Q-Anon legt allerlei verbanden tussen criminele organisaties bloot. Steeds meer mensen worden ontmaskerd. Zo ook David Wilcock en Gaia TV (zij het niet door Q). Het is onderdeel van de transitie, waarbij de Cabal steeds meer terrein verliest. Hieronder een beknopte samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 5 juli 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Intel in het kort

 • Er is weer geprobeerd een moordaanslag te plegen op Kim en haar dochter en het Manna-team. (55:25)
 • Het SSp (Nazi Secret Space program) heeft het Amerikaanse leger zwaar onder controle. (56:30)
 • De IMF probeert op semi-illegale wijze fondsen te confisqueren met dubbele zaaknummers. Het zaaknummer is in dat geval écht, maar wordt gekoppeld aan meer dan 20 personen. Het is het zoveelste teken van wanhoop, aldus Thomas. Hij raadt iedereen aan om te informeren wat het zaaknummer is, wanneer een rekening wordt bevroren. Er wordt hard gewerkt om deze onzin te stoppen. (57:57)
 • De wanhoop bij de Cabal loopt zo op, dat er plannen zijn om een buitenaardse invasie na te bootsen. (E*: Tientallen jaren geleden is al aangegeven dat dit de laatste troefkaart van de Cabal is, die in het eindspel (end game) wordt gespeeld.) (1:03:00/63:00)

Het eindspel wordt dit jaar grotendeels uitgespeeld

1:05:00 (65:00)   Het is goed om je te realiseren dat we vaak twee stappen vooruit gaan en soms een stap terug. Maar we boeken vooruitgang zoals het eindspel nu wordt uitgespeeld. Uiteindelijk zullen de ‘hamers des oordeel’, hen geen andere keuze bieden, dan het opgeven van de strijd.

Thomas verwacht dat het tot het einde van het jaar turbulent zal zijn. Hij acht het ook mogelijk dat een van de velen zaken die nu spelen, zal kantelen en via de mainstream media naar buiten wordt gebracht.

De rol van Q-Anon

2:02:00 (122:00)   Een luisteraar vraagt of Q desinfo verspreid. Welke Q? Want er zijn er meerdere. (2:51:00/171:00) Er wordt veel over Q of Q-Anon gesproken. Ongeacht wat je daar over denkt, heeft het een dienst bewezen. De boodschappen in een cryptische stijl, zijn bedoeld om zelf na te denken. Het heeft er toe geleid dat een grote groep mensen onderzoek deed en onderlinge verbanden tussen criminele organisaties en mensen heeft blootgelegd. Thomas vond het nuttig. Het heeft impact gehad en mensen aan het denken gezet.

Thomas hoop dat de alternatieve waarheidsbeweging zich tegen de mainstream media keert. Wij hebben de macht om ze te laten kantelen. Deze omslag staat op het punt plaats te vinden. Alles hangt aan een zijden draad. De mainstream media moet worden gestopt en we moeten ze laten weten dat ze zich moeten schamen voor hun bijdrage.

David Wilcock stapt uit het satanische Gaia TV

2:22:00 (142:00)   You Are Free TV heeft onlangs een brief van David Wilcock naar buiten gebracht, die zijn ontslag aan Gaia TV heeft aangeboden. Gaia TV is ontmaskerd als een organisatie die wordt geleid door duistere krachten, die zich bezig houden met occultisme en satanisme.

Het hoofd van het bedrijf Gaia TV is onderdeel van de Covens*. Een paar jaar geleden heeft Thomas dit al aan het licht gebracht. Gaia TV wordt bovendien gefinancierd door de Deep State inlichtingen-organisatie. Daarmee konden ze de spiritueel georiënteerde disclosure beweging beheersen en nieuwe technologieën verborgen houden zoals échte gratis energie, geavanceerd medisch en high-tech onderzoek en licht- en geluidstechnologie. Hierbij houdt men zich bezig met oorlogsvoering en met het promoten op het internet van technologieën die de algemene gezondheid schaden.

*Covens: Laag in hiërarchie boven de Illuminati. De Covens houden zich bezig met zwarte magie en satanisme.

