Er is een groeiend aantal insiders dat uit de school wil klappen. Daarmee komen steeds meer activiteiten van de criminele Cabal aan het licht. Getuigenissen door FBI- en NYPD-agenten brengen binnenkort nog meer schokkende zaken naar buiten. Hieronder een beknopte samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 24 mei 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [0:00:00] uur:minuten:seconden tijdsaanduiding in Spreaker-app in haakjes (00:00) minuten:seconden

Reorganisatie binnen Amerikaanse Justitie

12:30 (12:30)   Er stappen veel mensen op binnen het Amerikaanse Ministerie van Justitie. Een gevangenisdirecteur van een groot aantal gevangenissen heeft ontslag genomen. Dit besluit komt vlak nadat het Witte Huis hervormingsmaatregelen voor het gevangeniswezen heeft aangekondigd.

Spionage malware

1:06:30 (66:30)   De NSA bezat technologie waardoor ze met hun tentakels in alle banken zaten en konden spioneren. Destijds was dat legaal, maar het is inmiddels gestopt. Het Manna-team heeft ook de illegale tentakels gevonden en ze verwijderd. Er zijn geen legale middelen meer om opnieuw binnen te dringen.

1:07:45 (67:45)   Men heeft in het financiële systeem ook een spionagenetwerk ontdekt dat via de kabels loopt: televisie, telefoon en wifi. Ook hiervoor is nu een stokje gestoken. De NSA zit achter dit spionagenetwerk en is bovendien eigenaar van kabelaanbieder Comcast en CNN.

Thomas wacht op volledige bevestiging van geruchten dat er de afgelopen week troepen het kantoor van CNN zijn binnengevallen; “Het zou kunnen.”

Apple heeft zijn eigen spionage malware, via Trojaanse-paard-software en achterdeurtjes. Deze staat bekend onder de naam iSpy.

1:08:45 (68:45)   Thomas heeft al meerdere malen gewaarschuwd voor Amazon. De eigenaar heeft aan de overheid gezichtsherkenningssoftware  aangeboden. “Amazon is niet datgene is wat het lijkt te zijn.”

Duistere plannen Eric Prince komen aan het licht

1:11:00 (71:00)   Eric Prince (oprichter van het huurleger Blackwaters, later Z en Academi genaamd) is een supersoldier en gelinkt aan de Chinese Elders en de Rothschilds. Vanwege zijn connecties met het Trump kabinet, kreeg zijn zus Betsy DeVos de positie van staatssecretaris van Onderwijs. Academi is de afgelopen maand ingehuurd door de Chinese Elders om de Amerikaanse economie te laten instorten en vervolgens alles voor een paar cent terug te kopen. Dit hebben de Rothschilds in Groot-Brittannië gedaan en waardoor ze de City of London in handen hebben gekregen.

Zijn huurleger probeert allerlei transacties naar de VS te blokkeren, met name vanuit de Trust. Hij kreeg opdracht om zoveel mogelijk geld uit de Trust te stelen, waarover hij dan 20% commissie zou krijgen. Het contract met de Chinese Elders liep eind vorige week af en daardoor zal hij zijn missie niet volbrengen.

Door de nieuwe firewall rond het gehele bancaire systeem is het zo goed als onmogelijk om het systeem binnen te dringen. Het blijft echter lastig om de fondsen uit de Trust te benutten. Kim (de Trustee) probeert allerhande producten voor diverse landen en projecten te kopen, maar de grote bedrijven durven niets aan haar te verkopen uit angst voor vergelding door de Chinese Elders en Eric Prince.

De Rothschilds hebben in september 2017, ten tijde van de VN-top, het dreigement geuit, dat wanneer ze op september 2018 niet de volledige controle over de wereld hebben, ze biologische wapens inzetten. Thomas: “Succes ermee, want dat gaat ook niet lukken. Tik-tok…”

FBI en NYPD staan op punt om uit de school te klappen

1:14:45 (74:45)   Er zijn geruchten dat een aantal FBI-agenten bereid is om een boekje open te doen, als ze worden gedagvaard om bij een Council (onderzoekscommissie) een getuigenis onder ede af te leggen.

Dat geldt ook voor bepaalde NYPD-agenten (New York Police Department), die rusteloos worden. Met name degenen die de snuff-film met Hillary en Huma Abedin hebben bekeken.

Kissinger, Cheney en anderen bepaalden beleid in Washington DC

1:15:30 (75:30)   De Heritage Foundation is een stichting die de komende tijd onder de aandacht kan komen. Dit is een denktank in Washington DC die op het hoogste niveau, zoals binnen het Ministerie van Buitenlandse zaken, het beleid bepaalt. Ook de broers Cock en Kissinger nemen eraan deel. Samen met de Black Dragons, onder leiding van Dick Cheney, die onlangs door hen de laan uit is gestuurd. De Heritage Foundation heeft onlangs aangegeven dat ze de namen die zijn verbonden aan de organisatie, niet bekend willen maken.

