De misdaden van de banksters liggen op straat. Bewijzen zijn naar alle banken en inlichtingendiensten over de wereld gestuurd. Een deel van de Aziatische banken zijn overgenomen door de Trust. Wells Fargo is voor $1 aan de Amerikaanse overheid verkocht. Amerika gaat terug naar de goudstandaard.

Hieronder een beknopte samenvatting van de de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 29 maart 2018 door Thomas Williams. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Facebookschandaal strekt zich uit naar Britse koninklijke familie

19:45   De onthullingen omtrent Cambridge Analytica schandaal strekt zich uit naar de koninklijke familie en aangetrouwden. Tijdens het onderzoek van de dubieuze deals van de consultancy-firma omtrent de datavergaring, kwamen banden bloot te liggen die helemaal naar het koningshuis leiden. Er worden steeds meer verbanden zichtbaar tussen Cambridge Analytica en het establishment, zoals kamerleden, politici en de legertop. Ze opereerden onder de naam van verschillende corporaties, maar zijn in wezen dezelfde structuur. Cambridge Analytica heeft een groot bedrag ontvangen om privégegevens van 50 miljoen Facebook gebruikers te verzamelen. Dit om voor de verkiezingen in 2016 profielen samen te kunnen stellen van Amerikaanse kiezers. Thomas denkt dat we hier in de nabije toekomst veel meer over gaan horen.

Misdaden van banksters liggen op straat

43:43   Vorige week vrijdag zijn documenten van in totaal 15.000 pagina’s wereldwijd naar alle banken verzonden. Deze documenten bevat de namen, het type fraude en alle misdaden die gepleegd zijn. De zogenaamde Fulcrum-files. Eveneens bevatten de documenten het bewijs dat de Trust* al het kapitaal en de benodigde documenten bezit. Dat betreft ook de aandelen en het kapitaal van de banken.

*) De term (World) Trust wordt als afkorting gebruikt voor Manna World Holding Trust.

Dit was naar buiten gebracht als voorbereiding op acties die daarna volgden. Zoals de voortgang in de overeenkomst met betrekking tot het militaire materieel, dat door het Amerikaanse leger aan China was verkocht en terug geleast werd. Als deze zaak is opgelost zal dit het politieke landschap gaan veranderen.

Amerikaanse regering vult goudvoorraad aan

45:50   De afgelopen week heeft de Trust tevens een hele berg goud gekocht, bestemd voor de Amerikaanse schatkist. Daar zal het omgezet worden in contanten, zodat de liquiditeit in de kleinere banken op peil gebracht kan worden. Dit geld zal deels besteed worden aan humanitaire projecten en deels bestemd zijn voor de schatkist en de overheid.

De Trust heeft de afgelopen week ook veel vooruitgang geboekt met de Aziatische banken, behalve met de grootste bank ICBC China. Het goud dat gekocht was voor de Amerikaanse schatkist was afkomstig uit deze Aziatische banken. Dit is veelzeggend, omdat daaruit blijkt dat er in het westen blijkbaar onvoldoende goud opgeslagen ligt.

Nadat de Trust aangetoond had daadwerkelijk in het bezit te zijn van de fondsen, kwamen de kleine Aziatische banken aan de onderhandelingstafel bij de Trust. Het goud dat de Trust van een van deze banken heeft gekocht was aanvankelijk bestemd voor de Chinese Elders en verscheept naar Hongkong. Zoals te verwachten was waren de Chinese Elders echter niet in staat om voor het goud te betalen. Toen kocht de Trust deze partij goud.

Aziatische banken worden overgenomen door de Trust

Inmiddels heeft de Trust de meeste Chinese banken overgenomen. Ze waren allemaal failliet. Nu is het wachten op de Westerse banken. Chase Bank ligt in de vuurlinie en wenst tevens niet mee te werken. Dat geldt ook voor de Deutsche Bank, die volgens Thomas niet alleen dé bank was voor de Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog, maar ook nog steeds terroristische organisaties financiert.

48:30   Dit alles had als gevolg dat er vorige week woensdag nieuwe bedreigingen werden geuit, onder andere vanuit de Hillary Clinton groep en de Chicago gangsters gelieerd aan Obama. Men verwacht dat HSBC en City Bank een van de eerste banken zullen zijn die verkocht gaan worden. City Bank was destijds van de USSR gestolen en zal aan Rusland worden teruggegeven. Men heeft inmiddels besloten dat City Bank onder alle voormalige USSR-naties verdeeld gaat worden, van wie het tijdens de Koude Oorlog gestolen is. Rusland bezit 44% van City Bank.

