Het nieuwe kwantum systeem dat is geïntroduceerd door het Manna-team, is dermate geavanceerd dat het DNA, hersengolven en intenties kan lezen. Het luidt een nieuw tijdperk in van geavanceerde technologie en is het startsein voor gratis energie. Hieronder de gecombineerde samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 22, 24 en 28 juni 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

THI Special update show 24 juni 2018

Nieuw financieel systeem: geavanceerder dan science-fiction

16:33   In deze radio-uitzending vertelt Thomas meer over de Trust en het nieuwe financiële systeem. In het eerste deel legt hij uit waarom de Trust niet als bedrijf of software staat geregistreerd en er geen informatie over is te vinden op internet. De registratie van de Trust en van Kim is wel te vinden binnen de gesloten en beveiligde systemen van Interpol, de inlichtingendiensten en diplomatieke netwerken.

De Manna World Holding Trust is een samenvoeging van ongeveer 6000 Trusts. Men koos destijds voor de naam ‘Manna’ omdat dit woord binnen alle culturen wordt herkend en nergens een negatieve lading heeft.

36:00   In het tweede deel van de uitzending wordt meer uitgelegd over de technologie en de beveiliging van het systeem, dat door Kim en haar team is ontworpen. Het financiële systeem is nu volledig in handen van de Trust en ook volledig geïmplementeerd.

Het kwantum systeem is niet gebaseerd op gangbare technologie, maar op zeer geavanceerde technologie die zelfs het Secret Space program of de Majestic 12 nooit eerder in handen heeft gehad.

Beveiligd door scannen van DNA en intenties

Het kwantum systeem kan dimensies overspannen en daarmee zaken uit het verleden of uit de toekomst ophalen. Het is gebaseerd op de mogelijkheid om de tijd in kaart brengen. Het kan hersengolven en intenties lezen. Het is beveiligd op basis van levend DNA.

Daarmee is het dermate goed beveiligd dat er niet langer meer van andere naties of individuen gestolen kan worden. Het herkent geen koninklijke bloedlijnen, maar alleen de dragers van de Bron, die in ons allen zit.

Het herkent intenties en accepteert alleen transacties die in overeenstemming zijn met de oprechte intenties van de gebruiker. Wanneer Kim onder druk wordt gezet om onvrijwillig een transactie te maken, zal dit door het systeem worden verworpen.

Het systeem bevat grote hoeveelheden data, dat normaal gesproken wordt opgeslagen op een serverpark ter grootte van een voetbalveld. In het nieuwe systeem wordt alles opgeslagen op een drager zo groot als een zandkorrel.

Geld niet langer creëren uit het niets

Het financiële systeem is gebaseerd op échte productiviteit binnen het economische systeem. De markt-herwaardering is maandag (25-06-18) begonnen. Waardes zijn gebaseerd op daadwerkelijke economische waardes en niet op de overgewaardeerde bedragen die geen enkele relatie hebben met de realiteit.

Bron-energie is de nieuwe gratis energie

Het systeem draait niet op elektriciteit, noch op kristallen-energie, maar puur op Bron-energie, de Bron van Al Het Leven. Het opereert alleen in het licht en verwerpt het duister en slechte intenties. De Brondeeltjes, ook wel bekend als Godsdeeltjes, lopen door alle vezels heen. Dit wordt ook wel ‘het vijfde element’ genoemd. Elk deeltje kan als doorgang fungeren van het tijdruimte continuüm. Stel je voor dat je via elk deeltje toegang kunt krijgen tot alle geheimen van het universum. CERN heeft geprobeerd dit voor elkaar te krijgen, maar wat CERN niet lukte, is het Manna-team wel gelukt.

Het systeem draait al zes weken volledig op Bron-energie. Op het punt van convergentie van de twee torussen die momenteel door deze planeet stromen, bevindt zich een enorme hoeveelheid Bron-energie. Het is een eindeloze energiebron die vanzelf weer wordt aangevuld. Het is dezelfde energiebron die zal worden gebruikt voor de wereldwijde ‘high-speed trein’.

