Google-werknemers hebben een brandbrief geschreven en in groten getale ontslag genomen, omdat blijkt dat het datamining-bedrijf onderdeel is van een militair programma van het Pentagon. Ook op andere fronten vechten mensen terug. Hieronder een beknopte samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 31 mei 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Rechtszaken en protest tegen social media

24:50 Er zijn rechtszaken gestart tegen Facebook, Google, WhatsApp en Instagram, omdat zij zich niet houden aan de Europese regelgeving, inzake databescherming. De totale claim is 8,8 miljoen en de aanklachten zijn in diverse landen ingediend, waardoor het minder gemakkelijk is om er onderuit te komen. Het is volgens Thomas een teken dat de mensen terug vechten.

Google-werknemers luiden de noodklok

Duizenden werknemers van Google hebben zich openlijk uitgesproken over de verontrustende relatie tussen Google en het Pentagon en hun betrokkenheid bij de oorlogsindustrie. De aanleiding is het Maven-project waarbij drones zijn gebruikt. Na een brandbrief aan de CEO, zijn duizenden werknemers opgestapt. Maven is een AI-systeem (Artificiële Intelligentie), waarbij op basis van drone-beelden doelwitten worden geïdentificeerd. De werknemers maken bezwaar tegen het gebruik van deze technologie voor militaire doeleinden.

1:22:00 (82:00) Honderden Google werknemers hebben in een open brief hun zorg kenbaar gemaakt . Privégegevens van mensen worden gecombineerd met militaire spionagegegevens en ingezet om doelwitten uit te schakelen. De werknemers maken bezwaar dat Google zich nu bezig houdt met militaire activiteiten, zonder dat daar een publiek debat aan vooraf is gegaan. Ze stellen dat, wanneer Google de privégegevens van gebruikers over de hele wereld inzet ten behoeve van militaire doeleinden, het publieke vertrouwen wordt geschonden, omdat daarmee levens en mensenrechten in gevaar worden gebracht.

Amerikaanse leger ingezet voor Cabal’s oorlogsmachine

29:45   Duizenden Amerikaanse troepen kunnen permanent in Polen worden gestationeerd om Rusland af te schrikken. “Een vijand die niet bestaat,” zegt Thomas later in de uitzending.

VN troggelt geld af vanwege dreigende hongersnood in Afghanistan

De VN wil 115 miljoen dollar hebben in verband met de dreigende hongersnood in Afghanistan, een gevolg van de langdurige droogte. Die droogte lijkt niet te gelden voor de papavervelden. Thomas twijfelt eraan dat de 115 miljoen aan voedsel zal worden besteed aan de bevolking en vermoedt dat het eerder ten goede zal komen aan het leger. Het is een zoveelste uiting van hun wanhoop om aan geld te komen.

Italië wellicht ook uit de Euro-zone

48:50   Er is onrust in Italië waarbij een deel van de bevolking uit de EU wil stappen. De premier heeft hierover een veto uitgesproken. De derde grootste economie in Europa, stagneert al jaren.

Intel

1:08:30 (68:30)   Achter de schermen zijn veel positieve zaken gaande en die berichten worden vrijgegeven zodra het veilig is om dat te doen. “Het laatste wat we willen is dat plannen worden geruïneerd, of dat er mensenlevens worden geriskeerd.”

MS13 en Farc in dienst van Blackwater en Wells Fargo

1:09:00 (69:00)   Eric Prince heeft van de Chinese Elders een week verlenging gekregen, maar volgens Thomas maakt dat niet veel uit. Hij heeft nepcontracten ter waarde van 1 biljoen dollar uitgegeven, waarop de handtekening van Kim (Trustee Manna World Trust) is vervalst.

1:10:50 (70:50)  Leden van MS13 en Farc worden in de VS ingezet als huurmoordenaar. Dat is niet zonder risico, want de leden van deze guerrillagroepen vinden daarbij regelmatig de dood. Er is informatie naar boven gekomen dat leden van beide guerrillagroepen, werknemers van Wells Fargo zijn.

Wells Fargo werd een tijd geleden voor $1 aan de Amerikaanse overheid verkocht. Die afwikkeling is momenteel nog gaande. Binnen 48 uur zijn er toen een aantal CEO’s opgestapt, die (gedwongen) ontslag namen. De MS13 en Farc-leden die op de loonlijst van Wells Fargo staan, hadden een rol in de geplande overname van de Federal Reserve. Deze guerrillagroeperingen zijn ook een tak van Blackwater, ofwel het huurleger van Eric Prince.

