De Cabal probeert banktransfers vanuit de World Trust te blokkeren. De maat is vol. Bij elke sabotagepoging wordt nu een belangrijke inkomstenbron van de Cabal geblokkeerd. Sommigen zijn na het ultimatum ondergedoken. Hen staat het militair tribunaal te wachten. Het geduld is op en hun dagen zijn geteld.

Hieronder een beknopte samenvatting van de de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 8 maart 2018 door Thomas Williams. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

1 april: Boycot social media

10:50   Thomas leest op mijn verzoek een oproep voor om op 1 april wereldwijd alle grote social media kanalen zoals: Youtube, Facebook, Twitter en Google te boycotten. Als we die dag collectief van geen van deze diensten gebruik maken, verliezen ze miljoenen aan (advertentie)inkomsten. Zo kunnen we ze laten zien wie de échte macht heeft.

We kunnen DuckDuckGo als alternatief voor Google search gebruiken, D-tube als alternatief voor Youtube, GAB als alternatief voor Twitter en onze vrienden en familie bellen of bezoeken in plaats van Facebook te gebruiken. MeWe is trouwens een mooi alternatief voor Facebook. Klik hier om door te linken naar Ella Ster’s MeWe-pagina.

We nemen met zijn allen een ‘digitale detox dag’ om weer eens van de echte wereld te genieten.

Doe je mee? Verspreid dit bericht zo ver en wijd als je kunt.

Hereniging Noord- en Zuid-Korea klap voor Cabal

15:00   Er wordt onderhandeld tussen Noord- en Zuid-Korea. Thomas voorspelde een tijd geleden al dat de twee landen zullen worden herenigd. De impact op de Cabal zal enorm zijn, omdat zij Zuid-Korea controleren. Daarom ligt die regio nu onder vuur.

Exorcisme Katholieke kerk

20:00   Een onafhankelijke Katholieke kerk, gespecialiseerd in het uitdrijven van demonische bezetenheid, biedt online zijn diensten aan. De vraag naar duiveluitdrijving is de laatste tijd verdriedubbeld volgens het Vaticaan. De Katholieke kerk leidt nu meer priesters op voor deze functie. Thomas grapt even later: “Ik denk dat we exorcisme wereldwijd nodig hebben tegen alles dat is gerelateerd aan de Katholieke kerk, daarmee kunnen we een flinke stap vooruit maken.” Volgens hem is het vooral de Katholieke kerk zelf die zich bezighoudt met demonen en nachtelijke onderkruipsels. “Het wordt tijd om er bij allemaal een eind aan te maken.”

22:30   Vervolgens speelt Thomas een video-oproep af van Kevin Annett. “Sinds februari 2013 zijn de kerken van Rome, Engeland en Canada veroordeeld vanwege onbeschrijflijke misdaden tegen kinderen en de menselijkheid en zijn deze instituten benoemd tot criminele instanties. Het wordt tijd dat alle gewetensvolle mensen deze valse en moordzuchtige kerken verlaten. Ze vormen voortdurend een bedreiging voor de veiligheid van onze kinderen.

Vanaf 30 maart om twaalf uur ’s middags tot eerste Paasdag op 1 april 2018, wordt 48 uur lang een beroep op de mensen gedaan om een moment van bezinning te nemen, te vasten en zich af te scheiden van de Katholieke kerk, de Anglicaanse Kerk, United en andere kerken die kinderen hebben geschaad en vermoord.

In deze periode en daarna, wordt de mensen gevraagd om te stoppen met de financiering van de kerk, deze niet te bezoeken of zich anderzins met de criminele kerken te associëren. Men kan een intentieverklaring tekenen middels de ‘Belofte van niet-samenwerking’ en de actie publiekelijk bekend maken.” Meer informatie is herover te vinden op de website van de ITCCS.

De Cabal heeft een ultimatum gekregen

43:00   De zoveelste RV-poging van de Rothschild-groep is weer mislukt: Thomas noemt het “Operatie Stompzinnigheid.” De betrokkenen hebben last van chronisch geheugenverlies, waarbij ze blijkbaar steeds opnieuw vergeten dat de honderden pogingen hiervoor ook niet zijn gelukt.

In tegenstelling tot wat Thomas vorige week naar buiten bracht, is Dick Cheney helaas niet dood. De informatie kwam direct van het leger, maar het bleek om een dubbelganger te gaan die is vermoord en verwijderd. De originele Dick Cheney is ondergedoken, omdat er op hem wordt gejaagd.

