Waarom zijn er stroom- en computerstoringen op de Amerikaanse vliegvelden? Waarom keren talloze internationale vluchten halverwege terug naar de VS? Wat hebben de tientallen ‘geblokkeerde’ vluchten naar Guantanomo Bay te betekenen? Het kan te maken hebben met de 10.000 verzegelde aanklachten en arrestaties die nu grotendeels achter de schermen plaatsvinden. Volgens Liz Crokin zijn er in 2017 ruim 10.000 pedofielen gearresteerd sinds er een nieuwe wind waait in Washington DC.

Januari 2018 is door Trump uitgeroepen als de maand van ‘Preventie van Slavernij en Mensenhandel’. Deze proclamatie, werd een week nadat Trump de Executive Order tegen corruptie en mensenrechtenschendingen tekende, geplaatst op de website van het Witte Huis. Jaren voor zijn presidentschap heeft Trump al aangegeven dat hij de strijd tegen pedofielen en kinderhandel wil aangaan en hij heeft sinds zijn aantreden de daad bij het woord gevoegd.

Volgens Liz Crokin — een onderzoeksjournaliste die zich in dit onderwerp heeft vastgebeten — zijn er alleen al in de eerste paar maanden van zijn presidentschap duizenden pedofielen gearresteerd. Terwijl pedofielen in de afgelopen decennia op bescherming van hogerhand konden rekenen, worden ze vanaf begin 2017 in grote getale opgespoord, gearresteerd en vervolgd. Het thema staat eindelijk als speerpunt op de agenda, zoals blijkt uit de speech van de minister van Justitie Jeff Sessions, die hij in juni 2017 aan wetshandhavers toelichtte.

Pedofielen opereren in internationale netwerken

Liz Crokin (video hieronder) is van mening dat het een internationale operatie is. Het is haar opgevallen dat, wanneer Trump contact heeft met een buitenlandse politicus, vaak snel daarna een grootschalige arrestatie van een pedonetwerk in dat land plaatsvindt. Liz maakt de inschatting dat er in de VS het afgelopen jaar tussen de 10.000 en 15.000 arrestaties hebben plaatsgevonden, maar wacht nog op officiële cijfers. Dit is wellicht inclusief de arrestaties van de beruchte MS13-bendeleden, die overigens een belangrijke rol spelen in het ‘vuile’ werk van satanische netwerken. Ze zijn ook nauw betrokken bij kindersmokkel vanuit Midden-Amerika en binnen de VS.

Er circuleert een lijst van 9,294 verzegelde aanklachten, een ongebruikelijk hoog aantal. Dit zal allerhande misdrijven betreffen, maar aangezien ze verzegeld blijven gaat het óf om prominente personen, óf om leden van een crimineel netwerk. Dát er iets aan de hand is en de paniek bij de pedofielen en corrupte elite toeslaat, blijkt ook uit allerlei bizarre gebeurtenissen binnen het vliegverkeer. Verschillende vluchten van onder andere Delta Airlines, zijn de afgelopen week halverwege teruggekeerd. Volgens Jordan Sather is Delta Airlines de enige vliegmaatschappij met een officieel beleid om zich in te spannen tegen mensenhandel. Een vlucht van All Nippon Airways naar Japan was al halverwege en keerde na vier uur weer terug naar Los Angeles. Dit is zeer ongebruikelijk en Liz Crokin vermoedt dat er een opsporingsbevel is geweest naar één of meerdere personen die zich in het vliegtuig bevonden.

Merkwaardige gebeurtenissen in het vliegverkeer

Met Trump’s Executive Order, die als een oorlogsverklaring aan pedofielen en mensensmokkelaars kan worden gezien, is het niet ondenkbaar dat de schuldigen op de vlucht slaan. Er gebeuren vreemde dingen: internationale vluchten keren halverwege terug naar de VS; er zijn allerlei ongemarkeerde vluchten richting Guatanomo Bay; er is een stroomstoring op Atlanta Airport die ruim 10 uur aanhoudt; en er zijn computerstoringen in het paspoortcontrolesysteem. Het lijkt erop dat criminelen, die nog snel per vliegtuig het land uit willen vluchten, op de luchthavens worden tegengehouden. De ‘computerstoring’ op 1 januari 2018 in het Customs & Border Patrol system (voor internationale vluchten) op de Amerikaanse luchthavens kan in dit daglicht worden gezien.

