegenheid, omdat ze geen landsgrenzen respecteren. Dit is een wereldwijde aangelegenheid.

1:20:45   De controlestructuur gaat veel dieper en is wijder verspreid dan velen zich realiseren. Thomas is gematigd positief over Trump en benoemt zijn positieve punten en behaalde successen met hier en daar een kritische kanttekening. De langverwachte arrestaties van de Bush’s, Clintons, Obama, Rumsfeld, McCain en alle andere schurken hebben (waarschijnlijk) nog niet plaatsgevonden en staan wellicht in 2018 op stapel.* Hij heeft wél van insiders gehoord dat een aantal ‘grote namen’ hun paspoort hebben moeten inleveren. Meer kan hij daar nu niet over zeggen.

E*) Er gaan geruchten dat een aantal van hen inmiddels wél is opgepakt. Het wachten is op bevestiging uit meerdere bronnen.

Hij is kritisch over Trump’s beslissing over Jeruzalem en verdenkt hem ervan stiekem de belangen van Israël te dienen. Thomas verwacht dat zijn schoonzoon Kushner in 2018 wordt ontmaskerd.

Artificiële Intelligentie is geen bedreiging meer voor de mens

2:13:00   Thomas heeft uitgezocht hoe het zit met de AI (Artificiële Intelligentie). De psychotische variant is overhandigd aan de Council om het te bestuderen en het schandelijke misbruik te stoppen. Alleen bepaalde financiële programma’s moeten nog worden aangestuurd om intel te vergaren. De AI is niet langer in staat tot mind-control; het controleren van de geest van de massa is een angst-programma.

Daarom probeert men er nu blockchains, Google en allerlei andere agenda’s (E*: zoals Bitcoins) door te drukken. Omdat hun belangrijkste AI-bouwwerk is overgenomen, proberen ze een nieuwe te creëren. Thomas gelooft niet dat het zal werken en voorspelt dat het spoedig in elkaar stort. Hoewel de Mantids het systeem hebben gebouwd, heeft De Council momenteel het overzicht over de besturing van het systeem.

Wij zijn niet de enigen in ons zonnestelsel, het melkwegstelsel en het universum die de het controlesysteem beu zijn. Op dit moment worden allerlei planeten en systemen gezuiverd, maar de ‘onze’ is de belangrijkste, omdat het veel anderen beïnvloedt. De Council heeft de programmering van de AI dermate veranderd dat het nooit meer kan worden misbruikt.

De Draco’s hebben zich allemaal teruggetrokken. Ze staan onder strikte beperkingen en onder controle van de kosmische wetten. Sommige satellieten die ten behoeve van het controlesysteem worden gebruikt, zijn weg gehaald of zullen nog worden verwijderd.

De factie-oorlog waarbij de Illuminati-facties elkaar proberen te elimineren

2:17:30   Sommige luisteraars zijn van mening dat de Truth, Honor & Integrity-show het Trump-kamp en de vrijheidsstrijders niet volledig steunt. Maar ondanks dat dit een valide argument zou kunnen zijn, heeft Thomas in het verleden vaak gewaarschuwd dat bepaalde facties de situatie naar hun hand zetten. De Illuminati bestaat namelijk uit verschillende facties. Dit wordt onder andere in deze samenvatting van de speciale factieshow uitgelegd.

Eén van de meest opmerkelijke intel van het afgelopen jaar was, dat de absolute top van het controlesysteem iedereen binnen de Illuminati wil wegvagen. Allemaal. Veel zijn bang geworden. Om die reden heeft Thomas ze opgeroepen om af te treden en van kamp te veranderen, om ons te helpen om deze puinhoop op te ruimen. Maar veel van hen blijven geloven dat zij de uitverkorenen zijn met de speciale ‘toegangsbewijzen’. Thomas verwacht dat 2018 een behoorlijke schok voor hen zal betekenen.

