Nu de Cabal steeds meer terrein verliest plegen meer en meer insiders zelfmoord of worden vermoord omdat ze zaken (willen) onthullen. De zelfmoorden en dreigementen kunnen niet voorkomen dat het aantal onthullingen toeneemt. Het kookpunt is bereikt en de deksels van talloze doofpotten gaan er af. Hieronder de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 6 juni 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Brits koningshuis opnieuw betrokken bij pedozaak

49:40   Prins Charles is gevraagd om te getuigen in een openbaar onderzoek, over zijn rol in een pedozaak waarbij een pedofiele bisschop uiteindelijk is veroordeeld tot 32 maanden cel. Het verzoek om zijn getuigenverklaring is publiek gemaakt, als onderdeel van een lopend onderzoek naar seksueel misbruik door de onderzoekscommissie IICSA*.

De briefwisseling tussen Charles en bisschop Ball is nog niet publiek gemaakt. “Misschien zou dat wel moeten, dan komen we erachter dat flapoor er ook bij betrokken is,” aldus Thomas.

E*: Er zijn momenteel meerdere onderzoekscommissies inzake seksueel misbruik. Sommige initiatieven zullen enkel leiden tot een oppervlakkige behandeling van het onderwerp, een onderzoeksrapport en wat aanbevelingen voor instanties. Dit zijn in wezen witwasoperaties en dat zou ook hier het geval kunnen zijn bij de commissie ‘Independent Inquiry Child Sex Abuse’ (IICSA).

Zelfmoorden nemen toe nu de Cabal terrein verliest

1:07:30 (67:30)   “Dingen zijn momenteel op vele niveaus enorm in beweging. Sommige zaken zijn niet zo prettig omdat ze nu onthuld worden. Maar er gebeuren ook veel goede dingen. De voortgang gaat gestaag vooruit en breidt zich uit. De wanhoop van de Cabal neemt per minuut toe. Niks is in een dag opgebouwd, zelfs Rome niet. Dingen kunnen wel binnen een dag afgebroken worden, afhankelijk van de schaal. Maar de schaal van datgene wat nu plaatsvindt is enorm en voor de meesten niet te begrijpen.”

“Een team met een tekort aan middelen en aantallen, heeft zich ertoe gezet om iets te vernietigen dat al tienduizenden jaren gevestigd is. In de afgelopen tien jaar heeft men gestaag en in sommige gevallen in versneld tempo ervoor gezorgd, dat de capaciteiten van de Cabal om hun tirannisch slavernijsysteem voort te zetten, steeds verder afbrokkelt. Hun criminaliteit wordt nu in een recordtempo onthuld.”

Er treden steeds meer Cabal-leden af, sommigen stappen over naar onze kant om te helpen, velen verklikken anderen, velen raken de weg kwijt en velen vluchten voor hun leven. Enkelen plegen zelfmoord. Je zult een toename aan zelfmoorden gaan zien.

2:02:50 (122:50)   Afgelopen week waren er al twee zelfmoorden: Inés Zorreguieta, de zus van koningin Maxima die op 33-jarige leeftijd zelfmoord heeft gepleegd, en de New Yorkse mode-ontwerper Kate Spade. Zij is gelieerd aan de Clinton Foundation en Haïti.

E*: In een aantal gevallen zullen de slachtoffers verzelfmoord zijn, om ze het zwijgen op te leggen. Misschien omdat ze zaken onthuld hebben of op punt stonden om te gaan getuigen. Een zogenaamde zelfmoord is een handige manier om een moord te verhullen. Zowel Inés als Kate hebben ‘zichzelf’ zogenaamd opgehangen. Bij Kate is bekend dat er een rode sjaal is gebruikt, blijkbaar een symbool van de maffia om verklikkers te bestraffen. Ook heeft haar echtgenoot vlak na haar dood met een muizen-masker rondgelopen, zie afbeelding hieronder.

De echtgenoot van Kate Spade liep enkele dagen na de zogenaamde zelfmoord van zijn vrouw rond met een muismasker. Het lijkt op een opdracht die hij moest uitvoeren; de symboliek is een boodschap naar anderen.

Cabal verliest steeds meer grip op het financiële systeem

1:10:00 (70:00)   Er circuleert een memo binnen HSBC en andere instituten om geen geld over te maken naar Amerika. Het is de zoveelste poging van de Rothschilds om Amerika neer te halen, maar Thomas verzekert ons dat de wereld wakker wordt en door hun illusie heen prikt. Het uur van de waarheid nadert voor de Rothschilds, NAVO en Chinese Elders.