Er zijn rond kerst en oud en nieuw talloze vluchten met geblokeerd vluchtnummer op weg naar Guatanomo Bay gesignaleerd. De radar van flightradar24 werkte toen niet rond Cuba. Diverse andere internationale vluchten moesten halverwege terugkeren naar de VS.

Hollywoodsterren worden massaal ontmaskerd

Naar aanleiding van de anomalieën rond de vlucht vanuit Los Angeles naar Japan kwam Liz op het spoor van Chrissy Teigen en haar man John Legend die in dat vliegtuig zaten. Ze heeft deze Hollywoodsterren geconfronteerd met de door hen gebruikte Illuminati- en Pizzagate-symboliek. Er ontstond een rel op Twitter, waarover zelfs door de internationale pers werd bericht.

Op basis van eerdere Tweets door Chrissy Teigen — met grapjes over pedofilie en verwijzingen naar Pizzagate en satanisch ritueel misbruik — ontstaat de vraag welke rol dit paar in dit alles speelt. Een uitnodiging van John Legend voor een ‘intieme performance’ met Hollywoodsterren en Marina Abramović — de kunstenares die satanische rituelen met lichaamsvloeistoffen tot kunst heeft verklaard — doen inderdaad de wenkbrauwen fronsen.

John Legend’s uitnodiging voor een ‘intieme performance’ met onder andere kunstenares Marina Abramović

Volgens Liz Crokin is er in Hollywood een epidemie van pedofilie en worden sterren niet alleen zelf misbruikt, maar ook vaak gebruikt in de elite netwerken die ermee zijn verweven. Na de moord op Playboyoprichter Hugh Hefner, en beschuldigingen van seksueel misbruik van kinderen door Harvey Weinstein en Kevin Spacey lijkt inmiddels heel Hollywood uit de school te klappen. Zoals Mel Gibson het plastisch samenvatte: “Hollywood is een ‘hol van parasieten’ die ‘zich tegoed doen aan het bloed van kinderen’.”

Laptop Anthony Weiner bevat bewijs dat Hillary pedofiel is

Pedogate beperkt zich echter niet tot Hollywood, want pedonetwerken zijn ook verweven met de politieke top in Washington DC. Hillary Clinton ontkent dat ze iets te maken heeft met de beruchte Pizzagate-affaire, maar eind 2017 onthult onderzoeksjournalist David Zublick dat er een video is opgedoken van Hillary Clinton waarin ze seks heeft met een kind. Deze zou afkomstig zijn van de beruchte laptop van Anthony Weiner, die inmiddels vastzit vanwege het uitlokken van seks met een minderjarige. Weiner’s ex-vrouw Huma Abedin, die ervan wordt verdacht een Saoedische spion te zijn, werd onlangs gesignaleerd met een ‘object’ onder haar broek dat verdacht veel weg heeft van een elektronische enkelband.

Ook Hillary lijkt een dergelijke enkelband te dragen. Hij werd zichtbaar, toen ze haar ‘orthopedische laars’ niet meer droeg. Het bevestigt de geruchten dat prominente Cabal-leden na hun arrestatie een deal hebben gesloten en daardoor tijdelijk op vrije voeten blijven. De arrestatie van Hillary kan door de mainstream media worden uitgelegd als een dictatoriale neiging van Trump om zijn politieke tegenstanders uit het veld te ruimen. Ik kan geen andere reden bedenken waarom ze nog niet in hechtenis is genomen.

Huma abadin en Hillary gezien met object dat lijkt op elektronische enkelband

Fake news als wapen

De mainstream media doet er alles aan om de aandacht af te leiden van het onderwerp ‘Pedogate’. De afgekondigde noodtoestand en ingrijpende Executive Order zijn voor de grote Nederlandse kranten blijkbaar niet nieuwswaardig genoeg om erover te publiceren. Pizzagate wordt steevast gepresenteerd als fake news en is zogenaamd debunked (het ontmaskeren en ontkrachtten van een claim – red.). “Niemand heeft het debunked. Hoezo debunked?” roept Liz Crokin verontwaardigd. “Als mensen zeggen dat het debunked is, dan is dat een leugen.”

Volgens Liz blijven nog veel te veel vragen onbeantwoord. Waarom verlekkerden politici zich zo op eenvoudig Italiaans eten, dat ze op een ‘snoepreisje’ zouden verorberen, zoals bleek uit de Podesta-emails? En waarom liet Obama voor $ 65.000 dollar aan pizza’s en hot-dogs voor een feestje op het Witte Huis ‘invliegen’? Deze emails die eind 2016 naar Wikileaks zijn gelekt, bevatten talloze code-woorden, die letterlijk nergens op slaan, totdat je weet dat de genoemde etenswaren allerlei perversiteiten vertegenwoordigen.

