Veel lezers ervaren dat het lastig is om ‘alternatieve’ onderwerpen te bespreken. Mensen staan er niet voor open, of zijn meer gericht op andere zaken. Hoe breng je ‘chemtrails’ ter sprake of ander ‘verborgen nieuws’? Exclusief voor Ella Ster ontworpen t-shirts maken het mogelijk om op een laagdrempelige manier over zulke onderwerpen te praten.

Ik zat regelmatig op een verjaardagsfeest of een gezellige borrel met de buren, waarbij de tijd werd gevuld met ‘ditjes en datjes’ en ‘koetjes en kalfjes’; welke koffiepad is het lekkerst en waar is die het goedkoopst te krijgen? Wat is de nieuwste Netflix-serie? De laatste mode, de kleur keukenkastjes en geplande verbouwing en natuurlijk niet te vergeten de vakantieplannen. Het is uiteraard prima om deze onderwerpen te bespreken. Begrijp me niet verkeerd, alles mag besproken worden, ook mondaine of onbeduidende, alledaagse zaken.

Maar als er alleen maar over dit soort triviale onderwerpen gesproken mag worden en alle thema’s die te maken hebben met de onderdrukking, manipulatie en de transitie van de mens moeten worden vermeden, ontstaat er in mijn ogen een onbalans. Vaak is het onderliggende angst waarom bepaalde thema’s worden vermeden of weggewuifd. Het zijn namellijk overweldigende thema’s, zoals de wereldwijde aanval op en de controle van de mensheid, door bijvoorbeeld chemtrails. Of een onderwerp als pedonetwerken en satanisch ritueel misbruik. Niet bepaald een thema waarmee je er tijdens een feestje de sfeer er goed in krijgt…

Het is sowieso lastig om alternatieve thema’s te introduceren die minder gangbaar zijn, maar wél besproken mogen worden. Het zijn onderwerpen die bewustzijnsverruimend zijn en er heel erg toe doen. De gespreksonderwerpen die tot de kern kunnen leiden van vragen zoals: “Wat is onze rol hier op aarde?” en “Welke transitie maakt de mensheid door?” of “welke krachten proberen deze transitie te dwarsbomen en hoe blijven we zelf op koers?”

Dit thema’s die kunnen leiden tot gesprekken op verschillende niveaus. Van de technisch feitelijke aspecten, zoals het ineenstorten van de 3e toren (WTC7) op 9/11, de samenstelling van chemtrails en hoe je ze kunt onderscheiden van contrails en de zichtbare resultaten van de New World Order-agenda in zaken zoals het genderneutrale beleid. Het ter sprake brengen van bedreigende thema’s zoals 9/11, chemtrails, satanische sektes, de transhumanistische en genderneutrale agenda leidt ook vaak ook tot de kernvraag “Waarom?” “Waarom doet de elite dit? Wat is hun belang?” Het kan dus een ingang zijn om een heel interessant gesprek op gang te brengen. Maar hoe breng je deze onderwerpen ter sprake?

T-shirt als communicatiemiddel

De T-shirts uit de serie “Zin in een goed gesprek?” kunnen op een laagdrempelige manier zo’n gesprek op gang brengen. Ook met mensen op straat. Zo is er een ontwerp met de vraag: “Vandaag al chemtrails gezien?” of “Wat gebeurde op 911 met de 3e toren?”. Met zo’n tekst kom je eenvoudig met anderen tot een goed gesprek. Enerzijds met gelijkgestemden die meteen snappen wat je bedoelt, anderzijds met de minder ontwaakte, maar nieuwsgierige medemens die wellicht vraagt vragen wat ermee wordt bedoeld. Dan is er een zaadje geplant en wie weet leidt het tot een diepgaand gesprek. Wij zien de T-shirts dan ook als een verlengstuk van de blog en als een aanvullend medium om de boodschap uit te dragen.

De Ella Ster T-shirts en andere merchandise met exclusieve bedrukking worden sinds kort verkocht in de shop-in-shop op Zazzle. Deze designs hebben betrekking op de onderwerpen waarover we schrijven zoals: ‘de rode pil slikken’, ‘rode of blauwe pil?’ gender-neutraliteit, de ‘dots verbinden’. Neem eens een kijkje in de Ella Ster Zazzle-shop.