NAVO steelt 400 miljard van Amerikaanse overheid

1:13:50 (73:50)   Van de 700 miljard die vanuit de Trust is overgemaakt naar de Amerikaanse overheid, is op 17 april via een ‘achterdeurtje’ in het oude systeem, 400 miljard weggesluisd. Dat geld was onder meer bedoeld om de boel voor de bouw van de muur draaiende te houden. Deze fondsen zijn via de NAVO weggesluisd. Ofwel via het privéleger van de Rothschilds.

Er bleef een miniem bedrag over om de Amerikaanse overheid te laten draaien. Thomas begrijpt dat deze vorm van inbreuk nu volledig is uitgesloten. Er zijn maatregelen genomen, opdat dit niet meer kan gebeuren. Dat heeft betrekking op de firewall.

In maart heeft het Manna-team president Trump een oplossing aangeboden, zodat fondsen niet kunnen worden geconfisqueerd. Zijn team heeft dat advies helaas niet opgevolgd, maar waarschijnlijk luisteren ze vanaf nu wel.

Firewall en nieuwe systeem detecteert misbruik direct 

1:15:55 (75:55)   De mogelijkheid om mensen te monitoren via spionagesoftware, NSA, CIA en allerlei ‘achterdeurtjes’ wordt volledig uit het systeem verwijderd. Het kost wat tijd om te voltooien, want er zijn momenteel dringender zaken die moeten worden aangepakt.

1:16:50 (76:50)   De banken hebben geprobeerd om het nieuwe systeem met de firewall te resetten naar de oude instellingen, teneinde daarmee de ‘achterdeurtjes’ weer te kunnen installeren. Rapportages laten zien dat zowel de Treasury als de NSA poogden het systeem te resetten. Dat is eigenlijk gunstig voor het systeem, omdat zichtbaar wordt dat deze schendingen onmiddellijk kunnen worden gedetecteerd. Thomas suggereert dat de banken beter hun mindset kunnen resetten en erkennen dat ze hebben gefaald.

Mogelijke Grand Jury die kan oordelen over misdaden van Deep State 

1:20:45 (80:45)   De afgelopen week kwam ter sprake of er een tweede Council (onderzoekscommissie) zou moeten komen. Dat zou echter een vervolging van de huidige onzin betekenen, die uit de eerste Council (van Robert Mueller) komt. Trump heeft John Huber aangesteld. Die heeft de autoriteit om een Grand Jury samen te stellen en niet zozeer een tweede Council. Een Grand Jury is voor en door het volk en bevindt zich daardoor buiten het rechtssysteem. Thomas suggereert dat Huber hulp kan vragen aan John Darash van de National Liberty Alliance.

Protesten in Groot-Brittannië vanwege arrestatie Tommy Robinson

Thomas is verheugd dat men in Groot-Brittannië opkomt voor de gevangen genomen journalist Tommy Robinson. Hij werd gearresteerd terwijl hij opnames maakte met zijn smart-phone toen de verdachten van een spraakmakende verkrachtingszaak de rechtbank binnenliepen. Tommy Robinson had de verdachten vooraf geconfronteerd met een aantal vragen. Er is geen wetgeving die verbiedt om vragen of leuzen naar verdachten te scanderen wanneer ze de rechtbank inlopen.

Tijdens zijn livestream was hij voorzichtig de verdachten als zodanig te benoemen, of termen te gebruiken zoals ‘vermeende daders’. Desondanks geeft men de voorkeur aan officiële verslaggevers van de BBC die zich houden aan het script en men heeft liever geen (burger)verslaggevers die verslag doen van de werkelijke zaken. Tommy Robinson is gearresteerd omdat hij ‘de openbare orde zou hebben verstoord’, maar is veroordeeld vanwege ‘minachting voor het hof’. Dit omdat hij de namen van de verdachten oplas die door de mainstream media al lang waren gepubliceerd.

Vervolgens werd hij binnen een paar uur voorgeleid aan de rechtbank, zonder de mogelijkheid zijn eigen advocaat te raadplegen. Hij kreeg een publieke advocaat toegewezen die niet bekend was met zijn dossier, noch gespecialiseerd was in minachting van het hof-zaken. In enkele minuten is hij tot 13 maanden cel veroordeeld.