De Britse Kroon niet langer in handen van de Rothschilds

Coat of arms of the City of London

1:16:30 (76:30)   De Engelse Kroon is niet gelieerd aan de Britse koningin, maar bevindt zich in de staat City of London. Dat is een aparte staat en geen onderdeel van Londen of Groot-Brittannië. Net zoals het Vaticaan en Washington DC aparte stadsstaten zijn. Zwitserland en Luxemburg hebben (binnen de EU – red.) een vergelijkbare status, zij het in beperkte vorm.

De Rothschilds hadden eerder de volledige controle over de Kroon. Maar tegenwoordig is de Kroon toegekend aan de Trust. En omdat ze geen controle over de Trust hebben, hebben ze ook geen controle meer over de Kroon. Dit heeft ruimte gemaakt om de VS in januari 2018 soevereiniteit aan te bieden. De belangrijkste aspecten van deze soevereiniteit moeten nog worden geïmplementeerd.

Steeds meer landen willen soevereiniteit aanvragen

1:21:00 (81:00)   Het Manna-team is de afgelopen weken door verschillende landen benaderd die ook meer informatie over soevereiniteit willen hebben. Het lijkt erop dat het nieuws zich verspreid.

Zuid-Amerikaanse zwendel bij Interpol aangegeven

1:23:00 (83:00)   Venezuela ligt al tijden onder vuur, omdat de huidige president niet bereid is om de oliereserve van het land aan de Cabal te geven. Dat geldt ook voor de generaals die de coup hebben aangewakkerd, omdat zij niet zijn uitbetaald. Ze realiseren zich nu dat ze voorgelogen zijn. Zuid-Amerika is bezaaid met Boliviaanse Peso-biljetten die zijn gedrukt door Thomas De La Rue & Company. Deze biljetten zijn echter waardeloos omdat ze geen goedgekeurd serienummer hebben. De informatie en documenten over deze zwendelpraktijk in Zuid-Amerika is namens de Trust naar Interpol gestuurd.

Thomas roept Zuid-Amerikaanse landen op om de Cabal eruit te gooien: “Deze mensen zijn slechts parasieten.”

Chase Bank riskeert gedwongen verkoop per opbod

1:26:00 (86:00)   Chase Bank probeerde afgelopen week een worm-virus in het nieuwe bancaire kwantumsysteem te installeren. Er is geen schade aangericht, maar er zullen wel consequenties uit voortkomen. “Hoor ik iemand één dollar bieden?”

St. Germain Trust bestaat niet

1:27:00 (87:00)   In februari 2013 zijn alle Trusts samengevoegd tot één Trust, die onder de nieuwe naam Manna World Holding Trust verder ging. Voorheen waren er meer dan 600 Trustees en talloze Trusts die ze beheerden. Geen van deze Trusts werd St. Germain Trust genoemd.

Hollywood-sterren die uit de school klappen worden hard aangepakt

1:43:45 (103:45)   Het verhaal van Carry Underwood is wellicht illustratief voor hetgeen meer Hollywood-sterren overkomt. Het officiële verhaal is dat ze, toen ze haar hond uitliet, door een valpartij haar pols brak en verwondingen in haar gezicht opliep. Er waren 40 tot 50 hechtingen en een hersteloperatie nodig. Ze is, zoals in de media wordt verteld, nog herstellende, maar zal binnenkort weer haar intrede maken. Ze heeft een bericht naar de fans uitgestuurd dat ze er na het herstel misschien anders uitziet. Thomas vermoedt dat ze wellicht is uitgeschakeld en dat dit een voorbode is van wat meer artiesten kan ‘overkomen’.

Hij verwijst naar Britney Spears die plotseling haar hoofd had kaal geschoren, nadat ze uit de school was geklapt over het Monarch (MK Ultra) programma.

Draco’s kiezen niet voor het licht

2:07:00 (127:00)   Elke bewoonde planeet of wereld wordt aarde genoemd. Van de Draco’s hoeven we weinig goeds te verwachten, want zij hebben alle beloften gebroken. Ze kiezen niet voor het licht.

Positieve en negatieve Vrijmetselaars

2:08:00 (128:00)   Niet alle Vrijmetselaars zijn slecht. Dat geldt ook voor de Tempeliers, er zijn negatieve duistere groepen en positieve groepen die voor het licht kiezen. De Teutonic Knights (Duitse Orde) was een negatieve Germaanse Beierse groep, lang voordat Hitler Europa binnen kwam walsen. Daarnaast is er de Tempeliers-groep die de belangrijkste bloedlijn (van Jesus – red.) en Maria Magdalena beschermde.