Amerikaanse dollar terug naar de goudstandaard

50:00   De aanschaf van het goud zou kunnen betekenen dat de Amerikaanse dollar teruggaat naar de goudstandaard of de Federal Reserve gaat verdwijnen. Dit laatste is slechts een publiek front zonder enige macht. Het kan geen valuta uitgeven en heeft geen enkele macht of zeggenschap meer. De reden waarom het niet officieel gesloten is, heeft te maken met een recente VN-bijeenkomst. De VN heeft toen gedreigd om biologische wapens te gebruiken, in welk land dan ook dat publiekelijk een beweging in die richting maakt. Dit zijn zaken die aangepakt moeten worden voordat er voortgang voor het grote publiek zichtbaar wordt.

Op 22 maart heeft het kabinet Trump een wetsvoorstel ingediend om de dollar weer te baseren op de goudstandaard.

Huis van Afgevaardigden wet H.R.5404: “Het definiëren van de dollar als een vast gewicht in goud.”

Lees het opmerkelijke punt bij nummer zeven: “De goudstandaard oefent controle uit op de geldvoorraad op de markt in plaats van de Federal Reserve.”

Wells Fargo wordt voor $1 aan Amerikaanse overheid verkocht

52:50   Eerder in de uitzending zegt Thomas: “We wachten op bericht of Wells Fargo genationaliseerd en gesloten wordt en voor $1 aan de Amerikaanse overheid verkocht wordt.” (50:00) Later krijgt hij tijdens de uitzending bericht en vertelt dat de Amerikaanse overheid het aanbod om Wells Fargo voor 1 dollar over te nemen heeft geaccepteerd, waardoor de aandelen aan hen zullen worden overgedragen. Ze zeggen dat ze een aantal dagen nodig hebben om uit te zoeken hoeveel kapitaal er nodig is om de bank weer te financieren. Reguliere rekeninghouders zullen niet door de overname benadeeld worden.

In het hoofdkantoor van Wells Fargo zijn velen ontslagen gevallen. Het team van de Trust heeft pogingen gedaan om met Wells Fargo te onderhandelen, maar ze probeerden de Federal Reserve vorig jaar over te nemen. Dat werd geblokkeerd.

Daarna volgde in verschillende kantoren diverse ontslagen, mede als gevolg het vrijgeven van de Fulcrum-files (dossiers met misdaden van Cabal en Deep State). Het betreft het document van 15.000 pagina’s dat afgelopen vrijdag naar alle banken en inlichtingendiensten over de hele wereld is gestuurd. Met name alle landen die benadeeld zijn door City Bank, Bank of America, Wells Fargo en JP Morgan.

Nieuwsberichten over ontslagen en aftredens bij Wells Fargo

 

Wanhoop begint bij Cabal toe te slaan

54:50   De Cabal is in totale wanhoop. Ze schreeuwen naar alles en iedereen, ze bedreigen banken en organisaties en ze eisen hun kapitaal terug van de Trust. Maar dat kan niet want ze hebben dit kapitaal in onderpand gegeven. Om het terug te krijgen moeten ze (de rente – red.) terugbetalen, maar die intentie hebben ze niet, dus wordt de schuld gevorderd. En dat bedrag kunnen ze niet terugbetalen, want ze hebben geen kapitaal meer over dat ze kunnen gebruiken in een hefboomfinanciering. “Als je gokt, kun je soms verliezen, zie je… en je hebt nu verloren.”

Bedreigingen tegen Trustee Kim en bankmedewerkers

56:00   In een wanhoopsdaad hebben ze Kim op een ‘wordt gezocht lijst’ van de FBI geplaatst. Alleen deze lijst bestaat officieel niet. Deze valse lijst werd verspreid in een poging om te voorkomen dat Kim de fondsen bij de banken zou verspreiden.

Daarnaast heeft de Cabal memo’s naar alle banken gestuurd dat het geld in de Trust aan hen toebehoord. De banken hebben deze memo en de bedreigingen genegeerd. Dat is een enorme verandering. Ze zijn niet meer onder de indruk van hun dreigementen. Ze weten inmiddels aan wie de Trust toebehoort en waar het naar toe gaat.

Vervolgens heeft men een beloning in het vooruitzicht gesteld om Kim te vermoorden. Het is echter twijfelachtig of ze deze überhaupt wel kunnen uitbetalen. Deze actie zal voor de betrokkenen echter grote consequenties hebben.

