Terwijl de strijd achter de financiële schermen voortduurt, worden er tegelijkertijd fondsen verspreid voor grootschalige humanitaire projecten. Een wereldwijd netwerk ten behoeve van een hogesnelheidstrein, de zogenaamde ‘bullet train‘, is er één van.

Hieronder een korte samenvatting van de de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 15 maart 2018 door Thomas Williams. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Stoelendans van ontslagen en aanstellingen in Washington DC

24:55   In de stoelendans bij de Amerikaanse overheid is Tillerson de 26e topambtenaar die dit jaar is ontslagen. Mike Pompeo is aangewezen als zijn mogelijke opvolger. Gina Haspel is de nieuwe en eerste vrouwelijke adjunct-directeur van de CIA. Ze wordt ervan beschuldigd nauw betrokken te zijn geweest bij martelpraktijken van gevangenen en het licht in de lijn der verwachtingen dat ze niet lang aanblijft.

Deze politieke stoelendans in Amerika (het vertrek en de komst van politici en topambtenaren) neemt voorlopig alleen maar toe. Volgens Thomas kun je er een patroon in ontdekken. (1:00:00)

E*: Afgelopen vrijdag, een dag na de radio-uitzending, werd Andrew McCabe ontslagen, de vice-directeur van de FBI. McCabe heeft een actieve rol gespeeld in het samenstellen van het Trump-dossier, in een poging om hem als president af te kunnen zetten. Hij heeft daarbij misbruik gemaakt van de FISA-wetgeving en fraude gepleegd. Volgens Jeff Sessions heeft McCabe onder ede gelogen, tijdens een getuigenverhoor met betrekking tot het Clinton onderzoek. Er is nu vanuit het ministerie van Justitie een strafrechtelijk onderzoek gaande naar James Comey en Andrew McCabe. Zijn ontslag lijkt ook een voorbode te zijn voor verder onderzoek naar de misdaden van het Clinton-kamp. Het is een zoveelste bewijs dat de ‘grote schoonmaak’ al gaande is.

De strijd achter de schermen om de fondsen woedt voort

52:00   Opnieuw zijn er meerdere RV-pogingen (Operatie Stompzinnigheid) mislukt. Dit vond plaats nadat fondsen van ter waarde van 100 miljoen dollar, afkomstig uit de World Trust, op grond van een clearance account werden vastgehouden, omdat de banken werden bedreigd. Dit geld is bedoeld voor de lancering en financiering van diverse projecten

En terwijl elke RV-poging mislukt, treden steeds meer mensen af. Ook al wordt de vooruitgang hierdoor vertraagd, er zitten ook voordelen aan. Na elke mislukte RV worden mensen in het RV-kamp neergehaald, omdat ze niet succesvol waren. Sommigen stappen eruit om het team van de World Trust te helpen.

55:00   De militairen die zijn verbonden aan het geheime ruimtevaartprogramma (SSp) en gelieerd aan de Majestic 12-groep, blokkeren pogingen om de nieuwe projecten te lanceren die worden gefinancierd uit de World Trust. Deze groep is ook verbonden aan schurkachtige, buitenaardse groeperingen. Hun heerschappij stort volledig in en alle toegangswegen van buiten de aarde zijn geblokkeerd. Er zijn nog maar weinig buitenaardse groepen over die nog met ze willen samenwerken en velen hebben zich afgewend van de SSp. Trump heeft daarom aangekondigd een eigen ruimtevaartprogramma op te starten.

Het financiële systeem van de Cabal, Babylon genaamd, is ingestort. Het is nu code rood, omdat er met van alles wordt gedreigd. Eén van die dreigementen is om het wereldwijde, bancaire systeem te laten instorten. Hiermee kan worden voorkomen dat de fondsen uit de World Trust worden vrij gegeven. Dit speelde afgelopen week op donderdag en vrijdag. De mensen die zijn betrokken bij de Manna World Trust, bevinden zich op dit moment midden in de vuurlinie.

Xi Jinping, Trump en Putin moeten hun missie afmaken

57:40   De reden waarom de Chinese president Xi Jinping een ‘levenslange’ aanstelling heeft gekregen, is omdat hij zijn taak tegen de Cabal moet afmaken. Van de 250 stemmen voor deze aanstelling waren er 2 tegenstemmen, afkomstig van de Chinese Elders. Zij hoopten met de vervanging van Xi de koers te kunnen wijzigen. Mocht Trump aan het eind van zijn termijn komen, dan wordt ook hij voor onbepaalde tijd aangesteld omdat de missie, met de juiste mensen op de juiste plek, moet worden volbracht.

Wereldwijde hogesnelheidstrein zal positieve impact op wereldeconomie hebben

1:00:30   De Manna World Holding Trust heeft vanaf vorige week donderdag het contract voor de de hogesnelheidstrein (bullet train) afgerond. Dit project zou jaren geleden al worden ingevoerd door de VN, maar gingen er niet mee aan de slag. Het is een mondiaal project dat de toegankelijkheid en de wereldhandel sterk bevordert. Het levert veel werkgelegenheid op. Honderdachtentwintig landen hebben de fondsen voor deze hogesnelheidstrein geaccepteerd en met andere landen wordt nog onderhandeld. Elk land verkrijgt toegang tot de fondsen met betrekking tot de aanleg van het spoor. Dit is één van de drie grote projecten die vanuit de Trust wordt gefinancierd. Het project zal op veel zaken een grote impact hebben.

Andere projecten lopen voorspoedig, maar er kan nog niks over worden gezegd. Men krijgt maar één kans om het goed te doen.