44:30   Na de mislukte RV-poging hebben Dick Cheney en de Rothschilds een ultimatum gekregen; “stap over naar de andere kant, verstoor onze zaken niet, bemoei je niet met de mensheid en ga weg.” Ze maakten opnieuw de verkeerde keuze en staken hun middelvinger op.

Toen ze een aantal banktransfers uit de Manna World Holding Trust blokkeerden, is er actie tegen ze ondernomen. De inkomsten uit de zwarte markt, afkomstig vanuit de olievelden in Irak, zijn afgesneden. Toen ze daarna opnieuw een banktransfer blokkeerden, is hun geldkraan, afkomstig uit de papavervelden in Afghanistan (ten behoeve van heroïneproductie), dichtgedraaid. De papavervelden zijn verbrand door de ‘onze teams’ (vrijheidsbeweging).

Het Amerikaanse leger heeft nu geen reden meer om daar te blijven. Ze waren daar namelijk vanwege de illegale drugshandel. Het Amerikaanse leger zit al 17 jaar in Afghanistan en dit is een van de langstdurende oorlogen. De échte Osama bin Laden stierf in 2001 als gevolg van nierfalen, met Donald Rumsfeld aan zijn (bed)zijde. Zijn echte naam was Tim Osman, een CIA-agent. De zogenaamde moord op Osama bin Laden in 2009 was nep. Er was geen enkel bewijs, alleen een nepvideo. Het lichaam van deze ‘zogenaamde Osama bin Laden’ heeft direct daarna een zeegraf gekregen.

De geldkraan van de Cabal wordt verder dichtgedraaid

Elke nieuwe poging om de fondsen uit de World Trust te blokkeren, zal een direct gevolg hebben voor hun inkomstenbronnen. Er wordt niet meer gewaarschuwd. Toen de Cabal voor de zoveelste keer een banktransfer blokkeerde, is er een deal gesloten met mijnexploiteurs in Zimbabwe, waardoor de geldstroom naar de Chinese Elders stopte. Het geld gaat nu direct naar de bevolking van Zimbabwe.

Er is opnieuw geprobeerd door middel van een hack toegang tot de Trust te krijgen. Desondanks heeft de World Trust drie grote banktransfers gemaakt. Het zal worden gebruikt voor drie grote projecten. Het geld wordt nu door de banken vastgehouden in een clearance account. In dit transparante systeem kan men precies zien wanneer het geld wordt opgenomen en waar het naartoe gaat.   

De sabotagepogingen zijn een overtreding van de Executive Order die vorige week is uitgevaardigd door president Trump. Dit presidentieel besluit is een direct antwoord op het blokkeren van de banktransfers. De Cabal moet er mee ophouden, anders worden ze berecht binnen een militair tribunaal.

Valse berichten over arrestaties, valuta en de Manna World Trust

52:00   In tegenstelling tot berichten in de alternatieve media, staat er geen datum vast voor massa-arrestaties. Sommige arrestaties zijn al gebeurd en andere vinden nu plaats.

Ook de claim dat na 7 maart niemand meer in dollars zal handelen is onzin. Dit is een bericht van de Cabal om zoveel angst te zaaien, zodat ze de Treasury Reserve Note kunnen invoeren. De TRN is wederom een schuldinstrument ten behoeve van de Federal Reserve en zal niet worden ingevoerd.

54:00   Er zijn allerlei blogs opgedoken: Manna Base, Manna blogs, Manna Crypto, Manna Forum, et cetera. Ze zijn geen van allen gerelateerd aan Miss Manna of de World Trust. De informatie op deze blogs is derhalve onbetrouwbaar.

Thomas benadrukt dat mensen via de Truth, Honor & Integrity-show vragen kunnen stellen over de Manna World Holding Trust. Vragen kunnen worden ingediend onder de link van de show op de TH&I-Facebookpagina en de MeWe-pagina of per email (truth.honor.and.integrity@gmail.com).

Op zondag 11 maart 2018 waren Thomas en Miss Manna (Kim) te gast bij Open Your Mind-radio. Klik op de play-knop in de zwarte balk onder de foto van Thomas. In deze radioshow worden zaken rond de World Trust verder uitgelegd. Kim vertelt dat men nu in de financieringsfase zit, waarbij de fondsen worden verspreid. Gesprekken met overheden en bankiers zijn gaande en noodzakelijk om ze te leren hoe het systeem werkt en dat de beloftes over de RV waardeloos zijn.

De Cabal steeds verder in het nauw

57:00   Je zult verbaasd staan hoeveel corrupte CEO’s en andere mensen stilletjes zijn afgetreden. Ze móesten aftreden omdat het ze werd opgedragen. De officiële redenen die worden gegeven voor hun aftreden zijn meestal onzin. “We hebben de Fulcrum files en we weten precies wat ze allemaal op hun kerfstok hebben.”

