Thomas Williams: De verandering is dichtbij

0

Ook al lijkt het alsof er geen grote veranderingen plaatsvinden, achter de schermen wordt wel degelijk grote vooruitgang geboekt. Vaak is het twee stappen vooruit en één stap terug. De Cabal moet steeds meer van z’n trucs prijsgeven en schakelt zichzelf daardoor verder uit. De mensen die voor hen werken, zijn echter steeds meer bereid tot noodzakelijke koersverandering. Hieronder de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van zondag 29 juli 2018 door Thomas Williams. Deze uitzending is later uitgezonden vanwege de gedwongen verhuizing van Thomas en andere zaken die moesten worden afgerond.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
Spreaker app: (163:11) minuten:seconden

Dankbaar voor steun via Patreon

10:00 Thomas bedankt alle luisteraars die hem steunen op Patreon. Hij is overweldigd en dankbaar voor de spontane steun. De steun is op dit moment ontzettend belangrijk om verder te kunnen met het team en de projecten waaraan ze werken.

Je kunt Thomas Williams steunen op:
Patreon.com/tommyw/

Kindsmokkelaars aan zuidelijke grens VS deels in kaart gebracht

14:30 Meer dan 700 kinderen van migranten zijn herenigd met hun gezin. Dit is een gevolg van het nieuwe Amerikaanse immigratiebeleid. Meer dan 900 ouders zijn niet als zodanig erkend. En dat raakt de kern van het probleem; veel kinderen reizen niet met hun ouders. Sommige kinderen zijn verkocht door hun ouders vanwege de schrijnende armoede in hun thuisland. “Armzalige omstandigheden leiden tot armzalige beslissingen.” Een groot aantal kinderen wordt vanuit Zuid- en Centraal-Amerika de VS in gesmokkeld.

Daarom wordt de muur gebouwd en gefinancierd vanuit de World Trust. Drugssmokkel is het minste probleem. “Je hebt geen idee hoeveel kinderen er worden gebruikt en misbruikt. (…) De ware omvang van dit probleem moet nog zichtbaar worden,” zegt Thomas.

Topambtenaren houden juridische vervolging elite tegen

17:40 Melissa Hodgeman is directeur van SEC en echtgenote van FBI-topambtenaar Peter Strzok. Zij had de leiding over het onderzoek naar de Clinton Foundation en heeft dat onderzoek vanaf het begin gesaboteerd. vanuit haar positie kan zij bepalen welke zaken Justitie en de FBI onderzoekt. Daarom is er nog steeds geen onderzoek gestart naar de handelswijze van de Clinton Foundation. De huidige regering haalt nu in elk ministerie de ‘clowns’ eruit, die de boel saboteren. “Er lopen op dit moment zoveel onderzoeken, het is écht angstaanjagend* , ” zegt Thomas.

(e*: angstaanjagend en duizelingwekkend vanwege de ernst en de omvang van de misdrijven.)

Mensen worden ongeduldig en zeggen: “Waarom is dit of dat nog niet gebeurd? Maar elk departement loopt over van smerige lui die elke stap vooruit stagneren. Maar ze kunnen dat niet eeuwig tegenhouden,” verzekert Thomas de luisteraars.

Apple pleegt censuur door Q-anon te weren

28:00 Apple heeft besloten om alle apps uit de Apple-store te halen die te maken hebben met Q-anon, net zoals de app ‘The Real Donald Trump’. Thomas vermoedt dat iemand uit de Orde (top van de Cabal) hen dit heeft opgedragen.

Waarheid in RussiaGate wordt vermeden

30:15 Putin heeft Amerikaanse ambtenaren toestemming gegeven de ondervraging van Russische ambtenaren die vervolgd worden in RussiaGate (onderzoek naar Russische collusie/inmenging in de Amerikaanse verkiezingen) bij te wonen, de Amerikanen hebben dat geweigerd.

Thomas zegt daarover: “Ze zijn er niet wezenlijk in geïnteresseerd om wie dan ook te spreken. Ze hebben hun mening gevormd en willen het daarbij graag houden. Ondanks bewijzen van het tegendeel, gaat het maar door en door. Men is niet geïnteresseerd in een eerlijk proces. Ze zijn dus schuldig voor er zelfs maar enig onderzoek naar is gedaan.”

Prins Charles ontkent betrokkenheid bij misbruikschandaal

34:30 Prins Charles heeft een verklaring afgelegd dat hij is misleid door een bisschop die later werd veroordeeld vanwege het seksueel misbruik van kinderen. Hij beweert dat hij de waarheid niet kende totdat Ball in 2015 werd veroordeeld.

