Er gebeuren op dit moment grootse dingen achter de schermen. Ella Ster selecteert vijf nieuwsberichten, die op zich al opmerkelijk zijn, maar waar nog een diepere laag onder ligt verborgen.

1.x
Paus zegt af te treden

De paus zinspeelde afgelopen week op zijn aftreden. ‘Ik ben een bisschop en ook ik moet vertrekken en aftreden’, aldus paus Franciscus dinsdag tijdens de ochtendmis in het gastenhuis Santa Marta, waar hij woont. [Nederlands Dagblad] Op 3 april jongstleden voorspelde Q-anon al dat mei voor de paus een verschrikkelijke maand zou worden; “Degenen die hem hebben gesteund, worden naar het LICHT gestuurd. Duister naar LICHT. WAARHEID.” Volgens You Are Free TV zegt Leo Zagami (een Vaticaan-insider) dat de paus vervangen zal worden door een Afrikaanse paus.

Het is zeer ongebruikelijk dat een paus vroegtijdig aftreedt. Ook paus Benedict is echter in 2013 afgetreden, nadat hij en andere hoogwaardigheidsbekleders van het Vaticaan door het ITCCS bij verstek werden veroordeeld wegens misdaden tegen de menselijkheid. Die bestonden o.m. uit het ritueel misbruiken van kinderen en het bieden van hulp en berscherming aan priesters die kinderen hadden verkracht. Volgens Kevin Annett, woordvoerder van de ITCCS, trad Benedict af nadat er door de Spaanse regering ‘een diplomatiek bericht’ werd gestuurd naar het Vaticaan.

E*: Mijn vermoeden wordt bevestigd door een ander spraakmakend artikel; in Chili hebben 34 Katholieke bisschoppen gedwongen ontslag genomen wegens een seksueel misbruikschandaal. Eerder ontkende de paus dit misbruik, maar door de aanhoudende protesten van de slachtoffers, kon hij het niet blijven ontkennen.

Pope will be having a terrible May

Aankondiging van de anonieme bron Q, dat de paus een verschrikkelijke mei-maand zou hebben.

Wie is Q of Q-anon?

Een anonieme bron met Q-clearance die ‘broodkruimels’ lekt van over geheime operaties die de internationale alliantie heeft uitgevoerd of gaat uitvoeren. Deze datadump wordt gedeeld via chatboards zoals: 4chan, 8chan en Reddit. Q heeft direct toegang tot (informatie van) president Trump.

2.Stroomuitval Schiphol
om Cabal te verwijderen?

Op 29 april vond er een grote stroomstoring plaats op Schiphol. Eind 2017 gebeurde dit ook op het vliegveld van Atlanta. Volgens anonieme bronnen had dit te maken met (de voorbereidingen op) de arrestaties en het transport van hooggeplaatste Cabal-leden. Vanaf dat moment waren er meerdere computerstoringen op Amerikaanse vliegvelden. Diverse vluchten keerden halverwege terug naar de VS. Er waren ook opvallend veel ongemarkeerde vluchten die richting Guatanomo Bay vlogen en rond Cuba werkte de radar van Flightradar24 niet.

Toen ik het nieuwsbericht hoorde over de stroomstoring op Schiphol, vroeg ik me meteen af of er misschien iets anders aan de hand was. Benjamin Fulford schrijft een week later: “Aangezien moderne luchthavens meerdere stroomvoorzieningen als back-up hebben, is het aannemelijk dat het vliegveld werd gesloten om speciale troepen in Europa toe te laten. Hierdoor konden top-Cabal doelwitten worden verwijderd.”

3.Jeruzalem speelt sleutelrol
in end-game

Afgelopen week vond in Jeruzalem een ceremonie plaats waarbij de Amerikaanse ambassade werd verplaatst van Tel Aviv naar Jeruzalem. Het uitroepen van Jeruzalem als hoofdstad is controversieel en tegelijkertijd voor verschillende groepen de vervulling van Bijbelse profetieën.