Thomas Williams, Randy Maugans en Shane the Ruiner waren hier al in 2015 van op de hoogte en hebben David Wilcock, Corey Goode en anderen gewaarschuwd, voordat zij hun winstgevende contract met Gaia TV tekenden.

Volgens Thomas hebben beide boegbeelden willens en wetens, valse en verzonnen verhalen naar buiten gebracht. De verhalen van Corey Goode zijn deels op waarheid gebaseerd, maar vooral fictief. Corey heeft toegegeven dat hij voor de SSp werkt. Dat is een Nazi splintergroepering, met als doel de mensheid te onderdrukken en vervolgens te elimineren.

Zowel TH&I als Randy Maugans hebben David Wilcock en Corey Goode een kans geboden om eruit te stappen en open kaart te spelen, maar ze hebben dat aanbod niet geaccepteerd. Het was drie jaar geleden riskant om, tijdens de roemruchte hoogtijdagen van David Wilcock, de geloofwaardigheid van Corey Goode ter discussie te stellen. Er komen steeds meer bewijzen naar voren die de claims die Thomas destijds maakte, ondersteunen. Hij voorspelt nu dat Gaia TV verdwijnt en dat het Coven-lid wordt ontmaskerd.

De natuur wordt gerevitaliseerd

2:39:00 (159:00)   Berichten over de ineenstorting van de economie of natuur zijn angstzaaierij. In de natuur vindt een wedergeboorte plaats. Dat is wat Bron-energie doet. Er wordt een nieuwe balans gevonden. Bepaalde dingen verdwijnen wel in alarmerend tempo, zoals de bijen. Maar niet alles stort in. Wat wel zeker is, is dat de Cabal instort.

Paus is niet de baas van het Vaticaan

2:47:30 (167:30)   De paus heeft zelf geen autoriteit. De zwarte paus, die zes lagen boven hem staat, deelt de lakens uit. De paus is de marionet. Het Vaticaan wordt bestuurd door geheime genootschappen, zoals de P2-loge, de Ridders van Malta en de Zwitserse Bewakers. De Jezuïeten hadden niet altijd topfuncties binnen het Vaticaan. De vorige paus, Ratzinger, was een Nazi en SS-officier.

Koninkrijk van Manna bevond zich in Iran

3:05:00 (185:00)   Iran moeten zijn werkelijke geschiedenis terug vorderen. Daar komt namelijk het oorspronkelijke Koninkrijk van Manna vandaan. Uit het land van de Hurraniërs.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de codes heeft van de World Trust, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de 5-7 TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 7/5/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

17 reacties

 1. Weer een goed artikel, maar ik ben een trouwe volger van David Wilcock, en Thomas Williams is in mijn ogen iemand die nog veel minder bekend is in de wereld van disclosure, dus nu komt Thomas omdat hij er nu achteraan komt nadat David Wilcock zelf een brief heeft uitgebracht en die We are free TV aan het publiek heeft voorgelezen. Het is David die Gaia TV de samenwerking verbreekt omwille van hun Cabal werking. Thomas blijft beweren dat David een handlanger is van de Cabal en dat zou compleet de wereld op zijn kop zijn. Als er iemand is die zijn nek uitsteekt en toont aan het publiek en zich distantieert van de satanistische Gaia en Cabal dan is hij het wel en ik geloof in zijn volledige openheid en oprechtheid. Wie is die Thomas dan wel? Daarom is het voor de meeste mensen ook maar ‘geloven’ wat alle discolosure mensen naar buiten brengen. Sorry er is m.i. iets te weinig geweten van Thomas om zomaar te oordelen over David Wilcock en zijn jarenlange inzet en onderzoek in het veld. Als je al zijn boeken hebt gelezen dan voel je gewoon dat deze man voor de aarde en mensheid werkt , zijn hachje riskeert en mensen op een goede manier informeert. Wie beweert dat hij zwart is….daar heb ik dan bedenkingen over en terecht. Of niet?

  • Thomas komt er niet achteraan, want hij kaart al jaren aan dat David Wilcock en Corey Goode voor de Cabal werken. Dit wordt nu blijkbaar door een brede groep bevestigd, want anders zou David helemaal niet met zo’n brief naar buiten hoeven komen. Dat talloze mensen tijdens het door Gaia TV georganiseerde event Contact In The Desert aangevallen worden met direct energy weapons, is al lange tijd bekend. Patty Greer en You Are Free TV waarschuwden hier nog recentelijk voor.