Thomas voorspelt dat McCain binnenkort ook moet vertrekken. Hij betwijfelt het of hij ooit een militair tribunaal zal zien en zal wellicht al eerder tussen ‘vier plankjes’ terecht komen.

Thomas doet een oproep aan de Cabal en de luisteraars; “De tijd is voorbij dat we achter de lagere rangen aan gaan. We richten ons nu op de toplaag en de jullie verwijdering of uitschakeling komt eraan. (…) Ons geduld is op, maar jullie tijd raakt nu ook op.” Daarna speelt Thomas het nummer: “Nowhere to run, Nowhere to hide.”

Ook in staalindustrie wordt de druk opgevoerd

1:02:00   De Cabal wordt ook in de portemonnee geraakt door de nieuwe tarieven in de staalindustrie. Achter de officiële berichten gaat veel meer schuil dan ogenschijnlijk het geval lijkt. De staalproductie is voor hen namelijk een belangrijke inkomstenbron en is verweven met kartels binnen die industrie. De bedrijven hoefden de tarieven oorspronkelijk niet te betalen.

Er gaan geruchten dat er opzettelijk zwak staal aan het leger is verkocht, zodat het gedwongen was om staal bij een ander bedrijf in te kopen. Het recente aftreden van de CEO van een Japans staalbedrijf kan hieraan zijn gerelateerd.

1:04:00   De Rus die afgelopen week stierf als gevolg van een zenuwgas-aanval, werkte voor de MI5/MI6-agent Christopher Steele. Steele was degene die vuiligheid over Donald Trump verzamelde ten behoeve van het beruchte Trump-dossier. Dit was in opdracht van Hillary Clinton en haar team van huurmoordenaars en criminelen. Thomas denkt dat hierop vergeldingsmaatregelen zullen volgen.

1:05:00   Er wordt in China hardhandig opgetreden tegen schaduw-bankrekeningen in het buitenland. Ze worden in vanaf nu transparant gemaakt.

1:08:00   Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde Amerikaan $1800 per jaar aan alcohol besteed. Buitensporig drinken veroorzaakt schade aan je psi-veld. “Drank wordt (in het Engels – red.) niet voor niets ‘spirits’ genoemd.”

Maart wordt een cruciale maand

1:56:00   Zodra bepaalde zaken zijn afgerond, zullen er meer details naar buiten komen omtrent de World Trust. Het is een ontzettend drukke periode voor Thomas, Kim en het team rond de World Trust. De meeste landen en banken zijn failliet. Als dat tot volgende maand voortduurt, zitten we in grote problemen. Dan komt er een shutdown, want er is niks meer over. Er wordt daarom nu veel druk uitgeoefend om dingen op te lossen. Maart is een cruciale maand. Je ziet nu al allerlei signalen: ontslagen in het Witte Huis, CEO’s die aftreden, grote rechtszaken tegen Facebook en Monsanto, McCain en Cheney die ondergedoken zijn en de ‘grote jongens’ aan de top die worden neergehaald. Zij moeten verwijderd worden en ze worden verwijderd.

De focus ligt nu op het overmaken van de benodigde fondsen vanuit de World Trust aan de landen die het het hardste nodig hebben. Venezuela, Puerto Rico en Haïti zijn landen die wanhopig behoefte hebben aan financiering. Dat geldt ook voor veel Afrikaanse landen. (1:59:30)


Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 3/8/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Share.

About Author

6 reacties

  1. Marianne van Dijk on

    Hallo Ella. Ik wil je graag George Kavassilas onder de aandacht brengen. Ik voel dat ik een ander mens wordt door wat hij ons uit zijn eigen ervaring te zeggen heeft. De “conspiracy voorbij” noem ik het voor mezelf. Ik ben van plan voor mezelf een samenvatting te maken. Als je wilt ga ik je die wel sturen.

  2. Mooie hoopgevende berichten, maar helaas is zeer weinig te verifiëren. Het laat een dubbel gevoel achter. Zonder documentatie wordt t bijna een geloof om hierachter te staan.

    • Dat begrijp ik en is voor veel mensen nu een dilemma. Daarom is het soms goed om dingen te lezen zonder zelf een standpunt in te nemen. Op een bepaald moment gaan bepaalde zaken ook door anderen gerapporteerd worden, zij het vanuit een ander perspectief, of zie je de gevolgen van hetgeen eerder verkondigd is. Dan blijkt het allemaal niet zo onwaarschijnlijk meer.

  3. Pingback: Boycot sociale media – Land van Eden