(E*: Het vonnis is geveld door dezelfde rechter die betrokken was bij de rechtszaak tegen de ‘islamitische’ verkrachtingsbende. Ze zei: “Vrijheid van meningsuiting heeft zo z’n prijs.” Zijn veroordeling is niet gebaseerd op de voorwaardelijke straf die nog uitstond voor een eerdere zaak, waarbij hij was veroordeeld was vanwege ‘minachting van het hof’ door over een dubieuze rechtszaak te rapporteren. De 13 maanden is een nieuwe veroordeling. In verschillende steden in Groot-Brittannië is geprotesteerd. Op 9 juni wordt een grote demonstratie georganiseerd om te protesteren tegen zijn arrestatie en veroordeling.)

Actiebereidheid neemt toe als mensen de waarheid horen

Thomas zei al jaren geleden; “Als je de (mainstream) media stopzet, doe je het vuur uit.” Geen fake news, maar écht nieuws, geen afleiding door entertainment. Net zo lang totdat het publiek, iedereen, opstaat. Er is geen geweld voor nodig.

Hij is verheugd om te zien dat de Britten, die normaal gesproken terughoudend zijn en niet snel bereid om de straat op te gaan, nu wel protesteren. “We kunnen niet in angst blijven toestaan dat ze voortdurend over ons heen walsen. Hoe lang is Brexit nu geleden? Twee jaar? Is er echt iets veranderd? Nee. Je moet het opeisen. En je moet het massáál opeisen.”

De media portretteert Tommy Robinson als een blanke Nazi. Maar hij vertelde de waarheid en bracht het onder de aandacht. Iets dat de mainstream media niet doet, want anders zou er geen noodzaak zijn voor deze radioshow (en deze blog – red.).

Mainstream media verliest hun aanhang

1:45:30 (105:30)   Het aantal kijkers naar CNN is gedaald tot 835.000 per dag. Eerder was dat 4 miljoen. Dit is laag in verhouding tot MSNBC die 1,4 miljoen kijkers per dag heeft en Fox die er 2,5 miljoen heeft. Geen van deze zenders doet het momenteel erg goed. Het aantal kijkers naar CNN is alleen al in de afgelopen maand met 25% gedaald. Daarom worden er allerlei ‘dramaverhalen’ in scene gezet en gepubliceerd, zoals de rel rond Rosanne Bar.

2:09:00 (129:00)   Thomas blikt terug op de speciale radio-uitzending “From Russia with love”. In deze tweedelige serie gaat hij dieper in op de verborgen geschiedenis van de aarde en de mensheid. “Er is een overweldigende inmenging als we vlak voor een transitie staan. Het is geen toeval dat dit elke 13.000 jaar – de helft van de 26.000 jaar durende cyclus* – het geval is. 13.000 jaar zit op het knooppunt van de lemniscaat: ∞. We gaan over in de nulpunt singulariteit waar de twee cirkels elkaar in het figuur kruisen, waar ze je de zoveelste lus in sturen, die opnieuw 13.000 jaar duurt. Deze herhalende cyclus vond al 6 keer plaats, 78.000 jaar in totaal, maar is nu doorbroken.

*) De precessie van de aardas duurt precies 26.000 jaar en is een belangrijke kosmische cyclus.

Volgens inheemse volkeren hebben we de aarde al vijf keer ‘vernietigd’, maar het zal deze keer niet gebeuren. Op het moment van de overgang bevinden we ons in een negatieve evolutiegeschiedenis. Dat was hun periode (van de Cabal) om ons te stoppen. De Vedische leer vertelt ons dat dit in 1996 is geëindigd, maar het kan net zo goed in 2012 zijn geëindigd. Het doet er eigenlijk niet toe welke van de twee data klopt. Ze hebben hoe dan ook gefaald. Technisch gezien hebben we duizend jaar om te zorgen dat de ‘Nacht van de Svarog’ nooit terugkeert. Dat betekent niet dat het ook duizend jaar duurt, want dat is niet zo. Het was belangrijk om intact door deze fase heen te komen en dat is gelukt.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de codes heeft van de World Trust, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 5/31/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

4 reacties

 1. Magdalena van Weert on

  Interessant.
  Ik probeer me op jullie mail lijst te zetten.Beetje vreemde manier gebruiken julle. Ik porobeer het nu opnieuw

 2. Binnenkort bestaat Israël 70 jaar. Daar zijn ook veel voorspellingen over, v.w.b. het einde der tijden.

 3. Beste mevrouw/mijnheer,

  Verzoek om mij op de verzendlijst te zetten van nieuwsbrieven en eventuele vervolgreacties.
  Bij voorbaat dank.

  Ik twijfel of ik op “Post Comment” heb geclickt, misschien ontvangt u ‘m nu wel 2 keer.

  M.vr.gr.,
  Jan kanis