   In de brief bevestigt David Wilcock dat Gaia TV inderdaad betrokken is bij satanisme en occultisme. Precies zoals Thomas al in 2016 naar buiten bracht. David beweert dat hij er geen weet van had en er niet eerder uit kon stappen vanwege financiële redenen. Thomas claimt nu dat ze David en Corey al voordat ze het contract tekende hebben gewaarschuwd.

   Dat Thomas minder bekend is en daarom niet geloofd kan worden is een drogreden. Er lezen ook meer mensen de Telegraaf dan deze blog. Betekent dit dat de Telegraaf de waarheid naar buiten brengt en ik onzin verkoop?

   Ik ben het met je eens dat David’s boeken veel waardevolle informatie bevatten. Dat heeft Thomas ook in het verleden beaamd. Helden binnen de disclosure movement zeggen veel dingen die bij hun publiek als muziek in de oren klinkt. Anders zouden ze geen aanhang hebben. Maar als er een verborgen agenda is en ze werken heimelijk voor een hele duistere club, moet dat wel gezegd kunnen worden.

   Soms is het beter om afscheid te nemen van ‘helden’. Nu is het David Wilcock die niet blijkt te zijn wie hij pretendeerde te zijn. Maar hetzelfde geldt voor talloze pop- en filmhelden, waarvan ook naar buiten zal komen dat ze zich hebben bezig gehouden met pedocrimnaliteit en satanisme.

 2. Wat een mooie bevestiging over Gaia TV en inderdaad de Disclosure programma’s met David Wilcocks. Twee jaar geleden heb ik me geabboneerd voor een jaar, maar al heel gauw zag ik de mindco trol er doorheen lopen. Ik kon ook niet meer kijken, onprettige energie. Ik heb kij abbonement opgezegd en ook de reden verteld…. daar hebben ze natuurlijk niet op gereageerd. Zo komt alles aan het licht.

 3. Akky van der Veer on

  Hier ben ik het mee eens en zou ik graag tegen Thomas Williams willen zeggen: ”All you people judging David and Corey make me sick to my stomach. You have never walked in their shoes and you do not even know them and you find it so easy to just throw your judgements regarding them around like dirty socks. I sure hope you are not also going around telling people you are “woke” because anyone who can be so negative and judgmental is not “woke” but “broke”.”

 4. Het is een erg verwarrende tijd. We weten soms niet meer wie we moeten geloven. En toch scherpt deze nare ontwikkelingen ons verstand en intuïtie. Het is shocking om te moeten inzien dat David Wilcock en Corey ook dwalingen hebben ondervonden. Wellicht geleid door geld te moeten verdienen. Kom op… het zijn ook maar mensen die inderdaad hun nek hebben uitgestoken. Het spanningsveld tussen geld moeten genereren en de waarheid naar de massa brengen is behoorlijk! Dat kan iedereen zien. Het is een zware klus waar je makkelijk schrammen en bulten bij oploopt. We weten nu allemaal duidelijk dat Gaia TV “the dark side” vertegenwoordigd. Laten we het stof van ons afschudden en verder gaan. Open blijven voor discussie waar af en toe ook de emotie wat hoger mag oplopen. Dat is heel begrijpelijk..

 5. Toen ik nog abonnement was van de correspondent stond er een keer deze reactie onder een artikel. Ik kan het niet beter verwoorden dan dat zij dat doet dus hier de reactie.
  Het lijkt erop of er een mentale strijd gaande is tussen de wel of niet consiracy-gelovers; alsof één van de twee groepen weet wat er gaande is en de andere niet. Daarmee zitten ze allebei in dezelfde wolk van verwarring, en blijven op meta-niveau hangen van wat er gaande is.