De winning van deze Bron-energie wordt met ons allen gedeeld, opdat het oorspronkelijke levensbloem-toruspatroon weer wordt hersteld. Dit is namelijk essentieel voor onze overleving.

Binnen nu en een paar jaar zal olie als brandstof verdwijnen. Dit is het begin van gratis energie. Het werkt. Tesla wist dat en wij weten het nu ook.

Deze technologie zal ook verstrekkende gevolgen hebben voor de manier waarop we zullen reizen. Olie als brandstof zal binnen nu en een paar jaar verdwijnen. Dit is het begin van gratis energie. Het werkt. Tesla wist dat en wij weten het nu ook.

De voedselprijzen zijn de laatste tijd drastisch gestegen, zogenaamd vanwege gestegen olieprijzen door ‘olietekort’. Een bericht dat door de fakestream media werd verspreid. Maar er zal nooit meer olietekort zijn, omdat bronenergie een zelfgenererende grondstof is (in tegenstelling tot een fossiele grondstof). Olie zal binnen een aantal jaren volstrekt waardeloos worden.

De Cabal wordt hierdoor buitenspel gezet

47:00   Dit nieuwe systeem is inmiddels voltooid en gelanceerd. De manier waarop het systeem geprogrammeerd is, zorgt ervoor dat het niet kan worden gehackt. Ook de Cabal’s versie van de RV (revaluation) wordt binnen dit systeem verworpen. Hun RNA is simpelweg geen match. Het nieuwe systeem bespaart Kim een hoop tijd, omdat ze mogelijke hacks niet voortdurend in de gaten hoeft te houden.

Eén van de doelstellingen van dit nieuwe systeem is om alles en iedereen op deze planeet in kaart te brengen. Nu dit is voltooid, kan de distributie van fondsen beginnen. “Het is onmogelijk om fondsen te stelen.” Het is een baanbrekende verandering voor de mensheid. De kans dat de Cabal nog over ons kan heersen is voorbij. Het enige dat ze nog kunnen doen, is het spelen van ‘spelletjes’.

THI-show 28 juni 2018

Tegenaanvallen vanuit de Cabal

1:28:20 (88:20)   “We hadden wel een terugslag verwacht als reactie op de aankondiging in de radioshow van zondag 24 juni 2018. Naast de aankondiging van het nieuwe financiële systeem, zijn er ook rekeningen en handelsplatformen verwijderd. Het ontaarde in talloze aanvallen, variërend van verbale bedreigingen tot en met een mislukte moordaanslag op Kim. In haar auto in New York werden meerdere autobommen aangetroffen, teneinde Kim en haar dochter op te blazen. De daders zijn volgens Thomas wel gepakt, maar hij vraagt zich af waarom het leger niet actiever is, om dergelijke terroristische aanslagen te voorkomen.

“Dit gebeurt als je het opneemt tegen het systeem. Dat vergeten veel mensen vaak (…) Maar degenen in de frontlinie hebben wapens op hen gericht.” (…) “Het is een grimmige reminder aan hoe gemeen deze mensen zijn. Ze zijn ontzettend pissig dat ze hun zin niet krijgen.”

Alles zal zich op het juiste moment ontvouwen. Daarom roept Thomas op om de kalmte te bewaren en te ‘bidden’ dat alles goed zal verlopen. De manifestatie-vaardigheden zijn toegenomen en hij raadt aan daarvan gebruik te maken.

“De tijd staat niet stil en de mensheid is vooruit gegaan, terwijl zij het spelletje spelen van ‘offers aan de goden’. Maar die komen niet terug en komen je ook niet helpen. Bovendien verspil je een enorme hoeveelheid kapitaal door het spel uit te willen spelen, terwijl je allang schaakmat staat. Je wéét dat je schaakmat staat en wij ook. Je kunt de illusie in stand houden dat de goden zullen afdalen om je te redden, maar dat doen ze niet. Je kunt de illusie in stand houden dat je het financiële systeem over kunt nemen, maar dat gebeurt niet. Daarvoor zijn er veel te veel firewalls ingebouwd.”

