Thomas Williams: De Verenigde Naties is terug verkocht aan alle naties

3

Hieronder een beknopte samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 19 april 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Hereniging Noord- en Zuid-Korea en verwijdering kernwapens

19:00   Lange geleden heeft Thomas voorspeld dat Noord- en Zuid-Korea zullen worden herenigd. En als we nu kijken naar de uitspraken van Kim Jong-un en de gesprekken tussen de twee landen blijkt dat uiteindelijk minder vergezocht als het destijds leek. Noord-Korea heeft afgelopen week toegezegd te willen toewerken aan nucleaire ontwapening. Daar zijn tot op heden geen voorwaarden aan verbonden. De Zuid-Koreaanse president heeft gezegd dat het streven naar een vredesrelatie en normalisatie tussen de beide landen en de Verenigde Staten binnen handbereik ligt tijdens de Noord- Zuid-top die deze week plaatsvindt.

Thomas vermoedt dat de drie presidenten elkaar achter de schermen al hebben gesproken. Zuid-Korea wordt door de Cabal gerund. Dit land heeft ook nucleaire wapens. Als het ene land afstand van deze wapens doet, moet het andere wel volgen. Deze ontwapening zal ook het einde inluiden van de Cabal-heerschappij in Korea. Het verhaal is groter dan men zich realiseert.

Rothschilds proberen geld uit de Trust te claimen

1:17:00   De Rothschilds hebben geprobeerd om de centrale banken te laten instorten, door de Treasury Notes en obligaties te dumpen.

Hun pogingen mislukten omdat ze niet konden bewijzen dat ze de Treasury Notes in bezit hadden. Volgens Thomas bezitten ze momenteel helemaal geen biljetten meer, omdat ze geen toegang hebben tot de Trust. Daar komen steeds meer mensen achter.

De Trust heeft onlangs geld gestuurd naar de Treasury (Amerikaanse schatkist). Dit geld is gedeeltelijk bestemd voor de bouw van de muur en een aantal andere projecten. De Rothschilds probeerden dit geld te op te eisen. Maar ook op hoog niveau luistert niemand meer naar ze, dus dat is ze weer niet niet gelukt. Thomas vraagt zich af waarom deze lui nog steeds vrij rondlopen ondanks de opgestapelde bewijzen van hun corrupte praktijken.

Onderzoek naar omkooppraktijken zorgt voor paniek bij IMF en Wereldbank

1:23:00   De IMF was afgelopen week totaal in paniek door een uitgebreid onderzoek naar bankiers van de centrale banken die zijn omgekocht door de VN, IMF of Wereldbank.

De World Trust heeft de Verenigde Naties en alle dochterondernemingen opnieuw verkocht aan verschillende naties. De eigendommen, die voorheen in handen waren van de VN, zijn per opbod verkocht omdat de Rothschilds, Rockefellers en Aziatische Dragon-families hun lidmaatschap niet hebben betaald. Er wordt een document verstuurd naar deze naties, waarin staat beschreven hoe de voormalige eigenaar (de VN) misbruik heeft gemaakt van haar machtspositie. In totaal zijn er 108.000 documenten aan de naties overhandigd met daarin geheime informatie over het handelen van de VN. De details worden momenteel uitgewerkt en er wordt gekeken of eerder betaalde lidmaatschapsgelden aan de landen kunnen worden terugbetaald. In het oorspronkelijke handvest van de VN is namelijk geen sprake van lidmaatschapscontributie.

Wat betekent dit? Het betekent dat wanneer de IMF of de Wereld Bank bij wie dan aanklopt om iets op te eisen, elke centrale bank, president of premier nu het recht heeft om te zeggen dat ze de IMF in bezit heeft en zij een x bedrag schuld hebben aan dat desbetreffende land.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 4/19/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

3 reacties

  1. Beste Ella,

    even via deze we, op de laatste post van Benjamin Fullford staat helemaal onderaan een link met een uitzending over Trump en zijn band met de Rothchilds dat wordt wel heel ingewikkeld zo.
    Diny