De factie-oorlog is in volle gang en we kunnen zien hoe het wordt uitgespeeld. De vijf facties* doen hun uiterste best om elkaar te verslaan, opdat één van hen uiteindelijk de wereld zal besturen. Ten minste… dat denken ze. Alle facties worden gesteund door de Rothschilds, waarbij Jacob Rothschild lijkt op meneer Burns van de Simpsons. De Aziatische factie verkeert in een staat van verwarring doordat ze hevig onder vuur liggen enomdat ze hebben gefaald bij de uitvoering van de RV. Dit tot grote ontsteltenis van de Rothschilds.

*) De vijf Illuminati-facties zijn de: Nazi’s, Zionisten, Jezuïeten, Aziatische drakengroep en de geheime genootschappen.

De Jezuïeten nemen, nadat ze hevig worden aangevallen worden door de geheime genootschappen en de Zionistische factie, vooral een defensieve houding aan. De geheime genootschappen hebben zich op vele fronten teruggetrokken. Ze hebben echter nog steeds enorm veel macht en invloed en moeten volgens Thomas niet worden onderschat.

De factie-oorlog wordt nu met name in de Verenigde Staten uitgevochten

En dan blijven er twee facties over, die met name in de Verenigde Staten actief zijn: de Nazi’s en de Zionisten. Amerika is het finale strijdtoneel in deze factie-oorlog. De Nazi’s die hier via Project Paperclip zijn gekomen en Operation Overcast zijn druk bezig geweest om in de VS het ‘Vierde Rijk’ te kopiëren. En een diep genestelde Zionistische groep, ook wel bekend als de Khazaren, hebben de afgelopen tweeduizend jaar met financiële middelen andere landen geïnfiltreerd en vernietigd. Dit is waarom ze in die periode uit 106 landen zijn gegooid.

Veel van wat er nu wordt uitgespeeld, is de oorlog tussen die twee facties. De Nazi’s gelieerd aan de NAVO en de Zionisten die de media, radiozenders en Hollywood controleren. Om die reden is het lastig om deze groep af of open te breken. Maar de Nazi’s die via de CIA en andere overheidsagentschappen in de alternatieve media zijn geplaatst, hebben op internet vele documenten en geheimen onthuld. Dit heeft geresulteerd in een volledige blootlegging van de misdaden in hun kringen.

E*: Als Trump inderdaad de belangen van het Zionistische kamp behartigt, dan is de vraag waarom de mainstream media Trump in een zo negatief mogelijk daglicht proberen te stellen. Welke belangen en welke ‘meesters’ dienen ze werkelijk? Zijn mediakanalen zoals CNN op hand van de Bush-Clinton-Rothschilds-groep? Grote namen uit de alternatieve media die Trump openlijk steunen, hebben wel pro-Israëlische banden zoals: Alex Jones, George Webb, Jason Goodman, et cetera.

Alle facties moeten onschadelijk worden gemaakt

Veel berichten van de waarheidsbeweging worden nu binnen een groter publiek gedeeld. Maar dit zal niet het einde zijn, tenzij er met alle facties korte metten wordt gemaakt. Van vijf terug naar één factie zou geweldig zijn, aangezien velen gearresteerd, geëxecuteerd, gevangen gezet, of verwijderd zullen worden. Maar één overgebleven factie is nog steeds één Illuminati-factie te veel om de planeet op de juiste manier te laten functioneren. “Deze mensen hebben psychopathische neigingen en agenda’s en dit moeten we niet uit het oog verliezen”, waarschuwt Thomas.

Alle eieren in één mandje stoppen is nooit een goede gok. Thomas is van mening dat Trump enkele of zelfs vele zaken die we graag willen zien voor elkaar kan krijgen, maar niet alles. Waarom niet? Omdat Trump nog veel te veel betrekkingen heeft met Zionistische groeperingen en agenda’s. Ondanks het korten op de budgetten voor de NAVO en de VN heeft hij niet de financiering van Israël teruggedraaid. Hij is een voorstander van Israëlische nederzettingen en Jeruzalem als de hoofdstad. Hij steunt AIPAC openlijk. Kijk naar de samenstelling van zijn kabinet: waarom zoveel benoemingen van Goldman Sachs-mensen?