De gebeurtenis leidde tot gewelddadig verzet in Jeruzalem, waarbij de focus ligt op de strijd tussen de Joden en de Moslims. Ook het Vaticaan speelt een grote rol in dit gebied en maar weinigen weten dat ze grote delen van de stad hebben gekocht van de Rothschilds. Het lijkt erop dat Jeruzalem de plaats wordt waar de end-game wordt uitgevochten. Verschillende facties bestrijden elkaar hierbij en streven hun eigen doel na.

Het blijft speculeren welke rol Trump hierin speelt. Het is de vraag of hij (heimelijk) de Jezuïtische factie, de Zionistische factie of juist het geheime genootschap Plus Ultra en de Tempeliers vertegenwoordigt. Deze hebben allemaal zo hun eigen belang bij het herbouwen van Solomon’s Tempel. Het lijkt erop dat hij aanstuurt op een twee natie-staat, voor zowel de Palestijnen als de Joodse bevolking.

Ondanks de dreiging van verdere escalatie, lijkt het aannemelijk dat er achter de schermen een vredesovereenkomst is afgedwongen over de gehele regio. Zeker nu de schandalen omtrent de Iran-deal aan het licht komen. Het blijkt dat de Westerse Cabal via de Uranium One deal, Iran en andere partijen in het Midden-Oosten heeft voorzien van grondstoffen voor nucleaire wapens.

In deze video van You Are Free TV worden de verschillende aspecten van deze ontwikkelingen belicht. In een eerdere video laat ze zien waarom men zo’n belang hecht aan het herbouwen van Solomon’s Tempel en hoe dit kan worden geïnterpreteerd als de bevrijding van de Satanisten. Het belang van deze locatie heeft waarschijnlijk te maken met een krachtig portaal dat zich op of in de Tempelberg bevindt. You Are Free TV vraagt zich af of Israël is gecreëerd om daarmee de transitie naar een hoger bewustzijn te voorkomen. Het is zeker geen gekke gedachte dat degeen die de Tempelberg ‘in handen krijgt’, mede bepaalt welke richting de mensheid op gaat.

E*: Een jaar geleden had ik een droom over de bevrijding van de mensheid. De boodschap luidde: “De sleutel tot alles ligt verscholen in de Tempelberg.” Ik zag een dwarsdoorsnede van de Tempelberg met daarin een soort constructie met een code. Er werd iets verborgen gehouden op die plek. Als we het ontdekken en het wordt ontsloten, verandert dat alles…

4.Premier Maleisië dreigt de waarheid
omtrent de MH17 en MH370 te onthullen

In Maleisië is Mahathir Mohamad verkozen tot nieuwe premier. Hij verklaarde eerder dat hij van mening is dat het verdwenen toestel MH370 destijds is gekaapt en op afstand is bestuurd. Ook beweert hij dat de CIA informatie achterhoudt over dit verdwenen vliegtuig.

Benjamin Fulford voorspelt dat Mahathir Mohamad de waarheid over het verdwenen toestel bekend zal maken. Hij beweert dat de MH370 eerst naar de militaire basis op Diego Garcia is gevlogen, vervolgens naar Tel Aviv en via Florida naar Schiphol. Daarbij is het vliegtuig ergens halverwege overgeschilderd als MH17. Fulford beweert dat men vervolgens wereldleiders onder druk heeft willen zetten met de dreiging dit vliegtuig te laten neerstorten. Het toestel zou boven de Oekraïne opgeblazen te zijn om vervolgens de schuld aan Rusland te geven.

De alternatieve media heeft al eerder naar buiten gebracht dat de verdwijning van MH370 te maken heeft met belangrijke patenten die de Rothschilds in handen wilde krijgen. De vier andere patenthouders zaten in dat vliegtuig en met hun verdwijning zou het patent nu volledig in handen zijn van Jacob Rothschild. Wanneer de waarheid omtrent de verdwijning van MH370 en het neerstorten van de MH17 naar buiten komt, zullen ook allerlei andere schandalen bekend worden.

5.Trump eert agent in zaak
tegen Hillary Clinton

Op 15 mei reageerde Anonymous op een Q-bericht: “De zaak over de NYPD (New York Police Department) komt niet zomaar naar buiten. Ik heb er over gehoord tijdens de (presidentiële – red.) campagne. Misschien was het publiek er nog niet klaar voor? Niemand wilde het toen geloven.”