De IMF is blut en heeft haar macht verloren

1:34:00 (94:00)   Het Manna-team heeft een brief onderschept waaruit blijkt dat de IMF volledig blut is. Deze subsidiair van de VN is opgedeeld door de Trust, waarbij de bijbehorende fondsen zijn teruggestuurd naar de desbetreffende naties. De IMF heeft niks meer over. Ze hebben geen enkele échte autoriteit meer, hun macht is slechts nog gebaseerd op een illusie. De machtspositie van de IMF is ongeldig verklaard door de president van de VN. Dat is op dit moment Kim, omdat de VN onderdeel is van de Manna World Holding Trust.

THI-show 22 juni 2018

1:29:00 (89:00)   “We moeten geduld hebben. We zijn er bijna, maar we moeten het goed doen. Laten we ervoor zorgen dat we het niet verpesten door de Cabal een handje te helpen.”

De Cabal heeft alles te danken aan de Trust, omdat ze al die jaren geld uit de Trust gehaald hebben door andermans eigendom in onderpand te geven. Zonder de Trust zijn ze niets. Het is een stelletje psychopaten, dat zelfs mensen moesten offeren om de macht te behouden. Maar dit nieuwe systeem… daar ontkom je niet aan.

En hiermee is de belangrijkste slag reeds gewonnen. De arrestaties en manifestaties in de fysieke wereld moeten nog plaatsvinden. Er is, wat dat betreft, nog veel te verwachten. Degene die wachten op het ene ‘Event’, wachten voor niks, want dat ‘event’ vond allang plaats. Vanaf nu gaat er geen dag meer voorbij zonder dat er spraakmakende dingen plaatsvinden, zoals opzienbarende arrestaties of spraakmakende onthullingen.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de codes heeft van de World Trust, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de 22-6 TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

> Beluister de 24-6 TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

> Beluister de 28-6 TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “THI SPECIAL UPDATE SHOW 6/24/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

10 reacties

 1. Weer een prachtig artikel.
  @Ella, zou je de bijdrage van Dominique wat meer aandacht kunnen geven? Nu staat het onder reacties en krijgt het niet de aandacht die het verdient.

 2. Dominique’s reactie staat onder het Artikel, willen we ons verzoenen met pedocriminelen?

 3. bronnemans on

  Al die verhalen van Thomas Williams en ook Benjamin Fulford klinken veel te mooi om waar te zijn. Als ik zo om me heen kijk wat er in de wereld gebeurt zie ik niet veel van wat deze heren vertellen plaatsvinden. De satanische kliek probeert nu weer in Iran een vuurtje te stoken om verandering van regiem te bewerkstelligen, zoals ze ook in Syrie en Libie enz gedaan hebben. Als ik dan in eigen land kijk naar de satanische vaccinatiepropaganda kan ik me niet voorstellen dat we over niet al te lange tijd in een veel mooiere wereld leven. En zoals ik het nu kan zien hebben ze de main/fakestreammedia nog volledig in handen. Het was veel geloofwaardige geweest dat de alliantie of de lichtkrachten of hoe je ze ook noemen wilt in de main/fakestreammedia geinfiltreerd waren, zodat het een en ander denk ik veel sneller gaat verlopen. Mensen worden dan veel sneller bewust van allerlei zaken waardoor men achter allerlei positieve onwikkelingen gaat staan. Kortom, eerst zien dan geloven.

  • Ella Ster on

   Het wordt eerst slechter, terwijl het ondertussen steeds beter wordt. Een vreemde paradox, maar beiden waar. Voor beide stellingen zijn duidelijke signalen zichtbaar. De aanschouwer kiest waar de blik op gericht is.

 4. Ik zie het als de tweede laag van controle die we gaan krijgen met de val van de cabal en nu de komst van AI. George Kavassilas is een aanrader om je eens in te verdiepen. Hij legt dat goed uit in zijn boek ‘Our universal journey’. Verder geloof ik niet dat we in een slachtofferrol moeten kruipen.

 5. Heb de video’s van George gezien, 1,5 uur Engelstalige film trek ik niet.
  Lijkt me wel de moeite waard.

  • Het boek staat online van George Kavassilas. Dan kun je het misschien in kleine beetjes tegelijk lezen? Snap ik hoor dat 1,5 uur luisteren te veel is. Maar de materie is zeker interessant.