Het gaat ook helemaal niet om Trump. We hebben ons hele leven onze hoop op politici gevestigd, die allerhande zaken beloofden, waarvan later bleek dat ze alleen maar verergerden. Waarom zou deze president anders zijn? Thomas roept op om waakzaam te blijven. Op welke gronden moeten we aannemen dat hij alleen in ons belang handelt? We wachten op de bewijzen van alles dat is beloofd.

Met alle lagen van geheimhouding boven de president staat hij voor een monumentale taak. Deze lagen van geheimhouding moeten worden afgebroken en getransformeerd tot een veel transparanter model. Trump is in staat om de basis van het systeem te veranderen en volledig aan de kant van de mensen te staan, maar het is de vraag of hij dit gaat doen. In dat geval moet hij breken met de Zionistische factie. Thomas hoopt dat Trump de kant van de mensen kiest en dat hij onterecht aan hem twijfelde.

Vooruitblik op 2018

2:58:00   2017 was het jaar van het ontrafelen. 2018 zal het jaar van de ontsluiering zijn, waarbij het gordijn opzij schuift en de doos van Pandora wordt geopend. De deuren zullen op alle niveaus openen, zodat jij er doorheen kunt lopen. Er ontstaan nieuwe plannen, nieuwe hoop, nieuwe dromen. Deuren naar verborgen werelden en dimensies gaan open.

Meer en diepere lagen intel wordt ontsloten. Nieuwe overeenkomsten worden afgesloten. Arrestaties zullen plaatsvinden en mensen worden verwijderd. Velen zullen terecht staan.  Dit wordt allemaal onthuld. De basis wordt gebouwd met blijvende implicaties voor velen van ons. De Cabal wordt ceremonieel verslagen, met een stok, de pen en de waarheid. En naarmate het jaar voortschrijdt, zal er door de ontsluiering grote helderheid ontstaan.

Thomas verwacht ook een snelle toename in technologie. Een deel daarvan zal goed zijn, een groot deel waarschijnlijk niet en hangt af van hoe diep er in de Cabalstructuur wordt ingegrepen. Hij verwacht begin 2018 een snelle toename van ontwaking. Het zal er ook toe leiden dat sommige mensen door de onthulde waarheid ‘van het pad af zullen raken’. Hij verwacht meer onthullingen inzake Pedogate en mensenhandel van kinderen. Ook het oogsten van organen zal steeds meer zichtbaar worden. Hij verwacht dat veel grote spelers in de alternatieve media grote spijt over hun dwaasheid zullen krijgen.

We hebben allemaal hard gewerkt om alles wat onze planeet heeft gevormd tot wat het vandaag de dag is, te bevatten, om ons daarvan bewust te worden en het naar buiten te brengen. Een planeet met een gebrek aan leiderschap, een gebrek aan gezond verstand, een gebrek aan compassie, een gebrek aan zorg en samen delen, een gebrek aan moraliteit en integriteit. Maar het grootste gebrek van ons allemaal, is het gebrek aan kennis.

Kennis is de sleutel om een betere wereld te creëren

Als de mensheid wil overleven zonder de inmenging van kwaadaardige, buitenaardse elementen, niet bevoogd wil worden en wil leven zonder controlestructuur, dan is kennis de sleutel. Op die manier kan de mensheid uit de controlestructuur stappen en een betere wereld creëren; waar iedereen gelijk is, waar iedereen een overvloed heeft aan basisbehoeften, die ten behoeve van de gehele mensheid duurzaam wordt ondersteund.