1:03:00   “Op alle fronten wordt er vrij veel vooruitgang geboekt. We zijn er bijna uit om de deal omtrent het militaire materieel op te lossen. We naderen de uitkomst aangaande een groot aantal zaken, maar alles hangt nu nog aan een zijden draadje. Zeker gezien de dreigementen.”

Talloze namen gelieerd aan Clintons worden ontmaskerd

1:04:00   Een naam die je binnenkort veel gaat horen is Lisa Barsoomian. Ze is de echtgenote van Rod  Rosenstein. Zijn naam staat op de lijst van personen die binnenkort ontslagen gaan worden. Hij is de man die Muellers heksenjacht op Trump leidde. Lisa Barsoomian was de persoonlijke advocaat van Hillary en Bill Clinton. Ze was tevens betrokken in de Uranium One deal. De echtgenote van de man die een prominente rol in het onderzoek naar de vermeende Russische collusie van Trump speelde, komt uit het Clinton-misdaadsyndicaat. Het vangnet is zich aan het sluiten.

Het is goed om acht te slaan op de echtgenotes van hooggeplaatste figuren, zoals politici. De meeste zijn agenten provocateurs.

Arrestaties binnen seks-sekte NXIVM

1:06:00   Thomas bespreekt het schandaal bij NXIVM. Het is een sekte waarbij vrouwen op vreselijke wijze seksueel en op andere wijze misbruikt werden. Ze werden gechanteerd met compromitterende naaktfoto’s en gebrandmerkt wanneer ze tot de sekte toe traden.

You Are Free TV besteed in een van haar video’s uitgebreid aandacht aan dit internationale criminele netwerk, waarbij de connecties zelfs tot presidentiële kringen in Mexico leiden. Ook andere prominente namen worden met de sekte in verband gebracht zoals miljonair Richard Brandson, Emmy Award-winnende actrice Allison Mack en vele anderen.

De sekte wordt tevens in verband gebracht met de Clintons en heeft grote sommen geld aan de Clinton-campagne gedoneerd tijdens de presidentsverkiezingen in 2008. De president van NXIVM, een zekere Nancy Salzman wiens huis is  doorzocht door de FBI, is tevens een lid van de Clinton Global Initiative.

Oprichters Google en CEO Youtube liggen onder vuur

1:15:00   Sergey Brin mede-oprichter van Google is getrouwd met Anne Wojcicki de mede-oprichter van 23andMe. Zij is de zus van Susan Wojcicki de CEO van Youtube. Thomas zinspeelt dat deze  mensen in de nabije toekomst in het nieuws zullen komen.

Cameron Casky*, vermeend slachtoffer van de schietpartij in Parkland, is de dochter van Jeff Kasky, de onderdirecteur van One World Adoption Services, een agentschap voor adopties. Deze organisatie werd in 2012 vervolgd vanwege mensenhandel en illegale orgaanhandel. Hij is ook gelinkt met CNN en was in 2004 de woordvoerder inzake de adopties vanuit Haïti.

(E*: Het is de vraag of Cameron’s achternaam in de media opzettelijk verkeerd gespeld is om het verband met haar vader en de verdenkingen in illegale mensen- en orgaanhandel te verbloemen.)

Jeff Kasky is ook gelinkt met Laura Silsby. Zij was in 2010 gearresteerd en beschuldigd van kidnapping van kinderen die uit Haïti gesmokkeld werden. Ze kreeg steun uit de Clintonhoek die ervoor zorgden dat ze minder straf kreeg. Haar advocaat was destijds ook gearresteerd vanwege betrokkenheid bij een mensenhandel-netwerk.

Jeff Kasky en Laura Silsby gaan om met David Hogg. Ook deze namen zullen binnenkort in het nieuws komen. Er zullen steeds meer connecties duidelijk worden.


Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 3/29/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Share.

About Author

9 reacties

 1. Pingback: Diverse Nieuwsfeiten, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

 2. n.ruiter@ziggo.nl on

  Ben benieuwd hoe die overnamen van die Aziatie’s banken is gegaan. En met de Chinese. De banken waren faillit, waarmee zij ingingen? Dus hoe zit het dan met de aandeel houders. Bis bank. hoe zit het met de aandelen verkoop van hypotheken- door verkocht/verkoop en qua ‘bezit’ aandeel? Je lees dat banken het afkopen, maar de persoon die de eerste afspraak had, werd door verkocht, met schandalen (imoriliteit). Ze betalen boete, maar hoe zit het met die mensen die het aangingen (hypothek (bevolking?). Waar op of hoe is die goud gebaseerd? Na het geld uit niets? Het lijkt een bepaalde lijn te hebben, maar welke?Wat gaat KIM of Amerika doen? Want daar draait het toch om? Nederland smijt met miljoenen maar de bevolking zit er niet in ver tegen woordig of terug. Ik kan wel zeggen miljarden.Die Nederland (dacht ik niet heeft). Wat is hier in het spel?Niemand heeft het, maar toch blijkbaar wel.. Ieder heeft heeft schulden , maar we kunnen miljarden uitgeven om daar uit te kunnen ontkomen volgens klimaat. Acha ja iedereen boete……….