Het leuke van Zazzle is dat je op basis van de bedrukking, keuze hebt uit verschillende modellen. Zo kun je de print op verschillende producten laten drukken en met een druk op de knop wisselen van kleur, model en heren- of damesshirt. Je ziet dan meteen het resultaat.

Wanneer je een ontwerp kiest kun je aan de rechter menu verschillende kleuren en type kledingstukken kiezen, en wisselen van heren naar dameskleding. Klik hier voor de Zin in een goed gesprek-collectie.

“Vandaag al chemtrails gezien?”

“Wat zijn dat, chemtrails?” Op die vraag kun je aanvankelijk een kort antwoord geven dat chemtrails, in tegenstelling tot contrails (condenssporen), nano-deeltjes bevatten zoals: giftige metalen, chemische stoffen en soms ook virussen. Je kunt uitleggen dat je chemtrails kunt herkennen aan het kilometers lange vliegtuigspoor dat niet (zoals condens logischerwijs wel doet) na een paar minuten oplost. Vergelijk het met je warme adem die je uitademt als je over een koude bergtop loopt. Dan is het toch ook ondenkbaar dat dit condensspoor langer dan een kwartier blijft hangen?

In vergelijking met condenssporen waaieren chemtrails vaak pas na lange tijd uit zodat er een — in sommige gevallen gestreept — wolkendek ontstaat. Op satellietbeelden zijn deze gestreepte of gekruiste patronen vaak heel duidelijk zichtbaar en toont dat zo’n geconstrueerd wolkendek zeker geen natuurverschijnsel is.

Als je merkt dat iemand open staat voor een gesprek met wat meer diepgang, kun je natuurlijk ook vertellen dat er een verborgen agenda achter chemtrails zit. Dat het verspreiden van deze metaaldeeltjes om meerdere redenen wordt gedaan. Zoals het blokkeren van zonlicht en beïnvloeden van het weer. Maar ook om de landbouw te beïnvloeden, waarbij een bedrijf zoals Monsanto een patent heeft op een aluminium resistent gen in gewassen.

Vervolgens kun je nog dieper op het onderwerp ingaan door het te hebben over ‘transhumanistische agenda’. De verspreiding van nano-metaaldeeltjes die we inademen, komen ook in ons regenwater en in de landbouwgewassen terecht. Dit zorgt ervoor dat ze uiteindelijk in ons lichaam belanden. De nano-metaaldeeltjes werken als een antenne. Het uitrollen van een G5-netwerk met sterke straling, kan daarmee gedachten en gedrag beïnvloeden.

Kortom: zo’n T-shirt levert heel wat gespreksstof op! Klik hier om direct naar de Goed gesprek T-shirts te gaan.

Andere thema’s en bedrukkingen


Producten uit de serie “Healthy remedies”: Dagelijkse dosis vitamine C al geslikt? Positieve gedachten zijn helend en zetten aan tot positief gedrag. Om die reden moeten we dagelijks onszelf en anderen een portie vitamine C geven: • Compassie • Complimenten • Courtesy (vriendelijkheid) • Care (zorg)

“Rode pil of blauwe pil?” is de vraag aan Neo in de film de Matrix. Mensen die de rode pil hebben geslikt staan open voor de waarheid. Durf jij kleur te bekennen? Heb jij de rode pil al geslikt? Jouw keuze voor dit T-shirt of iPhone-hoesje betekent dat je open staat voor de waarheid. Pasgeboren baby’s staan van nature open voor de waarheid, zij hoeven daarvoor ‘geen pil meer te slikken’. Ze zijn: “Born Red Pilled”

Niet genderneutraal. Hoe denk jij over genderneutraliteit? 99,9% van de mensen identificeren zich met een specifiek geslacht, dus hoe verhoudt zich dit tot een genderneutraal beleid? Deze producten zijn ontworpen voor degene met een uitgesproken mening, of ouders die trots zijn om de komst van hun dochter of zoon aan te kondigen. Verkrijgbaar voor jongens, meisjes, dames en heren, in het Nederlands of Engels

Connecting the dots. Kun jij de dots verbinden? Wat heeft SSP (Secret Space Program), te maken met disclosure, de verborgen geschiedenis, de Deep State, aliens en pedogate? Kan jij het verband tussen verschillende onderwerpen uitleggen? Dan is dit T-shirt of deze tas iets voor jou.