We zullen hard moeten werken om dit voor elkaar te krijgen en dit alles zal ons niet op een presenteerblad worden aangereikt. We moeten oppassen dat we niet in dezelfde valkuilen stappen als onze voorgangers. De meeste mensen denken dat het meeste werk zit in het verwijderen van de Cabal, maar dat is niet zo. De transitie zal niet eenvoudig zijn. Als er één ding is dat de Cabal ons heeft geleerd, is het hoe we niet moeten zijn. We hebben nieuwe leiders nodig, in elk land, die ons leiden en onderwijzen door het goede voorbeeld te geven. Maar het is uiteindelijk aan onszelf om de weg te wijzen en dan kunnen leiders niet anders doen dan ons volgen.

Thomas verwacht in begin 2018 veel opzienbarende intel en zal hieraan waarschijnlijk én of meerdere extra radioshows aan besteden.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 12/28/17” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Share.

About Author

23 reacties

 1. Men wants to be free, yet men is looking for leaders at the same time…

  Following leaders ultimately leads to a subtle slavery and there goes the freedom …

  Let’s see what Osho has in stock on this.

  “People don’t want to be on their own. They don’t have the guts to create their own path, to walk and create it. They want to be led. But they don’t know that if you are being led, slowly, slowly, even if you have eyes, you will lose them.”

  OSHO: Don’t Follow the Leaders – They Are Lost Too https://www.youtube.com/watch?v=Ikd8soAzyeM

 2. This video points out the real collusion going on in America with the POTUS.

  This is not the path we want for the future, a nation ruled in proxy by DARK forces that have hijacked the nation on behalf of Lucifer-Marduk under the label of Zionism = Nazism ( Willex de farao z’n geloofs overtuiging )

  Gerald Clark https://www.youtube.com/watch?v=R2Z5buqzDtA

  • Thanks for you comments and input, Mane. Please know that comments need to be brief and to the point, with a maximum of 250 words. The comment section is not suitable for long dissertations on other (or non-related) topics. Therefor I have omitted some of them.

 3. Hi,

  Fijn deze info! Soms weet ik alleen niet wat bepaalde woorden en afkortingen betekenen.
  Zou je me kunnen vertellen wat Intel, de Council en RV betekent?

  • Hoi Kim, op dit moment ben ik een woordenlijst aan het samenstellen, met alle termen waar nieuwkomers (nog) niet mee vertrouwd zijn. Ik weet alleen nog niet wanneer de eerste versie online gaat verschijnen, maar ik realiseerde me dat bepaalde termen inderdaad toelichting nodig hebben.

   Intel is geheime informatie van insiders (binnen de Illuminati, overheidsdiensten, leger, etc. ) die vrijgegeven mag worden.

   RV staat voor Revaluation van valuta. Waarschijnlijk wordt de term gebruikt voor verschillende programma’s die te maken hebben met de financiële reset.

   De achtergrond van de Universal Council kun je lezen in de speciale UPU-radio-uitzending: https://www.ellaster.nl/2016/08/30/truth-honor-integrity-radioshow-thomas-williams-25-augustus-2016/

 4. wordt dat niet al decennia beweerd?
  Trump is ook een van de Cabal, een hardliner met een zeer dictatoriale inborst?

  • De mainstream media zal Trump willen afschilderen als een dictator. Waarom wordt hij in de MSM die op handen is van de Cabal dan toch zo verguisd? Waarom is Trump zo’n bedreiging. Let goed op de verschillen, wat er dit keer anders is dan voorgaande decennia. Er zijn vele signalen dat het niet meer business as usual is…

   • Het gros van de bevolking zit niet op geld te kijken net als Trump, welzijn zal voortaan de boventoon moeten voeren?

 5. Is hier een relatie?
  Het ondertekenen van de verklaring door Trump op 21 december betreft het onteigenen van bezittingen en in beslag name van alle financiele middelen van personen, die het met de mensenrechten niet nauw namen.
  En 2 dagen later, op 23 december, blijkt dat de Cabal bij lange na niet zoveel geld heeft als gedacht.
  Wat is er in die 2 dagen gebeurt, wat een gewoon mens niet meegekregen heeft, is dan mijn gedachte…

 6. Dat Amerika zich nu ook met Iran bemoeit is een teken dat ze nog steeds de bankiersagenda volgen, net als Syrië, Libië, Cuba, Irak…… ( voor sommige geld mogelijk was ) is Iran nog niet afhankelijk van de FED RESERVE…..

