Een raket is tijdens de vlucht van president Trump naar Singapore afgevuurd op zijn presidentiële vliegtuig. De mislukte raketaanslag kon het vredesoverleg met Korea echter niet voorkomen. Hieronder deel één van de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 13 en 14 juni 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Deel 1

Amerikaanse aanslag op president Trump

Truth, Honor & Integrity 13 juni 2018

3:00 (3:00)   Op woensdag 13 juni maakt Thomas in een extra radio-uitzending bekend dat er een raket is afgevuurd op president Trump toen hij onderweg was naar Singapore voor de Korea-vredesbespreking.

Thomas begint de uitzending met de melding dat de zaken over het algemeen zeer goed verlopen; alles zit op de rails. President Trump vormt momenteel het grootste obstakel voor de Deep State.

Het Manna-team gaf zondag op de startbaan van het vliegveld nog via een direct bericht aan president Trump door, dat er een aanslag op hem was beraamd en dat het niet veilig was om naar Singapore of China te vliegen.

Q plaatste op 12 juni een foto van de gelanceerde raket: “Dit is geen spel. Bepaalde gebeurtenissen hadden niet mogen gebeuren. Q”

Desondanks vertrok Trump voor de ontmoeting met Kim Jong-un. Dit had een mislukking moeten worden, dat was althans het plan van de Cabal, maar het pakte allemaal anders uit. Op zondag is er vanaf de marinebasis op Whidbey Island in de staat Washington, een raket afgevuurd op het presidentiële vliegtuig; de Airforce 1. De bedoeling was om Trump en het vliegtuig door middel van deze raketaanslag uit de lucht te halen.

De aanval is uitgevoerd door schurkachtige groeperingen binnen de VS. Het gaat daarbij om het militaire, industriële complex dat is gelieerd aan de marinegroep binnen de SSp (Secret Space program).

Vredesbespreking met Noord-Korea een groot succes

De vredesovereenkomst is lang voor de officiële ontmoeting tussen Kim Jong-un en Trump, tijdens eerdere gesprekken uitgewerkt. Kim Jong-un gaat daarmee in tegen de wensen van de Aziatische Dragon-groepen. De Black Dragon-groep heeft Trump tijdens het officiële bezoek nauwlettend in de gaten gehouden.

Truth, Honor & Integrity 14 juni 2018

1:16:00  (76:00)   De Aziatische Dragon-groepen hebben geprobeerd om hun stroman Kim-Jong-un onder druk te zetten en Trump in een val te laten lopen, door hem een overeenkomst te laten tekenen die een blamage zou vormen voor de VS. Dat is echter volstrekt anders gelopen en het vredesakkoord is getekend.

Tijdens de onderhandelingen kwamen feiten naar boven over een militaire agenda en de rol van Blackwater. Blackwater wordt gerund door Chinese generaals die behoren tot de Black Dragon-groep. Ze vormen een aparte factie, genaamd Kumon Teng en werken samen met de Deep State. Zij hebben niet de steun van de Chinese president Xi Jinping.

Personen binnen de CIA die aan de goede kant staan, kwamen hier achter en lekten informatie naar Pompeo. Deze waarschuwing vooraf, leverde Trump voordeel op. Het Amerikaanse leger staat echter grotendeels onder controle van ofwel de Rothschilds, ofwel de Jezuïeten.

1:32:00 (92:00)   De uitkomst van de gesprekken die achter de schermen plaatsvonden tussen Trump en Kim Jong-un, kreeg een verrassende wending. Het opschorten van de oorlogsspelletjes met Noord-Korea, is een direct antwoord op het feit dat de president op zijn eigen grondgebied door Amerikaanse troepen is beschoten. Ook omdat hij op de hoogte was van hetgeen de Aziatische Dragon-families hadden bekokstoofd. Trump kon daar een stokje voor steken. Wil je weten wie erachter zit? Let dan op degenen die het hardste moord en brand schreeuwen als reactie op dit vredesakkoord.

Trump trekt zich terug uit deals van globalisten

Uit de lichaamshouding van Merkel en Trump blijkt wat er achter de schermen plaatsvindt. Trump speelt het globalisten-spelletje niet meer mee, tot woede van de Cabal-marionetten.