Hij ontkent dat hij het eerdere gerechtelijke onderzoek heeft gesaboteerd en suggereert dat zijn naam toen wellicht is misbruikt. Thomas zegt cynisch dat, in tegenstelling tot Pinokkio, bij Charles niet zijn neus, maar zijn oren groter worden als hij liegt. De zaak is onderdeel van een onderzoek dat 30 jaar geleden door Scotland Yard werd gestart. Dat onderzoek had te maken met elite pedonetwerken waarbij ook Jimmy Saville was betrokken. Het werd destijds gestopt toen bleek dat ook prins Charles erbij was betrokken.

Vooruitgang gaat langzaam maar gestaag

54:45 Veel grote, positieve veranderingen worden vaak over het hoofd gezien, maar het is meestal een kwestie van twee stappen vooruit en één stap terug. Maar dat is nog steeds één stap vooruit. In de samenwerking met bepaalde (vooralsnog niet geïdentificeerde Groepen en organisaties) wordt vooruitgang geboekt.

Het probleem is nu dat de regering weigert om mee te werken. Dat geldt niet zozeer voor Trump, maar de knechten binnen de overheid die zijn verstijfd van angst. Dat geldt ook voor de Verenigde Naties. Die laten toe dat terroristische organisaties en huurlingen het beleid dicteren. De VN houdt de illusie in stand dat het nog business-as-usual is, maar eigenlijk zijn ze failliet.

Binnen militaire kringen en bepaalde agentschappen is grote vooruitgang geboekt. Ook hierbinnen zijn velen in de greep van de angst. De mensen binnen de agentschappen beseffen dat ze van koers moeten veranderen, maar weten niet of en hoe ze hun collega’s kunnen vertrouwen.

Het is noodzakelijk dat een groep ambtenaren zich openlijk uitspreekt over de vereiste koersverandering. Dan zullen er veel meer volgen. Er is in ieder geval niet veel meer nodig om de boel binnen die groepen naar de andere kant te laten omslaan.

56.45 Met betrekking tot de buitenaardsen (zoals vermeld in de vorige uitzending) vorderen zaken erg goed. Er is echter een aanhoudende dreiging vanuit de SSp die steeds wanhopiger wordt. Ze bedreigen het leger en de overheid. Ze blokkeren ook de activiteiten van de Trust, maar die vindt steeds nieuwe manieren om de zaken voor elkaar te krijgen. Weer een voorbeeld van twee stappen vooruit en één terug.

Met hun blokkadepogingen (ook als deze eenmalig slagen) verzwakken ze zichzelf uiteindelijk, omdat ze daardoor hun verborgen tactieken en programma’s prijsgeven. Die maken ze vervolgens weer ongedaan. Het is een kwestie van tijd, totdat ze door hun listen en trucs heen zijn.

Caballeden vermoorden elkaar vanwege mislukte RV in rap tempo

1:02:45 (62.45) De RV (revaluatie) is opnieuw meerdere keren mislukt. Thomas verwacht dat talloze Caballeden doordoor zullen worden uitgeschakeld. Na elke mislukte RV komen er meer mensen aan de onderhandelingstafel, die genoeg hebben van die RV-onzin. Het kan simpelweg niet worden doorgevoerd, omdat er 5,2 quadriljoen dollar als onderpand is vereist. Dat is het equivalent van 50 jaar wereldwijd bruto product.

1:07:45 (67.45) Thomas heeft de bevestiging gekregen dat alleen al in de afgelopen maand, ruim 2000 Caballeden de dood hebben gevonden. Dat aantal neemt toe, zeker na de mislukte RV-poging, die plaatsvond tijdens de rituele dag met volle maan. Ze zijn in paniek en vermoorden elkaar in rap tempo.

Veel mensen zijn opgelicht met de verhalen over de RV. De originele Dinars zijn tijdens de Golfoorlog door de Bush-groep uit Irak gestolen. Ze hebben toen zelfs nog Dinars bijgedrukt. Toen ze werden afgesneden van de Trust, probeerden ze de Dinars te verkopen met mooie verhalen over de RV. Thomas vertelde vijf jaar geleden al dat de RV nooit zou plaatsvinden.

Er worden allerlei onzinverhalen verspreid, ook over niet bestaande Trusts. De enige Trust is de Manna World Holding Trust. Alle andere Trusts zijn daar in ondergebracht. Geen van de vroegere Trusts werd de St. Germain Trust genoemd.

ITCCS

1:37:30 (97.30) De vier Common Law sheriffs die de aanklacht tegen de paus en elf andere aangeklaagden bij een Europese rechtbank hebben ingediend, eisen hun onmiddellijke veroordeling. Geen van de aangeklaagden heeft gereageerd of heeft zich verweerd tegen de aanklachten. Er zijn vergevorderde plannen om paus Francis, naast de anderen, alsnog te arresteren. Met een versnelde veroordeling van de twaalf aangeklaagden, kan dit al vanaf 11 augustus plaatsvinden.