Intussen worden er opzettelijk valse berichten verspreid, met als doel het onderwerp ‘elite pedonetwerken’ te ontkrachten. Zo verscheen er op de Russische website Fort Russ een artikel dat de Saoedische prinses in een interview met Le Monde vertelde over grootschalige kinderhandel en seksslavernij met kinderen aan het Saoedische hof. Le Monde heeft inmiddels een bericht geplaatst dat dit interview nooit heeft plaatsgevonden. Bij de lezers van de mainstream media, die doorgaans zelf niet op onderzoek uit gaan, wordt hiermee het zaadje gepland dat andere berichten over grootschalige pedonetwerken dan wellicht ook niet kloppen.

Diegenen die zich wel in het onderwerp verdiepen, weten dat het helaas een écht en wijd verspreid probleem is. Zoals Liz Crokin zegt: “De wereld wordt geregeerd door elite pedofielen!” Mensenhandel, pedonetwerken en allerlei mensenrechtenschendingen zijn nauw verweven met de huidige criminele en psychopathische elite. Wat ons betreft mag heel 2018 in het teken staan van preventieve maatregelen hiertegen. Wordt vervolgd…

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Share.

About Author

32 reacties

 1. Het is nu wachten op de werkelijke arrestaties van de grote kopstukken. Dan gaat alles heel snel. Wat van groot belang is en waar wij zeker ook aandacht aan moeten besteden is dat wij ons niet laten verleiden om in de slachtoffer versus daderrol te vervallen. Als dat gebeurd ontstaat er echt oorlog en zal het jaren duren voor zich weer een gelegenheid voor doet zoals nu. Er zijn daders en slachtoffers. En toch ook weer niet ook al voelt en lijkt het wel zo. Om dit te begrijpen zal je eerst uit de dualiteit moeten stappen. Wij leven nu in een tijdsfase waarbij zaken worden gezuiverd en dus van alle onzuiverheid worden ontdaan. Maskers vallen af en alles wordt bloot gelegd. Niet alleen in de wereld en anderen maar ook bij ons zelf. Dat doet pijn en hoort bij deze fase. Het wordt echter lijden als wij ons identificeren met de slachtoffer en daderrol en vervallen in drama. Ik weet dat het helpt als wij ervoor kiezen om onbevooroordeeld naar alle gebeurtenissen te kijken die nu plaats vinden op het wereldtoneel en in ons eigen leven. De keus te maken om deze tijd te leven ipv te controleren en veroordelen. Vooral contact maken met dat punt of die plek in jezelf waar alles vredig en kalm is. Van daaruit leven en handelen. Niet alleen vanuit dualiteit maar ook vanuit eenheid. Gebruik maken van onze kracht om te visualiseren. Ons dat voor te stellen wat niet alleen ons zelf dient maar ook anderen. De enorme kracht van gezamenlijkheid inzetten met liefde voor ons allemaal en zeker voor onze voedster, Moeder Aarde.
  Ik zie een Aarde waar mensen vrij zijn. Waar zij zichzelf mogen ervaren en uitdrukken in liefde en harmonie. Hoe meer mensen deze Aarde zien hoe sneller het zich voltrekt. Dat is de macht van het getal. Dus laat je niet verleiden tot doemgedachten. 🙂

 2. Je hoor wel vaker dat de georganiseerde misdaad in mensen handel zit maar ik had die link met mensenhandel en kinderoffers zoals in het oude testament nog niet zo gelegd maar dat is wat ze doen de maffia. Kinderoffers aan moloch voor macht en welvaart. Daar zit het grote geld. Bizar. Ik bid mogen het de wil van JHWH zijn dat de sheriffs die dit onderzoeken de geest van Elia krijgen in de Naam van Yeshua haMashiach Amen. De stam van Dan is een type Simson en Nikolaiten “Opes Dei” RKK type Delila. Ik bid dat de stam van Dan kracht krijgt om Joachim en Boaz omver te werpen zodat al de mystieke religies van Salomo via pentagram en hexagram niet meer werken en het huis van satan en iedereen die daarin zit instort en sterft in de Naam van Yeshua HaMashaich. Amen

  • We hoeven niet te bidden naar een kracht buiten onszelf. We zijn zelf scheppende wezens en de kracht zit in ONS. We kunnen collectief kiezen om deze praktijk te beëindigen. Door onze aandacht te schenken aan datgene wat we NIET willen, ontstaat de kans om het te transformeren. In tegenstelling tot wegkijken, want dan verandert er niks. Als we en masse weten dat dit gaande is en wie er aan mee doet, dan kunnen we besluiten dat we deze groep niet meer steunen, op wat voor manier dan ook. Dan valt hun macht weg. Ze zijn niks zonder de macht die wij aan ze geven. Niks. En dat weten ze.