De Manna World Holding Trust behoudt de controle over het wereldwijde financiële systeem via een geherprogrammeerd kwantum computersysteem, gebaseerd op Artificiële Intelligentie. De Rothschild-banksters hebben vanuit de militaire basis bij Wright-Patterson hun eigen kwantum computersysteem gebouwd, maar ieder land of instelling moet elk 30 miljoen dollar betalen om toegang tot het systeem te krijgen. Anna von Reitz promoot dit platform. Ze heeft volgens Thomas banden met de Nazi’s, Rothschilds, NAVO en de top van het Vaticaan.

Banken en creditcards gaan steeds vaker ‘op zwart’ omdat de Rothschilds en hun gespuis het systeem proberen te resetten, om de ‘achterdeurtjes’ opnieuw te installeren die het Manna-team verwijderd heeft. Men probeert de komende week opnieuw het Visa creditcardsysteem te laten crashen. Thomas adviseert om ook cash in huis te hebben, omdat bankpassen en creditcards op een bepaald moment niet meer zouden kunnen werken.

> Voor meer gebeurtenissen binnen de financiële wereld, luister verder vanaf 1:07:00 (77:00).

Is dit de laatste Bilderberg-bijeenkomst?

1:24:50 (84:50)   Uit de uitgelekte agenda van de recente Bilderberg-bijeenkomst blijkt dat het onderwerp quantum computing (van de Manna World Trust) op de agenda stond. Er circuleren daarnaast geruchten dat dit wellicht de allerlaatste Bilderberg-bijeenkomst zal zijn.

Hillary, Obama en de Democratische partij financierden ISIS

1:28:00 (88:00)   Thomas heeft een document onder ogen gehad, waaruit blijkt dat Hillary Clinton en Huma Abadin geregeld hebben dat er 40 miljoen dollar naar het Pakistaanse leger werd gestuurd. Dat was bestemd voor contractmoorden in 2011. Dit nieuws gaat binnenkort naar buiten komen.

1:28:45 (88:45)   Donald Trump heeft afgelopen week via Twitter een oproep gedaan aan het Ministerie van Justitie om geen deal te sluiten met een voormalige IT-medewerker van de Democratische partij, die momenteel vervolgd wordt in een fraudezaak. Het gaat om Imran Awan, de voormalige rechterhand van Debbie Wasserman Schulz. De winst uit deze fraude werd naar Pakistan gestuurd. Thomas licht toe dat dit de financiering van ISIS betreft. Obama schijnt ook bij deze zaak betrokken te zijn.

Tientallen FBI-agenten willen getuigen tegen Hillary Clinton

1:31:00   Er zijn nu meer dan een paar dozijn FBI-agenten die bereid zijn om te getuigen inzake de het e-mail-schandaal van Hillary Clinton. Deze zaak staat ook op punt om open te barsten.

Nu is het nog wachten op de New Yorkse politie (NYPD) die hetzelfde moeten doen. Thomas suggereert dat de groep die bekend is met de snuffilm op Anthony Weiner’s laptop het beste en masse kunnen opstappen totdat dit openbaar wordt gemaakt. Wanneer ze deze informatie blijven verbergen, zal het grote publiek naar de betrokken agenten niet bepaald vergevingsgezind zijn.

Ook Disney en Miramax betrokken in Weinsteinzaak

1:32:00 (92:00)   De Harvey Weinstein verkrachtingszaak blijkt veel verder te gaan dan datgene wat in de mainstream media wordt belicht. In de gerechtelijke stukken worden de misdaden omschreven als RICO-gebeurtenissen. RICO is de afkorting van Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act, een wetgeving om beïnvloeding door middel van afpersing en corrupte organisaties tegen te gaan. “Dat betekent dat er andere aangeklaagden bij betrokken zijn, die onderdeel zijn van de zwendel.”

E*: In de officiële aanklacht tegen Harvey Weinstein worden ook Disney en Miramax Film als aangeklaagden genoemd. In de aanklacht wordt ook melding gemaakt dat Weinstein een gulle donateur was van de presidentskandidaten Hillary Clinton en Barack Obama.

Harvey Weinstein zou wel eens het offerlam kunnen zijn. Ook anderen zullen voor verkrachting en seksueel misbruik vervolgd worden, maar niet alle namen zullen openbaar gemaakt worden. De grote namen zullen in een militair tribunaal vervolgd worden. Niet alles in deze zaak zal naar buiten komen, zoals details van het satanische ritueel misbruik. Er zal voldoende informatie naar buiten komen, om het grote publiek te laten weten wat er in grote lijnen heeft plaatsgevonden.

De juridische aanklacht is gericht op de Weinstein sexual enterprise group, wat impliceert dat het systematisch misbruik van een groep mensen betreft. Het gaat ook om mensen van de geheime dienst of andere agentschappen, journalisten, filmmakers en andere nog niet gedefinieerde medeplichtigen.

