De geschiedenis leert ons dat het Vaticaan al millennia lang op verdekte wijze invloed op ons uitoefent. Ook nu nog, al neemt hun macht gestaag af nu de mensheid massaal wakker wordt. Thule is volgens de Groenlandse ‘complot’ theorie de werkelijke hoofdstad van het Romeinse rijk. Waarom is het zo zuidelijk gelegen Groenland eigenlijk volledig met ijs bedekt? Hieronder de gecombineerde samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 22 en 28 juni 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Onderwerpen in het kort

THI-show 22 juni 2018

12:00   Angela Merkel zou binnenkort best wel eens kunnen opstappen. Het ziet er niet goed uit voor haar.

15:00   Het kind op de cover van Time Magazine was helemaal niet van haar moeder gescheiden. Desondanks werd dit het gezicht van de Amerikaanse immigratiecrisis, waarbij Trump, die het door Obama ge-implementeerde beleid heeft ge-erft, als boosdoener wordt neergezet. Desondanks is er met dit aangrijpende beeld $ 20.000.000 opgehaald, waarbij volstrekt onduidelijk is, hoe dit zal worden benut.

“Wat als de kinderen in de immigratiecrisis niet bij de mensen horen die als ‘ouders’ meereizen? Wat als bepaalde ‘ouders’ mensensmokkelaars zijn? (101:45)

15:40   De VS is uit de Human Rights Counsel gestapt. Omdat de organisatie hypocriet is en alleen de eigen belangen dient. 

18:00   Een ingepland Negende Cirkel offerritueel is afgelast vanwege de tijdelijke arrestatie van de paus door ITCCS Common Law sheriffs.

30:00   Thomas leest mijn ingezonden brief voor, over de bedenkingen rond het ITNJ (International Tribunal of Natural Justice). De inhoud van deze brief is gebaseerd op de artikelen over het ITNJ, deel 1, deel 2 en deel 3.

70:00   Huurlingen van het IMF duiken op bij banken met valse FBI-penningen, zonnebrillen en pruiken, om transacties van de Trust te blokkeren. Ze laten liever de economieën instorten dan dat er geld vanuit de Trust naar hulpbehoevende landen gaat. 

1:13:00 (73:00)  De VS stapt wellicht uit de VN. Dit heeft mede te maken met de situatie dat de IMF iedereen bedreigt. Een aantal maanden geleden is de Verenigde Naties al opgedeeld. Het is niet langer een soevereine entiteit en opereert niet volgens de aanvankelijke opzet. Er zijn fondsen van allerlei verschillende landen gestolen. Door het verlies van de soevereine status is de VN ook niet meer in staat om verdragen te tekenen. Het is ontbonden vanwege de criminaliteit en de fondsen zijn naar de desbetreffende landen teruggestuurd.

1:34:00 (94:00)   Details uit de Anthony Weiner-zaak komen uiteindelijk naar buiten. Het blijft de vraag hoe lang dat nog duurt, maar het kómt naar buiten.

1:42:00 (102:00)   Thomas bespreekt een aantal onderwerpen met betrekking tot de verborgen geschiedenis. Onder andere over het Vaticaan, de Jezuïten, de Ariërs en de Russen.

THI-show 28 juni 2018

65:00 (105:00)   Thomas kreeg veel kritiek te verduren, omdat hij in de vorige show steun betoonde aan Ronald Bernard. Hij reageert: “Ik weet niet of hij een goed of slecht mens is. Dat heb ik heel duidelijk gemaakt. Men kan niet verwachten dat ik de ‘ins en outs‘ van alles en iedereen weet.” (…) “Laten we hem uitnodigen voor de radioshow, dan kunnen we zien waar hij staat. De tijd zal het leren.” Thomas is wel bezorgd over zijn contacten met de ITNJ, waarin hij geen vertrouwen heeft.

66:20 (106:20)   Thomas is woedend over de valse emoties van Rachel Maddow, een nieuwslezeres die in tranen uitbrak om de kinderen van de immigranten. “Waar waren de hoernalisten toen er 7 miljoen Amerikaanse kinderen voorgoed verdwenen, tijdens het Obama presidentschap?” (…) “De ironie is dat de emocraten, die in deze zaak om het hardst lopen te schreeuwen, zèlf degenen waren die de wet, waarbij kinderen en minderjarigen van elkaar worden gescheiden, hebben ondertekend en geïmplementeerd.”