De Common Law sheriffs werken nauw samen met de Ierse politie. Er zijn plannen om hem daar te arresteren, als hij op 26 augustus in Dublin is, om een grootschalige mis te leiden. De kardinalen beraden zich op zijn vervanging.

Verder breidt de ITCCS zich uit in zeven Europese landen. Het doel is om de misdaden van het Vaticaan tegen kinderen aan te pakken. In samenwerking met de sheriffs zullen ze arrestaties uitvoeren en bijeenkomsten van de Negende Cirkel sekte verstoren.

Handelsoorlog en importtarieven gericht tegen Dragongroepen

1:06:00 (66.00) De importtarieven zijn gericht tegen de Dragon-groepen. Zij hebben de handel gedomineerd en worden nu getroffen door de importtarieven. Natuurlijk schreeuwt de mainstream media moord en brand en dat dit banen kost, maar we verliezen al 30 jaar banen, met als gevolg dat de industrie naar Azië is verplaatst.

De VN is blut

Antonio Cartera heeft publiekelijk toegegeven dat de VN een tekort aan fondsen heeft en roept lidstaten op om geld in de kas van de VN te storten. De VN is in feite door de Trust onwerkzaam gemaakt, toen de illegale lidmaatschapsgelden werden teruggestort op de rekening van de individuele landen en betrokkenen daarover werden geïnformeerd.

Korte berichten

  • 32:45 NASA heeft nu officieel water op Mars gevonden;
  • 37:50 De paus ontslaat een Amerikaanse kardinaal vanwege een seksueel misbruik schandaal. Het is de zoveelste pedocrimineel die binnen de katholieke kerk is ontmaskerd;
  • 44:00 Uit een onderzoek in Groot-Brittannië blijkt dat een groot aantal kinderen die onder overheidszorg vallen vermist raken. Alle schandalen over kinderhandel en seksueel misbruik die nu naar buiten komen, leiden ertoe dat het aantal incidenten drastisch is verminderd, mede door alle arrestaties die op dat vlak hebben plaatsgevonden;
  • 2:20:00 (140:00) De verplaatsing van de ambassade naar Jeruzalem was een actie gericht tegen de Rothschilds, omdat zij menen dat ze Jeruzalem bezitten.
  • 1:14:45 (74:45) Er is vorige week 1.8 miljard uit de Federal Reserve weggesluisd. Dat lijkt een groot bedrag, maar dat is voor hen niks. Die wegsluisroute is inmiddels ook gesloten.
  • 1:35:00 (95:00). Barack Obama is een grote bedrieger. Hij is geboren in Kenia en had nooit Amerikaanse president mogen zijn. Achter de schermen is hij betrokken bij allerlei clandestiene wapendeals, zoals met terroristische groepen in Iran.

Introductie van geavanceerde technologieën volgt pas na machtswisseling

2:24:10 (144:10) Trump doet wat hij kan, maar wordt erg beperkt in zijn doen en laten vanwege de macht van de Deep State. De interne oorlog moet eerst zijn uitgevochten, voordat we de grote dingen in de buitenwereld zien.

(130.00) Dat geldt ook voor de nieuwe technologieën die pas daarna kan worden ingevoerd. Er liggen duizenden patenten klaar om uitgerold te worden. Tienduizenden humanitaire projecten staan op het punt om uitgerold te worden. Maar al deze dingen kunnen niet worden ingevoerd, zolang de clowns nog vrij rondlopen. Zaken waarbij ze kunnen worden omzeild, zijn wel doorgevoerd. Maar de introductie van geavanceerde technologieën, zoals healing-machines, moet wachten totdat de mensheid weer zelf aan de macht is. Persoonlijk denkt Thomas dat we daar niet zo lang meer op hoeven te wachten.

Werken aan je innerlijk is nu belangrijker dan ooit

2:35:35 (155:35) Sommige luisteraars willen weten hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden. Thomas adviseert om aan jezelf te werken. Doe je innerlijke werk, het zogenaamde schaduwwerk, laat je trauma’s los. Zorg dat je in een kalme en gebalanceerde staat bent. Wat op het punt staat te gebeuren is allesbehalve kalm en uitgebalanceerd; het wordt pure chaos. Thomas hoopt dat alle Truth, Honor & Integrity-luisteraars rustig blijven, als de rest de schrik van hun leven krijgt.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de codes heeft van de World Trust, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Vanwege de vakantieperiode is het niet mogelijk om reacties te plaatsen. 

Share.

About Author

Comments are closed.