1:35:00 (95:00)   Het gaat allemaal veel dieper dan veel mensen denken. Veel plegers van seksuele delicten, fraude, corruptie en betrokkenen van PizzaGate, vragen nu om immuniteit om tegen anderen te getuigen. Thomas reageert: “Stik er maar in. Deze mensen hebben veel te lang boven de wet gestaan en hebben de meest gruwelijke daden op deze planeet gepleegd. Dit zijn niet de misdaden waarvoor je immuniteit geeft. (…) Je geeft geen immuniteit aan pedofielen (of schuldigen aan – red.) kinderhandel of de rituelen.”

Biologische wapens gemodificeerd en gericht op Rothschild-DNA

1:39:00 (99:00)   In september 2017 hadden de Rothschilds zes zetels in de raad van de VN. Deze zetels zijn inmiddels ingenomen door de Manna World Holding Trust. Zij hadden destijds gedreigd met biologische oorlogsvoering als ze in september 2018 geen volledige wereldwijde controle zouden hebben.

Diverse teams hebben zich daarna toegewijd om te kijken hoe ze dat konden voorkomen. Ze hebben het virus zodanig gemodificeerd dat wanneer het verspreid zal worden, alleen degene treft met het Rothschild-DNA. Weer een Rothschild-plan dat mislukt. “We zijn aan de top enorm aan het winnen.”

Schuilplaats kindersmokkelaars Tucson gelieerd aan Rothschilds en Clintons

1:40:00 (101:00) De vondst van een ondergrondse verblijfplaats en netwerk van tunnels in Tucson Texas, is gelinkt met andere zaken die te maken hebben met kindersmokkel en satanisch misbruik. Het grondgebied was eigendom van het bedrijf Cemex, een gulle donateur van de Clinton Foundation. Het bedrijf had als beloning in Haïti een bouwcontract van 7 miljoen dollar gekregen.

Cemex is ook gelinkt aan de organisatie Bronfman & Rothschilds. De twee Bronfman-zussen waren de financierders van de NXVIM-groep. De burgemeester van Tucson is Jonathan Rothschild.

Voordat Cemex het hele terrein heeft plat gebulldozerd, zijn er door de veteranengroepen 160 kinderen gered. Dat heeft Thomas althans gehoord, maar dit wordt niet in de media gedeeld en later ontkend door Craig Sawyer van Vets4ChildRescue. Wellicht is er een diepere reden om nog niet alle info naar buiten te brengen.

“We nemen het op tegen een onderdeel van totale psychopaten.”

In het kort

 • Eric Prince heeft gefaald en is de laan uit gestuurd. De Black Dragon-groepen hebben grote moeite om vervanging voor hem te vinden, omdat steeds minder mensen voor hen willen werken. 1:36:45 (96:45)
 • Het hele incident rond Tommy Robinson blijkt nep te zijn en in scene gezet om het anti-moslimsentiment aan te wakkeren. Er zijn zelfs plannen om zijn dood in de gevangenis in scene te zetten, om daarmee het vuurtje op te stoken en een oorlog te ontketenen. 1:46:00 (186:00)
 • De angst voor een nucleaire aanval, was aanleiding voor de Cabal om een vaccin tegen straling te ontwikkelen. In deze nucleaire experimenten zijn meer dan 100.000 Amerikaanse slachtoffers gevallen, om een vaccin voor de 1% te ontwikkelen. 2:05:00 (125:00)
 • Hawaï dreigt volledig onbewoonbaar te worden en het is wellicht noodzakelijk om de gehele bevolking te evacueren. In de afgelopen week verdween het Green Lake, een belangrijke drinkwaterbron. 2:07:00 (127:00)
 • De senator van Texas werd toegang geweigerd tot een opvangcentrum voor kinderen van immigranten die in een voormalige WallMart gevangen worden gehouden. Thomas wil dat er onderzocht wordt waarom kinderen nog steeds gescheiden worden van hun ouders, nu Trump weet waarom de muur gebouwd moet worden. Hij verzekert ons dat dit onderzocht gaat worden. 2:12:00 (132:00)
 • Trump heeft de documenten van de Trust nog niet getekend omdat hij bedreigd wordt. Waarschijnlijk ook Melania gezien de gecodeerde boodschap die zij onlangs naar buiten stuurde. 2:47:00 (167:00)

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de codes heeft van de World Trust, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 6/7/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

3 reacties

 1. Zo houd je vaccinatieklokkenluiders gemuilkorft
  Donderdag, 15 juni 2018

  Het bestaan van een rechtstaat is een illusie en al zeker dat iedereen gelijke kansen zou hebben in een onafhankelijk rechtssysteem.

  Dat is niet zo, want we leven letterlijk in een ziekmakende maatschappij waarbij een industrie zoals de farmaceutische, de politie en justitie kan gebruiken voor eigen doeleinden.
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13064:zo-houd-je-vaccinatieklokkenluiders-gemuilkorft&catid=17:gezondheid&Itemid=30