Vind de [2] NYPD rechercheurs [187=moord] halverwege 2017.
Hebben zij de verzekeringsmap bekeken?
Bedreigingen zijn echt.
Dit is geen spel.
Q

Heb je het gevonden?
[speech] Welke NYPD rechercheurs zijn halverwege 2017 [187=vermoord]?
Agent Familia [1]
Veel geluk, Vaderlander
We zullen het nooit vergeten
Q

Q zinspeelt hier op de de map ‘levensverzekering’ die op de laptop van Anthony Weiner stond. Daarin stond een snuffilm waarbij Hillary Clinton en Huma Abadin een meisje misbruiken, villen en vermoorden. De politie van New York heeft deze video ontdekt tijdens de presidentscampagne, toen Anthony Weiner werd gearresteerd. Een groep agenten wilde het bestaan van deze video naar buiten brengen, maar een andere groep deed er alles aan om het onder de pet te houden. Eén van de agenten waar Q naar verwijst, is Miosotis Familia. Aangenomen wordt dat zij de video onder ogen heeft gekregen en actie wilde ondernemen tegen Hillary Clinton. Ze is in juli 2017 vermoord.

Kort nadat het bericht van Q is gepubliceerd, eert Trump de familie van deze agente tijdens een herdenkingsceremonie in Washington DC en neemt een herdenkingspenning van de agente in ontvangst. Is dit een hint dat ook in deze zaak de waarheid aan het licht komt? Q schrijft vaak als afsluiting in zijn anonieme berichten: “Geloof jij in toeval?”

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

9 reacties

 1. Indigo Pixie on

  Shit, ik dacht dat het de laatste paus ging zijn (volgens de profetie van Malachias – 12de eeuw) en het einde van die pedo bende. Met die Q Anon heb ik een dubbel gevoel, soms lijkt het een psyop, en Trump vertrouw ik niet (follow the money, de leider van deze planeet wordt altijd heel goed uitgekozen, deze keer is het de valse hoop leider). Deep state en shadow government geven dingen prijs en er zullen koppen rollen, dat moeten ze doen want de mensen worden veel te snel ‘wakker’, er volgen dus wellicht arrestaties, maar in wezen gaat er niks essentieels veranderen, Aarde blijft een piramidaal georganiseerde open gevangenis (om nog maar te zwijgen van de exopolitieke levels en diepere (bewustzijns)lagen en mindcontrol),…deze smoke and mirrors scenario’s zijn hun favoriete game en gaan al eeuwen door en ze zijn er heel goed in geworden…

 2. Bedankt dat je Q naar Nederland hebt gebracht, ik volg Q al een tijdje en heb veel respect voor deze mensen gekregen. Als 55 plusser is mijn Engels niet al te best en translate brengt veel verwarring, bij deze hoop ik dan ook dat er Nederlandse groepen zullen gaan ontstaan, zodat meer mensen het van nabij kunnen gaan volgen. Nogmaals mijn dank.

 3. Pingback: Diverse Nieuwsfeiten, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

 4. ABOUT PROJECT CAMELOT
  Since its inception, Project Camelot has become a leader in the area of whistleblower testimony by providing filmed interviews, shot guerrilla style, on location, with key witnesses and researchers from all around the world. Kerry Cassidy, the Founder and CEO is a documentary filmmaker and investigative reporter and for the past 12 years she has traveled to remote corners of the globe filming interviews and revealing secrets in areas previously only known to a select few from secret societies and those with high level security clearances in military and governments.

  As a result Project Camelot has become a leader in the alternative news arena, having produced thousands of hours of programming covering Government Coverups, Unexplained Phenomena, Banking Fraud, UFOs, ETs, Ancient Archeology, Secret Societies and the Secret Space Program. READ MORE
  https://projectcamelotportal.com/

 5. Ik ‘zag’ medio 2017 een soort van tempel met een gouden koepel en een regenboog erboven, met aan weerszijden een grote volwassen boom in vol groen blad.