De Groenland complottheorie

2:11:00 (131:00)   Het Romeinse Rijk heeft 715 jaar geleden zijn eigen ondergang vervalst. Diezelfde groep oefent nu zijn macht uit over alle 209 naties via de proxy-staat Zwitserland, de thuisbasis van de CIA. Dit werd 1300 jaar geleden gevormd.

Volgens historici is er grofweg 1300 jaar aan de Gregoriaanse kalender toegevoegd. In de periode tussen 700 en 1000 jaar kloppen dingen niet. Er zijn bijna geen historische feiten uit die periode bekend. Historici suggereren dat er gerommeld is met data en dat er 1300 jaar aan onze huidige jaartelling is toegevoegd, waardoor we nu in 2018 leven.

Het Romeinse nieuwjaar valt niet op 1 januari, maar op 1 april. De 1300 toegevoegde jaren staan bekend als de ‘Duistere Middeleeuwen’, omdat ze nooit het licht zagen. De hoofdstad van het Romeinse Rijk was Babylonië het huidige Rome in Italië. Het is later verplaatst naar Constantinopel, het huidige Istanbul dat later Jeruzalem werd genoemd. De echte hoofdstad werd echter verplaatst naar Thule, dat op het eiland Groenland werd gevestigd.

Het gegeven dat Groenland altijd is bedekt met ijs of sneeuw is een hoax waarmee de wereld wordt bedonderd, zodat Rome het collectief van het Perzische Rijk, de Ming dynastie en andere koninkrijken kon misleiden. Op die manier kon het Romeinse Rijk ongecontroleerd en onbekritiseerd blijven floreren.

Dat is volgens deze theorie de reden dat Iran en China vandaag de dag de meest strenge totalitaire regimes kennen, met de fascistische heerschappij vanuit Rome, om te voorkomen dat de geschiedenis van deze voormalige grote rijken in die landen aan het licht komen.

Het heeft dus allemaal te maken met het bepalen van de officiële geschiedenis. Daarbij gaat het in wezen over het wissen van de echte geschiedenis. Hetzelfde is gebeurd met Rusland, hetgeen uitgebreid aan bod kwam in de twee speciale THI-uitzendingen ‘From Russia with love.’

De gebieden en volkeren die in de bijbel bekend staan als het antieke Egypte, Griekenland, Soemerië, Babylonië en de Vikingen, zijn volgens de historici de historische evolutie van dezelfde bloedlijnen van mensen, afkomstig uit Minos op Kreta. Deze geschiedenis is opzettelijk verdraaid, veranderd of zelfs verzonnen om de duizenden jaren van Romeinse fascistische heerschappij te verbergen, aanvankelijk binnen het mediterraanse Europa en uiteindelijk binnen de hele wereld.

De sporen van deze Romeinse heerschappij kunnen teruggevonden worden in de architectuur, kalender, munten, vlaggen, namen, numerologie, universiteiten en symbolen, die bijna elke entiteit op aarde vertegenwoordigen. Zoals ze zeggen: “Rome werd niet in één dag gebouwd.” Maar het geheim dat het een lange tijd kost om iets groots op te bouwen is des te meer waar, aangezien de wereld (nog steeds) wordt overheersd en vernietigd door het huidige Rome.

2:17:00 (137:00)   Deze theorie bevestigt dat de Thule-mensen waren gevestigd in Groenland. Het is niet aannemelijk dat een groot deel van Groenland het hele jaar door is bedekt met ijs en sneeuw, als je bekijkt hoe zuidelijk het ligt. Ofwel het klopt niet dat er daadwerkelijk ijs ligt, of het ijs wordt opzettelijk met geavanceerde technologie gecreëerd. Net als in Antarctica.

De technologie om hele landschappen te veranderen bestaat al lang. Kijk naar de woestijnen in Noord-Afrika die er niet altijd zijn geweest. Ze zijn allemaal gecreëerd met geavanceerde wapens uit het verleden. Als men grote delen met tropische oerwouden kan veranderen in woestijnen, is het ook niet ondenkbaar dat men grote delen land kan bedekken met ijs, waar bovendien ook nog tunnels doorheen lopen.

Waarom mogen vliegtuigen niet over de polen vliegen? Misschien zijn die helemaal niet volledig bedekt met ijs. Generaal Byrd verkondigde destijds, dat delen van Antarctica bestonden uit weelderig, tropisch groen.