Alternatieve media negeren berichten over soevereiniteit en World Trust

1:07:00   Thomas vindt het onthutsend, maar ook veelzeggend dat er binnen de alternatieve media zo weinig aandacht is voor de soevereiniteit en de Manna World Trust. Hij bedankt Open Your Mind-radio, Starship Earth en Ella Ster die hier wel over hebben bericht.

Het is bijzonder dat de Truth, Honor & Integrity radioshow de primeur kreeg om het nieuws naar buiten te brengen. Veel mensen zoeken bevestiging in de mainstream media, voordat ze het nieuws hierover kunnen geloven. Ondanks het feit dat de mainstream media de afgelopen jaren op allerlei fronten onbetrouwbaar bleek. Ook binnen de alternatieve media is er sinds 2011-2012 hevig geïnfiltreerd. Waarom zoeken mensen bevestiging in de media, die niet te vertrouwen is?

1:16:30   Het moment komt eraan dat meer informatie kan worden vrijgegeven over de Stichting The People’s Club. Er zal een informatieve video worden uitgebracht over de financiering van de stichting. Thomas onvangt nu al uitnodigingen van grote banken om daar geldstromen te beheren. Maar de meeste banken bleken geen betrouwbare partner. En steeds meer mensen binnen banken krijgen er echter genoeg van dat de fondsen worden tegengehouden. Ze hebben de fondsen uit de World Trust gezien en weten dat ze bestaan. Het team rond de stichting en de World Trust brengen nu alles in gereedheid, opdat de fondsen veilig kunnen worden vrijgegeven .

Ons zonnestelsel is uit balans geraakt

1:33:00   In de tweede helft van het tweede uur bespreekt Thomas een theorie over de chakra’s die hij energiecentra noemt. Er blijkt een duidelijke relatie te bestaan tussen deze energiecentra en de planeten in het zonnestelsel. Door catastrofes die in het verre verleden plaatsvonden binnen ons zonnestelsel, zijn bepaalde planeten vernietigd of veranderd. Lang geleden was Jupiter ook een zon en hij zorgde samen met onze zon voor de magnetische polen, die noodzakelijk zijn om de planeten in een baan te laten draaien. Jupiter draait niet in een baan rond de zon. Dit wordt bevestigd in de mainstream wetenschap. Door de verandering van Jupiter is het magnetische veld verbroken en uit balans geraakt. De planeten bewegen nu in een heliocentrische baan rond de zon waar ze in een spiraalbeweging naartoe worden getrokken. Thomas vraagt zich af of de verandering in het zonnestelsel niet tevens een voorbode is van grote veranderingen in het tijd-ruimte-spectrum.


Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 3/15/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Share.

About Author

13 reacties

 1. Pingback: Diverse Nieuwsfeiten, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

 2. “Terwijl de strijd achter de financiële schermen voortduurt, worden er tegelijkertijd fondsen verspreid voor grootschalige humanitaire projecten. Een wereldwijd netwerk ten behoeve van een hogesnelheidstrein, de zogenaamde ‘bullet train‘, is er één van.”

  Waarom zo’n project starten, als er met het vrijgeven/ beschikbaar stellen van buitenaardse technologie dergelijk transport helemaal niet nodig is?!

  • Deze technologie kan op dit moment nog niet vrijgegeven worden. Het hangt samen met alle andere geheimen in de SSP en andere black budget projects. Ook nadat deze en vele andere technologieën wel vrijgegeven kunnen worden kost het doorontwikkelen, produceren, opleiden en implementeren veel tijd. Zeker als je dit voor massatransport beschikbaar wil stellen.

   Ik vermoed dat er daarom gekozen is voor een nu al beschikbare technologie, waarbij ze tevens gebruik kunnen maken van reeds bestaande trajecten. Het gefaseerd invoeren van nieuwe technologieën en methodes zal ook op andere fronten gelden.

 3. Als ik diverse ‘Wistleblowers’ mag geloven bestaat zo’n hogesnelheidstrein traject toch al ondergronds om de ene DUMP met de andere te verbinden en dan wereldwijd?

 4. Akky van der Veer on

  Ja, dat bestaat al, volgens mij, Douwe J. En ik vind het vreemd dat het geld uit The Trust niet in de eerste plaats bestemd is voor de gebieden waar mensen op dit moment nog van honger sterven. Zo’n hogesnelheidstrein is daarbij vergeleken luxe.

  • Ik had begrepen dat er deels gebruik wordt gemaakt van deze bestaande lijnen en deels wordt voortgebouwd daar waar het traject nog niet loopt. Het bestaande ondergrondse netwerk is overigens niet ingericht om massatransportatie, want het was alleen beschikbaar voor de elite.

   Er wordt ook geld beschikbaar gemaakt voor projecten tegen armoede, voor schoon drinkwater, enzovoort. Dezelfde mensen die de mensheid eeuwenlang in schuldslavernij hebben gehouden, houden nu de fondsen tegen. Het gaat onder andere om projecten in landen zoals Venezuela waar de nood ontzettend hoog is.

   Tegelijkertijd moet er ook geïnvesteerd worden in duurzame projecten die goed zijn voor de wereldhandel, zodat er duurzame oplossingen ontstaan waar indirect iedereen van kan profiteren.

 5. 1) Ok. Begrepen.
  2) Nou ja,wat houden ze verder niet allemaal tegen. Vrije energie, opheffing zwaartekracht, gezonde medicatie enz. Zie Tesla’s werken van rond 100 jaar geleden.
  3) Helemaal mee eens.

 6. Pingback: Thomas Williams: We verkopen de banken voor $1 als ze de fondsen blijven blokkeren | Banksysteem van Babylon t/m Heden