  • Het is een hele rare paradox waar we nu in zitten: binnen het oude systeem hebben landen collectief een torenhoge schuld bij de financiële instellingen, die zo hoog is opgelopen dat deze niet meer terugbetaald kan worden. Maar nu blijkt dat dezelfde financiële instellingen en de daaraan gelieerde banksters in werkelijkheid een astronomisch hoge schuld bij de Trust hebben, die ze dus nooit meer kunnen terugbetalen. Ondertussen biedt een nieuw systeem de mogelijkheid om eindelijk het geld uit de Trust te benutten voor de mensheid. En daarmee blijken we collectief ineens over enorme bedragen te kunnen beschikken.

   • @ Hallo Ella
    De trust van Niel Keenam (hij heeft het in behandeling) 17 april 2016, volgens jouw artikel? Die opgebruikt is, om dat het niet terug te betalen is?Het is verbruikt? Wat is de waarde dan nog. om daar vanuit nog e.v.t waarde aan te hechten? Voor collectief?Of is het herbruikbaar?Kim.. een vraag naar jouw. Goud stil en tijdloos! Ik begrijp ´was´ een klein stukje van de appeltaart.De trust is gevuld, waarmee en waarvan° Trump doet het niet-kan-wil het niet-wel doen= (vraagteken’. Wat een ordinere spel qua media, en alternatief.En de bende.

    • Neil Keenan beweerde destijds toegang te hebben tot de Trust, maar hij noch de Dragon Families bleken de benodigde codes te bezitten.
     Het is dus niet verbruikt, maar hij heeft er geen toegang toe. Het is bovendien de vraag of de originele Neil Keenan nog leeft.

 3. Enerzijds positief, anderzijds beangstigend: Kim heeft ontzettend veel macht als klopt wat hier geschreven is. Hoewel teruggaan naar goudstandaard misschien positief is (los van greep van Canal) komt de macht weer bij overheden te liggen (banken verkocht aan overheid door Kim). En wat als een overheid slecht is?

  Dit gaat best snel richting een NWO van de andere kant, eentje die nog zeer kwetsbaar is. Hoe weten we dat dit niet een wolf in schaapskleren is? Hoe zorgen ervoor dat de macht niet overgenomen kan worden, welke controlemiddelen zijn daarvoor?

  Maar ja, een conspiracy theory within a conspiracy theory (Kim/q/whitehats zijn wolven in schaapskleren). Hoop dat het niet zo is, maar laten we als burgers wel kritisch blijven zoeken naar waarheid.

  Ik denk dat dit is waar Q mee bezig is. Een grote groep autisten ‘opleiden’ om te zoeken naar verbanden, kritisch te zijn, en via media die verbanden blootleggen en veroordelen. Nu nog de vervolgstap dat de MSM en hun journalisten hier serieus mee omgaan. Maar dat is misschien de volgende stap in het plan.

  • Ik begrijp je zorgen, maar zie tegelijkertijd ook steeds meer tekenen dat het de goede kant op beweegt.

 4. hans coudyser on

  Het wil toch van mijn hart dat ondanks deze voorgestelde goed bedoelde (?) veranderingen ik weinig of geen vat krijg en betrokkenheid voel voor wie het bestemd is. Zo het hier wordt voorgesteld zal een systeem worden vervangen door een ander. Waar zit die inspraak? Wil men dat wel. Wie wordt daar echt bij betrokken? Er zijn heus pakken heel bewuste mensen die van harte aan nog totaal andere constructies denken die helemaal breken met oude economische denkpatronen en zelfs het op goud gebaseerde geldwaardensysteem niet meer wensen. Ook dit voorgestelde aangekondigde systeem zal weerstand oproepen, zowel bij diegenen die nu zwaar zullen moeten inboeten als diegenen die nog veel diepere visie hebben.

 5. This appeal to Trump”s egocentricity is unlikely to work because his very short-range emergency time sense prevents him from taking very seriously longer-term problems.