 7. Red Skywalker on

  We hebben niet weer nieuwe “leiders” nodig die we weer blind moeten / zullen gaan volgen.
  We hebben “Begeleiders” met kennis van zaken nodig die ons begeleiden en onderwijzen naar nieuwe manieren van samenleven op lokaal, nationaal en internationaal niveau.

 8. Als er een abrupt een einde aan het huidige macht structuur komt, ontstaat er een soort van machtsvacuüm. Daar springen altijd de meest hebberige en kwaadaardige mensen/groeperingen op in. Dan zijn we weer terug bij af. Daarbij komt dat het grote gros van de bevolkingen nog alles voor zoete koek aannemen wat er in de reguliere media gezegd wordt. Kunnen zij wel tegen zo’n grote ommezwaai, om niet te gaan hyperventileren.
  Want al hun vaste waardes en alles wat zij geleerd hebben, blijkt dan op leugens gebaseerd te zijn geweest. Als het zover is, dan moeten we gezamenlijk heel strek in de schoenen gaan staan, om onze nieuwe vrijheid ook zo te willen behouden, want anders glijden we weer terug naar het huidige systeem.

 9. Ik denk dat de energie op sommige punten enorme gaat botsen. Mensen worden tot actie gedwongen. Wie niet luisteren wil zal wel voelen.

 10. Het nare is nog steeds dat DE MENSHEID nog steeds te veel geloven wat die anderen menen te zeggen c.q. vaststellen!
  Dat nare dus in DE MENSHEID, die ik dan ook het liefst de mensDOM noem, is hetgeen dat wij ook in onze eigen kringen kunnen zien en dus vaststellen.
  Zolang de mensheid nog steeds niet meer van zichzelf uit durft te gaan, dus niet meer werkelijk in zichzelf gelooft,dan is er dan ook maar één weg nog steeds voor de mensDOM over… de slaverij!, die daardoor dan ook blijft bestaan. Die mensDOM kan of wil immers de werkelijke werkelijkheid niet eens zien!

 11. > Maar het grootste gebrek van ons allemaal, is het gebrek aan kennis.
  Mooie zin. We hebben het gezicht van onze vader verloren!
  De rede is dat er geen wijsheid meer voorhanden is.
  Wijsheid = kennis = intelligentie.
  En de wijsheid die er is word overgeslagen.

  Hé Elle, je schrijft zo mooi over onze “planeet” waarom maak je niet is een mooi artikel over de plastic vervuiling op deze wereld wat gedumpt word in de zeeën. Een schonere wereld begint bij je zelf, zou ik zo zeggen. De wereld mag dan wel gered worden van zieke figuren, maar de vervuiling is dan niet weg.

  • We moeten ons van de invloed van de VS afkeren, ook doet dat kwistig rondstrooien van geld door VS ons tijdelijk pijn?
   In ieder geval keert dan het welzijn terug en moet VS als wereldagentje h het ruime sop kiezen en wel zonder de eu?

 12. Pingback: Een paar niet direct nieuwsartikelen, meer wat beschouwend en terugkijkend maar danig interessant | Silvia's Boinnk!!!

 13. Johanna te Riele on

  Mensen willen in het algemeen geen vrijheid maar blijheid op de korte termijn. Voor vrijheid is de hoogste vorm van zelfdiscipline vereist. Blijheid is verzorgd worden en kunnen handelen naar eigen domme inzicht zonder enige consequentie en of verantwoording voor wie of wat dan ook. Dat is wat de cabal ons heeft geleerd in deze tijd.

 14. Dank voor de berichten die helaas onder pseudoniem moeten verschijnen en
  waarvan ik graag ‘ter leering’, maar niet ‘ende vermaeck’ op de hoogte blijf.