1:25:00 (145:00)   Wellicht ken je de foto van Angela Merkel en Trump die tegenover haar zit met een F*©k You-blik. Het ging over de Iran-deal waarmee Amerika niet akkoord ging. Deze deal ging namelijk niet over nucleaire wapens, maar over olie en roofzucht. Doordat Trump ook de NAVO-agenda niet langer steunt, ziet de NAVO-Nazi-factie de geldstroom opdrogen.

“Trump is geen Republikein. Trump is gewoon Trump. Hij krijgt misschien niet alles voor elkaar, maar je hebt geen idee onder hoeveel druk hij staat. Er zijn vijf facties die een geweer op hem richten en allerlei slechte generaals die hem commanderen om van alles voor die en die factie te doen. Of om dat en dat rapport te redigeren (censureren — red.) terwijl hij het allemaal wil vrijgeven.”

IG-rapport zwaar gecensureerd

1:28:30 (88:30)   Het langverwachte IG-rapport (van de Inspecteur Generaal) is afgelopen week vrijgegeven, althans de geredigeerde versie. Er staat geen informatie in die we niet al wisten, of die informatie is eruit geredigeerd. Ook worden er geen consequenties aan verbonden. “Het is allemaal puur theater van slechteriken die slechteriken aanwijzen en daarmee wegkomen. Maar ik verzeker je dat dit niet zo blijft.”

Inhoud laptop Anthony Weiner zal voor schokgolf zorgen

1:30:00 (90:00)   De laptop van Anthony Wiener is op 8 juni 2018 met succes bij de rechtbank ingediend en als bewijs geregistreerd. Het dossier is niet langer verzegeld. Het is wel de vraag of het grote publiek de inhoud te zien krijgt. Het opheffen van de verzegeling suggereert dit, maar het blijft de vraag. Het onthullen van details en namen zal het leven zoals we nu kennen, drastisch veranderen. De inhoud van die laptop is met geen pen te beschrijven. Voor ons is het een bevestiging van hetgeen wij allang weten. Voor de rest van het publiek zal het een tsunami-schokgolf zijn, die nog lang zal aanhouden. Als het allemaal wordt onthuld, moeten we zo goed mogelijk voor ze klaarstaan.

Anthony Weiner was de echtgenoot van Huma Abedin. Huma Abedin was de vice-voorzitter van Hillary Clinton’s presidentiële campagne en tevens haar bedgenoot. Waarschijnlijk is ze tevens een Saoedische dubbelspion. Op dezelfde dag dat Anthony Weiner werd veroordeeld vanwege het sturen van seksueel getinte sms-berichten aan een 15-jarige, is Huma Abedin van hem gescheiden. Ze is sinds eind 2017 gesignaleerd met een enkelband en het vermoeden bestaat dat ze een deal heeft gesloten met de openbare aanklager, om in ruil voor strafvermindering getuigenissen tegen anderen af te leggen. De laptop van Anthony Weiner is eind 2016 in beslag genomen door de New Yorkse politie (NYPD). De inhoud van deze laptop bevat niet alleen bewijs dat Hillary Clinton hoogverraad heeft gepleegd, maar ook dat er een snuffilm is gemaakt waarbij Hillary Clinton en Huma Abendin een 10-jarig meisje vermoorden. Blijkbaar zijn er steeds meer NYPD-agenten die bereid zijn om te getuigen over de explosieve inhoud van deze laptop.

Inhoud laptop Anthony Weiner

Beschrijving van de inhoud van Anthony Weiner’s laptop in het IG-rapport:
– Seksueel getinte sms-berichten aan 15-jarige
– Federal Center zuid-west 9/26 (?)
– Duizenden emails Hillary Clinton en Clinton Foundation
– Misdaden tegen kinderen

> Lees ook deel 2 van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 14 juni 2018

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de codes heeft van de World Trust, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de 13-6 TH&I-radioshow over de aanslag op Trump online of download MP3 met muziek

> Beluister de 14-6 TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “THI Extra show 6/13/18” on Spreaker.

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 6/14/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

3 reacties

  1. Whow, goed nieuws Ella. Fantastisch dat je dat in het Nederlands samengevat brengt. Als ik via internet kan betalen zou ik me abonneren, maar helaas

  2. Geeft hoop. Bedankt voor al het werk. Ik heb geen internetbankieren, anders zou ik je steunen.