Zelfs als het noordelijke deel van Groenland is bedekt met ijs, ligt het zuidelijke deel tot halverwege Canada. (E*: en ter hoogte van de Scandinavische landen) En Canada is ook niet het gehele jaar door bedenkt met ijs en sneeuw. Het Noord-Westen heeft enkele buitenaardse basissen, dat weet Thomas in ieder geval zeker. Hij denkt dat we de komende tijd veel meer zullen horen over Groenland.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de codes heeft van de World Trust, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de 22-6 TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

> Beluister de 24-6 TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

> Beluister de 28-6 TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 6/22/18” on Spreaker.

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 6/28/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

12 reacties

 1. Als er zo veel jaren zijn toe gevoegd aan onze tijdsrekening zou je dat moeten kunnen zien door het vergelijken van de oude geschriften van andere culturen, de Chinezen bijvoorbeeld of de Maya’s. Je zou de data van astronomische gegevens die goed verifieerbaar zijn, die door de eeuwen heen altijd trouw zijn opgetekend door o.a. Chinese astronomen, kunnen checken. Wij weten precies waneer een bepaalde komeet zichtbaar was, of andere bijzondere constellaties aan de hemel stonden, zeg 3048 bc, of welke datum dan ook.
  Ik moet je zeggen dat ik dat nog niet ben tegen gekomen dat er tijdsonregelmatigheden gerapporteerd worden van dien grote aard.
  Soms een paar dagen of een jaar om de schrikkeljaren op te vangen.
  Ik ga er op letten en Googlen. Misschien klopt het wat Williams zegt, en hebben we het niet opgemerkt of aan andere factoren toe geschreven.
  Wetenschappers zijn nog al eens geneigd om alles wat ze niet begrijpen of hun algemene theorie ondermijnd, vrolijk weg te schoffelen.
  Zecharia Sitchin en Velikovsky werden ook voor gek versleten, belachelijk gemaakt en buitengesloten door hun vak broeders, maar nu weer voorzichtig van stal gehaald.
  We gaan het zien….

 2. The Real Secrets Hidden in Antarctica… Revealed
  https://www.youtube.com/watch?v=237F1_aLXZ8

  Antarctica Is the Key to Controlling the Weather
  https://www.youtube.com/watch?v=olJv2syNw9A

  Perhaps an inkling into the intent for Disclosure is this news article from Chile. First he sets the stage, …so be patient. A STORY THAT WILL CHANGE ~EVERYTHING~ IS BEING HIDDEN FROM US(!) https://www.youtube.com/watch?v=LhAelTHn59w

  Oh nee, ijslaag op zowel Antarctica als Noordpool wordt dikker!
  Jesse Klaver was maar wat trots dat hij en zijn medekompanen erin geslaagd zijn om een klimaatwet in het leven te roepen, zodat ook wij ons steentje bijdragen aan de bestrijding van de niet bestaande opwarming op aarde.
  Ze krijgen wel te maken met een paar kleine probleempjes zoals dat de zeespiegel helemaal niet stijgt en de ijslagen op de polen dikker worden in plaats dunner lees meer …
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13107:oh-nee-ijslaag-op-zowel-antarctica-als-noordpool-wordt-dikker&catid=37:wereld&Itemid=50

  DEEP STATE wants Ancient ALIENS from Antarctica to be your new God!
  Dr. Michael Salla 2018
  The annunaki are the homocompensis beings.
  With elongated heads like Nefertiti . . .
  These are the ones they’re finding in Anarctica!
  What the doctor said is absolutely true, I add some info…
  Before the False Sun of God Ra fell and was cast into space, he left his fortune to his children and protectors… the Ra Ka Kam, Kam is an ancient word for shield. Ka means farther essence. The modern translation is Rothschild. And they are big on the Red Shield which shows their family crest, The protectors where the RaKa Pharoes which translates to Rockefeller.
  This evil beings they create this dimension to prison our souls in this fake 3D dimension. They manipulate the masses sucking life energy from humans to feed themselves. They rule this planet for thousands of years. Humans to them is a food source this goes back to ancient Egypt. Then the Olympians interfere the Greek Gods it was the biggest war ever on the planet and free the humans and close them under the surface of planet. They are billions of them, and their dream is to return to surface to the Planet and eliminate all the human population.

  They make sacrifices to Samael (Satan) they rape our kids, kill them drink their blood because they want their innocent and fear it stimulates them. Stay strong people develop your Christal Conscience and LOVE…
  https://www.youtube.com/watch?v=9p5I9Wdid9s

  The Secret Agenda in Antarctica – Frightening Discovery – Global Leaders Summit https://www.youtube.com/watch?v=AFaU1ngMczM&t=1044s

  Antarctica
  What The Heck 15 April 2018

 3. Ook interessant om te lezen in deze:
  Marco van Burken
  Otto III, de verduisteraar van de middeleeuwen
  hoe een jonge keizer zijn tijd ver vooruit was

 4. De vliegtuigen vliegen niet boven de polen . Heeft dat te maken met het magnetisme , waardoor de besturing in de war kan komen ?