  Conspiracy of niet: iets klopte er niet bij 9/11; iets klopt er niet bij de manier waarop TTIP zichzelf boven de wet kan zetten en economie boven recht gezet wordt; iets klopt er niet bij de argumentatie om de NAVO zwaar bewapend aan de grens met Rusland te laten wandelen; iets klopt er niet in het verhaal van het vliegtuig vol toeristen dat boven de Oekraïne naar beneden gehaald is; iets is er onmetelijk fout in wat de bevolking van Griekenland over zich heen krijgt….het enige volk trouwens dat zorg draagt voor de vluchtelingen en hun eten met ze deelt, ook al hebben ze zelf geen cent meer om te makken.

  Wat er tot mij door begint te dringen is, dat het niet meer zo uitmaakt wie het nu uiteindelijk gedaan heeft. Of er nu de Cabal achter zit, of de illuminatie, of het militair industriële complex, of misschien wel ‘het kwaad’ zelf; de hebzucht zelf…..ik denk dat het allemaal niet meer zo uitmaakt….. Uiteindelijk moge duidelijk worden dat de enorme verwarring waar we nu in leven niets anders kan zijn dan de totale ineenstorting van de wereld die zich gevormd heeft op grond van materialistisch denken. En wat blijkt: de anomalie grijnst ons recht in het gezicht: het wérkt niet…materialisme is niet in staat de werkelijkheid te omvatten en we breken eruit! Denk aan Kuhn,
  ‘The structure of scientific revolutions’: Het is niet zo dat de nieuwe ontdekkingen omarmd worden door de aanhangers van het ‘oude’ paradigma….ze voeren een strijd op leven en dood, en uiteindelijk sterven ze uit. Ik denk dat het ons…ieder van ons….dwingt om op te houden met zoeken naar een schuldige, een oorzaak….iets waar je met de vinger naar toe kunt wijzen, of een verklaring die het allemaal acceptabel maakt…wat niet acceptabel IS.

  Het dwingt ons om wakker te worden voor het feit dat de manier waarop we naar dingen kijken of wegkijken uiteindelijk het onbegrepen inzetten van die enorme creatieve kracht die in ons denken besloten ligt is. Deze situatie kan ons helpen om onze mentale wereld schoon te maken van invloeden die verwarring zaaien, en met meer bewustzijn, een wereld te creëren waar we wél in kunnen leven, en de generaties die komen gaan. Een wereld waarin we ons beseffen dat alles met alles en allen verbonden is, waar onze ‘vijanden’ broeders en zusters zijn, die dat wat we van onszelf niet willen zien manifesteren. Een wereld waarin we hoeders van de planeet zijn in plaats van uitbuiters….waar we wakker worden in de prachtige mensen die wij zijn…en de lessen leren die zoveel wijzen, zoveel leraren, zoveel elders ons in overvloed gegeven hebben en geven….om verantwoording te nemen voor wat wij bijdragen aan de wereld en dankbaar zijn voor de mogelijkheid die wij krijgen om dit te leren….om onze plek in de schepping weer in te nemen, met meer bescheidenheid, voorzichtiger en dichter bij ons hart. Wat als er oorlog komt en er gaat niemand naar toe????????

 6. Ik heb deze tekst uit een reactie van een artikel, de tekst is niet van mij maar ik vind het zo prachtig en het biedt troost in deze verwarrende roerige tijd.