Alle producten zijn exclusief ontworpen voor Ella Ster. Daarmee kun je binnen de Ella Ster Zazzle shop een exclusief shirt of ander product kopen, waarvan er niet honderdduizenden zijn gemaakt. Bovendien kies je zelf je favoriete kleur en model. Met het kopen van een  product steun je deze blog, omdat een percentage van het verkoopbedrag naar Ella Ster gaat. Je kunt op Zazzle ook gewoon met iDeal betalen. De productie, verzending en retouren worden helemaal door Zazzle geregeld.

T-shirt én exclusieve berichten

Wil je én een Ella Ster T-shirt én toegang tot exclusieve berichten op Patreon? Wordt dan steunlid voor ± €5 per maand. Op die manier ben je als eerste op de hoogte van actuele ontwikkelingen, krijg je extra berichten met achtergrondinformatie of kun je lezen wat er achter de schermen van Ella Ster. Bij een lidmaatschap van een half jaar krijg je een T-shirt cadeau. Je kunt kiezen uit drie ontwerpen. De keuze qua kleur en model is beperkter dan op Zazzle. Neem een kijkje binnen de Ella Ster community en kies jouw beloning (reward) voor een lidmaatschap. Zo wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwsberichten, nieuwe ontwikkelingen, maar ook kortingcodes in de Zazzle-winkel.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

6 reacties

 1. klaas kruis on

  Sta versteld. Zijn er dan geen goede leiders meer die ons tegen chemtrails kunnen beschermen?
  Zijn alle regeringen dan satanisch?
  Wat kunnen wij dan doen tegen onze ondergang?

  Nogmaals : sta versteld !

  Klaas kruis

 2. Tot nu toe is er geen eenduidig antwoord gegeven op de vraag wie nu eigenlijk verantwoordelijk is voor chemtrails. Regeringen in ieder geval niet. Zij krijgen bevelen va hogerhand om het bestaan ervan te bagatelliseren of te ontkennen.

  Het is hoogstwaarschijnlijk een wereldwijde operatie gecoördineerd door de Deep State, NAVO en of het Secret Space program, wellicht onder buitenaardse invloed. Het mag duidelijk zijn dat de Deep State nog niet verslagen is, al is dat proces wel gaande.

  Overigens zijn er ook berichten en filmpjes die dit ondersteunen dat er buitenaardse inmenging is om de negatieve effecten van chemtrails te neutraliseren. Anders waren de negatieve gevolgen inmiddels al veel groter geweest. Dat neemt niet weg dat chemtrails ons regenwater en landbouwgrond en -gewassen vervuilen.

  De vrijheidsbeweging heeft ook aangegeven dat het verspreiden van chemtrails (pas) ophoudt wanneer de Cabal volledig verslagen is.

 3. Pingback: Diverse Nieuwsfeiten, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

 4. over chemtrails lijkt mij geen goed onderwerp voor voorlopig we weten er werkelijk niks van waarover praten we dan dat het neppe wolken zijn staat vast maar meer dan dat weten we eigenlijk niet en al heb ik dat mis dan is het nog een ver ontwikkelt plan en ontmantelen is heeeeeeeeeeeeeeel moeilijk de rest van de onderwerpen zijn goed al zal ik mensen er van bewust willen maken dat ik heb gehoord weet niet of het klopt maar dat 80% van de ziektes komt door het mondje en dan bedoel ik niet ademen maar waar het vooral over gaat is de vraag waarom hebben zoveel mensen medicijnen bijvoorbeeld en hoe functioneert ons geldsysteem nou werkelijk en heb het dan niet over de rijkste 1% maar over hoe nuttig is het om allemaal die administratie te doen dat zowel bing als google een wegen kaart uit brengt of de helft van de bevolking werkt zich letterlijk kapot terwijl de andere helft zich zit te vervelen discussiëren over de democratie kan ook omdat dit onderwerp op dit moment heel erg aan de orde aa hoewel je iemand hiermee wel volledig van slag maakt wat ook z,n goede kanten heeft

 5. Je kunt je inderdaad afvragen of we nog wel in een democratie leven, de EU is een molog naar oud Sovjet model, Spanje glijdt af naar een dictatuur, of is het al geen haan die er naar kraait.