 5. Misschien is De Platte Aarde theorie helemaal niet zo gek…..? Voor mensen die geïnteresseerd zijn, de websites van “De Aardse Waarheid” en “De Ware Wereld” bevatten op zijn minst zeer interessante informatie om eens over na te denken.
  De waarheid blijkt iedere keer weer groter te zijn dan wij vaak nog kunnen bevatten.

 6. Akky van der Veer on

  “Volgens historici is er grofweg 1300 jaar aan de Gregoriaanse kalender toegevoegd. In de periode tussen 700 en 1000 jaar kloppen dingen niet. Er zijn bijna geen historische feiten uit die periode bekend. Historici suggereren dat er gerommeld is met data en dat er 1300 jaar aan onze huidige jaartelling is toegevoegd, waardoor we nu in 2018 leven”.
  Moet 1300 jaar niet 300 jaar zijn? ”In de periode tussen 700 en 1000 jaar kloppen dingen niet”. Het rijk van Karel de Grote is fictie? Het zou mij werkelijk niet verbazen. 300 jaar geschiedenis vervalst, 1300 jaar lijkt me sterk. Maar ik kan me vergissen, natuurlijk.

   • Je zou het fragment even moeten terug luisteren, om de discrepantie tussen jaartallen te begrijpen. Het zijn twee verschillende stellingen, een persoonlijke stelling over de dark ages 700-1000 en de stelling van de historici over de toegevoegde 1300 jaar. Hij leest daarbij andermans artikel voor.

    Mooi artikel over Karel de Grote. Citaat: “De Duitse geleerde dr. Heribert Illig stelt dat bijna drie complete eeuwen, namelijk de hele periode van 614 tot 911 na Chr., zijn uitgevonden en voorzien van bedachte historische personages en gebeurtenissen.”

 7. Ella, ik ben heel benieuwd waarom je zó veel aandacht besteedt aan Thomas Williams. Het is zeker interessant wat hij vertelt en ik volg het dan ook. Maar het is wel één visie op het geheel.
  Je doet overigens goed werk met je website Ella. Veel respect!

  • Ella Ster on

   Goede vraag. Het tempo van deze artikelen wordt deels ingegeven door zijn wekelijkse radioshows. Daarbij zijn er tevens extra radioshows, wanneer er spraakmakende dingen gebeurd zijn. De informatie in deze uitzendingen wordt vaak (nog) niet gedeeld door andere insiders / nieuwskanalen. Wat dat betreft loopt Thomas vaak vooruit op datgene dat later in de alternatieve media bericht wordt.

   Ondanks dat hij daarbij niet altijd een populair standpunt verkondigt, zoals in de ontmaskering van David Wilcock ruim twee jaar geleden, wordt dit desondanks later steeds weer bevestigd. Zoals in het voorbeeld van David hij recentelijk ontslag bij Gaiam TV heeft gevraagd en publiekelijk bekend hetgeen Thomas al jaren claimde, dat Gaiam TV betrokken is bij satanische praktijken.

   Naast de scherpe en vooruitziende blik, probeert Thomas tevens een nieuwe manier van denken te promoten: Think Different. Hij is daarin een invloedrijke gangmaker in een betere manier van denken en handelen, dat de basis voor de betere nieuwe wereld gaat vormen.

   Ondanks dat we af en toe radioshows niet of beknopter weergeven, wanneer er minder informatie wordt gedeeld, is de aard van de informatie vaak bepalend om de radioshow wél samen te vatten.

   Daarnaast integreren we in de overige artikelen ook talloze andere bronnen. Dat dit nog geen evenwichtig geheel vormt, wordt meer ingegeven door het feit dat de tijd en mankracht beperkt is om meer artikelen per week te publiceren.

   • Dankjewel Ella dat je de tijd hebt genomen om zo uitgebreid mijn vraag te beantwoorden. Een helder antwoord en ik begrijp hierdoor beter jullie beweegredenen. Ben het met je eens dat hij vaak vooruitloopt met zaken die later bevestigd worden door anderen. Mooi dat Nederland er nu mee kennis kan maken via jouw website. Ik realiseer mij dat het heel veel werk is wat jullie neerzetten en dat het veel tijd kost. Veel dank daarvoor!