   • Door onze aandacht te schenken aan dat wat we Niet willen, schrijft Ella Ster,
    Ik dacht altijd dat we alleen maar aandacht moeten schenken aan datgene wat
    we Wel willen. Door de andere kant energie te geven door het Niet te willen,
    creëer je toch tweestrijd?

    • Natuurlijk is het goed om in je persoonlijke leven te focussen op datgene dat je WEL wil. Maar in de New Age-beweging is het negeren van duistere zaken als vals dogma geïntroduceerd om aan te sporen tot een overgave aan duistere krachten. Door steeds weg te kijken van wat we niet onder ogen willen zien, wordt het kwaad niet ingedamd. Juist door er met onze aandacht wel naar toe te gaan en het dan met onze gedachtenkracht te transformeren, kan het veranderen. Dat is dus het tegenovergestelde van wegkijken.

 3. Interessant interview met Liz Crokin, een heel dappere vrouw!
  Hopelijk heeft ze goede bescherming…

 4. als dit allemaal waar is zullen alle mensen binnen enkele jaren meer welzijn ervaren in hun dagelijks leven en zullen de mainstreammedia de ,waarheid, omtrent al dit soort misstanden onomwonden publiceren.
  Dat kan niet lang meer duren. echter, als er verder niets anders gebeurt dan alleen maar een voortdurende opsomming van ,overwinningen op de cabal, dan is het allemaal flauwekul, het creëren van valse hoop.

 5. Cobra heeft inderdaad gezegd dat zijn bronnen niet kunnen bevestigen dat de kopstukken zoals Bush in Guatanomo Bay gevangen zitten, zoals Benjamin Fulford afgelopen week geschreven heeft. Hij bevestigt wel de opmerkelijke vluchten naar GITMO rond de kerst. Bij deze vluchten waren de vluchtnummers die normaal op de flightradar zichtbaar zijn geblokkeerd. Ik hoorde zelf van kennissen dat de flightradar rond Cuba op oudejaarsavond niet werkte. Dat zijn dus opmerkelijke zaken. Met alle uitbreidingen zowel qua gebouwen als in manschappen, lijkt het er op dat men ten minste iets van plan is in Guatanomo Bay (GITMO).

 6. ELLA,
  Is ‘ ella’ niet dat liedje van die pas overleden Franse zangeres? Sagan?

 7. Pingback: Schaduwoverheid wordt opgepakt, arrestaties zijn onderweg - Lang Leve Europa!

 8. Dit kwaad is niet uit te roeien in de geschiedenis van de mens!
  In alle godsdiensten heeft het een plaatsje is gebleken met al die kwesties.
  Moeten we niet eerst de mysteries achter dit fenomeen niet eerst ontrafelen willen hiervan verschoond blijven:?

 9. Pingback: Een paar, niet direct nieuwsartikelen, meer wat beschouwend en terugkijkend, maar danig interessant | Silvia's Boinnk!!!

 10. ik vind het verbazend dat zoveel lezers dit , nieuws, zomaar geloven. geen wonder dat de cabal al die tijd heeft kunnen heersen [en dat nog steeds doet] je kunt de domme massa alles wijsmaken, ze vragen er zelfs om.

  • Wat ik vooral verbazend vind is waarop de verwijtende en denigrerende toon gebaseerd is. In ieder geval niet op onderzoek, want degene die zelf onderzoek doet en de gebeurtenissen van de afgelopen jaar nauwlettend gevolgd heeft, weet dat de stellingen in dit artikel niet zomaar uit de lucht gegrepen zijn.

   In het najaar van 2017 hebben er in de VS al meer dan 7000 arrestaties plaatsgevonden, onder andere van de beruchte satanische MS13-bende die kinderen smokkelden, als ook de arrestaties van pedofielen uit de lagere kringen, die de elite van kinderen voorzag. Deze arrestaties zijn ook in de mainstream media vermeld, al worden ze vooral gepresenteerd als losstaande gebeurtenissen waardoor mensen de verbanden nog niet zien.