 7. Lauri Fransen on

  Er vallen mij een paar zaken op in dit verhaal.
  Hoewel Thomas Williams in de basis juiste informatie geeft over de Deep State en alles wat daarmee samenhangt, heeft hij het op sommige punten ook gewoon mis. Met name over dingen die hij niet kan vatten, daar drijft hij de spot mee. Zoals de Blue Avians, die Corey heeft genoemd, die Thomas denigrerend ‘blue chickens’ noemt. Ook met Cobra drijft hij de spot. Dat zijn zaken die hij met zijn vijf zintuigen en zijn logisch verstand niet kan waarnemen en die zijn dan volgens hem ‘100 % bullshit’.
  Verder komt hij met beweringen aan die hij niet onderbouwt of die gewoon onjuist zijn.
  Ik heb David Wilcock en Corey Goode van het begin af aan gevolgd en ik ben volledig overtuigd van hun beider integriteit. Corey heeft meerdere keren verteld dat hij gewerkt heeft voor de SSP en dat hij daar dingen gedaan heeft ( moest doen), die het daglicht niet kunnen verdragen en waar hij veel spijt van heeft. Dus dat is niet nieuw. David Wilcock werkte al voor 2015 bij Gaia, waar hij de serie Wisdom Teachings doet. Dus hij heeft niet pas in 2015 een contract met Gaia getekend.
  Er zijn verschillende aanvallen geweest op Corey Goode en zijn gezin vanuit de Cabal. Er is in 2016 een hele smear-campagne opgezet om Corey ‘zwart’ te maken. Ik vind het zo jammer, Ellaster, dat je daar zo klakkeloos in geloofde toendertijd. Dat je niet ziet waar dit vandaan komt. En nu weer – je gelooft Thomas Williams op zijn woord. Doe zelf eens onderzoek naar andere bronnen van informatie.
  Thomas Williams maakt stemming met dit verhaal, vooral als hij zo spottend en lacherig doet.. Terwijl het juist zo belangrijk is om open minded te blijven en niet mensen en groepen tegen elkaar uit te spelen. Want dat is precies wat de Cabal wil! Ons verdelen, zodat zij kunnen blijven heersen.
  We weten nog niet alles over deze zaak tussen Wilcock en Gaia. Williams zegt dat hij en Randy ( wie is dat?) hen al eerder hebben gewaarschuwd. Dat klinkt dan als: “Zie je wel, ik wist het al. Ik heb gelijk!” Bah. Mogen mensen hun eigen proces hebben en zich losmaken op het moment dat zij daar aan toe zijn? We weten allemaal hoe moeilijk het is om je los te maken uit een ‘abusive’ relatie en hoe lang het kan duren voordat je het dóór hebt wat er speelt. Het is menselijk.
  We zullen zien wat er verder gebeurt. Ik hoop op een waarheidsgetrouwe en genuanceerde verslaggeving hiervan.

  • Realiseer je dat ik een samenvatting maak en er in de audio van deze show en die van de week ervoor, veel meer informatie wordt gegeven. Thomas claimt dat hij, Randy Maugans en Shane the Ruiner David en Corey veel eerder hebben gewaarschuwd (2012?, je zou deze of de vorige show moeten terugluisteren), nog voordat ze het Gaia TV contract tekende.

   Thomas heeft David Wilcock twee keer persoonlijk gesproken. Er zou zelfs sprake kunnen zijn van een persoonswisseling, maar ondanks dat dit een plausibele verklaring is, blijft het speculeren.

   David Wilcock heeft achter de schermen een rol gespeeld om Thomas uit Cosmic Voice te zetten. Ik heb correspondentie bewaard van Neil Keenan die dat bewijzen. Hij stelde toen al dat David veel mensen in de alternatieve media controleerde. Dat vond ik toen moeilijk te geloven, net zoals dat hij voor een duistere groep zou werken. Ik kon het me gewoon niet voorstellen.
   Je conclusie dat ik daar destijds klakkeloos in meeging is dan ook niet juist. Het tegendeel is waar.

   Maar nu blijkt dat David en Corey voor een satanische groep hebben gewerkt die mensen binnen de waarheidsbeweging aanvielen met energie-wapens. Dat geeft men nu openlijk toe. Als je de opsomming hoort van hetgeen er achter de schermen van Gaia TV plaatsvond hoort, is het naar mijn mening moeilijk te geloven dat ze daar niet al veel, veel eerder van op de hoogte waren. En toch bleven ze bij die club, vanwege financiële redenen? Als ik met of voor iemand zou werken en zou ontdekken dat ze satanische motieven hebben en collega’s aanvallen zou ik nog dezelfde dag vertrekken. Dát noem ik integer.

