Je kent het wel; je mailbox vol spam-mail, nieuwsbrieven waarvoor je jezelf nooit hebt aangemeld, tientallen notificaties van social media en 100+ mails als je terugkomt van vakantie. Het is natuurlijk een goede zaak als dit aan banden wordt gelegd. Zeker omdat emailadressen soms worden doorgesluisd naar andere partijen. Hoe gaat ellaster punt nl eigenlijk om met jouw privacy?

Klik direct door naar de privacyverklaring

Ongevraagde mails

Twintig jaar geleden werd email gezien als dé tijdsbesparende factor in de dagelijkse communicatie. Geen brieven meer die – in het gunstigste geval – de volgende dag werden bezorgd, of het voeren van ellenlange telefoongesprekken om even een afspraak te maken. Maar nu veel mensen dagelijks, tientallen tot honderden mails per dag ontvangen, blijkt het medium allesbehalve, tijdsbesparend te zijn. Het wordt misbruikt om mensen ongevraagd lastig te vallen met talloze berichten waarop niemand zit te wachten.

Onze privacy staat op de server van de NSA

Emailadressen worden doorverkocht aan adverteerders. De inmiddels zo goed als verplichte cookies, die gebruikers op veel sites moeten accepteren, maken zichtbaar dat ons internetgebruik volledig wordt geregistreerd. Typte je zojuist nog in de zoekmachine de woorden ‘Panama papers’ in om informatie te zoeken over de belastingontduiking van de allerrijksten, dan verschijnen er op de volgende website die je bezoekt plotseling advertenties van vakantieoorden in de Caraïben.

Laten we er maar gewoon vanuit gaan dat onze data ergens wordt opgeslagen, ongeacht hoe dit in regelgeving is vastgelegd. Het opslaan van al het dataverkeer is een onderdeel van de controlemaatschappij en privacy is een illusie.

Werkt de privacywetgeving juist tegen ons?

Om deze illusie in stand te houden, wordt er eind mei een nieuwe privacywet van kracht. Natuurlijk is het goed dat het doorverkopen van emailadressen en het versturen van ongevraagde mails en nieuwsbrieven aan banden wordt gelegd. Toch ben ik er inmiddels van overtuigd geraakt dat regelgeving er niet is om de belangen van burgers te beschermen, maar – in de meeste gevallen – andere belangen veilig moeten stellen.

Divide and conquer. We are merely pawns. They keep us busy fighting each other instead of fighting them.

Het oerwoud aan regelgeving is vooral bedoeld om de burgers bezig te houden en onderdeel van een verdeel- en heersstrategie. Op die manier hebben we minder tijd en energie om ons te richten op de ontmanteling van de Cabal en het controlesysteem.

Het is niet ondenkbaar dat deze wetgeving gebruikt zal worden tegen de burgers, bijvoorbeeld tegen personen die werken binnen de alternatieve media. Bloggers kunnen nu worden beboet omdat ze de privacywet hebben overtreden. Inmiddels worden er her en der hele cursussen aangeboden om beheerders van websites, en dat zijn in feite alle ondernemers en mediakanalen, wegwijs te maken in deze nieuwe, zeer complexe regelgeving.

Een oerwoud van regels

Het is een zoveelste voorbeeld van regelgeving waarvan met name (kleine) ondernemers last hebben. Iets dat heel simpel is, wordt uiterst complex gemaakt, zodat er (prijzige) cursussen gevolgd moeten worden om aan de regels te kunnen voldoen. Er wordt ingespeeld op de angst om beboet te worden. Ondernemers en bloggers worden daarmee aangespoord om te handelen vanuit angst en niet vanuit hun creatieve, scheppende vermogen.

Wij willen dingen juist heel simpel houden. De privacyverklaring van ellaster.nl is dan ook heel eenvoudig en hieronder te lezen.

Privacyverklaring van Ella Ster

Cookies

Deze blog bewaart momenteel geen cookies.

Welke persoonsgegevens worden bewaard via het contact- of reactieformulier?

Door het gebruiken van functionaliteiten op website laat je bepaalde gegevens bij ellaster.nl achter:

 • Door het plaatsen van een reactie onder een blogartikel via het reactieformulier
 • Contact opnemen via het contactformulier
 • Aanmelden voor de emailservice via het reactieformulier
De volgende gegevens worden bewaard:
 • Naam of opgegeven ‘pseudoniem’ (verplicht)
 • E-mailadres (verplicht)
 • URL-adres website (optioneel)
 • IP-adres (automatisch verstuurd)

Na het versturen van het formulier worden de ingevoerde (persoons)gegevens opgeslagen in de beveiligde database van de website, met als doel om de reactie op de website onder het blogartikel te publiceren of automatisch een email te versturen bij het verschijnen van een nieuw artikel.

Wat gebeurt er met je persoonsgegevens?

Alleen de naam / pseudoniem en reactietekst worden gepubliceerd. Het opgegeven e-mailadres en je IP-adres worden niet gepubliceerd. Het IP-adres wordt enkel vastgelegd met als doel om, in het geval ongewenste reacties, de functionaliteit te blokkeren voor gebruik vanaf bepaalde IP-adressen.

Deze (persoons)gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt.

Gegevens aanpassen of verwijderen

Wanneer je niet langer gebruik wil maken van de email-service, kun je een email sturen zodat je opgegeven naam en emailadres wordt verwijderd. Ook kunnen geplaatste reacties op verzoek worden aangepast of verwijderd. Stuur dan een mail naar ellaster@zoho.com met de naam en emailadres dat je hebt verstrekt.

Indien je al je persoonsgegevens wil laten verwijderen, kun je daarvoor een verzoek indienen. Stuur dan een mail naar ellaster@zoho.com met de naam, emailadres en het IP-adres dat je hebt verstrekt. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), je paspoortnummer en je Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen zes weken, op jouw verzoek .

Ella Ster*

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

2 reacties

 1. The Big Picture (Het Grote Complot)
  Why ”They” Are Behind Everything …
  1 fascist dictatorship is underway … AGENDA21
  World Wide Financial Reset = NWO TAKEOVER !
  https://www.youtube.com/results search_query=World+Wide+Financial+Reset+%3D+NWO+

  ‘Yello’ Danger Is Making It’s Moves

  Russia, China and US are all under one umbrella.
  Read Aleksandr Solzhenitsyn !
  The US funded and resourced the Bolshevik Revolution and the People’s Revolution of China.
  It’s leaders are Jacob Schiff, Bernard Baruch, Averil Harriman, Paul Warburg … and the Wilson White House.
  WW I / II Defense plan Black and Orange out of the United States and Great Britain . . . The World Order : Redemption Through Sin
  https://www.youtube.com/watch?v=NeZ0-D6weNQ

  Geoengineering Watch Global Alert News, June 30, 2018, #151
  ( Dane Wigington ) https://www.youtube.com/watch?v=nQF8DQSzl5k

  Northern California Wildfires – It’s happening, Again !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=yijPpVLSLyA

  The Big Picture: ‘Flash Flooding’ Around The World Resulted In Massive Destruction https://www.youtube.com/watch?v=mGzN05fRgPk

  Flash Flooding Across US June 18-28, & It’s Not even the Complete Big Picture https://www.youtube.com/watch?v=mRvrNHr72f0&t=245s

  Ook hier In NL worden we besproeit met chemtrails als strontvliegen

  WE … ARE … FUCKED !!!