   Ook alle ongeregeldheden rond het vliegverkeer die ontstonden na de publicatie van de Executive Order, zijn door talloze bronnen gepubliceerd en heb ik ook persoonlijk waargenomen via flightradar24.

   Als dingen ongeloofwaardig overkomen is het zaak om eerst zelf grondig onderzoek te doen, voordat er allerlei veroordelende en voorbarige conclusies worden getrokken.

 11. Het zou wel fijn zijn als de Amerikaanse President ook het pedofiele netwerk in met name Nederland, maar ook Belgie, Frankrijk en Engeland onderzoekt en sancties neemt.

 12. Is er ergens een website waar meer mensen op komen en die ook echt willen protesteren tegen dit soort belachelijkheden.
  En die zich durven door te dringen op tv.
  Laatst bij rtl late night was er een vrouw die over de medicijnen industrie open ging om te vertellen dat wij volgegooid worden met troep als we ookal maar iets hebben.
  Dit moet ook met de pedofilie gebeuren.
  Gewoon lekker uit de school klappen en hopen dat de uitzending niet wordt onderbroken door een reclameblok.

 13. Deze hele wereld van pedofilie is gekoppeld aan de explosie van homofilie en transgenders. Baphomet (satanskerk) heeft borsten en een penis, hieraan zie je al dat dit een agendapunt van eeuwen geleden is. Mannen zijn tegenwoordig bijna halve vrouwen, met geplukte wenkbrauwen, strakke broekjes en blote enkels. Vrouwen willen geen genoegen meer nemen om moeder en echtgenote te zijn. Veel misbruikte kinderen ontwikkelen traumasexualiteit, er schijnt onderzoek gaande te zijn naar het percentage misbruikslachtoffers onder homofielen/transsexuelen. Ik las dat het vermoeden bestaat dat dat hoger ligt dan 70%. Kinderen van 12 krijgen al hormoonremmers, zodat ze niet in de puberteit komen. Misdadig gewoon

  • Er zit inderdaad een sinistere agenda achter die het transgender zijn promoot. Met als einddoel dat voortplanting alleen nog in het lab kan plaatsvinden. Binnen het satanisme wordt alles omgekeerd en pervers gemaakt. De feministische agenda had minder met vrouwenrechten te maken, maar meer met het doel dat vrouwen op de arbeidsmarkt meer geld opbrengen voor de Cabal. Vroeger kon een gezin met één kostwinner een normaal huis kopen, nu kunnen tweeverdieners nauwelijks een fatsoenlijke woning betalen. Chemicaliën in voedsel en toiletartikelen, als ook sommige medicijnen en vaccinaties zorgen voor een verminderde vruchtbaarheid. Et cetera.

   Ondanks dat er een reset nodig is, moeten we echter niet het kind met het badwater gooien. Er is niks mis met een homoseksueel stel dat op een liefdevolle manier met elkaar omgaat. Er moet ruimte en respect blijven voor mensen die zich niet identificeren met hun geslacht. (Respect en acceptatie is iets anders dan promotie.) Vrouwen hoeven niet terug achter het aanrecht. Ik denk dat terug naar eerbied voor leven en leven volgens de Gulden regel al heel veel excessen gaat herstellen.

 14. pfff , zouden beter gewoon al die politiekers afknallen en kerken in brand steken en het leger afschaffen , als je naar zijn entourage kijkt , wat een belachelijke kutbende met hun domme handshakes en symbolen valt echt nie op dat hij zelf bij zo een of andere geheime vennootschap behoort

 15. ik heb er trouwens op gelet toen die onnozelaar in belgie kwam 24 mei vorig jaar en de kranten stonden vol van kinderverdwijningen en een ervan sprong mij in het oog
  Firdaous Bouhaltite Soulaïmane., het 14-jarige meisje uit Ukkel dat sinds 24 mei vermist was, is op bevel van de jeugdrechter geplaatst in een gesloten jeugdinstelling. Haar baby blijft voorlopig in het ziekenhuis, tot er een meer structurele oplossing gevonden is voor het kind. Dat meldt het Brusselse parket. De 14-jarige F. is intussen ook ondervraagd door de federale gerechtelijke politie maar over de inhoud van haar verhoor wordt niets meegedeeld, aldus nog het parket.

  het is allemaal dikke zever een baby krijgen na 5maanden , wa ne zever , op 24 mei verdwenen en ging van goede leerling die altijd naar school gaat tot geradicaliseerde syriestrijder