 8. Lauri Fransen on

  Beste Ellaster,
  Voordat ik mijn reactie schreef heb ik eerst de audioversie beluisterd over deze kwestie. Ik weet dat je een samenvatting maakt. Ik wist niet dat Williams er in zijn vorige show ook over gesproken is. Heb je daar een link van of staat die op je website?
  Je schrijft nu een heleboel dingen die wij als lezers van jou artikel niet weten. En daar ben ik ook benieuwd naar. We hebben alle informatie nodig om een goede beoordeling te verkrijgen. Bijvoorbeeld over die correspondentie van Neil Keenan. Via Ben Fulford heb ik onlangs vernomen dat de Neil Keenan die op zijn website staat niet de echte is. De echte Keenan zou vermoord zijn, al geruime tijd geleden. Dus de vraag is: kwam die correspondentie van de echte Neil Keenan ?
  En wat betreft Williams ontmoeting met David Wilcock schrijf je: “Er zou zelfs sprake kunnen zijn van een persoonsverwisseling”? Bedoel je dat Williams niet met de echte David Wilcock heeft gesproken? Dan is er inderdaad sprake van speculatie.
  Bedoel je met “Cosmic Voice”het programma Cosmic Disclosure, dat David op Gaia gemaakt heeft? David zegt zelf meerdere malen dat hij whistleblowers grondig checkt of ze wel echt 100% integer en waarheidsgetrouw zijn. Ik vind dat juist goed, omdat hieruit blijkt dat de mensen die hij presenteert betrouwbaar zijn. Maar door anderen wordt dat dan kennelijk als ‘controle’ beschouwd. Is Williams niet door de tests gekomen?

  En wat is dan die opsomming van wat er bij Gaia allemaal achter de schermen gebeurt? Is dat wat er in de ontslagbrief van DW staat of is er meer over bekend? Kun je je bronnen noemen? Dan kan ik die ook lezen.

  Over die aanvallen met scalar-wapens heb ik iets gehoord. Door wie zijn die aanvallen dan uitgevoerd?

  Kortom, er is behoefte aan meer informatie en bronnen. Intussen blijf ik vertrouwen hebben in de oprechtheid van David en Corey.
  Dank voor het plaatsen.

  • Beste Lauri, Een aantal vragen die je stelt vergen waarschijnlijk ieder een heel artikel om hier in detail op in te gaan en te onderbouwen. Die tijd ontbreekt me nu, dus hieronder wat korte antwoorden en links zodat je zelf aanvullend onderzoek kunt doen (of het kunt laten bezinken en laten voor wat het is).

   Het voorbeeld wat je geeft van Benjamin Fulford is wellicht een vergelijkbare situatie als bij David Wilcock, waarbij originele David is vervangen door dubbelganger / kloon. De tweede ‘David’ die Thomas ontmoet heeft, was volgens hem niet dezelfde als de eerste. Het zou allemaal zijn ontstaan zijn na onthullingen m.b.t. Financial Tyranny. Nogmaals. Dit verhaal vergt veel meer verdieping en context, maar is een plausibele hypothese waarom iemand die juist werkt voor de ondergang en ontmaskering van de Cabal, later onderdeel van dezelfde groep blijkt te zijn. Vandaar ook de verwarring bij het publiek.

   Cosmic Voice was de radioshow die Thomas samen presenteerde met Drake Bailey. (Talloze artikelen op mijn site onder de rubriek intel). Toen Thomas werd benaderd door de Manna-groep kreeg hij info, bewijs en documenten te zien, waaruit bleek dat claims Neil Keenan niet klopten. Hij deelde zijn zorgen met Drake, maar die zat klem omdat hij 40.000 dollar aan Keenan had uitgeleend. Neil zat klem bij de Dragon families omdat hij 9 miljoen aan ze had uitgeleend. (Heeft hij me zelf geschreven)

   Toen Keenan ontmaskerd werd door Thomas, werd hij zelf uit de Cosmic Voice groep gezet. Uit mijn correspondentie met Neil Keenan bleek dat David Wilcock achter de schermen de regie had, wat ik heel vreemd vond, want hij maakte geen onderdeel uit van de groep. Neil bleek tevens niet integer en toentertijd uit te zijn op een deal met de Cabal / IMF (heb ik ook zwart op wit).

   You Are Free TV is in de zaak rond Gaia TV benaderd om onthullingen over de misstanden binnen het bedrijf naar buiten te brengen. Er moet nu een beeld gecreëerd worden dat David en Corey zich van geen kwaad bewust waren wat er jarenlang bij het management van Gaia TV speelde.