De Vrijmetselaars in lagere Graden (onder de 15e Graad) hebben geen idee wat erboven gebeurt. Het is erg gecompartimentaliseerd. Er zijn meer dan 33 Graden, de hiërarchie gaat tot de 90.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de codes heeft van de World Trust, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 5/24/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

14 reacties

 1. Irene Van Saet on

  Ik wil je graag inschrijven op je nieuwe berichten …hoop dat het nu lukt dank voor je delen

 2. Spionage malware: Destijds was dat legaal, maar is inmiddels gestopt ! Nieuwe wet, of iets anders?, welke? En waarom was het legaal? ….. Er zijn geen ‘legale’ middelen meer om binnen te dringen. Hoe is dat bedoelt.?
  Steeds ….. meer soevereiniteit: Thomas heeft in 2 interviews ‘gezegd’ dat hij het jammer vond dat dat niet uitgesproken/media werd. Nu zegt hij……. moet nog worden geïmplementeerd? dat wist hij daar voor. ook al. Beetje dubbel.
  Er werd in de vorige interview gezegd dat Nederland in buitenaardse handel zat. Buiten de aarde dus. Wat voor handel/producten zijn dat dan? Vee/planten/zaden/een metaal of iets anders….? En wat kreeg Nederland er voor terug of anders om. Waar mag ik e.v.t aan denken in deze handel?. En wie was daar verantwoordelijk voor. Wie, hoeveel mensen/bedrijven gingen daar in mee? Er mag/moet iets bekend zijn via/vanuit die richting.
  Welke buitenaardse dan? Goed aardige/ kwaad aardige, Hoe mag ik dit bevatten?
  Dank voor jouw schrijven.

 3. Benjamin Fulford: May 21, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=JcjgLPIZWAc
  Veel negatief commentaar in de comment box en …
  In The Comments schrijft een Jedi1111 Chang1 week geleden
  Benjamin Fulford and Cobra are controlled by dragon families. Don’t believe them!!!!!!
  Best lastig om naar te luisteren (computer voice) … Als het maar geen hoop porno is ,,, Want we hebben oolog met een stelletje hele slimme bankster grappenmakers, die ons ook nog overstromen met ‘vluchtelingen’ moslims … wil maar zeggen dat in GB de strond het plafond goed is geraakt met de Tommy Robison affaire wat door de MSM media aldaar zwaar wordt gecensureerd …
  Tommy Robinson’s supporters clash with police over his imprisonment
  https://www.youtube.com/watch?v=4_JTHYAAj_Q

  In de serie ‘Everything Is A Rich Man’s Trick’ in mijn vorige post komen alle slimme truckje ter sprake van de nazi’s/zionisten in oorlogen waar ze deel in hebben gehad.
  Alle Oorlogen Zijn Bankiers Oorlogen All Wars Are Bankers’ Wars https://www.youtube.com/watch?v=5hfEBupAeo4
  Het is best informatief deze serie over wat er tijdens oorlogen speelt.
  En dat er altijd maar een klein groepje ‘zogenaamde’ royals zijn die gigantisch profiteren van alle bloedvergieten hier op aarde.
  Alle Aanslagen & Oorlogen = Bilderberg BuSSines.
  Oorlogen zijn bloed offers aan hun god Lucifer, en het lijkt ze iedere keer weer te lukken om iedereen tegen over elkaar op te zetten … Tijden herhalen zichzelf , nu zijn de ‘hulpverlenrs’ de Nazi’s , en wij het volk de joden.
  We hebben NIETS meer te vertellen, we moeten ons bek houden en werken.
  ‘Fascisms’ komt niet, het is NU hier, de ”big brother” willies NWO dictatuur doet officieel zijn intrude met de gebeurtenissen in Engeland, wat absoluut uit de hand gaat lopen, en een dominio effect gaat creeen in de EU, & US. Fascism Isn’t Coming, It’s Here – The David Icke Dot-Connector
  https://www.youtube.com/watch?v=hsN7kPG3vu4

  Systems of Control
  https://www.youtube.com/watch?v=L0EI291bnFQ

  Ik ben die ben , en ik ben zo ver, … en ben nu hier!

 4. De Khazarian Schuldzwendel

  Schuld welke geen Schuld is

  De zwendel zit in de illusie van geld dat ons in slavernij houdt:

  De meeste mensen hebben geen flauw benul dat hun geld geen waarde heeft en dat de centrale bank, het gehele banksysteem en de overheid totaal corrupt zijn. Let op, wij, de mensen en ons land zijn één natie onder God, evenals alle andere 208 soevereine naties op de wereld. Helaas hebben de meeste mensen hun stralend licht verloren als het baken van zelfvertrouwen. Om hierin verbetering te verkrijgen; dient elke burger kennis te nemen van de onderliggende kwalijke opzet om te begrijpen hoe en waarom wij mensen meer dan 13.000 jaar zijn gemanipuleerd in eeuwigdurende schuldslavernij.

  De meeste mensen weten niet wat geld is, en wat het niet is. Het wordt beschouwd als een gegeven maar dat is echter niet het geval. Een van de belangrijkste denkfouten is, dat geld hetzelfde is als schuld, hetgeen evenmin het geval is. Te denken dat geld gelijk is aan schuld is een van de voornaamste fouten. Geld kan niet gelijk zijn aan schuld, want schuld wordt afgelost met geld. Het hele monetaire systeem van de wereld is echter gebaseerd op schuld, dat is een tegenstrijdigheid op zichzelf! Omdat Geld geen Schuld kan zijn. Dus, onvermijdelijk zal het monetaire systeem rampzalig falen. Er bestaat geen manier het systeem te redden, omdat schuld niet als geld kan worden gebruikt.
  Lees meer http://finalwakeupcall.info/blog/2018/05/30/de-khazarian-schuldzwendel/