   Meer info over onthullingen Gaia TV, ontslagbrief, aanvallen met directed energy weapons, satanisme, misbruik werknemers, saboteren disclosure, wurgcontracten in diverse video’s van You Are Free TV en Sarah Westall:
   https://www.youtube.com/watch?v=5KtyH7k-te8
   https://www.youtube.com/watch?v=gV1vvgWJAPM
   https://www.youtube.com/watch?v=DVFT2h5JBA4&t=4s
   https://www.youtube.com/watch?v=yzxAhq4L_ZI&

   Links van vorige radioshows Truth, Honor & Integrity op mijn site of op Spreaker.com:
   https://www.spreaker.com/user/8955881

   Alle claims die Thomas jaren geleden maakte over David Wilcock, Neil Keenan en anderen, vond ik destijds moeilijk te rijmen met het beeld wat ik van ze had, maar ik zie de onderlinge banden nu steeds scherper. Ik merk dat Thomas vaak ver vooruit loopt met zijn info en het achteraf bij het juiste einde blijkt te hebben. Er zijn steeds meer bewijzen dat de alternatieve media sterk gecontroleerd is.

   We leven in een omgekeerde wereld en waarom zou de alternatieve media ook niet gecontroleerd of geïnfiltreerd worden door de Cabal, aangezien ze destijds beschikten over geld, connecties en andere machtsmiddelen?

   Of David Wilcock en Corey Goode onschuldig zijn en inderdaad niet al veel eerder weet hadden van de satanische agenda van het management van Gaia TV, valt te bezien. Als je de lange lijst van aanklachten hoort, wat zich binnen het bedrijf afspeelde, lijkt het onwaarschijnlijk.

   Het was al jaren bekend dat talloze mensen tijdens de Contact-in-the-desert-event aangevallen werden, soms zwaargewond raakten en in sommige gevallen stierven. En de kopstukken van de organisatie zouden daar geen weet van hebben?

   David zou de brief die You Are Free TV voorleest zelf geschreven hebben en daaruit blijkt dat hij al een tijdje wist dat het niet pluis was, maar niet eerder kon opstappen vanwege financiële redenen. Als ik er vandaag achter kom dat de mensen met of voor wie ik werk zich bezig houden met zwarte magie, satanisch misbruik en dodelijke aanvallen stap ik vandaag op. Dát noem ik integer.

   Het disclosure-proces is geen gemakkelijke opgave. Het vergt voortdurend om eerdere standpunten of inzichten te herzien, zodra er meer informatie naar buiten komt. Alleen wanneer we bereid zij om dingen te herzien (dat geldt voor iedereen, ook voor mij), staan we echt open voor de waarheid.

  • @ Lauri Fransen,

   de indruk die je bij mij wekt met al deze vragen is wat let je om dit zelf uit te zoeken? wie wil je voor je karretje spannen?

 9. met de ontmoeting met de q ueen en DT werd duidelijk dat Thomas imo gelijk heeft met de soevereiniteit! :))

 10. Beste Madeloes.
  Natuurlijk ga ik deze dingen ook zelf uitzoeken! Ik ben al ruim 4 jaar bezig om de alternatieve media te bestuderen en Ellaster heeft gelijk dat daarin veel geïnfiltreerd wordt door de Cabal. Dat heeft mij voorzichtiger gemaakt in mijn oordeel over de nieuwswaarde van berichten. Ik schrijf zelf ook af en toe artikelen over de wereldsituatie. Zie mijn website http://www.indecirkelvanisis.nl/blog
  In mijn onderzoek betrek ik ook graag de bronnen die Ellaster heeft gebruikt. Zodat ik zo volledig mogelijk geïnformeerd ben voordat ik hierop verder ga. Dat is toch heel normaal, dat je van een schrijver of journalist zijn of haar bronnen vraagt? Vragen stellen is een eerste en noodzakelijke start voor elk onderzoek. Ik begrijp dan ook jouw vraag niet wie ik voor mijn karretje zou willen spannen.
  Zodra ik meer weet en begrijp over deze kwestie, zal ik er zeker over schrijven.

  • @ lauri Fransen

   Dank voor je uitgebreide antwoord. Succes met je website en zoals alexandrian kosmos het verwoord ‘Light is Light. Love is Love. Harmony is Harmony’.